2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

pınarcım herşey yolundaymış çok sevindim canım valla bebişin snein gibi çok güçlü o kadar kanamaya rağmen vazgeçmedi anneciğinden aman nazar değmesin kuzuna

kyrcım canım benim herşey yolunda çok şükür yarın mercimeklerini alda gel annesi üşümüşlerdir labaratuvarda artık annelerinin sıcacık göbüşünü isityolardır herşey gönlünce olsun canım benim

test tarihi yaklaşan arkadaşlarım iyi haberlerle dönün inşallah

bende arkadaşlar biliyosunuz iki defa kan testi yaptırdım 12.günde 263 ve 15.günde 986 oldu değerim en son geçtiğimiz cuma yaptırdım o gün itibariyle 4 hafatlıktı bu cuma yine kan testi yapılacak değer yükselmesi takip ediliyo bu cumada 5 haftalık olacak inşallah,kan vermenin dışında bana hiç bi şey yapmadılar ne bi folik asit ne bi kan değerlerime bakıp kansızlık varmı falan bende böyle sanki huzursuzum bi de normal araştırma hastanesine mi gitsem gebe takibe diyorum hiç bişey vermediler ya

sağol canım inatçıanneciğinin kuzusu maaşallah suphanallah:))
aslında mutlaka bi vitamin almalısın canım doktoruna bunu mutlaka sor ihmal etme önemli çünkü

çok güzelll pamolyy çok severim sağoll canımm
inşallah masal perin gelir konar kucağına:))

çok güzelll pamolyy çok severim sağoll canımm
inşallah masal perin gelir konar kucağına:))

rica ederim pınarcığımmm sende sağol canım benim amin diyorum dualrına inşlh hepimizin kucağına gelsin inşallah...
şarkıyı beğendiğine sevindim o zaman ilk önce senin göbüşündeki masal perisine gelsin minik ruhuna besin olsun topiğimizin şakacı umut meleğine

Cnm
Maşallah Allah nazarlardan saklasın miniklerini
Yarın kavuşma gunuymus :) insallah 8 ay sımsıkı seninle olsunlar
Dualarim seninle olacak

Allah hep yanında olsun ve melekler o güzeller güzeli sabilerini sana bağışlansın

Dualarım seninle

Cloudly canim benim ilk kontrolum keseyi gorucem ama kalp atisini da duyarmiyim sence???? 6+2 olucam yarin

Bilgemmm canim iyi dileklerin icin cok tesekkur ederiiiim:)
Guzel haberlerle gelmeyi diliyorum insallah
İnşallah canım inşallah , o kadar çok istiyorum ki, herkes anne olsun herkes bebeklerine kavuşsun , Rabbim büyük..
yaptım bilgemmmm oldumu ki..
Ayyy olmuş işteeee , beğendin mi ?
Güle güle kullan , inşallah kendi bebeğimede yapmak nasip olur..

Canım gördüm ama yazamadım çok özür diliyorum ..
Aklıma kazıdım ismini , özgül olarak dualayacağım , niyetim sana zaten , hangi isimle okursam okuyayım yerine gidecektir..

Kızlar yarın büyük gun bugün kan verdim cok endiseliyim çünkü kanamalarım

Geçmedi inşallah bebeğim benimledir Allah hepimizin yanında olsun

Cnm
Maşallah Allah nazarlardan saklasın miniklerini
Yarın kavuşma gunuymus :) insallah 8 ay sımsıkı seninle olsunlar
Dualarim seninle olacak
Âmin cnm inşallah dediğin gibi yarın kavuştuğum bebeğim 8 ay daha icimde olacak Allah'ın izniyle. Sen nasılsın? Randevun nasıl gecti? Bebis nasıl?

Allah hep yanında olsun ve melekler o güzeller güzeli sabilerini sana bağışlansın

Dualarım seninle
Sagol cnm hepimiz icin insallah

dön bebegim dön sen benim yaşama sebebimsin dinmeyen acılarımın tek ilacı sensin anladımki tek sevicimsin bön bebegim dön

canım hadı gozun aydın...yavrularını al gell yarınn

canıum bısı sorcam ben gecen tedavımde acayıp kabız olmustum..dr bu duphalac surubu hergun mu kullanmanı soyledı..merak ettım bı dahakıne ben de oyle yapıcam..

ayy hemde çok beğendim çok teşekkür ederin inşallah 2-3 hafta sonra kendi kuzucuğunada yaparsın.

Kızlar yarın büyük gun bugün kan verdim cok endiseliyim çünkü kanamalarım

Geçmedi inşallah bebeğim benimledir Allah hepimizin yanında olsun
inşallah hayırlısı olsun hakkında umarım kuzun seninle beraberdiryarınmı çıkacak sonucun....

dön bebegim dön sen benim yaşama sebebimsin dinmeyen acılarımın tek ilacı sensin anladımki tek sevicimsin bön bebegim dön
cannıımm acın çok yeni yaran çok taze geçecek inşallah ne olur topla kendini olur mu?

çook şükür pınarcım..benimde hamileliğimin başında içte bi kanlanma olmuştu..bak şimdi hatırladım..çok şükür dinlenmeyle geçmişti..

bilmiyorum arkadaşım olmuycak gibime geliyor lost dizisini koydum öyle onu izledim akşama kadar düşünmemek için beni güzel oyaladı...
blowhole25 saol tatlım inan çok sıkıntılıyım Allahım isteyen herkese sağlıkla sağlıklı bebişler versin inşallah...

çook şükür pınarcım..benimde hamileliğimin başında içte bi kanlanma olmuştu..bak şimdi hatırladım..çok şükür dinlenmeyle geçmişti..
çok şükür kuzucuğun seninle demekki benim kuzumda benimle olacak yyaşasınnnnnnnnnn:))

Son düzenleme:
selam kızlar yine ben geldim sizlere sormam gereken şeyler var transfer sonrası soğuk terleme ateş basması sizlerde de oldu mu acaba birde benim göğsümün üstündeki damarlar belirginleşmeye başladı bu herkeste oluyor mu yoksa bir belirtimi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…