2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

haklısın canım iyi düşünelim iyi olsun

ayyy canımmm hadi al bebişlerini gel sımsıkı tutunsunlar sana inşallah bana sorarsan yat yata bildiğin kadar en az 5 gün..

bende orada tedavideyim doktorum kaan bey...:26:

merhaba arkadaşlar.. öncelikle söylemeliyim ki şu ana kadar yazılan 55 sayfanın hepsini okudum.yeri geldi ağladım,yeri geldi hepiniz için dua ettim.. o kadar doluyum ki.. meğer benimle aynı şeyleri yaşayan o kadar çok kişi varmış.. ben belki sizin yaşadıklarınızın yanında bi hiç gibi kalabilirim ama Allah hepimize önce bu yolda ilerlerken sabır sonrasında da bebeklerimizi versin.. benim bu ay 2. aşılamam yapılacak.bugün adetimin 3. günü dr. gittim bu ay olmazsa 3 ay ara vericez sonrasında mikroenjeksiyon yaparız dedi.ben beklemek istemiyorum daha fazla.. 2 senedir bekliyorum ama gelmedi hala bebeğim.. ekim ayı sanki benim ayım olacakmış gibi doğuyor içime ama hayırlısı önemli olan.bu geceden itibaren kendim için dua ederken sizleri de eklicem yanıma..

Kızlar benim de raporum çıkmış, başlıyorum Ekim'de iğnelere.Her gün bebeğim için karnıma bir delik açıp bebeğime kavuşurum inşallah..Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin..Tüm arkadaşlarım için Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah..

pınarcımmmm ayyy inşallah yaaa bu akşam bi heyecan geldi.. otururken diom yarın bebişlerim benle olacak inşallah.. Allahım yardımcımız ol ne olur...

arascım, meliscim hayırlı olsun sizinde inş. dualarımızdasınız.. sizlerde unutmayın..

İnşallah canım benim Rabbim ol desin ve bebeklerimize kavuştursun bizi.Çok zor bir süreç gerçekten morale çoooook ihtiyacımız var.

nec bebklerin sımsıkı tutunsun inşaallah kaç tane transfer edilcek bu arada beni hastanede yarım saat yatırdılar sadece ama evde sadece wcye kaltım onun dışında 5gün kalkmadım sonra evime çıktım iş yapmıyorum sadece bişey almaya bide wcye kalkıyorum biraz zor oluyo ama olsun tutunsunda kuzum yeterki hemşire banada dedi yatma evi süpürebilirsin sonuçta süpürgeyi çekiyosun illa ağırlığı varbulaşık yıkayabilirsin dedi yapmıyorum neymiş rahme düşünce normal gebelik kabul ediliyomuş onca sıkıntıyı biz çekiyoruz millet sadece doğumda açıyo biyerlerini biz ...bunca şey yaşıyoruz neden risk edelim :44:uçağa binebilirmişiz otobuse binebilirmişiz acaba bunlar istanbulda otobuse hiç binmedilermiki?

hadı hayırlısı arkadasım bebişlerını al da gel...

hepimizin acısı aynı aslında anne olamamak yüreklerimiz aynı şey için atıyor dilimizde dualar gözümüzde yaşlar hep hep aynı
aras canım Allah kalbine göre versin arkadaşım bu ay benim ayım diyosan eğer hissediyosan gerçekten sakın bekleme o sesler o hisler o kadar kıymetli ki bizim için çünkü herzaman gelmiyolar maalesef :))o nedenle lütfen içinden gelen sesi dinle)

hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım sevindim senin için demek ki ekim ayında beraber çıkıyoruz yola sanırım ben ayın 13-14 gibi adet olurum Allah kalbimize göre versin sağlıkla mutlulukla alalım inşallah bebişlerimizi kucağımıza

kızlar merhabalar bugüm yumurta toplama işlemim vardı iyi fene degildi biraz karnım ağrıyor. 14 tane yumurta toplamışlar ne olacak bakalım yarın haber veririz dediler. beklemedeyim yani.
yeni katılan arkadaslar hoşgeldiniz tedaviniz hayırlı olsun.

kızlar doktordan geldim şimdi az peçeteye kan gelince korktum iğne oldum doktorla konuştum kızdı bana pozitif ol ağlama falan dedi ben devamlı salya sümük vaziyetteydim eve gelincede karnıma ağrı girdi bi anlıktı şimdide karnımda su var gibi hissediyorum ohss oluyorum galiba off ne zor durumlar kendimden çok bebeğimi düşünüyorum inşaallah benimledir diye kan testi yapsakta çıkmaz dedi muayenedede belli olmazmış çaresiz beklicez ne olur dua edin bebeğim benimle olsun

hayırlısı olsun tatlım maşallah sağlıklı embriyolar olsun sana sınsıkı tutunsun inşallah:))

tuana canım sakin olup dua etmekten başka bişey yok maalesef ne zamandı senin kan test tarihin??

hadı hayırlısı.ii haberlerın gelsın inş. doktorundan.bol bol dınlen barı bugun.halsızlık falan oldu mu?

o kadar sıkma kendını.bebişin senınledır inş.her bünye farklıdır nasıl tepkı vereceği belli olmaz hemen kotuye yorma.
bak Rabbi heb li mines salihin oku.( anlamı: rabbim bana salihlerden bir evlat ihsan et ) devamlı bunu oku.faydası olur arkadasım
saffat suresi 100. ayeti bu.

Bu sayfayı dünden beri okuyorum,umarım hepinizin dilekleri kabul olur, tedavisi süren tüm arkadaslara sabır, huzur, pozitif sonuc diliyorum. Bu sitede birçok sayfa okudum, ama burada yalın, içten bir paylaşım hissettim. Bu öncelikle sayfanın sahibinin nahifliginden diye düşünüyorum) Sanırım ilk haber tuanadan gelecek, dualarım seninle, o çok istediğin haberi tezzamanda almani diliyorum.

Ben de sizler gibi anne olmak isteyen, tüp bebekten baska çaresi olmayan bir kadınım. İzmirde yasıyorum, 31 yaşındayım. Benim hikayem söyle; 2 yıllık evliyim, 2 yıldır bebek istiyorum, tüplerimin birinin rahimle bağlantısı ameliyatla kesildi, digeri de tamamen tikali, eşimde hiç bir sorun yok. Tuplerim dısında bende de sorun yok. Nisan ayında ilk denememizi yaptık, olmadı. Temmuzda dondurulmuş denedik olmadı. Bu iki deneme Izmir Sifa hastanesinde Erol tavmergenle oldu. Şimdi 3.kez için yola çıkacağız. Bu sefer i̇renbe tüp bebek merkezinde Ahmet Zeki Işık'la deneyeceğiz.

Bugün adetimin ilk gunü, yarın Ahmet beyle görüşüp yol haritamızı çıkaracağız. Tüm kalbimle hepimiz için dua ediyorum.

çok teşekkür ederim cnm okuyacam dediğin ayeti umarım sizlerin tedavileride sonuçlarıda güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…