son ece, oprah ve pınarcım çokkkkkkkkk tebrik ediyorum canım üçünüzüde allahım yavrularınzı size bağışlasın çok mutlu oldum inanın darısı bana ve diğer tümmm arkadaşlarımıza da olsun allahımın izniyle
pamolycim çok üzüldüm tatlım teyzoşlarının ikizleri niye tutmadı yaaa o kadar da ümitlenmiştikallah yardımcımız olsun canım benim sabır ya sabır
Kizlar transfer olds 2 tane blastokist embryo cok heyecanliydim
Sabahakadar uyumadim simdi benimleler hep Pyle kalirlar
Pinar gulumm kahretme kendini Boyle yap inca Rahmin kasiliyor
Rabat ol. .
ahh perla sağol moral oldu inan hepinizin yazdıkları helal et hakkını. yatıyorum bende sürekli. senin değerlerin nasıldı tam olarak...
ya aslında stres yapmadım çünkü gelince dr gidip buz bebeklerim için tedaviye başlıcağımdan rahattım.ama gelmedi.şimdi yaptım stresiiiii.doğumdan sonra bile herşey çok normal gitti.bu nerden çıktı böle.düşün o zaman daha stresliydimm doğal olarak ama korkuyorum şimdi.gelmezse söktürücü ilaç kullancam yaparlar mı yine tedaviyi acaba???
PAMOLY ben de şanlıurfadayım çok sevindim seninde burada olmana sen hangi merkezde yaptırdın tüp bebeği
ohhhhhhh çok iyi canım gözün aydın ama çok fazla yüksek ikiz olmasın:)
Arkadsm bence muhteln ilac verit dr um baslatir kanamayi neden yapmasinlarki tedaviyi bence olur insallh aralikta bende transfer yaptiricm insallah hakkimzda hayrli olsun hepimzin raht ol kardesim
canım benim ne hakkı olur mu hiç öyle şey kader arkadaşlarıyız bizler. inan yaşamayan anlayamaz bilemez. ben ilk tüp tedavimde kimyasal gebelik geçirmiştim değerlerim çok düzensiz artmıştı.şimdiki artışlarımla değerlerimle kıyaslanamaz bile. sonra kürtaj olmuştum. acı bi tecrübeydi benim için. sabah 2 kat artmayınca ve kanamada eklenince çok korktum inan Allahım dedim yine mi yaşayacağım aynı şeyleri. yine mi kürtaj olacağımm. anlatılmaz tarif edilmez bir acı oturdu boğazıma.....Bin kere helal olsun da ben senin yaninda ne yaptim ki. Asil sen helal et, senin burdaki herkese verdigin destek, ilgin alakan....
Benim 10 gun 13 12gun 44.1 14 gun 132 ve bugun yani 17 gun 490.9 . Bende basta kimyasal diye cok korkmustum ama simdi cok rahatladim cok sukur. Doktorumda cok olumlu konustu. Ve bana 10 gun 13 ciktiginda yuzde altmis artsin yeter demislerdi :)) ve senin bugun degerin 80 ve senin 12. Gunun degil mi? Yani degerin aslinda super normalde bugun ilk testini yaptiracaktin ve hic bu stresi yasamiyacaktin :))
sen durumdasın berencim tedavi falan varmı şu an
evet cnm urfalıyım bende öyle düşünüyorum artık genetik tani falan ne varsa yaptırcam sen nerde yaptırdın cnm urfadamısın sende
sağol canım daha iyi değerleriniz olsun inş...son ece, oprah ve pınarcım çokkkkkkkkk tebrik ediyorum canım üçünüzüde allahım yavrularınzı size bağışlasın çok mutlu oldum inanın darısı bana ve diğer tümmm arkadaşlarımıza da olsun allahımın izniyle
pamolycim çok üzüldüm tatlım teyzoşlarının ikizleri niye tutmadı yaaa o kadar da ümitlenmiştikallah yardımcımız olsun canım benim sabır ya sabır
ohh ne güzeli 5. gün emb şansı yüksektir. umarım sımsıkı tutnsunlar sana..Kizlar transfer olds 2 tane blastokist embryo cok heyecanliydim
Sabahakadar uyumadim simdi benimleler hep Pyle kalirlar
Pinar gulumm kahretme kendini Boyle yap inca Rahmin kasiliyor
Rabat ol. .
berencim ben yaptırdım ünv has ssk lıyım ücret ödemedim. çok kalabalık sadece randevu almak zor oldu. kan verdiklten yanılmıyosam 1 ay sonra çıktı sonuçlar. imkanın varsa devlette yaptır bir sürü para özelde....arkadşlar aranızda genetik test yaptıranlar vardır mutlaka acaba devlette mi yaptırdırnız özeldemi özeldeyse ne kadar ücret ödediniz bilgi verirseniz çok mutlu olurum
evet urfadayım ben umut tüp bebek istanbulda yaptıdım
berencim ben yaptırdım ünv has ssk lıyım ücret ödemedim. çok kalabalık sadece randevu almak zor oldu. kan verdiklten yanılmıyosam 1 ay sonra çıktı sonuçlar. imkanın varsa devlette yaptır bir sürü para özelde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?