inş.allahın ıznıyle göreceksın tabı arkadasım nıye oyle ümitsız konuşuyosun allahım sana bana ve ısteyen herkese o meleklerden vercek bı gun bıraz daha sabır hem belkı bende bı kutu daha doğum kontrol kullanabılırım bundan sonra çünkü doğum kontrol bıtıp adet olunca il dışında olacağım tarıhe denk gelıyr bugun hemşireyı aradım bız ayarlayacagız belki 1 kutu daha kullanırsın dedı bakalım artık hepımız için hayırlısı ama asla ümitsızlık yokkkk.mesela ben hep allahım bana da verecek benımde bebışim olacak dıyorum hep.olumlu dusun olumlu olsun demı ama
yeni katılan arkadaşlarımız da var.. hayırlı olsun tedavileriniz...
benimde yarın transfer var inş bi aksilik çıkmazsa.. rapor almayı düşünüorum çalıştığım için.. sizce kaç gün almalıyım?? bu kadar emek harcadık diyom riske atmayım diyom ama.. bazıları hiç yatmamış bebişlerine kavuşmuşlar bazıları test gününe kadr yatmış negatif :s hakketen nasip işi yaa.. Allah verirse oluyor.. inş sağlıklı bebişler verilenlerden oluruz..
izmir ege tüp bebek merkezi
pınarcımmmm ayyy inşallah yaaa bu akşam bi heyecan geldi.. otururken diom yarın bebişlerim benle olacak inşallah.. Allahım yardımcımız ol ne olur...
arascım, meliscim hayırlı olsun sizinde inş. dualarımızdasınız.. sizlerde unutmayın..
yeni katılan arkadaşlarımız da var.. hayırlı olsun tedavileriniz...
benimde yarın transfer var inş bi aksilik çıkmazsa.. rapor almayı düşünüorum çalıştığım için.. sizce kaç gün almalıyım?? bu kadar emek harcadık diyom riske atmayım diyom ama.. bazıları hiç yatmamış bebişlerine kavuşmuşlar bazıları test gününe kadr yatmış negatif :s hakketen nasip işi yaa.. Allah verirse oluyor.. inş sağlıklı bebişler verilenlerden oluruz..
merhaba arkadaşlar.. öncelikle söylemeliyim ki şu ana kadar yazılan 55 sayfanın hepsini okudum.yeri geldi ağladım,yeri geldi hepiniz için dua ettim.. o kadar doluyum ki.. meğer benimle aynı şeyleri yaşayan o kadar çok kişi varmış.. ben belki sizin yaşadıklarınızın yanında bi hiç gibi kalabilirim ama Allah hepimize önce bu yolda ilerlerken sabır sonrasında da bebeklerimizi versin.. benim bu ay 2. aşılamam yapılacak.bugün adetimin 3. günü dr. gittim bu ay olmazsa 3 ay ara vericez sonrasında mikroenjeksiyon yaparız dedi.ben beklemek istemiyorum daha fazla.. 2 senedir bekliyorum ama gelmedi hala bebeğim.. ekim ayı sanki benim ayım olacakmış gibi doğuyor içime ama hayırlısı önemli olan.bu geceden itibaren kendim için dua ederken sizleri de eklicem yanıma..
Kızlar benim de raporum çıkmış, başlıyorum Ekim'de iğnelere.Her gün bebeğim için karnıma bir delik açıp bebeğime kavuşurum inşallah..Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin..Tüm arkadaşlarım için Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah..
pınarcımmmm ayyy inşallah yaaa bu akşam bi heyecan geldi.. otururken diom yarın bebişlerim benle olacak inşallah.. Allahım yardımcımız ol ne olur...
nec aldınmı canım kuzucuklarını Allahım sımsıkı tutundursun onları sana 9 ay hiç ama hiç bırakmasınlar kuzucukların seni inşallah
kızlar merhabalar bugüm yumurta toplama işlemim vardı iyi fene degildi biraz karnım ağrıyor. 14 tane yumurta toplamışlar ne olacak bakalım yarın haber veririz dediler. beklemedeyim yani.
yeni katılan arkadaslar hoşgeldiniz tedaviniz hayırlı olsun.
kızlar doktordan geldim şimdi az peçeteye kan gelince korktum iğne oldum doktorla konuştum kızdı bana pozitif ol ağlama falan dedi ben devamlı salya sümük vaziyetteydim eve gelincede karnıma ağrı girdi bi anlıktı şimdide karnımda su var gibi hissediyorum ohss oluyorum galiba off ne zor durumlar kendimden çok bebeğimi düşünüyorum inşaallah benimledir diye kan testi yapsakta çıkmaz dedi muayenedede belli olmazmış çaresiz beklicez ne olur dua edin bebeğim benimle olsun
kızlar merhabalar bugüm yumurta toplama işlemim vardı iyi fene degildi biraz karnım ağrıyor. 14 tane yumurta toplamışlar ne olacak bakalım yarın haber veririz dediler. beklemedeyim yani.
yeni katılan arkadaslar hoşgeldiniz tedaviniz hayırlı olsun.
kızlar doktordan geldim şimdi az peçeteye kan gelince korktum iğne oldum doktorla konuştum kızdı bana pozitif ol ağlama falan dedi ben devamlı salya sümük vaziyetteydim eve gelincede karnıma ağrı girdi bi anlıktı şimdide karnımda su var gibi hissediyorum ohss oluyorum galiba off ne zor durumlar kendimden çok bebeğimi düşünüyorum inşaallah benimledir diye kan testi yapsakta çıkmaz dedi muayenedede belli olmazmış çaresiz beklicez ne olur dua edin bebeğim benimle olsun
1ekim cnm bakalım hayırlısıtuana canım sakin olup dua etmekten başka bişey yok maalesef ne zamandı senin kan test tarihin??
çok teşekkür ederim cnm okuyacam dediğin ayetio kadar sıkma kendını.bebişin senınledır inş.her bünye farklıdır nasıl tepkı vereceği belli olmaz hemen kotuye yorma.
bak Rabbi heb li mines salihin oku.( anlamı: rabbim bana salihlerden bir evlat ihsan et ) devamlı bunu oku.faydası olur arkadasım
saffat suresi 100. ayeti bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?