2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

herkeze slmlar
biliyorsunuzdur mucizem gelmisti,fakat bu sabah beni birakti geldigi gibi geri gitti

suan hastanede yatiyorum,dusuk yapmisim
herseyde bi hayir vardir
herkeze sevgiler
çok üzüldüm cnm rabbim sabır versin cnm rabbim sağlıkla hayırlısıyla göndersin bebeğini cnm

evet cnm hepimiz bu yollardan geçtik geçiyoruz birbirimizi bu yüzden iyi anlıyoruz içten dualarımızı ediyoruz ister tedaviyle ister tedavisiz olsun bebeğim bu forumda sizlerle paylaşmayı isterim bebişler doğunca resimleri ekliyeceksiniz ama tamammı cnm

canım eğer hissediyosan doğrudur Allahın izni ile ama test için biraz daha bekle değer az yada çok çıkar kafan karışır en azında 10 güne kadar bekle güzel haberlerinle sevineceğiz Allahın iznii ile ben senin ikizlerinin poposunu yerimmmmmmmm:))

herkeze slmlar
biliyorsunuzdur mucizem gelmisti,fakat bu sabah beni birakti geldigi gibi geri gitti

herseyde bi hayir vardir
herkeze sevgiler

çok geçmiş olsun canım inşallah bu son olur rabim tez zamanda nasip etsin sana bebeğini

desteginiz icin hepinize ayri ayri tesk.ederim
iyiki varsiniz

asiri kanamam var,buda beni halsiz birakiyor bunun disinda toparlamaya calisiyorum

desteginiz icin hepinize ayri ayri tesk.ederim
iyiki varsiniz

asiri kanamam var,buda beni halsiz birakiyor bunun disinda toparlamaya calisiyorum

Geçmiş olsun cnm,çok üzüldüm inan, Rab'bimin takdiri elden birşey gelmiyor malesef ki.Allah sabırlar versin...

minecan77 cnm çok geçmiş olsun Allah sabır versin mucizen tekrar gelir ve kucağınada almanı nasip eder inşallahh..

merlncm daha kaç gün oldu test için erken değil mi.. inşallah hissettiğin gibi çıkar cnm..

Ayy ne guzel söyledin.ikizler.kucuklugumden beri hep ikizlerin olacak diyordum.persembe gunü yapacak insallah testi.
merlncm daha kaç gün oldu test için erken değil mi.. inşallah hissettiğin gibi çıkar cnm..

evet canım cok erken.5 gün oldu ama eğer ikiz ise belki 15-20 bisi çıkar dedim

herkeze slmlar

herseyde bi hayir vardir
herkeze sevgiler

çok geçmiş olsun arkadaşım Rabbim sabır versin, inşlh bebeğin sana tez zamnda gelir...

Canım cok üzüldüm Rabbim bir an önce yüzünü güldürür insallah demekti hayırlı değilmiş senin için diğer türlüsü.rabbim hayırlı evlatlar nasip eder insallah.uzme kendini ileriyi duşun yeni bir sayfa ac bu yolda

herkese alm kızlar yaa bızım bu topikte kımse kalmadı walla diğer topikler çok harektli hamiş kalanlarda gitmiyor yıne yazışmalar devam ediyor:2:bizde ayrılmayalım burdan kyr cm sen nasılsın ben senı görmuyrm uzun zamandır nasıl gidiyor ikizlrle yaşam annesi, ben daha iyiyim şükr kanama yok fakat bugun bıra sancım var yatmaya devam hepinizi öptüm iyi pazarlar şimdiden

Ya benim göğüslerim acayip şişti damr damar oldu ve aciyooooo.ay iyi bilimimi bu.bir de sol tarafım ağrıyordu şimdi de sag tarafım iniyor resmen.agridan çok hani suya tas atarsınız da yuvarlak halkalar yayılır ya aynı öyle zonkluyor.ozellikle hamis sisterlerim sizden yardım bekliyorum 5. Gün bu gün.:18::18:

Ohhh maşallah gecmis kanama, sen yine de dikkat et, kalkma pek. Valla hep buralardayim ama kimse yazmayınca ben de bakıp çıkıyorum. Yoksa bir yere gittiğim yok, bir bu sayfa bir de hamile sayfası var takip ettigim.
Biz iyiyiz sukurler olsun, kuzularımı 1aydir görmedim, p.tesi büyük gun, ikili taramamız var, saglıkları icin ilk kontrol, Rabbim sağlıklı nasip etsin inşallah. En son gördüğümde fasulyelerdi. Okuduğuma göre bu sefer tam bebek seklini almışlar o yüzden merakla bekliyoruz.
Tüm isteyenler icin, bu sayfada takip ettigimiz tüm arkadaslarimiz icin yürekten diliyorum, inşallah hepimiz hayirla yasayacağız bu güzel duyguları. Dualarım hep sizlerle...

Cnm coook iyi anlıyorum seni, cok haklısın, hamileliğini onaylayacak herhangi bir belirti ariyorsun ama daha cok erken cnm, zaten muhtemel olarak daha yeni tutundu sana bebislerin. Az daha sabir, 5gun sonra kan testiyle emin olacaksın inşallah. İkiz olsun istiyorsun diye söylüyorum; benim10.gun 227 çıktı degerim, inan ben 8.gun ilk defa acaba olabilir mı dedim, göğüslerim su dolu gibiydi diye. Belirti sandığımız birçok şey aslında tedaviden bize kalanlar)) Yani belirti aramadan hamile olduguna inanarak geçir bugünleri, inanmak cooook önemli bence.

canım göğüslerinin şişmesi ve damarlaşması olumlu olduğunu gösteriyor bence.. ağrı benzetmeni pek anlayamadım ama adet ağrısına benzer ağrı yaşamıştım ben.. birazcık daha sabret cnm bol bol dua et bi hafta sonra öğreniriz inşallah güzel haberini

canım herkeste farklı olur belirtilrer tabi benim sadece hafif kasık ağrım olmuştu inşş hamişssindir tatlım

biz burdayız kuzumm senin yaramazda sakinleşti çok şükür

Cnm az kaldi sinucu ogrenmeye hyrlisi insllh bak cok tuhaf ama benim gigslerim hic sismedu hic acimadi ve songunler hep adet belirtim vardi ama takilmadim kyr umut olmustu bize ben onun dwdigi gibi yaptim kendimi hep hamile gibi hayal ettim her belirtide olumsumsuz degildim him bebisim yapiyr diyrdum sende raht ol annecik takilma bak sende yazicksin hamileyimm diye
Ay Size dungibi zaman ne kadar cabuk geciyor buyutmussun bebelerini evet artik iyice bebek halini aldilar rabbim kucaginada almayi nasip etsin iyi olmaniza cok sevindim senin hamileligin bizden daha zordur oo bayada olmus gorusmeyeli annesi ozlemistir simdi onlr annelerini benim 6subt tekrr randevum pek yaramax bu kyr cm hic durmuyr yerinde yatiyorum ama cok sikildim insllh aral bey 4hafta daha sabir dedi gecer insllh kanama alani sukur ama durdu hic kanamadi bir daha ve biz halen kalp atisi dinlemedik gostermiyor kendini ustten 9.haftada bakalim dedi onu bekliyrz artik kereta bizi cok yorucak belli rabbim dedigin gibi herkese nasip etsin hepimize yasatsin bu duyguyu hepimizn hamileligi tamamina erdirsin insllh

canım herkeste farklı olur belirtilrer tabi benim sadece hafif kasık ağrım olmuştu inşş hamişssindir tatlım

biz burdayız kuzumm senin yaramazda sakinleşti çok şükür

Cnm biliyrm sen hep burdasin seni sik goruyorum evt cnmmm sukur sakinlesti yaramaz insllh birdaha da hic kanama olmaz bugun anneme getirdi esim burda yatiyrm biraz degiksklk olsun dedik burasi daha harketli ben dedimyaa ciddn dagda oturuyorum hic birsry yok komsulk yok hep yanlizm sikildim cok iste boyle cnm siz napiyrsunuz kizimiz nasil annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…