Annemle hastanede heyecanla bekliyoruz bakalim insallah guzel haberler vericem dua etmeye devam nolur
inşşşş güzel haberlerle dönersin canım umarım seninledir bebeğin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annemle hastanede heyecanla bekliyoruz bakalim insallah guzel haberler vericem dua etmeye devam nolur
Hayirli olsun allh kucaginada almayi nasipetsin insallh
son ece tebrik ederim canım allahım sağlikla kucağına almayı nasip etsin
canım allah tamamına erdirsin kucagına aldıgın günleride göstersin inş...
Ohhhh coksevindim hayirli ugurlu olsun ben de sonucumu 1.5 saat sonra alicam bakalim
Ayy nasi sevinmissindir ya ne guzel
Cok tebrik ederimmm super haber, super deger...
ALLAH sagliklada kucagina almayi nasip eder insalla...
çoookkk tebrik ederim canımmm ahıylısı olsun inş...
arkadaşlar dün giremedim şimdi okudum tüm mesajları..
öznur, pamoly Allah sabır versin canlarım inşallah bebekleriniz tedavisiz süpriz olarak gelir sizlere..
son-ece canımm hayırlı olsunnn ALLAH tamamına erdirsin inşallahhh..
pınarcım çok şükür ki artma var.. bir de şu aklıma geldi senin 1. test ile 2. test arasında 1 gün vardı ama değer 2 kattan fazla artmıştı o yüzden şimdiki artış normaldir.. o zaman çok arttığı için belki şimdi 1,5 kat arttı..
opusu olanlar, transfere gidenler Allah yardımcınız olsunn inşallah bebeğinize kavuşmanıza çok az adım kaldıı..
şu mübarek günler hürmetine Rabbim meleklerimizi bizden hiç ayırmasın, bu yolda çabalayan tüm arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallahhhh..
tebrikler canım allah tamamına erdirsin
kutlarım cnm Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
slm canım senin adına çok sevindim inşallah devamına erdirir allahım darısı diğer arkadaşlarımıza
canım benim kuzummm umarım güçlüdür anneciği kadar ağlamıyorum bebeğim beni güçsüz sanmasın diye el açtım yalvarıyorum Rabbime evladımı bağışlasın bana..Cnm okudum şimdi yazdıklarını, gozunaydin arkadasım. Sakin canını sıkma senin kuzun çok güçlü, bak gor nasıl da büyüyüp serpilecek. Cnm aramissin şimdi gördüm, ben ülke dışındayim o yüzden hattim kapalı. Doner dönmez arayacağım. Bulduğum ilk internet bağlantısını kullandım süze bamak için) ama çıkmam lazım. Öpüyorum seni de kuzunu da.
Kızlar kimin sonucu ne bakamadım, aksam otelden bağlanabilirsem yazarım. Ben yumoslarimi gezmeye cikardim, yunan rakisi ise yarar insallah))Hepinizi öpüyorum.
Kizlar testimi aldim degerim 225.47 hamileyim galibaaaaa :)))
Cok tesekkur ederim arkadaslar insallah Allah hepimizin gonlune gore versin degisik bir hismis
canım muhtemel stresten gecikmiştir inşş hemen gelir. yada gelmez bebiş vardır bilemedim şimdi...kızlar adet olmadımmm.adet günüm dündü.ama gelen yok.idrar testide yaptım çıkmadı.tedaviyede başlayamam böyle napcağımı bilemiyorum.böle güzel haberlerin içinde bahsetmek istemiyodum ama napıcağımı bilemedim
kızlar adet olmadımmm.adet günüm dündü.ama gelen yok.idrar testide yaptım çıkmadı.tedaviyede başlayamam böyle napcağımı bilemiyorum.böle güzel haberlerin içinde bahsetmek istemiyodum ama napıcağımı bilemedim
Cnm galiba ne demek hamilesin sukur gozun aydin kucaginada almk nasipolsun insallh buarada 2tanemi senin transfer cnm
canım muhtemel stresten gecikmiştir inşş hemen gelir. yada gelmez bebiş vardır bilemedim şimdi...
Arkadasm kendini kastikca adet gecikiyor ve konu icin dr unla gorus derim raht ol sende bizde boyle guzel hbrler alicaz insallh vakti geldiginde stres yok ok mi??
ne bileyim ya insanin inanasi gelmiyor ya boyle bir saskin oluyorsun:) Evet 2 tane transfer edildi. ikiz mi diye mi dusundun?