2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

berencim ayrıca benim yaptırdığım merkezde( OSM ) de yapıyorlar diye biliyorum perşembeye dr umla grşcem daha detaylı bilgi alırım

pınarcım nasıl bişey bu test artısı ne hiç bilmiyorum biraz bilgi verirmisin cnm

canım bizde kalp atımı olmuyodu bebeklerde o nedenle yaptırmıştık bende kanda pıhtılaşma sorunu çıktı mesela. bence mutlaka yaptırılmalı ne olur ne olmaz içinin rahat etmesi açısından aklında soru işareti kalmamış olur böylece... ek bir ücret yok nasılsa sadece kan veriyosun. ve belkide bi çok nedeni ortadan kaldırıyosun...

Kizlar testimi aldim degerim 225.47 hamileyim galibaaaaa :)))
hayırlı olsun cnm tebrikler inş aralıkta bende yazabilirim hamileyim diye

cnm doktorunla konuş istersen belki söktürücü verir başlarsın tedavine bende alıcam buz bebeklerimi yakında

Kizlar transfer olds 2 tane blastokist embryo cok heyecanliydim

Sabahakadar uyumadim simdi benimleler hep Pyle kalirlar

Pinar gulumm kahretme kendini Boyle yap inca Rahmin kasiliyor

Rabat ol . .
inş tutunur bebişlerin ve pozitif sonuçlanır inş

Pınarcım bende daha önce hiç hamilelik olmadı cnm keşke yaptırmış olsaydık şimdiye kadar gerçi bu işler nasip bakalım bi dahakine rabbim sevivdirir inşallah senin yavrucuğun sağlıkla büyür anneciğinin karnında hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Son düzenleme:
Evet cnm ikizmi diye dusundum deger 12gun sonra tek transfer olsa yuksek geldi bak annesi dr a gidince bence 2tane kesecik goruceksin insallah simdi sende guzelce keyfini cikar istiraht et bolca cift gebelik daha zordur yorma kendini

Valla ben hepsine varim :) saglikli sihhatli olsunlar da baska bisey istemiyorum

olsun canım şimdi yaptırırsınız inşallah temiz çıkar herşey....

il kültür turizm müdürlüğüne bağlı olarak çalışıyor cnm sen atlatabildinmi şokunu cnm ben bugün uğradım berbat şoka çok kötüyüm nasıl atlatıcam bilmiyorum

10 gün oldu atlattım saylır bazen evde yalnız kalınca duygusallaşıyorum ama atlatmak zorundayız lütfen sende biran önce atlat sen bir daha denemeyi düşünüyomusun

10 gün oldu atlattım saylır bazen evde yalnız kalınca duygusallaşıyorum ama atlatmak zorundayız lütfen sende biran önce atlat sen bir daha denemeyi düşünüyomusun

düşünmek zorundayım nasıl yapıcam bilmiyorum ama başka çare yok rabbim dualarımı kabul ederde gerek bırakmaz inşallah cnm ama olmayınca mecburen tekrar düşünmek zorundayım

il kültür turizm müdürlüğüne bağlı olarak çalışıyor cnm sen atlatabildinmi şokunu cnm ben bugün uğradım berbat şoka çok kötüyüm nasıl atlatıcam bilmiyorum

Aman be arkadsim raht ol uzme lutfn kendini bak bende 2asilama ve 1.tup deneme ve 2kimyasal gebelik ne yapalim var mutlaka birvakti diyorum inaniyorum hemde cok rabbim hepimize vericek guzel saglikli bebekler kendini yipratma ve birsonraki icinde pozitf dusun ben basladim olumlu dusunmeye bizde birgun aile olucaz insallh eslerimiz ve cocuklarimzla suanda tatildeyim ve etrafim bebeklr ve hamile kadinlarla dolu onlari gordukce mutlu oluyrm ve bende istiyorumm lutfen sok yasama saglam bas yere yikilmak yok daha onumuzde zor ve uzun bir yol var ama unutma sonu guzel oluck

inşallah cnm ya bende böyle rahat ve pozitif olabilirim inşallah başlarken ama şu an acım çok taze kendimi çok kötü hissediyorum tedavin hayırlı olur inşallah güzel sonuçlar alman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…