Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pınarcı gerçekten mi?? ya ben daha hiçbir şey bilmiyorum bu konularla ilgili.. forumda da okuduklarım hep 20den fazlaydı bu sabah doktor 6 deyince şaşırdım açıkcası.. inşallah öyle olur bakalım kalitelidirler inş.. çok iyi geldi bu yorumun..
yaşım 25 cnm..
slm arkadaslar bende yakın zamanda tedaviye başlayacağım inş.allah hepimize yardım etsın sağlıklı hayırlı bebişler versin inş.1.denemem olacak .o yuzden çok heyecanlı ve meraklıyım.bildiklerimizi paylaşalım lutfen.
gerçekten canım onlar genellikle yüksek dozda ilaç kullananlar yanıltmış olmamayım ama sanırım pco olanlar yüksek doz kullanıyolar yumurta üretmede sorun olduğu için dediğim gibi yalnış olabilir belki ama ben öyle biliyorum benim tedavimde doktorum bana aynı dozda ilaç kullanmıştı en son 175 vuruluyodum gonalf ve açıklamasıda yukarıdaki gibi olmuştu için rahat olsun canım..
slm canım hayırlısı olsun inşallah deneyimlerimizle yardımcı olmaya çalışırız hepimiz sen aklına takılanları sor:)) liste hazırlıyoruz eğer gerekli ayarlamaları yaparlarsa yöneticiler yükleyeceğiz yada isteyen başka bi arkadaşta yapabilir istersen sende yaz yaş neden kaçıncı denemen kaç yıllık evlisin sorun merkez hangi aşamadasın senide ekleyelim listemize henüz ekleyememiş olsakta bir listemiz var:))
ayy hadi hayırlısı canım yaa.. zor bir süreçmiş.. Allah herkesin yardımcısı olsun inş.
sen iğnelere ne zaman başlıosun pınarcm*?
:) olur, teşekkür ederim evliliğimde 4 yılı doldurdum eşimde sperm ileri hareketi yok benımde adet düzensizliği ve yumurtlama sorunum var.2 kez aşılama denedik sonuç negatif tüp bebek 1.denemem olacak inş.benim yaşım 25 eşim 27.merkez bursa tüp bebek merkezi.ilk muayene gidip tedaviyi başlatıcam allahın izniyle fakat suan antıbıyotık kullanıyorum üşütmüşüm ilacım bıtınce hemen randevu alıcam :) bır kaç gune start vermiş olurum....
nec canım benim ekim ayındaki adetimle başlayacak tedavim Allahın izni ile şimdilik beklemedeyim:))
hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah tüp bebekte ilk ve son tedavin olsun:))
bi ay kadar sonra inşallah o zaman.. Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. isteyenere, bekleyenlere..
yok cnm 1ay sürmez benim tahminimce pazartesi transfer olursa yumoşlarım ALLAHIN izniyle ekimin 1inde öğrenirim senin kaçında yumurta toplamı bi tahminin vardır :44:benim yarın kesin tarih belli olur bakalım bitsin bu hasret artık
excelde bi tablo hazırladım ama sistem excel kabul etmio ki :s
evet pınarın biraz daha var başlamasına seninle aramızda bikaçgün falan anca olur heralde hadi bakalım bide benim doz iyice düştü 300le başlamıştık 100edüştü artık göbeğim iğneyi kabul etmiyor acıyor baya kanamıyodu normalde artık kanıyo neyse bitti sayılır iğne faslı yarın sabah yine kan vericemyok pınarın bi ay sora başlar diye düşündüm :)
ben cmt gidiyorum kontrole sanki pzt salı çağırırlar diye düşünüyorum.. bugün 8 mmdiler yumoşlar :)
Herkese iyi akşamlar arkadaşlarım.
Ben bugün hastaneye gittim.Tüp bebek yapılacak size dedi adetinizin 1.günü bize haber verin dedi.Ancak ben bu ay yapıp yapmamakta kararsızım.Çünkü eşimin sayısı bir kenara, hareket ile morfoloji 0, bu şekilde tüp yapılsa da tutmaz diyorum Rabbim bilir de.Eşime omega 3, corex ile pycnogenol aldık, iki ay da kullanıp Kasım gibi yaptırsam diyorum.Ne dersiniz bana bu konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum sizden.Keçiboynuzu kürüne başladım bu hafta ayrıca iki ay içsin eşim de bakalım artık nasılsa rapor belli.Bu arada devlet hastanelerinde tüp bebek raporu 6 ay mı geçerli ?????
evet pınarın biraz daha var başlamasına seninle aramızda bikaçgün falan anca olur heralde hadi bakalım bide benim doz iyice düştü 300le başlamıştık 100edüştü artık göbeğim iğneyi kabul etmiyor acıyor baya kanamıyodu normalde artık kanıyo neyse bitti sayılır iğne faslı yarın sabah yine kan vericem