kısmet değilmiş cnm ne yaparsın senin kaçıncı denemen ne zaman düşünüyorsun tekrar
benim 1. denememdi tekrar ne zamn düşüneceğimide bilmiyorum eşin ne iş yapıyor eşim soruyo :)
eşim güvenlik görevlisi cnm senin ? ayrıca ben psikolojik olarak toparlanınca hemen düşünücem 3. denemeyi tanışmayı isterim seninle
pınarcım nasıl bişey bu test artısı ne hiç bilmiyorum biraz bilgi verirmisin cnm
hayırlı olsun cnm tebrikler inş aralıkta bende yazabilirim hamileyim diyeKizlar testimi aldim degerim 225.47 hamileyim galibaaaaa :)))
cnm doktorunla konuş istersen belki söktürücü verir başlarsın tedavine bende alıcam buz bebeklerimi yakındaya aslında stres yapmadım çünkü gelince dr gidip buz bebeklerim için tedaviye başlıcağımdan rahattım.ama gelmedi.şimdi yaptım stresiiiii.doğumdan sonra bile herşey çok normal gitti.bu nerden çıktı böle.düşün o zaman daha stresliydimm doğal olarak ama korkuyorum şimdi.gelmezse söktürücü ilaç kullancam yaparlar mı yine tedaviyi acaba???
inş tutunur bebişlerin ve pozitif sonuçlanır inşKizlar transfer olds 2 tane blastokist embryo cok heyecanliydim
Sabahakadar uyumadim simdi benimleler hep Pyle kalirlar
Pinar gulumm kahretme kendini Boyle yap inca Rahmin kasiliyor
Rabat ol. .
eşim öğretmen senin eşin nerde güvnlik görevlisi kısmet olrsa tanışırız bir gün
Evet cnm ikizmi diye dusundum deger 12gun sonra tek transfer olsa yuksek geldi bak annesi dr a gidince bence 2tane kesecik goruceksin insallah simdi sende guzelce keyfini cikar istiraht et bolca cift gebelik daha zordur yorma kendini
Valla ben hepsine varim :) saglikli sihhatli olsunlar da baska bisey istemiyorum
olsun canım şimdi yaptırırsınız inşallah temiz çıkar herşey....Pınarcım bende daha önce hiç hamilelik olmadı cnm keşke yaptırmış olsaydık şimdiye kadar gerçi bu işler nasip bakalım bi dahakine rabbim sevivdirir inşallah senin yavrucuğun sağlıkla büyür anneciğinin karnında hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
il kültür turizm müdürlüğüne bağlı olarak çalışıyor cnm sen atlatabildinmi şokunu cnm ben bugün uğradım berbat şoka çok kötüyüm nasıl atlatıcam bilmiyorum
10 gün oldu atlattım saylır bazen evde yalnız kalınca duygusallaşıyorum ama atlatmak zorundayız lütfen sende biran önce atlat sen bir daha denemeyi düşünüyomusun
oprah cım hayırlı olsun bebişlerin
çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah
gözünaydın oprahcım hayırlısıyla kucağına alman dileğiyle tebrikler
il kültür turizm müdürlüğüne bağlı olarak çalışıyor cnm sen atlatabildinmi şokunu cnm ben bugün uğradım berbat şoka çok kötüyüm nasıl atlatıcam bilmiyorum
Canim cok sagol en kisa zamanda darisi senin basina saglikla insallah
Aman be arkadsim raht ol uzme lutfn kendini bak bende 2asilama ve 1.tup deneme ve 2kimyasal gebelik ne yapalim var mutlaka birvakti diyorum inaniyorum hemde cok rabbim hepimize vericek guzel saglikli bebekler kendini yipratma ve birsonraki icinde pozitf dusun ben basladim olumlu dusunmeye bizde birgun aile olucaz insallh eslerimiz ve cocuklarimzla suanda tatildeyim ve etrafim bebeklr ve hamile kadinlarla dolu onlari gordukce mutlu oluyrm ve bende istiyorumm lutfen sok yasama saglam bas yere yikilmak yok daha onumuzde zor ve uzun bir yol var ama unutma sonu guzel oluck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?