• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

adet oldum berbat bi durumdayım nasıl toparlanırım 3. denemeyi yapacak gücü bulamıyorum kendimde Allahım yardım ettttttt

Pamolcimm lutfen uzme kendini.
Heriste bir hayir vardir diye kendini teselli etmeye calis.
Guclu olmak zorundasin hic kendini yipratma cuni elbet bir gun sende bebegine kaviusacaksin ALLAHin izniyle.
Sadece buna inan.

değerim 81 2 gün önce 50 idi 2 kat artmamış sevinemedim.....kanama devam
ben tutuldummmm kaldımmmm...

Pinarcimmm sakin kendini yipratma cunki 2 kat degil en az %60 artmasi gerekiyor sonucun ve cok sukur ki senin ki de tam %60 artmis.
Lutfen yat hic kipirdama ve sadece bebisini dusun.
Ben biliyorsun dusuk degerle basladim diye cok panik olmustum ve bu forumda ne kadar degerlerle ilgili yazi varsa okudum ve oyuzden cok rahat bir sekilde soyluyorum ki senin degerinde kotu bir sey yok boyle cok okudum yavas yukselip bebisine kavusanlari.. Ve bana doktorumda demisti zaten en az %60 artmasi lazim diye buseferde . Oyuzden hic stress yapma bebegini dusun sadece dua et. Cok zor stresli bir durum ama dua cok iyi gelicek inan bana.

Pinarcimmm sakin kendini yipratma cunki 2 kat degil en az %60 artmasi gerekiyor sonucun ve cok sukur ki senin ki de tam %60 artmis.
Lutfen yat hic kipirdama ve sadece bebisini dusun.
Ben biliyorsun dusuk degerle basladim diye cok panik olmustum ve bu forumda ne kadar degerlerle ilgili yazi varsa okudum ve oyuzden cok rahat bir sekilde soyluyorum ki senin degerinde kotu bir sey yok boyle cok okudum yavas yukselip bebisine kavusanlari.. Ve bana doktorumda demisti zaten en az %60 artmasi lazim diye buseferde . Oyuzden hic stress yapma bebegini dusun sadece dua et. Cok zor stresli bir durum ama dua cok iyi gelicek inan bana.
perla saatlerdir o yazıyı arıyorum. bende bir yerlerde okumuştum % 60 diye ama inan bulamadım uyduruyomuyom dedim. ayy sağol uydurmuyomuşum öyle bişey okumuştum bir yerlerde demek doğruymuş. SAğol cidden rahatlaadım kötü değil demi değerim...

doktorumla konuştum şimdi1,5 kat artması gerekiyomuş benimde öyle olmuş. artık test yaptırmayın cuma gününe kadar demiş dua edip yatıp bekleyeceğim. ne olur sizde eksik etmeyin dualarınızı

kızlar benimde su gibi akıntım var acaba jeldenmi diyorum çamaşırımı ıslatıyo günlük ped koyuyorum ıslanıyo
yürürken hissediyorum bişeylerin aktığını ne bu şimdi yaa allahım hayırlısını ver
korkmaya başladım bende
canım benimde fitilden sonra öyle oluyodu su gibi akıntı hiç korkma sakın..

Son düzenleme:
canımmm güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canımm.. kaçıncı günün bugün

perla saatlerdir o yazıyı arıyorum. bende bir yerlerde okumuştum % 60 diye ama inan bulamadım uyduruyomuyom dedim. ayy sağol uydurmuyomuşum öyle bişey okumuştum bir yerlerde demek doğruymuş. SAğol cidden rahatlaadım kötü değil demi değerim...

Hic kotu degil, sadece sabir bekle goruceksin hersey yolunda gidicek ve bizler temmuzda bebeklerimize kavusacagiz sonunda.
Benimde dun kahve akintim basladi sabah tekrar test istediler bendende cok sukur 5. Inde 132 olan degerim cok sukur bugun 490 olmus. Bende yatiyorum . Hic de kalkmaya niyetim yok :))

Hic kotu degil, sadece sabir bekle goruceksin hersey yolunda gidicek ve bizler temmuzda bebeklerimize kavusacagiz sonunda.
Benimde dun kahve akintim basladi sabah tekrar test istediler bendende cok sukur 5. Inde 132 olan degerim cok sukur bugun 490 olmus. Bende yatiyorum . Hic de kalkmaya niyetim yok :))
ahh perla sağol moral oldu inan hepinizin yazdıkları helal et hakkını. yatıyorum bende sürekli. senin değerlerin nasıldı tam olarak...

Back