• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canım negatifler yasasamda hep orda devam ettim dr um hakan yaralı açıkcası memmunum dr umdan herhangi bi olumsuzluguyla karsılasmadım bu zamana kadar. 2005 ten beri hep onun hastasıyım artık birbirimizi cok iyi tanıyoruz. kızımda tüp bebekle oldu anatolia da.

bugun oraylı ılgılı cok olumsuz haberler aldım memurlar sıtesınde.belkı duymusunuzdur ordan 6 kısı goz altına alınmıs sebep doktorların bu ısı tıcarete doktugubaska doktorlardan sebepsız yere tup bebege hasta yollanıyormus ve komısyon verıyolarmıs onlara.bu gercekse cok acı mesela bıze de doktor tupbebek dedı hemen ınandık ve tmm dedık belkı de bı kac ılac la tedavı olurdık ..gozum korktu burdakı haberlerden...

sağol canım allah razı olsun.inşallah diyorum bende kırkımı sorunsuz atlatayım hemen başlıcam yedavi zamanına kadar normal adet olursamda dondurulmuşlarım var.rabbim izin verirse içimde ısıtıcam onları.medical parkın tüp bebek ünitesini bilmiyorum ama orada bi kadın doğumcu var gökmen bey.benim doğumumu o yaptırdı.allah ondan razı olsun .çok ilgili ve çook bilgili.rabbim nasip ederde tekrar hamile kalırsam ona gidicem.çok moral verdi bana ve tekrar kalırsan çok daha dikkatli olur devamlı dopplerle bakarız dedi...kendisi zaten riskli gebeliklerle ilgilenio.
inş canım hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın ve bebeğini kucağına alıp koklayabilirsin ALLAHIN izni ile bu dediğin doktor göztepedeki medical parktamı nasip olurda hamile kalırsam belki bende ona giderim ALLAH yardımcımız olsun bu hasret bitsin artık :55:
pinar)) bende öle dolaşıyorum başkalarının bebekleri ile avunuyorum geçecek Allahın izni ile hep dua ediyorum Rabbim bu bir sınav lütfen sağlıkla mutlulukla bitisin artık diyorumm[/QUOTE .!.:
inş cnm mutlulukla bitiririz bu sınavı başkalarının bebeği değil kendi bebeğimiz avutur bizi bugün doktora gidiyorum tekrar bakıyım yumurtalar ne alemde :69:

merhaba arkadaşlar,
daha öncede yazmıştı 30 ağustosta lucrine başlamıştı cumartesi gonal f de ekledi yarın doktora gidicem yumurtalara bakılcak inş oluşmuşlardır ve büyüyorlardır..
bu aşamada olan arkadaşlar var mı?

slm kızlar doktordaydım bugün e2ye bakıldı tekrar ve yüksek çıktı ilaç dozu düştü yine yumurta çok fazla olduğu için riskli gruptayım ohss riski var sorunsuz atlatırım inş muhtemelen cuma toplancak yumurtalar çarşamba tekrar gidicem kontrole:18:tekrar e2ye bakılcak:44:

bende aranıza katılabilirmiyim micro tedavisine baslamış bulunmaktayım lucrinde 7. günüm. yalnız durumum biraz farklı bundan 3.5 sene önce 2 asılama ve 3 micro denemesi sonunda bi tane kızım var ZEHRA kuzum, her seyim rabbim hepinize nasip etsin inşallah.şimdi diyeceksiniz bi tane olmuş daha ne? ne olur hiç öyle düşünmeyin ben ve eşim tek cocukla kalmak istemiyoruz. birde zehranın( artık benimde kardesim olsun arkadaşlarımın var ama)demesi üzerine tekrar tedaviye başlamaya karar verdik. allahım önce olmayanlara sonrada bana tekrar anne olmayı nasip etsin.

canım benim ne güzel senin ki fRKLI BİR UMUT AÇIKÇASI BENİM GÖZÜM KORKUYO bir tane olsun yeter diyorum ama ikinciyide umut etmek çok başkadır em,n,m tedavin hayırlı olsun arkadaşımm

[]

slm kızlar doktordaydım bugün e2ye bakıldı tekrar ve yüksek çıktı ilaç dozu düştü yine yumurta çok fazla olduğu için riskli gruptayım ohss riski var sorunsuz atlatırım inş muhtemelen cuma toplancak yumurtalar çarşamba tekrar gidicem kontrole:18:tekrar e2ye bakılcak:44:

tuana tatlım ohh ne güzel bir sürü yımırtan var ne güzel :)) doktorlar tedbirini alırlar cannım sen him merak etme içini ferah tut ne güzel az kaldı yımırta toplamaya asıl heyecan sonrasında başlayacak:))

merhaba arkadaşlar,
daha öncede yazmıştı 30 ağustosta lucrine başlamıştı cumartesi gonal f de ekledi yarın doktora gidicem yumurtalara bakılcak inş oluşmuşlardır ve büyüyorlardır..
bu aşamada olan arkadaşlar var mı?

nec canım sanırım sen ve tuana hemen hemen aynı dönemlerdesiniz iyi düşün iyi olsun arkadaşım eminim yımırtalar sağlıkla sıhhatle büyümüşlerdir göbüşünde ve sağlıkla embriyolaea dönüşeceklerdir yakında:))

canım acmış olduğun konuyu bastan sona okudum kendimi hatırladım sanki yeniden o anları yasadım ağlayacaktım az kalsın aynı senin gibiydim inan.Hatta ben bazen dısarı cıkmak bile istemiyordum hamileleri ve bebeklileri görmemek için.Ama ne olur umudunu hiç kaybetme ve de inancını, rabbimin sadece ol demesine baglı hersey biliyorsun.ben umudumu hic kaybetmedim sonunda rabbim nasip etti ve benim oldu allahın izniyle sizinde olacak. söylemesi kolay diyorsundur belki ama yasadığım için ben bunun ne kadar zor bi durum olduğunu cok iyi biliyorum.Allahım duy sesimizi ya rabbim bizleri daha fazla bekletme her seyin en hayırlısını nasip et bizlere AMİİİİİİİİİİNNNNNNNNN..........

canım hepimizin hissettitiği acı ortak yaşadıklarımız aynı sen çok güçlü bir kadınsın hele ikinci bebeği tekrar düşünüp bu yola baş koymak benim gözümde çok çok daha scesur ve taktir gerektiren bir davranış sen o kadar fedakar bir annesin ki evkladın için bu yollara tekrar girip bu sıkıntılara katlanabiliyosun dilerim bu fedakarlıklarının karşılığını bir kaç zaman içinde hepimiz kutlayacağız senin gibi güçlü kadınlar bize umut olmakta lütfen topiğe sık sık gel ve bize kuzundan bahset umudumuza umut kat hasretmizi biraz olsun seninle kuzucuğunla dindirelim şuan bunları yazarken bile gözlerim dolu çünkü sen azmin zaferisin çünkü sen ve kuzucuğun mucizenin kanıtısınız lütfen gelki umudumuzu kaybettiğimizde seninle zehranla tekrar umut dolalım olur mu?

[
aymutu anatolıa dan memnunmuydun doktorun kımdı canım?kızın tup bebekle mı oldu?Allahım ıkıncısınıde nasıp etsın ınsalh bencede bı cocuga bı kardes gereklı hemde cok....arkadaslar aramızda gun sayan yokmu ılk hamıle haberı kımden gelıcek ben merak edıyorum benım habere daha var ama BEN INANIYORUM sıze hamıle haberımı yazacagım burdan hepımız yazacagız ınsalh sız kendınızı ve bunyenızı buna hazırlayın lutfen...:87::86:

nazlıc canım heyecanla bekliyoruz hamişlerimizi hele şu 12 gün yok mu asıl olayın zor kısmı o Sağlıkla alalımda evletlerımızı kucağımıza herşeye değer...

nec canım sanırım sen ve tuana hemen hemen aynı dönemlerdesiniz iyi düşün iyi olsun arkadaşım eminim yımırtalar sağlıkla sıhhatle büyümüşlerdir göbüşünde ve sağlıkla embriyolaea dönüşeceklerdir yakında:))

evet canı şimdi okudum tuana da bugün gitmiş.. hadi bakalı inş. güzel haberlerimizi paylaşırız :))

merhaba arkadaşlar.bende bu ay tüp bebek yaptıracaklar arasındayım.21 inde tedavim başlayacak inşallah.ilk denemem.bakalım ne olacak.bundan öncede 2 aşılama yaptırdım ama tutmadı.bir düşük bir dış gebeliğim var.memorial hastanesinde başlayacağım inşallah.neler tavsiye edersiniz.

merhaba arkadaşlar.bende bu ay tüp bebek yaptıracaklar arasındayım.21 inde tedavim başlayacak inşallah.ilk denemem.bakalım ne olacak.bundan öncede 2 aşılama yaptırdım ama tutmadı.bir düşük bir dış gebeliğim var.memorial hastanesinde başlayacağım inşallah.neler tavsiye edersiniz.

ergitess memorial gerçekten çok iyi bir seçim olmuş hayırlısı olsun şimdiden merkezin başarı oranlarının çok yüksek olduğunu biliyorumm ilk ve son denemen olsun inşallah sorun nedir?

arkadaşlar benim eğer nisandaki tedavim tutmuş olsaydı bugün itibari ile24+2 olacaktım çok saçma biliyorum ama durup durup kontrol ediyorum bebeğim de ne gibi şeyler olacaktı benim karnım ne kadar şişecekti bu haftalarda duyu organları gelişiyomuş bebeğim duyabilecekti artık beni...
öff neyse bunu neden yazdım tabi ben elimde olmadan kasım-aralık ayında anne olacaklar topiğine bakıyorum onlar bebeklerine oda takınları almaya başladılar doğumu nasıl yapacaklarını konuşuyolar bende hayal kuruyorum onlarla neyse orada sılanaz diye bir arkadaşş var ikiz bebeklerine hamileydi bebeğinin birini çok yeni kaybetti bi müddet hastanede yattı zor zamanlar geçirdi daha sonra kardelen isimli başka bir arkadaş var oda ikiz bebeğe hamile iki kızı olacak aAllah bağışlar inşallah maalesef rahimağzı problemi varmı mesafe kısaymış bebişleri aşağıya inmiş o kadar üzüldüm ki yazdıklarını okuyunca kabus gibi her şey diyo nekadar zor buldum böylemi kaybedeceğim bebeklerimi diyo arkadaşlar bizde elimizden geldiği kadar dualarımıza ekleyelim bu arkadaşları Rabbim yardımcıları olsun böylesi çok çok daha zor şükür dedim halime herkesin bebeği inşallah sağlıkla sıhhatle mutluluk huzurla gelsin anneciklerine aminnnn Allahım herkese yardım etsin inşallah...

bugun oraylı ılgılı cok olumsuz haberler aldım memurlar sıtesınde.belkı duymusunuzdur ordan 6 kısı goz altına alınmıs sebep doktorların bu ısı tıcarete doktugubaska doktorlardan sebepsız yere tup bebege hasta yollanıyormus ve komısyon verıyolarmıs onlara.bu gercekse cok acı mesela bıze de doktor tupbebek dedı hemen ınandık ve tmm dedık belkı de bı kac ılac la tedavı olurdık ..gozum korktu burdakı haberlerden...

evet canım duydum çok üzüldüm inan bu sekilde davranmaları çok yanlış tabiki ama benim acımdan hakan yaralıyla tanışmadan öncede eşimdeki probleme ilaçlı tedavi yanıt vermedi yani hakan beyden öncede bizim tüp bebek olmamıza karar veren baska dr lar vardı. yani benim normal yollarla hamile kalmam olanaksızdı.zaten kızımdan sonrada normalle olmadı ve yine basladık.
ama haksız yere böyle birsey yapmaları çok kötü.

canım hepimizin hissettitiği acı ortak yaşadıklarımız aynı sen çok güçlü bir kadınsın hele ikinci bebeği tekrar düşünüp bu yola baş koymak benim gözümde çok çok daha scesur ve taktir gerektiren bir davranış sen o kadar fedakar bir annesin ki evkladın için bu yollara tekrar girip bu sıkıntılara katlanabiliyosun dilerim bu fedakarlıklarının karşılığını bir kaç zaman içinde hepimiz kutlayacağız senin gibi güçlü kadınlar bize umut olmakta lütfen topiğe sık sık gel ve bize kuzundan bahset umudumuza umut kat hasretmizi biraz olsun seninle kuzucuğunla dindirelim şuan bunları yazarken bile gözlerim dolu çünkü sen azmin zaferisin çünkü sen ve kuzucuğun mucizenin kanıtısınız lütfen gelki umudumuzu kaybettiğimizde seninle zehranla tekrar umut dolalım olur mu?

Evet işte bu canım benim hiç umudunu yitirme hep olumlu düşün her serde bir hayır vardır allah katında senin için hayırlı olanı rabbim bir an önce nasip eder inşallah
ayrıca canım senin kadar samimi sıcak arkadaşlar olduktan sonra her zaman gelirim ama benim cadı kızım uyuduktan sonra girebiliyorum nete yada o babasıyla dışardayken.

Back