• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kızlar mrb bende 1 ay içersi,nde tüp bebeğe başlıcam pko sorunum var 23 yaşındayım çok korkuyorum tutmayacak diye..buarada bi arkadaşımız pkoluyum 3.denememiz yazmış tüp mü aşılama denemesimi onu anlayamadım we tek sorunun pko mu arkadaşım merak ettm beni de aranıza alın allah emeklerimizi çektimiz acıları boşa çıkarmasın :14:

kızlar mrb bende 1 ay içersi,nde tüp bebeğe başlıcam pko sorunum var 23 yaşındayım çok korkuyorum tutmayacak diye..buarada bi arkadaşımız pkoluyum 3.denememiz yazmış tüp mü aşılama denemesimi onu anlayamadım we tek sorunun pko mu arkadaşım merak ettm beni de aranıza alın allah emeklerimizi çektimiz acıları boşa çıkarmasın :14:

yeşimcim hoşgeldin öncelikle lütfen korkuyorum sözcüğünü bir dönem aklından çıkar lütfen olurmu neyi istersen onu çekersin ben anne olmayı çok istiyorum o zaman neden olamıyorum diyebilirsin bende söylüyorum çok kez korkular endişeler belki böylesinin senin ve bizim için daha hayırlı bilemeyiz öncelikle sakin ol bol bol dua et hoşlandığın şeyleri yapmaya çalış şimdi içinden ne saçmalıyosun ben nediyorum sen nediyosun diyebilirsin bana ama inan yaşadıklarını birebir yaşadım bende korkmanın üzülmenin hiç bir faydasını görmedim aksine daha çok problemler oldu hayatımda lütfen tatlım öncelikle sakin ol yaşın çok genç inan bu tarafıdan bakıldığında bile şansın çok yüksek Allahın izni ile her şey hayırlıs iel güzel olacak inşallah yeterki umudunu kaybetme;))

yeşimcim hoşgeldin öncelikle lütfen korkuyorum sözcüğünü bir dönem aklından çıkar lütfen olurmu neyi istersen onu çekersin ben anne olmayı çok istiyorum o zaman neden olamıyorum diyebilirsin bende söylüyorum çok kez korkular endişeler belki böylesinin senin ve bizim için daha hayırlı bilemeyiz öncelikle sakin ol bol bol dua et hoşlandığın şeyleri yapmaya çalış şimdi içinden ne saçmalıyosun ben nediyorum sen nediyosun diyebilirsin bana ama inan yaşadıklarını birebir yaşadım bende korkmanın üzülmenin hiç bir faydasını görmedim aksine daha çok problemler oldu hayatımda lütfen tatlım öncelikle sakin ol yaşın çok genç inan bu tarafıdan bakıldığında bile şansın çok yüksek Allahın izni ile her şey hayırlıs iel güzel olacak inşallah yeterki umudunu kaybetme;))[/

Hoşbuldum tatlım!öncelikle ilgine tşk ederim..haklısın ama napayım elde deil...nasıl olcak tutcakmı yaşıycakmı vs vs..eşimde bende çok stresliyiz we endişeliyiz.umarım olur bu defa hepimizin son acı çekeceği günler olsun...senin durumun nedir cnm ben biraz geri kaldım aranızda...ewet yaşımdan dolayı drlar %70 şansın diyor ama allahım bilir ne olacağını :14:

slm kızlar nasılsınız ben sizi aksamdan aksama takip edebiliyorum ancak.
yeni katılan arkadaslar hosgeldiniz tedaviniz hayırlı olsun .
liste yaparsanız benim bilgilerim:
yas: 29
evlilik süresi :9
infertilite sebebi: erkek faktörü
merkez: anatolia
deneme sayısı: ilk cocuk için 3 kere ikinci için 1 artık hangisini yazarsanız
su anki asama:lucrin kullanıyorum adet olmayı bekliyorum.

yeşimcim hoşgeldin öncelikle lütfen korkuyorum sözcüğünü bir dönem aklından çıkar lütfen olurmu neyi istersen onu çekersin ben anne olmayı çok istiyorum o zaman neden olamıyorum diyebilirsin bende söylüyorum çok kez korkular endişeler belki böylesinin senin ve bizim için daha hayırlı bilemeyiz öncelikle sakin ol bol bol dua et hoşlandığın şeyleri yapmaya çalış şimdi içinden ne saçmalıyosun ben nediyorum sen nediyosun diyebilirsin bana ama inan yaşadıklarını birebir yaşadım bende korkmanın üzülmenin hiç bir faydasını görmedim aksine daha çok problemler oldu hayatımda lütfen tatlım öncelikle sakin ol yaşın çok genç inan bu tarafıdan bakıldığında bile şansın çok yüksek Allahın izni ile her şey hayırlıs iel güzel olacak inşallah yeterki umudunu kaybetme;))[/

Hoşbuldum tatlım!öncelikle ilgine tşk ederim..haklısın ama napayım elde deil...nasıl olcak tutcakmı yaşıycakmı vs vs..eşimde bende çok stresliyiz we endişeliyiz.umarım olur bu defa hepimizin son acı çekeceği günler olsun...senin durumun nedir cnm ben biraz geri kaldım aranızda...ewet yaşımdan dolayı drlar %70 şansın diyor ama allahım bilir ne olacağını :14:

hayırlısı olsun tatlım iyi düşün iyi olsun:))4
bizim sorunumuz erkek infertilitesi iptal edilmiş dondurulmuş tedavisinide sayarsak olumsuz 4 tüp bebek 5. için gün sayıyorum ekim adetiyle başlayacağım inşallh7ah ve şimdilik hiç korkmuyorum sadece son 12 günlük bekleme süresi stres olcağım eminim..

slm kızlar nasılsınız ben sizi aksamdan aksama takip edebiliyorum ancak.
yeni katılan arkadaslar hosgeldiniz tedaviniz hayırlı olsun .
liste yaparsanız benim bilgilerim:
yas: 29
evlilik süresi :9
infertilite sebebi: erkek faktörü
merkez: anatolia
deneme sayısı: ilk cocuk için 3 kere ikinci için 1 artık hangisini yazarsanız
su anki asama:lucrin kullanıyorum adet olmayı bekliyorum.

slm tatlım listemiz var ama benim pc de ekleyemiyoruz maalesef ben yinede bendeki listeye ekliyorum zehrayı öptümmm

canım öncelikle tedavin hayırlı olur insallah. ilkinde degil her denemede korku ve strese engel olamıyorsun maalesef ama umudunu ve heyecanını daha baskın yasa olumlu düşünmeye calış .benim ilk yazılarımı okursan bu tüp bebek konusunda baya bi deneyimliyim ne yaparsan yap rabbim ne derse o oluyor her şeyin hayırlısı.

slm tatlım listemiz var ama benim pc de ekleyemiyoruz maalesef ben yinede bendeki listeye ekliyorum zehrayı öptümmm[/QUOTE]

Bide seni öpüyoruz cnm.

aramıza hoşgeldin cnm galiba beni söylüyosun evet 3denemem ilki tuttu ve düşük oldu ikincisi tutmadı şuan 3.ütedavideyim tüpbebk tedavisi tek sorun pko diye biliyoduk bu doktor eşimin sperminde ileri harekette sorun olduğunu ama tüpbebkte önemli olmadığını söyledi bence içini ferah tut pkolularda yumurta sayısı fazla olabiliyo hem pınarın dediği gibi yaşında genç stres bizim en büyük düşmanımız tutma olayına gelince bunu mevlam bilir anca ol derse olur biz elimizden geleni yapalım sadece gerisi bizim elimizde olan bişey değil belki birsürü sıkıntın oluyodur çocuk olmadığı için inan hepimiz belki aynı belki biraz farklı yaşıyoruz aynı sıkıntıları zor yaşayan bilir mutlu olacağın şeyleri yapmaya çalış bu dönem bide benim diğer tedavilerimde menogon kullanmıştık bu tedavide puregon kullanıyoruz menogonu pek tercih etme cnm içinde lh hormonu var bizdede lh yüksek oluyo genelde bu arada hangi hastaneye başlıyosun tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır hepimizinki :34::69:

meliscim raporlar hakkında bir bilgim yok ama bekleme konusunda iyi düşünmüşsün anladığım kadarı ile kürlere ve ilaçlara yeni başlayacaksın en az 3 ay ve 6 ay arasında beklemeni tavsiye ederim çünkü ilaçlar ve kürler ancak işe yarar bi ürolog öle demişti bana vücut 3 ayda bir yenilermiş spermleri bu nedenle bizde 3 ay beklemiştik özellikle keçi boynuzu kürünün çok yararlı olduğunu duymuştum benim eşim maalesef olumlu bakmıyo böle şeylere tartışıyoruz:(( bende hiç teklif bile etmiyorum artık yani en az 3 ay bekleyin bencede canım çok iyi düşünmüşsün ama bence 2 ay değil 3 ay bekle tatlım hayırlısı olsun..
Evet canım ben de öyle düşünüyorum işte.Kasım gibi bilmiyorum şimdilik verdiğimiz kararımız bu.Hayırlısı olsun hakkımızda.İnşallah minik kuşlarımız tüp olmadan kendiliğinden gelse...

evet cnm ya çok tuhafım hem zaman akıp gitsin test gününe kadar diyorum eğer ya sonuç negatif çıkarsa diye zaman dursun diyorum :18:

Sorma zaten ben de bu yüzden istemiyorum bu ay.Şu an saplantı oldu bende.Değerler düşük olduğu için tutma ihtimali çok zayıf.Hem kendimi psikolojik olarak hazırlayım hem de belki değerleri arttırırız kürler ve ilaçlarla diye.Ancak dediğin gibi o test günü çok zor bir imtihan.Rabbim hayırlısını versin.Offf bugün hastanede çok zor insanları gördüm Rabbime çok şükür ya biz nelerle uğraşıyoruz milletin başka başka dertleri var.

meliscim raporlar hakkında bir bilgim yok ama bekleme konusunda iyi düşünmüşsün anladığım kadarı ile kürlere ve ilaçlara yeni başlayacaksın en az 3 ay ve 6 ay arasında beklemeni tavsiye ederim çünkü ilaçlar ve kürler ancak işe yarar bi ürolog öle demişti bana vücut 3 ayda bir yenilermiş spermleri bu nedenle bizde 3 ay beklemiştik özellikle keçi boynuzu kürünün çok yararlı olduğunu duymuştum benim eşim maalesef olumlu bakmıyo böle şeylere tartışıyoruz:(( bende hiç teklif bile etmiyorum artık yani en az 3 ay bekleyin bencede canım çok iyi düşünmüşsün ama bence 2 ay değil 3 ay bekle tatlım hayırlısı olsun..
Evet canım ben de öyle düşünüyorum işte.Kasım gibi bilmiyorum şimdilik verdiğimiz kararımız bu.Hayırlısı olsun hakkımızda.İnşallah minik kuşlarımız tüp olmadan kendiliğinden gelse...

evet cnm ya çok tuhafım hem zaman akıp gitsin test gününe kadar diyorum eğer ya sonuç negatif çıkarsa diye zaman dursun diyorum :18:

Sorma zaten ben de bu yüzden istemiyorum bu ay.Şu an saplantı oldu bende.Değerler düşük olduğu için tutma ihtimali çok zayıf.Hem kendimi psikolojik olarak hazırlayım hem de belki değerleri arttırırız kürler ve ilaçlarla diye.Ancak dediğin gibi o test günü çok zor bir imtihan.Rabbim hayırlısını versin.Offf bugün hastanede çok zor insanları gördüm Rabbime çok şükür ya biz nelerle uğraşıyoruz milletin başka başka dertleri var.

günaydın kızlar,

ben dün hormon testi sonuçlarımı doktora götürdüm.. ve TSH yani tiroid hormonum yüksek çıkmış.. doktorum önce dahiliyeye git dedi..bu şekilde hamile kalmamalısın dedi zeka geriliği ve gelişim bozukluğu olur çocukta dedi.. zaten tüp bebeğe de başlatmazlar seni dedi.. şimdi ben doktora gidiyorum dahiliyeye bakalım ne dicek ne olacak.. dua edin benim için nolur... ekim için tüpe başlamayı çok istiodumm umarım başlayabilirz sağlıkla ve hayırlısıyla...

pınarcımm canım sende excel yapma tatlım normal olarak metin gibi yaz sonra onu kopyalayarak güncelleriz ne dersin.. ben yapardım ama bu ara herhalde doktorlardan vakit bulamıcam akşamları da ev bakmaya gidiyorum taşınacağız eğer ev bulursak tabi.. ondan yoğunum malesef.. ama dediğim gibide olmazsa ben o zamn bi araaya sıkıştırırım canım..üzülme yani hallederiz.. hepinize iyi günler kızlar :)

bende 2 gündür iğnelere başladım kısa protokol olcak

kistim vardi aspire edildi

bu dondurulmuşlarla 4. deneme olacak Rabbim bu kez güldürsün yüzümüzü

çoook karışığım çok

aramıza hoşgeldin cnm galiba beni söylüyosun evet 3denemem ilki tuttu ve düşük oldu ikincisi tutmadı şuan 3.ütedavideyim tüpbebk tedavisi tek sorun pko diye biliyoduk bu doktor eşimin sperminde ileri harekette sorun olduğunu ama tüpbebkte önemli olmadığını söyledi bence içini ferah tut pkolularda yumurta sayısı fazla olabiliyo hem pınarın dediği gibi yaşında genç stres bizim en büyük düşmanımız tutma olayına gelince bunu mevlam bilir anca ol derse olur biz elimizden geleni yapalım sadece gerisi bizim elimizde olan bişey değil belki birsürü sıkıntın oluyodur çocuk olmadığı için inan hepimiz belki aynı belki biraz farklı yaşıyoruz aynı sıkıntıları zor yaşayan bilir mutlu olacağın şeyleri yapmaya çalış bu dönem bide benim diğer tedavilerimde menogon kullanmıştık bu tedavide puregon kullanıyoruz menogonu pek tercih etme cnm içinde lh hormonu var bizdede lh yüksek oluyo genelde bu arada hangi hastaneye başlıyosun tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır hepimizinki :34::69:

Günaydın arkadaşlar...öncelikle hepinze yazınız cvplardan dolayı tşk ederim.ben izmirliyim ama afyonda yaşıyorum eş durumundan dolayı telek tüp bebek merkezinde yapılacak büyük bir ihtimalle..Ya şansım yüksek olsa ne çıkar sonuçtta bi o kdrda olmama ihtimali war.ben sabrederim dayanırım yeterki bir gün bebişim gelsin ama eşim biraz maddiyata önem veren biri tutmadığında o kdr da para verdik diyecek dır dır yapacak biri yani :( çok sewiyorum eşimi ama her güzelin bir kusuru vardır derler ya aynın onun gibi işte.bende pkoluyum we göbekten iğneler bana fayda etmedi aşılama tedavilerimde menogon ancak yumurtamı geliştirdi.fsh 1.1 / lh 3.1 çıktı benm...nasıl değerler bilmiyorum :69: allah hepimizin yardımcısı olsun yumurta toplama we transfer işlemi ağrılı mı oluyor bunları merak ediyorum benm aşılamalarım zor oldu baya..bol bol dua edelim inşallah hepimiz hamileyiz diye yazarız :14:

günaydın kızlarrrr.........
bende bugun merkezi arayıp randevu alıcam ve tedavıme start vermış olucam allahın izniyle.bırde bugun meryem suresını okumaya başlıyacağım.inş.allahım bana ve tum bebış isteyenlere verır.

çoook karışığım çok

hayrlı olsun tedavın arkadasım allahım yuzunu guldurur hayırlı sağlıklı evladını verir inş.

Sorma zaten ben de bu yüzden istemiyorum bu ay.Şu an saplantı oldu bende.Değerler düşük olduğu için tutma ihtimali çok zayıf.Hem kendimi psikolojik olarak hazırlayım hem de belki değerleri arttırırız kürler ve ilaçlarla diye.Ancak dediğin gibi o test günü çok zor bir imtihan.Rabbim hayırlısını versin.Offf bugün hastanede çok zor insanları gördüm Rabbime çok şükür ya biz nelerle uğraşıyoruz milletin başka başka dertleri var.[/FONT]
cnm tüpbebekle gelse ben onada razıyım önemli olan senin moralin kendini nezaman hazır hissedersen ozaman başla cnm bende kistler için bitkisel çay içtim 1ay tadı iğrençti 1ay sonra muayene oldum aynen duruyodu kistlerim :53:bende bıraktım çayı poliksitik overin geçme olsaılığı yok ama belki bi ihtimal demiştim neyse bu tedavimde bebğim gelsinde kilo vericem tekrar benim hastalığın çaresi bu galiba:37:evet cnm hastaneye bikere gittiğnde bile neler duyuyo insan haline şükrediyosun herkesin sıkıntısı farklı farklı işte ALLAH hepsine bizede şifa versin hayırlısıyla gelseydi bi bebeklerimiz burda resimlerini paylaşırız inşaalah cnm :70:

çoook karışığım çok
tedavin hayırlı olsun bu kez kavuşursun inşaallah bebeğine

Günaydın arkadaşlar...öncelikle hepinze yazınız cvplardan dolayı tşk ederim.ben izmirliyim ama afyonda yaşıyorum eş durumundan dolayı telek tüp bebek merkezinde yapılacak büyük bir ihtimalle..Ya şansım yüksek olsa ne çıkar sonuçtta bi o kdrda olmama ihtimali war.ben sabrederim dayanırım yeterki bir gün bebişim gelsin ama eşim biraz maddiyata önem veren biri tutmadığında o kdr da para verdik diyecek dır dır yapacak biri yani :( çok sewiyorum eşimi ama her güzelin bir kusuru vardır derler ya aynın onun gibi işte.bende pkoluyum we göbekten iğneler bana fayda etmedi aşılama tedavilerimde menogon ancak yumurtamı geliştirdi.fsh 1.1 / lh 3.1 çıktı benm...nasıl değerler bilmiyorum :69: allah hepimizin yardımcısı olsun yumurta toplama we transfer işlemi ağrılı mı oluyor bunları merak ediyorum benm aşılamalarım zor oldu baya..bol bol dua edelim inşallah hepimiz hamileyiz diye yazarız :14:
cnm erkek değilmi hepsinin faklı farklı huyları var işte sanki bizim elimizde olan bişey :20:aslında bi yönden haklılar pahalı bi tedavi ama işte elimizden gelen bişey yok yüce mevlam fazla aratmadan gönderir inş yumurta toplama işleminde narkoz veriyolar işlem sırasında duymuyosun sonrada hafif az bi ağrı oluyo azda kanama sadece ama bu sefer benim yumurtam fazla olduğu için ağrım olur heralde biraz transferde 15dakka civarı sürüyo ondada acı hissetmiyosun endişe etme o konularda ama en zoru 12gün beklemek günler geçmiyo bi türlü:59:

günaydın kızlarrrr.........
bende bugun merkezi arayıp randevu alıcam ve tedavıme start vermış olucam allahın izniyle.bırde bugun meryem suresını okumaya başlıyacağım.inş.allahım bana ve tum bebış isteyenlere verır.
tedavin hayırlı olsun pozitifle sonuçlansın inş benim 35gün oldu okumaya başlayalı mevlam kabul eder inş:69:

Back