2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

sağol canım iyi dileklerin için inşallah Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla kucağımıza almamız için
tabi konuş sen doktorunla bize haber vermen yeterli yalnız kyr arkadaşımızın elindeki ilaç açıldı yani en az 1 ay içerisinde mutlaka kullanılması gerekiyor çöpe gitmemesi için o nedenle en kısa zamanda haber verirsen ve hemen kullanabileceksen hemen gönderelim kargoyla sana

cnm ne yaptın eczne ile görüştünmü m ettim ya da başka bir sonuç bulabildin mi
eşimin gelmesini bekliyorum canım o gelince arasın onun ağzı daha iyi laf ediyo:))

tamam canım sağol tekrardan zahmetler verdim bu halinle helal et hakkını lütfen

kyr arkadaşın açılmış ya şimdi onu kullanmaya teredüt ederim çünkü zaten tam 1 ay sonra başlıycam tedaviye günü geçmiş olacak o zaman ..neyse ben doktorla konuşayım ne diycek nasıl yapacak ona görehaber veririm size

tamam canım haber ver elimizden gelen bişey olursa seve seve ne hakkı:))

Son düzenleme:
o haberleri görünce çok üzülüyorum bende herkesin sınavı farklı farklı ama insan nasıl kıyar sokağa atar yavrusunu yada kimse bilmesin diye öldürür aklım almıyo neyse bizim bebeklerimiz çook şanslı olacak ömrümüzün yettiğince koruyup kollarız yavrularımızı cnm hava soğuk spor olarak bisikletim var 1saat bisiklet çeviriyorum yaza kadar bebek olmazsa kilo veririm en azından daha zayıf şekilde başlarım tedavime bende yazın 12kilo vermiştim diyetisyene gidiyodum sonra kadın doğum bölümüne gitmiştik öylesine doktor aynı zamanda tüpbebek doktoruymuş senin kilon tedavine engel olmaz insülin direnci yok deyince eşim tedaviye başlayalım dedi böylece diyetisyeni bırakmış oldum ama aynı diyeti uygulamaya çalışıyorum çok yavaş vermiştim ama yağdan gitmişti çoğu

kesinlikle haklısın cnm hepimizin sınavı farklı ben diyorum Rabbim bizim sabrımız sınıyor.ama ben buaralar gerçekten bunalıma girdim en kısa zamanda bi psikologa gitmeyi ve diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.Allahım kolaylıklar versin diyorum duadan başka silahımız yok..

canım tebrik ederim hayırlısı olsun inşallah 12 gün sonra müjdeli haberlerle inş

inatci nohutun guzel kalpli annesi iyi temmenilerin icin tesk.ederim canim
sanada tekrar gecmis olsun canim,... ben biliyordum senin nohutun yaramazlik yaptigini ve herseyin yolunda oldugunu
sen hazirlikli ol ara sira seni yokluyacak gibi bu yaramaz annesi..))))
insallah tekrarmalaz olursada lutfen moralini bozma canim,demistim ya bende dogurana kadar yasadim ,,masallah tosun gibi oglusumu kucagima saglikli bi sekilde aldim..))

Canlarım gecmisi okuyamadım, bugün keselerimizi gördük. Doktorum transfer gunune göre hesapladi, 5+4 mus bugün, ancak haftaya duyacağız kalp atışlarını. Allahım hepinize nasip etsin bu duyguyu, canı gönülden diliyorum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Bebislerimle hepinizi öpüyoruz kocaman kocaman)))

Bir de pınarla konuştuk kedersiz arkadasımıza ilaç yollamak icin, ben seve seve yollarım. İnşallah işine yarar cnm, allahım o ilaclarla nasip etti bebislerimizi, sana da şans getirirler inşallah.

saol teyzesi..)) insallah senin gibi positif kalacagim canim,senin kalbinin guzelligi bizede destek oluyor,lutfen hep boyle kal
bugun biraz yordum kendimi,kucugun doktor kontrolu vardi,orda mecburenkucagima almak zorunda kaldim,ortaligi aya kaldirdi,sonra saolsun kucaktan inmedi oglusum .....bi 15 dakika kucakta yuruduk offf off..))
12.5 kilocuk oglusum ..yine kismet demekten baska bisey demiyorum..))
nakadar dikkat etmek istesem bisey oluyor,atalarimiz bosuna dememis sakinan goze cop batarmis diye

canim benim cok saol
seninde az kalmis,ayyy neguzel
gec olsun guc olmasin guzelim,ben senden umutluyum insallah olacak,cunki seni umutlu goruyorum bu cok guzel
hep boyle devam et canim
dualarimdasin inan,kendimden once hic olmayana diliyorum herzaman

ohh ohh masallah size,allahim kucaginada almayi nasip etsin tatlim
tum aileni tebrik ederim,huzurlu,saglikli bi hamilelik gecirmen dilegiyle canim
ayyyyy neguzel ya iki tane masallahhhhhhhh

ablasinin guzeli, guzel dileklerin icin tesk.ederim
senin yaziklarini yeni okudum,bence herseyde bi hayir vardir diyorum
lutfen moralini bozma sakin tamammi canim

kyr cım tebrik ederim keselerini görmüşsün önce kalp atışlarını duymayı daha sonrada kucağına almayı nasip eder inş rabbim

cnm bende aynı durumdayım nekadar iyi gibi görünsemde tuhaf rüyalar görüyorum ALLAH yardım etsin bize inşşaallah en kısa zamanda gelir bebeklerimiz cnm varmı fazla kilon senin benim en az10 kilo vermem lazım sende gitmek istiyosan git bencede iyi gelir yaza kadar sararız belki yaralarımızı

poyraz o iğneyle ilgili arıyacaktın cnm aradınmı dokyorunu ne içinmiş iğne kyr naptın canım gördünmü bebişleri

Aradım ama ne yazıkkı defalarca aramama ragmen ulasamadım doktoruma bende zırlanmaya baslarken ılac recetemde hemsırenın de nosunun yazdıgını hatırlayıp hemen onu aradım o an ıcın sadece bı yanlıslık olmadıgını duymak ıstıyordum ve oda bır sorun olmadıgını yumurta toplamından 6 gun sonraya o ıgneyı verdıklerını soyleyınce uctum resmen nıye bıle dıye soramadım..bazen fecı bı gergınlık hıssı oluyor karnımda yavrum ordamısın oyuzdenmı dıye kendımı tesellı edıyorum beklemek cok daha zor yada bu ıslemın her asaması ayrı bır zor rabbım bızı duysun caresız bırakmasın bunları bu bekleyıslerı bu acıları hıc yasamamıscasına guzel hayırlı gunler göstersin inş evlatlarımızla...

maşallah bebişlerine sırada kalp atışları var inşallah pıt pıt sonrada güm güm duyarsın o sesleriiAllah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleride göstersin

bugün beni okadar çok mutlu ettiniz okadar duygulandırdınızki ne dyim Allahım gönlünüze göre versin hepiniz bana göndermiş kadar sevindim mutlu oldum ..kkda bir arkadaşım bana menopur ilacı ücretsiz göndereckmiş gonalf ilaçlarınıda buldum sayılır hepinizden Allah razı olsun ..kızlar ben bu ilaçları alamadım ama tüpbebek bölümünde bir topik açalımmı (ELİNDE TÜPBEBEKTEN KALAN İLAÇLARI GÖNÜLLÜ!! VERMEK İSTEYENLER BURAYA ) sizin gibi gönüllü ilaç verecek olan çıkar elbet ihtiyacı olanlar faydalanır buda çok büyük bir sevap bence hee ne dersiniz kızlar açalımmı böyle bir topik ?

canım allah saglıcakla kucagınızada almayı nasıp etsın ıns gozunuz aydın darısı tum bekleyenlerın basına..

cnm için rahatlamıştır en azından sevindim sorun olmamasına bebeğinin müjdesini alacaksın inşaallah sonrada hamile olarak banada dua ediceksin test tarihi nezaman cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…