• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

inşallah en kısa zamanda kesilir seninde kanamaların, en iyisi yatıp dinlenmek ve dua etmek.dualarımdasın canımmm.
yapılan iğne ne iğnesi, adı ne?
Cnm proluton depot ignenn adi yarin 1tane daha vurukuck bugun hic olmad sukur kanamm fakt agri var kasigimda insllh gecick bunlar rabbm yardim etsin hepjmize

mesaj kutun dolmuş canım..
mrb canım nasılsın...benim kanama ara ara devam ediyor hele dün gece çok oldu..ya bişey sorcam....sen clexane iğne kullanıyosun galiba kan sulandırıcı ...yeni doktorum bana da verdi de...ya
kanamlara rağmen ısrarla yap diyor ben kanamayı
arttırır diye biliyorum hatta
kullanma kılavuzunda
internetten baktım
kanamanız varsa
kullanmayın demiş....ne
yapacağımı
şaşırdım..doktor bu
kanamayı arttırmaz aspirin
arttırır diyor...aksine
kasılmalarını engeller diyor
of yaaaaaaaa........sen demi kanamaya rağmen
kullanıyosun?
Cnm g olsun bende kan sulandirici ign kullaniyrdum fakat transferin 10.gunu ogrendim hamile oldugumu aksamina lekelenmm oldu ve dr hemen igneyi kesti e bwn 1298 mtfhr heterezigot ciktim suanda benim coraspirn bile icmemi istemiyor bende bu konuda katarsz kaldim insllh hic birimiz sorun yasamayiz rabbim yardim etsin hepimize sen bir dr la daha gorus istersen

Cnm proluton depot ignenn adi yarin 1tane daha vurukuck bugun hic olmad sukur kanamm fakt agri var kasigimda insllh gecick bunlar rabbm yardim etsin hepjmize

Cnm g olsun bende kan sulandirici ign kullaniyrdum fakat transferin 10.gunu ogrendim hamile oldugumu aksamina lekelenmm oldu ve dr hemen igneyi kesti e bwn 1298 mtfhr heterezigot ciktim suanda benim coraspirn bile icmemi istemiyor bende bu konuda katarsz kaldim insllh hic birimiz sorun yasamayiz rabbim yardim etsin hepimize sen bir dr la daha gorus istersen

canım ya iki seferdir ısrarla devam et diyor ne bileyim ne yapacağımı şaşırdım ben de...aspirin arttırır kanamayı diyor zaten...acaba senin daha küçük olduğu için mi yaptırmıyor..benim 14 haftalık oldu...:(

ayrıca günde 6 tane 200 lük progesteron fitil haftada 1 proluton şu sıralar da kasılma olmasın diye endol fitil kullanıyorum ....çıldıracam artık...ayrıca daha önceki gebeliğimde başka bir doktor bana da lekelenme olunca bıraktırtmıştı...bende pıhtılaşma çıkmadı aslında ama doktor yine de kullandırtıyor rahminde bebeği kabul etmeyen bişey var demek ki diyor...pıhtılaşma testini de tekrarlattı...bakalım sonuç ne çıkacak...

Son düzenleme:
slm kızlar size bişey diyeceğim :17:az önce idrar testi yaptım varla yok arası 2.çizgi çıktı reglim zaten gecikir normaldede tüptedavisinin nagetifinden sonra 3gün sonra yani 13aralıkta olmuştum eşimle reglin 20.günü birlikte olmuştuk kan testi yaptırsammıki :44:

canımmm yaptırdın mı testtt ne olur olumlu haberini ver bize......

canım ya iki seferdir ısrarla devam et diyor ne bileyim ne yapacağımı şaşırdım ben de...aspirin arttırır kanamayı diyor zaten...acaba senin daha küçük olduğu için mi yaptırmıyor..benim 14 haftalık oldu...:(

Cnmm bnm dr da inatla kullanmicaz diyor kan sulndirici igne bnm zorumla transfr sonrasi kullndik benim istn hulda gorstugum dr da ilk 3ay igneyi kullan kesme dedi ama ben hicbisiy kullnmiyorum cnm ege unvrsitesinde profla gorstum ona tlfnda mutasyon heyerezigot dedim ok ddi homosistein dehr baktr yuksek cikmazsa igne gerek yok dedi bnm degr dusuk cikti bende igne kanamsdn sonra birktim cnmm istersen farkli bir drla daha gorus cnm bncede igne kanama varkn daha cok etkilemedin

canımmm yaptırdın mı testtt ne olur olumlu haberini ver bize......
slm cnm felaket kar yağıyo yarın yaptırabilirmiyim bilmiyorum idrar testini eşime gösterdim oda var dedi :44:ama heyecansız kan testinde çıkarsa anca inanırız heralde :31:aslında biran önce yaptırmam lazım varsa dikkat ederim iğneye falan başlarım belki inşaallah bebeğim benimledir:emir_bebek:

slm cnm felaket kar yağıyo yarın yaptırabilirmiyim bilmiyorum idrar testini eşime gösterdim oda var dedi :44:ama heyecansız kan testinde çıkarsa anca inanırız heralde :31:aslında biran önce yaptırmam lazım varsa dikkat ederim iğneye falan başlarım belki inşaallah bebeğim benimledir:emir_bebek:

canım muhakkak kan testi yaptır belli mi olur Rabbimin işi yeterki istesin ol dedikten sonra olur. belki mucizen seninledir. haberdar et bizi......

slm kızlar size bişey diyeceğim :17:az önce idrar testi yaptım varla yok arası 2.çizgi çıktı reglim zaten gecikir normaldede tüptedavisinin nagetifinden sonra 3gün sonra yani 13aralıkta olmuştum eşimle reglin 20.günü birlikte olmuştuk kan testi yaptırsammıki :44:

slm tuana bende tüp bebek yaptırdığımda bebeşim tutunamadı ama sonraki ay kendiliğinden hamile kalmıştım reglim 3 gün geçiktiğinde idrar testi yaptım 2 silik çizgi çıkmıştı hemen kan testi yaptırmıştım kandada gebelik çıktı, tabi benim bebeğim yaşamadı:( ama sen ümidini kesme kesin hamilesindir stres yapma inş bebişin sıkı sıkı tutunur :19:

kızlar eşim çok hasta grip onunla ilgileniyorum sizi unuttum sanmayın
karasu 3 melek annesi aklım sizede dualarımda Rabbim yardımcımız olsun evlatlarıımızı bize bağışlasın içinizi ferah tutun..

kızlar eşim çok hasta grip onunla ilgileniyorum sizi unuttum sanmayın
karasu 3 melek annesi aklım sizede dualarımda Rabbim yardımcımız olsun evlatlarıımızı bize bağışlasın içinizi ferah tutun..

çok geçmiş olsun pınarcım acil şifalar diliyorum eşine.. sen evddesin dimi yoksa çalışmaya başladınmı canım izinlimisin kendinede dikkat et:40:

canım muhakkak kan testi yaptır belli mi olur Rabbimin işi yeterki istesin ol dedikten sonra olur. belki mucizen seninledir. haberdar et bizi......
inşaallah benimledir bebeğim cnm sabah çok kar vardı gidemedim yarın mutlaka gideceğim kan testine

slm tuana bende tüp bebek yaptırdığımda bebeşim tutunamadı ama sonraki ay kendiliğinden hamile kalmıştım reglim 3 gün geçiktiğinde idrar testi yaptım 2 silik çizgi çıkmıştı hemen kan testi yaptırmıştım kandada gebelik çıktı, tabi benim bebeğim yaşamadı:( ama sen ümidini kesme kesin hamilesindir stres yapma inş bebişin sıkı sıkı tutunur :19:
inşaallahh tekrar kavuşursun bebeğine cnm inşaallah bende hamileyimdir eşim inanmıyo galiba kan testinde çıkarsa anca inanırız bende incir kürü yapmıştım 1hafta falan reglin 9.günü doktora gittiğimde büyüyen yumurta yoktu eğer bebeğim benimleyse daha anca 1aylıktır

tuanacım test yaptırdın mı işalla mucizen seninledir canım... dualarım seninle iyi haberlerini bekliyoruz
yok yaptıramadım cnm inşaallah bebeğim benimledir

sağol kuzumm ben doğuma kadar raporluyum evdeyim çok şükür

çok güzel canım raporlu omana sevindim. ya sana bişey sorucam? raporun heyet raporumu şeklinde aldın? şunun için sordum ben kurumda çalışıyorum eğer hamile kalırsam Rabbim nasip edese bende rapor almayı düşünüyorum nasıl aldın cvplarsan sevinirim. bu rapor işleri biraz sıkıntılı çünkü..inşlh bi hamile kalsam ama biraz erkenden düşündüm ama olsun :16:

inşaallah cnm eğer bebeğim benimleyse bu sizin dualarınız sayesinde olmuştur öyle çok istiyorumki ama yoktur diyede korkuyorum sen nasılsın cnm bebiş nasıl kanama yok değilmi artık
inşallah senin göbüşündedir kuzucuğun inan dualarım seninle:))

çok güzel canım raporlu omana sevindim. ya sana bişey sorucam? raporun heyet raporumu şeklinde aldın? şunun için sordum ben kurumda çalışıyorum eğer hamile kalırsam Rabbim nasip edese bende rapor almayı düşünüyorum nasıl aldın cvplarsan sevinirim. bu rapor işleri biraz sıkıntılı çünkü..inşlh bi hamile kalsam ama biraz erkenden düşündüm ama olsun :16:
canım ben im şimdiden hazırlık iyidir:))
ben ilk önce kadın doğumdan düşük riskim vardır diye 10 günlük rapor aldım sonra tekrar bir 10 günlük rapor daha aldım oda bitince tekrar 1 aylık heyet raporu aldım. sonra en son 2 aylık heeyet raporu aldım. bu raporda bitince tekrar heyet raporu alacağım doğuma kadar.
yani yasal olark iki adet 10 günlük ve sonrasındada heyet raporu alman gerekiyor...

inşaallah cnm eğer bebeğim benimleyse bu sizin dualarınız sayesinde olmuştur öyle çok istiyorumki ama yoktur diyede korkuyorum sen nasılsın cnm bebiş nasıl kanama yok değilmi artık

AAaaaaaaaaa tuana cok sevindim, ayyyy allahım inşallah gerçektir, inşallah mucizen gelmiştir. Yarın kesin yaptır bak hamileyim biz de çatlarız meraktan;))) dualarım seninle Rabb'imin izniyle o müthiş haberi verirsin inşallah.

canımmm kar kış kıyamet git sen yine de yaaa ne olurrrr... nasıl heyecanla açtım haber gelmiştir diye.. inşallah yarın duyarızz.. bi daha idrar testi yaptırdın mı peki cnm? daha belirgin çıktı mı??

Kizlar benim bebe odumu kOpardi yine aksm 19 30da dadi dadi merkeze uctuk dr um saolsun bekledi bizi hop bendn kan basladi yine akmaya sicak sicak hemn muayne etti altan kesemiz sukur yerinfe bebisun 3cm olmus kalbide pit pit atiyor cok sevindik agladim agladim pit pit kalbini gorunce sukur rabbime fakat keseye yakin kanama bolgesi varmis 6gun hic wc haricu kalkmcm yasak eger dr dinlemezsen sonu uzucu olabilir dedi hemn yattim annemide aldik o bakucak bize lutfen dua edin esim tlfnu aliyr elumdn yarin o ise gidince yazarim yine pinarcim yaa sen beni anlrsin biseyler yaz bana

Back