2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

son ece, oprah ve pınarcım çokkkkkkkkk tebrik ediyorum canım üçünüzüde allahım yavrularınzı size bağışlasın çok mutlu oldum inanın darısı bana ve diğer tümmm arkadaşlarımıza da olsun allahımın izniyle

pamolycim çok üzüldüm tatlım teyzoşlarının ikizleri niye tutmadı yaaa o kadar da ümitlenmiştik allah yardımcımız olsun canım benim sabır ya sabır

ne yapalım derencim kısmet değilmiş dilerim senin güzel heberlerinle seviniriz çok üzgünüm şimdi hastalığımdan ötürü umudum azalıyor dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden

Kizlar transfer olds 2 tane blastokist embryo cok heyecanliydim

Sabahakadar uyumadim simdi benimleler hep Pyle kalirlar

Pinar gulumm kahretme kendini Boyle yap inca Rahmin kasiliyor

Rabat ol . .

Rabat ol . .

HAyırlı uğurlu olsun sıkı sıkı tutunsunlar inşallah hep pozitif düşün benim de 2 tane balst transfer edilmişti bugün testimi aldım hamileyim darısı başına

ahh perla sağol moral oldu inan hepinizin yazdıkları helal et hakkını. yatıyorum bende sürekli. senin değerlerin nasıldı tam olarak...

Bin kere helal olsun da ben senin yaninda ne yaptim ki. Asil sen helal et, senin burdaki herkese verdigin destek, ilgin alakan....
Benim 10 gun 13 12gun 44.1 14 gun 132 ve bugun yani 17 gun 490.9 . Bende basta kimyasal diye cok korkmustum ama simdi cok rahatladim cok sukur. Doktorumda cok olumlu konustu. Ve bana 10 gun 13 ciktiginda yuzde altmis artsin yeter demislerdi :)) ve senin bugun degerin 80 ve senin 12. Gunun degil mi? Yani degerin aslinda super normalde bugun ilk testini yaptiracaktin ve hic bu stresi yasamiyacaktin :))

Arkadsm bence muhteln ilac verit dr um baslatir kanamayi neden yapmasinlarki tedaviyi bence olur insallh aralikta bende transfer yaptiricm insallah hakkimzda hayrli olsun hepimzin raht ol kardesim

canım benim ne hakkı olur mu hiç öyle şey kader arkadaşlarıyız bizler. inan yaşamayan anlayamaz bilemez. ben ilk tüp tedavimde kimyasal gebelik geçirmiştim değerlerim çok düzensiz artmıştı.şimdiki artışlarımla değerlerimle kıyaslanamaz bile. sonra kürtaj olmuştum. acı bi tecrübeydi benim için. sabah 2 kat artmayınca ve kanamada eklenince çok korktum inan Allahım dedim yine mi yaşayacağım aynı şeyleri. yine mi kürtaj olacağımm. anlatılmaz tarif edilmez bir acı oturdu boğazıma.....
ama sonra düşündüm neyden korkarsan o gelir başına korkmuyorummmmmm...
o acı gelip oturduğunda boğazıma dedim ki kendi kendime
eğer Allahım korusun ama ters bi durum olursa ki olmayacak Rabbimin izniyle vazgeçmeyeceğim en fazla 3 ay sonra deneyeceğim tekrar......
benim kuzum güçlü bu sefer hissettirdi ya bana kendini annem ben buradayım dedi ya gitmetecek bırakmayacak beni.....
evet canım ası test günüm bu gün yani 12. gün değerim 81 kanama omasaydı ben erken tet yaptırmayacaktım ve bu gün çok daha keyifli geçecekti. neyse bu günlerimize çok çok şükür....

senin adına da çok sevindim kat be kat artsın keseciklerimizi pıt pıtlarımızı sağlıkla mutlulukla duyalım inş...

arkadşlar aranızda genetik test yaptıranlar vardır mutlaka acaba devlette mi yaptırdırnız özeldemi özeldeyse ne kadar ücret ödediniz bilgi verirseniz çok mutlu olurum

evet cnm urfalıyım bende öyle düşünüyorum artık genetik tani falan ne varsa yaptırcam sen nerde yaptırdın cnm urfadamısın sende

sağol canım daha iyi değerleriniz olsun inş...

Rabat ol . .
ohh ne güzeli 5. gün emb şansı yüksektir. umarım sımsıkı tutnsunlar sana..
şimdi iyiyim canım sağol... arkadaşlar sağolsunlar çok sakinleştirdiler beni.....

arkadşlar aranızda genetik test yaptıranlar vardır mutlaka acaba devlette mi yaptırdırnız özeldemi özeldeyse ne kadar ücret ödediniz bilgi verirseniz çok mutlu olurum
berencim ben yaptırdım ünv has ssk lıyım ücret ödemedim. çok kalabalık sadece randevu almak zor oldu. kan verdiklten yanılmıyosam 1 ay sonra çıktı sonuçlar. imkanın varsa devlette yaptır bir sürü para özelde....

pınarcım nasıl bişey bu test artısı ne hiç bilmiyorum biraz bilgi verirmisin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…