2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

merhaba arkadaşlar,
tedaviye hayırlısıyla başlayabilmeyi çok istiyorum ama yine bu ay da başlayamayabiliriz..eşim ilaç tedavisi görüyordu ama pek bir gelişme olmadı.durumumuz belli olmadığı için buraya da gelişmeleri yazamıyorum.moralim çok bozuk, daha önce direkt başlayabilmiştik tüp tedavisine şimdi ona bile başlayamıyoruz,eşimin değerleri çok düştü.neden böyle oldu bilmiyorum.

slm cnm bozma moralini bebiş vaktini bekliyodur belkide cnm keçiboynuzu kürünü denedinmi bide incire zeytinyağı döküp bekletiyolar bide havuç suyuda faydalıymış duyduğum kadarıyla araştır istersen inşaallah eşinin değerleri düzelir cnm

keçiboynuzunu, zeytinyağında bekletilmiş inciri uyguluyoruz.ara ara da havuç suyu sıkıyorum.geç olsun güç olmasın hayırlısı olsun diye kendi kendimi avutuyorum ama hasretim o kadar artıyor ki gün geçtikçe.Allahım ne olursun ya Rabbim herkesin yüüzünü güldür, biz de hayırlısıyla tedavimize başlayalım ve bu son tedavimiz olsun, hayırlısıyla,sağlık,sıhhat,mutlulukla gelsin bebeğimiz yaRabbim.hayırlı değilse de hayırlıya çevirecek olan yine Sensin Rabbim,ne olur bize yardım et.

cnm ozaman biraz daha sabır gerekiyor demekki cnm bende aynı durumdayım hasretim çok büyük ama işte ne yaparsak yapalım vaktini bekliyo bizim bebişler bende 1buçuk ay önce negatif sonucu aldım ve doktor tek seçeneğimin kaldığını embriyolara genetik test olması gerekiyomuş yani hepimizin sorunları farklı amaç aynı inşaallah dualarımız kabul olur cnm

Ooohhhh kızlar bı banyo yapmıştım kii suya sabuna kavuşturmana şükürler olsun.iki günde bir banyo yapan biri için 6 gün banyo yapmamak ne demek tahmin edersiniz.kendimi bitlenmis gibi hissediyordum yahu.sukur bu gün yaptım korka korka.ee yarın is bası yapacaz

canım hayırlısı olsun inşlh en kısa zamanda tedaviye başlarsın, üzülme sakin ol hepimizin durumları farklı olsada yolumuz aynı arkadaşım Rabbim en kısa zamnada hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Vardır bunda da bir hayır.zaten kolay birşey değil kalkistigimiz şey.kabul etmeliyiz ki doga bize karsı savaşıyor.ama bu savası biz kazanacağız.rabbim esine de sana da güç kuvvet versin şifa versin insallah.bol bol keciboynuzu karışımları ile düzelir insallah ve dualar ile...dualarımız sizinle...

canım ne yazık ki bilgim yok bu konuda ama arkadaşların dediklerini uygulayabilirsin.. inşallah en yakın zamanda olumlu sonuçlar alır tedavinize başlarsınız ya da Allahım mucizeni tedavisiz yollar kim bilir.. bi arkadaşımız doktoru beklerken hamile kalmıştı.. inşallah meleğinize kavuşmanıza az kalmıştır cnm..

bende öyle 6. gün mü neydi ilk banyoya girişim ama olsun iyi yapmışın cnm doktorlar girebilirsiniz diyor ama ben beklediğime pişman değilim.. zaten senin gibi 6 gün evden çıkmadım eşim annemde pisliğimi görsün napıyım :) 7. gün işe başladım bende.. inşallah sende olumlu sonucunu alırsın cnm.. haftaya heyecanlı günler bizi bekliyor desene..

sen dogum kontrol hapı kullanıyordun degıl mi?
bende ıkımızde aynı anda doktora baslayacagız dıe mutluydum,inşallah bı suprız olurda güzel gelişmeler yasarsınız.
eşin ne ilacı kullanıyor bu arada?

gerçekten allahım emeklerımızın karsılıgını versin bizde bu sayfaya hamıleyım diye yazalım ..bakın kızlar biz daha az kaldık hamıle kalmak ısteyeler, nerdeyse sayfamızda bır sürü anne adayı var az kaldı ınsallah bızde mujdelerımızı verecegız...

tuana,blowhole25,merln,nec86,pepero destekleriniz için teşekkürler.dualarınız için teşekkürler,allah razı olsun.ben de dua ederken aynı şekilde tüm isteyenleri geçiriyorum aklımdan.nec86 inşallah dediğin gibi bir mucize olur ama ben tüp bebek tedavisi ile hamile kalmaya da razıyım.tüple gelsin de gelsin benim güzel kuzum,hasretim,özlemim, mis kokulum...
pepero evet dkh kullanıyorum.eşim de hormon ilacı kullanıyor.sen bu gidişle benim önüme geçeceksin herhalde.hayırlısı ne diyelim.

inşalllaahh canım inşallah alırım.bu gün 7. gün ve belim kopacak gibi ağrıyor.bacaklarım titriyor resmen yaa...işime konsantre olamıyorum vallaaa...neyseki yemekte güzel bişi varmış keyfım yerinde:):)allahhhıımmmmm ne olur yardımını esirgeme bizlerden

Merhabalar,

Hamile kalan arkadaşlar, ben tüp bebek yaptırdığım dr um özel çalıştığı için, hamilelik takibimi sgk ile anlaşmalı bir hastanede yaptırmak istiyorum,. Bu yüzden size bir sorum olacak. Aspirin ve Crinone ne zamana kadar kullandınız? Tüp bebek dr um şimdilik devam dedi.

benim transferde 7.günüm doktorum aspirini uzun süre kullanacağımı söyledi.ama crione yi hiç kullanmadım ben bu güne kadaar.progestan kullanıyorum.

crinone jeli 11. haftada bıraktım ( hiç kanamam olmadığı için) genelde 12. haftanın sonuna kadar kullanılıyor diye biliyorum. aspirin hk. hiç bilgim yok canım

canım crinone jeli 12. hafta bitene kadar kullandım 12. haftadan sonra crinone yerine progestan veriliyormuş crinone kullanılmıyormuş o yüzden hala progestana devam ediyorum.. doktorum devam dedi ne kadar sürer bilmiyorum.

inşlh canım hayırlı sonucu alırsın Rabbim hepimize nasip etsin muradımızı meleğimizi:))

arkadaşlar hepinizin Mevlid Kandilini şimdididen kutlu olsun.Rabbim, Peygamber Efendimizi bizlere şefaatçi eylesin inşlh. dualrımızda birbirimize dua edelim. bol bol salavat çekelim.
Hepimizin dualrı kabul olu inşlh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…