2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kyr acım gözün aydın cnm allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin inşallah .
cnm haziran-temmuz topiğine yazmışsın cvp yazdım ama görmedin sanırım.bu arada ben dün akşam adet oldum ama az az geliyor drumda şehir dışında pazartesi 3. ğünü olmuş olucak sanırım sorun olmaz diymi.allah nasip ederse bu ay tedavime başlıyorum artık.allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

Sagol cnm en kisa zamanda hayirlisiyla sana da nasip etsin inşallah. Gozunaydin başlıyor süreç, sabir, moral, keyif diliyorum cnm. Ayrıca 3.gun başlanıyor zaten denemeler, hayirla başlasın inşallah, mutlu haberle de son bulsun.

Son düzenleme:
kızlarrrr ucuyoruuuuuuuummmmmmmm degrım 68,2 cıktı doktorumu aradım gozun aydın dedı p resı tekrar yapın dedı yestı..............

kızlarrrr ucuyoruuuuuuuummmmmmmm degrım 68,2 cıktı doktorumu aradım gozun aydın dedı p resı tekrar yapın dedı yestı..............

Ayyyyy uç tabi hakkindir. Harika bir haber, gözünüzaydin cnm. Rabbim sonuna kadar saglikla nasip etsin.cok sevindim coook

amiin canım cokk saol cok şaşkınım doktorum değerin iyi olduğunu söylemiş ben heycandan konuşamadım eşim görüştü pazartesi tekrarlıycaz testi umarım katlanır herşey sorunsuz gider cok garıp bı haldeyım mutlulugum bıle henuz yarım İNANAMIYORUM çünkü

İnanmak zaman alıyor, benim yarın 7haftam dolacak yeni yeni inanmaya başladım. Sen tadını çıkar şimdi, Rabbim ayırmasın hiçbirimizi))

cnm çok sevindim ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm bak boşuna endişelenmişsin belirti yok diye darısı bizlere inşaallah

Nedendir bilmiyorum ama yine olmadi,gecen ki tedavim gibi yine adet gunume 2 gun kala adet kanamam basladi offf offf
canım çok üzüldüm ama yinede yaptırsaydın testi belki hamilesindir ah bilsek cnm nneden olmadığını ama benim tedavimdeki gibi seninde ilk gün kanaman başlamıştı bu kötü bişey demekki:44:

Kizlar ben bebeklerimi aldim dinleniyorz hersey super gecti cozulunce kalitede degismedi 1.kalite 2kuzucum bizimle dua edin lutfen 5ocak test tarhimiz ama ben nasipse 3ocakta yaptiricm optuk hepinizi buarada iciride kavga var galiba canimi acityorlar bunlar daha simdiden kardesce gecinimicek galibaBuarada bilginize ihtiyacim var bana progestan 200 mg fitil verdi ama simdi kutuyu actim icinde qgiz yoluyla alinick yaziyor kafm karistibenim

Yok canim ya burda kan testi falan yapmiyorlar,zaten eminim adet kanamasi,oncekide bu sekildeydi..
Bu defa cok yiprandim...yolunda gitmeyen bisey var ama bilmiyorum..
Ilkgunki kanamayi o takilan alet yapti diye dusunuyordum..belki vardir bi sorun ..

Canim senin adina cok sevindim insallah sende kyr gibi ikizlerine kavusursun..
Tadini cikar tatlim,ben senden umutluyum....
Dualarim seninle

canım erken almışsın kuzucuklarını hayırlısı olsun inş Rabbimden duam 9 ay sımsıkı tutunmaları sana dilerim herşey çok güzel olacak
fitil olarak kullana bilirsin progestanı bende o şeklde kullanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…