2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

slm kızlar izmirde sabiha paktuna keskin söyleşisi var bugün ben kitaplarını okuyorum sürekli çocuğum olunca onu sağlıklı kendine güvenen bireyler yetiştirmek için neyse ben bir heyecan kalktım hazırlandım konuşmayı dinlemeye gitmek için sonra dedim ki saçmalama pınar çocuğun yok hadi onu bırak hamiş bile değilsin oturdum kaldım birden çok moralim bozuldu neyse inşallah bekleyenler sağlıkla hamiş haberlerini alırlar...bende inşallah bu tedavide sağlıkla alırım evladımı kucağıma ne diyeyim Allahım kalbimize göre hayırlsı ile versin inşallah evlatlarımızı..

tedavin hayırlı olsun inş seni muayne edip duruma göre ilacın dozunu azaltır yada çoğaltır yumurta toplama 17.güne kadar uzayabiliyor kişiden kişiye değişiyor 11.gün toplandı yumurtalarım

inşaallah anne olucaz bizde cnm bende sabah yatakta bebeğimin yanımda olduğunu onu öptüğümü kokladığımı sevdiğimi hayal ettim gün boyunca devamlı onunla ilgilenirim heralde çok özledim çoookkk 10yıllık hasret 10yıldır bekliyorum inş içimdedir benimledir

bayadır yazamıyordum bu gün hepinizin haberlerini okudum hadi bakalım hayırlısı.
tuana cım ilk hamile haberini senden alıcaz inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz.
bu arada benimde iğnelerim bitti bu gün catlatma iğnemi yapıcam.Salı günüde yumurta toplama işlemi var.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

arkadaşlar iyi akşamlar. bende gündür gonal f 375 mg kullanıyorum. yarın 5. gün ve folikül boyutlarına bakmaya gidicez. bu 2. ıvf denemem..allah hepimizin yardımcısı olsun.

aymutu, denizden77 hayırlı olsun tedavileriniz inşallah..
bi şekilde buraya yazan ya da okuyan herkes en yakın zamanda sağlıklı evlatlarına kavuşur inşallah...

arkadaşlar iyi akşamlar. bende gündür gonal f 375 mg kullanıyorum. yarın 5. gün ve folikül boyutlarına bakmaya gidicez. bu 2. ıvf denemem..allah hepimizin yardımcısı olsun.

slm arkadaşım hayırlısı olsun inşallah inşallah yumurtalarının durumu çookk iyidir gelişmeleri yaz bize

inşallah 10 yılın meyvesini alacaksın tuanacım merakla bekliyoruz güzel haberlerini..

ayy hadi canım hayırlısı olsunn az kalmış beebişlerinle kavuşmana...

bi şekilde buraya yazan ya da okuyan herkes en yakın zamanda sağlıklı evlatlarına kavuşur inşallah...

aminn canımm aminnnn

inş tatkım evet rabbim ol dedikten sonra kaçıncı gün ne farkeder

ohss yüzünden mi sıkışmadın

ayyy kaç gün kaldı inş hamileliklerimizi konuşuruz burada

öncelikle merhaba ben 37 yaşındayım 15 senelik evliyimm eylül 19da transferim gerçekleştii şuan bekliyorum 29zunda belli olcak inşallah rabbim hayırlı sonuçlar nasip ederrr bu ikinci denememm arkadaşlarr herkeze rabbim hayırlı sonuçlar veiri umarım en kıza zamanda bebşlerimizi elimize alırızz...Ben yeni olduğum için ne yazdığımı bilmiyorum kusura bakmayın daha yeniyimm alışamadım...

inşallahh hayırlısı olur arkadaşalr bende 19zunda yaptırdım eylülün.. 29zunda öğrenmeye gidicemm bu ikinci denememm

inş açılış şerefine o güzel haberi veririmde sizede moral olur ne olur kızlar dua edin çokkk ihtiyacım var bazen ğlıyorum ya bıraktıysa beni diye belirti için erken değilmiii? seninde çok azzkalmış cnm hayırlısıyla pozitif olur inş

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

inş tatkım evet rabbim ol dedikten sonra kaçıncı gün ne farkeder

ohss yüzünden mi sıkışmadın

ayyy kaç gün kaldı inş hamileliklerimizi konuşuruz burada
bilmiyorumki suyu hızlı hızlı içmiştim :44:

inşaallah seninde 15yıllık hasretin sona erer inşaallah bebeğin seninledir ya aynı günmüş transferimiz belirti falan yaşıyomusun hem senin test tarihin erkenmi?benimki 1inde :44:

pınarcım inşaallah 10yıllık hasretim bitmiştir bebeğim benimledir inşaallah senin bebğinde gelir hayırlısıyla bu kışı hamile olarak geçirelim burdaki kızlar falan İNŞAALLAH

kızlar benım dun farlutal bıttı regl olmayı bekleyeceğim şimdı.regl olunca d.kontrol başlıcam.sanırım d.kontrolden sonrada iğneler başlar kaç tane iğne veriliyor herkese göre değişiyor mu sayısı.bilgisi olan yazabılır mı lütfen....

canım hangi merkeze gidiyorsun??

inşallahh hayırlısı olur arkadaşalr bende 19zunda yaptırdım eylülün.. 29zunda öğrenmeye gidicemm bu ikinci denememm

hayırlısı arkadaşım az kalmış güzel haberlerini alırız inşallah moral olur bizlere de....ilk denememdeki ve dondurulmuşlarla olan denemelerde daha heyecanlıydım ..şimdi ise sadece korkuyorum yine negatif olurmu diye...

allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın ...aminn

pınarcım inşaallah 10yıllık hasretim bitmiştir bebeğim benimledir inşaallah senin bebğinde gelir hayırlısıyla bu kışı hamile olarak geçirelim burdaki kızlar falan İNŞAALLAH

tuanacımm bitecek Allahın izniyle hep beraber halay çekeceğiz inşallah:))

ayy hadi hayırlısı olsun canım bende o günleri görebilecekmiyim bilmiyorum hala d. kontrol haplarına devam şimdi gonal f başlanır heralde herkese göre değişiyor ilaç miktarları ben geçen sefer 4 kutu gonal f kullanmıştım...

nasıl heyecanlısındır kimbilir hayırlısı olsun inşallah müjdeli haberlerini yazmayı unutma bize:))

inş.allahın ıznıyle göreceksın tabı arkadasım nıye oyle ümitsız konuşuyosun allahım sana bana ve ısteyen herkese o meleklerden vercek bı gun bıraz daha sabır hem belkı bende bı kutu daha doğum kontrol kullanabılırım bundan sonra çünkü doğum kontrol bıtıp adet olunca il dışında olacağım tarıhe denk gelıyr bugun hemşireyı aradım bız ayarlayacagız belki 1 kutu daha kullanırsın dedı bakalım artık hepımız için hayırlısı ama asla ümitsızlık yokkkk.mesela ben hep allahım bana da verecek benımde bebışim olacak dıyorum hep.olumlu dusun olumlu olsun demı ama

yeni katılan arkadaşlarımız da var.. hayırlı olsun tedavileriniz...

benimde yarın transfer var inş bi aksilik çıkmazsa.. rapor almayı düşünüorum çalıştığım için.. sizce kaç gün almalıyım?? bu kadar emek harcadık diyom riske atmayım diyom ama.. bazıları hiç yatmamış bebişlerine kavuşmuşlar bazıları test gününe kadr yatmış negatif :s hakketen nasip işi yaa.. Allah verirse oluyor.. inş sağlıklı bebişler verilenlerden oluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…