Evet işte bu canım benim hiç umudunu yitirme hep olumlu düşün her serde bir hayır vardır allah katında senin için hayırlı olanı rabbim bir an önce nasip eder inşallah
ayrıca canım senin kadar samimi sıcak arkadaşlar olduktan sonra her zaman gelirim ama benim cadı kızım uyuduktan sonra girebiliyorum nete yada o babasıyla dışardayken.
evet cnm bende çok mutlu oldum doktor riskten söz ediyo ben yumurtaya seviniyom düşün yani oysaki bir veya iki tanesi sağlıkla tutunsa yeter ALLAHIN izniyle ilerde inş dondurulan yumurtaya sadece kardeş yapmak için ihtiyaç duyarım[]
tuana tatlım ohh ne güzel bir sürü yımırtan var ne güzel :)) doktorlar tedbirini alırlar cannım sen him merak etme içini ferah tut ne güzel az kaldı yımırta toplamaya asıl heyecan sonrasında başlayacak:))
ayy inşş cnm senin nezaman belli olur yumurta toplama günü ?evet canı şimdi okudum tuana da bugün gitmiş.. hadi bakalı inş. güzel haberlerimizi paylaşırız :))
ay inş yüzümde bi tebessüm oluşmasına sebeb oldun teşekkür ederim peşimdende hemen geliceksiniz ALLAHIN izniyle eşimde dicek kime gülüyo diyeinşallah hayırlısı olsun arkadaşlarım ilk hamişlerimiz belli:))
cnm aynı şeyleri bende düşünüyorum benim bebeğim yaşasaydı 2sene sonra okula başlıcaktı diyorum ama maalesef onlar yok bizde önümüze bakıcaz ve sabrımızın mükafatını alıcaz inş arkadaşlarına üzüldüm ALLAH sabır ve şifa versin bebeklerine inşaallah sağlıkla kavuşurlararkadaşlar benim eğer nisandaki tedavim tutmuş olsaydı bugün itibari ile24+2 olacaktım çok saçma biliyorum ama durup durup kontrol ediyorum bebeğim de ne gibi şeyler olacaktı benim karnım ne kadar şişecekti bu haftalarda duyu organları gelişiyomuş bebeğim duyabilecekti artık beni...
öff neyse bunu neden yazdım tabi ben elimde olmadan kasım-aralık ayında anne olacaklar topiğine bakıyorum onlar bebeklerine oda takınları almaya başladılar doğumu nasıl yapacaklarını konuşuyolar bende hayal kuruyorum onlarla neyse orada sılanaz diye bir arkadaşş var ikiz bebeklerine hamileydi bebeğinin birini çok yeni kaybetti bi müddet hastanede yattı zor zamanlar geçirdi daha sonra kardelen isimli başka bir arkadaş var oda ikiz bebeğe hamile iki kızı olacak aAllah bağışlar inşallah maalesef rahimağzı problemi varmı mesafe kısaymış bebişleri aşağıya inmiş o kadar üzüldüm ki yazdıklarını okuyunca kabus gibi her şey diyo nekadar zor buldum böylemi kaybedeceğim bebeklerimi diyo arkadaşlar bizde elimizden geldiği kadar dualarımıza ekleyelim bu arkadaşları Rabbim yardımcıları olsun böylesi çok çok daha zor şükür dedim halime herkesin bebeği inşallah sağlıkla sıhhatle mutluluk huzurla gelsin anneciklerine aminnnn Allahım herkese yardım etsin inşallah...
evet cnm bende çok mutlu oldum doktor riskten söz ediyo ben yumurtaya seviniyom düşün yani oysaki bir veya iki tanesi sağlıkla tutunsa yeter ALLAHIN izniyle ilerde inş dondurulan yumurtaya sadece kardeş yapmak için ihtiyaç duyarım
ayy inşş cnm senin nezaman belli olur yumurta toplama günü ?
ay inş yüzümde bi tebessüm oluşmasına sebeb oldun teşekkür ederim peşimdende hemen geliceksiniz ALLAHIN izniyle eşimde dicek kime gülüyo diye
cnm aynı şeyleri bende düşünüyorum benim bebeğim yaşasaydı 2sene sonra okula başlıcaktı diyorum ama maalesef onlar yok bizde önümüze bakıcaz ve sabrımızın mükafatını alıcaz inş arkadaşlarına üzüldüm ALLAH sabır ve şifa versin bebeklerine inşaallah sağlıkla kavuşurlar
bu mesajdan alıntı işaretini işaretledim bikaçtane yazı seçtikten sonra konuya cevap vere tıkladım alıntıyla cevaplayı tıklayınca 1yazı alıntı yapıyo sadece :44: nette ağır çalışıyo bu akşam belkide ondandır:44:tuanacım bu alt alta cevap verme olayı bende önceden oluyodu artık olmuyo yandaki o şeye bastığımda hemen beni istediğim yazı ile cevap kısmına atıyo alt alta cvp vermek stiyom olmuyo sinir oldum nasıl yaptın sen..
ergitess memorial gerçekten çok iyi bir seçim olmuş hayırlısı olsun şimdiden merkezin başarı oranlarının çok yüksek olduğunu biliyorumm ilk ve son denemen olsun inşallah sorun nedir?
günaydınnn...
pınar 1202 arkadaşım acaba bu topiktede bir liste olsa güzel olmazmı? kim hangi taihte nereye başladı veya başlıyor sonuç ne falan gibi meselaa
topik sana ait olduğu için yazdım ... ne dersin?
sorunum dış gebelik ameliyatıı oldum sağ tüpüm yok sağ tüpümdede yapışıklik varmış.laparaskopi yada tüp bebek dendi tüp bebği tercih ettik.hayırlısı inşallah hepimiz için
haklısın canım çok güzel olur isterseniz tek tek yazalım evlilik süresi tarih yaş sorun kaçıncı deneme hangi merkez ben güzel bir liste hazırlarım
hayırlısı olsun ergitess..
yaş:30 sorunolikistikover merkez:medikalpark göstepe denemesayısı:3.üncü tedavideyim liste olması güzel olur gerçekten inşaallah oluşcak listemizde negatif çıkmaz :97:
10yıllık evliyim cnmcanım kaç yıldır evlisinn
bir de arkadaşlar bugün doktordaydı yumurtalarıma baktılar 3 gündür gonal f 150 kullaıorum 6 yumurtam oluşmuş cmt kontrole çağırdılar tekrardan.. sanki okudukları hep çoktu benim az gibi geldi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?