melish83 ve ferdaerd arkadaşlar ilginize çok teşekkürler kızlar sorunlarımız ayrı ayrı ama hepimizin bir odak noktası var bebişler ah şu bebişler bilselerdi onları bu kadar sabırsızlıkla sevgiyle bekleyen anneler var hemen gelirlerdi sıpalaryumurtaya can veren allahım bizide görsün hz .meryeme hz. isayı babasız veren rabbim nelere kadir değilki mucizelerrin rabbı bizide görür bir gün er yada geç hepimiz anne olmayı hakediyoruz..rabbim burda bebek özlemiyle yanıp tutuşan herkese versinde mutluluktan ağlayalım artıkkk
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar
- Konu Sahibi 2 mucize
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?mrb canım...ankarada Anatolia da nekadar masraf gitti tedavide...ben emekli sandığına bağlıyım...merkez araştırıyorum da..
tedavin de hayırlı olsun canım..
mrb canım benim 2. tedavimi anatoliada başlıyorum daha yeni bizim 5 yılı doldurmadığımız için özel olacak çünkü beklemek istemiyoruz bizim 4.250 tl..5yılı dolduranlara 3.200 dediler.burası çok hoşumuza gitti bayramda görüşmeye gittik prof dr hakan yaralı çok deneyimli bir hoca.bence fazla araştırma en çok talep nereyse oraya odaklan kafan karışmasın canım
- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
mrb canım benim 2. tedavimi anatoliada başlıyorum daha yeni bizim 5 yılı doldurmadığımız için özel olacak çünkü beklemek istemiyoruz bizim 4.250 tl..5yılı dolduranlara 3.200 dediler.burası çok hoşumuza gitti bayramda görüşmeye gittik prof dr hakan yaralı çok deneyimli bir hoca.bence fazla araştırma en çok talep nereyse oraya odaklan kafan karışmasın canım
canım benı de burdakı doktor anatolıa ya yonlerdır dı ama bu sıtede hakan bey hakkında olummsuz seyler okudum o yuzden korktum sence nasıl bı yer doktorun tavrı nası?
arkadaslar memurlar net sıtesıne gırın en son cıkan haberler var sag tarafta orda normal yolla hamıle olabılecekken dıe bır haber baslıyor okuyun lutfen bu merkezler artık ısı tıcarete dokmusler ve bızler tıcate kurbanlarırıyız resmen anatolıa tup bebek merkezı hakkında haberler var orada.cok sasırdım resmen benı de bıı doktor yonlerdırdı belkı de olurdu bebegımız bı ıkı ılacla ama tup bebek dedı hemen masrafını gectımde cektıgımız onca sabır bekleme pskolojık baskı nasıl vercekler bunun hakkını nasıl odeyecekler.....
Hayırlısı olsun canım..Benim bir arkadaşımın ablası 18 yıl olmamış bebeği, Ankaraya gitmiş Hakan yaralı'ya ve ikizleri varmış şu anda.Rabbim ol desin yeter ki..Umudunu kaybetme sakın her ne kadar ben bunu beceremesem de..İyi bir dr muş..Hayırlısı olsun tedavin canım.
Pınarcım ! Canım benim eşimin abisinde de aynı sorun varmış ben bunu yeni öğrendim , daha önce kayınvalidem sorunun eltimin kullandığı doğum kontrol ilaçları yüzünden sanıyordum çünkü bana k.validem her fırsatta sakın hap kullanma eltin gibi olma derdi.Yazık kızın ise haberi yok bundan şimdi bilmiyorlar ben istemiyorum diyorum, onlar da benim istemediğimi hatta benim yüzümden olmadığını düşünüyorlarmış........... Oysa benim çok şükür bir sorunum yok, eşimde de olmasaydı keşke...imtihanımız bu da bizim.[
Pınarcım umudum yok çünkü bizim genetik.Yani morfolojimiz değişmiyor.Sperm başında anatomik bozukluk var.Yani yumurtayı delip içine girme kabiliyeti yok spermin ,% 100 sorunlu .. Rabbim ol desin bu bahane tabi..2 yılı geçti bir kere bile hamile kalmadım.Ne bileyim ilk yıl istememiştik ama kazalarımız çook olmuştu o zamanlarda kalmadım.YAni dr tüp bebek için %0 dedi bize..Ne bileyim işte umudum yok kızlar.
canıım dah önce denedinizmi tüp bebek bilmiyorum benim eşiminde %100 anomalili baş ve kuyrukta sorun var ben 1 defa normal yollarla bir defada tüp bebekle hamile kaldım ama kısmet olmadı en son denememdede 5. gün embriyosu oluştu iki adet hatta embriyolog spermler iyi olmasa 5. güne gitmeezdi dediler lütfen umudunu kaybetme lütfen..
arkadaslar memurlar net sıtesıne gırın en son cıkan haberler var sag tarafta orda normal yolla hamıle olabılecekken dıe bır haber baslıyor okuyun lutfen bu merkezler artık ısı tıcarete dokmusler ve bızler tıcate kurbanlarırıyız resmen anatolıa tup bebek merkezı hakkında haberler var orada.cok sasırdım resmen benı de bıı doktor yonlerdırdı belkı de olurdu bebegımız bı ıkı ılacla ama tup bebek dedı hemen masrafını gectımde cektıgımız onca sabır bekleme pskolojık baskı nasıl vercekler bunun hakkını nasıl odeyecekler.....
şimdi bende dinledim haberlerde yazacaktım yazıklar olsun kötü olan herkesi Allaha havale ediyorum anatoliaya gidecek arkadaşlar dikkat..
ferda-
Teşekkür ederim Ferda.Bilmiyorum canım ya ben 3,5 yıllık evliyim ve ilk bir yıl sadece korunduk o da öyle aman aman bir korunma değildi yazdığım gibi defalarca kazalarımız oldu.Seninle aynı sayılırız işte bilmiyorum.Bazen o kadar karamsar oluyorum ki.Sanırım psikolojik.Babamın üzülmesi ağlaması beni çok üzdü.Onların benden bekleyişlerini gözlerinden okudum.Belki de üzgünlüğüm bundan.Kısmet evet buna kesinlikle inanıyorum.Rabbim ol desin yeter ki.Ama her dr a gittiğimde olumsuz yorumlarından bıktım usandım.Allah razı olsun.İnşallah umutlarımızı yeşertir dururuz..Yapmadığım macun kür kalmadı hala da yapıyorum.İlaç vs de içer eşim.yediririm zorla.Ama işte olmayınca olmuyor.bir adım bile değişmez mi ya.%1 olsa da en azından 0 ı görmeyiz ..
Pınarcım -
tüp denemedik.Dr bu değerle oana bile şans vermeyince son ümidimiz tüpte hayal kırıklığı yaşamaktan öyle çok korkuyorum ki.Ama ben tüp b. raporumun çıkmasını bekliyorum.Çıksın bakalım inş güzel haberler veririm size.Çok zor bir yoldayız..Yanımızdakilerin çoooooooooook yardımcı ve anlayışlı olmaları lazım.Normal düşünemiyorum bazen çünkü.
İnşallahhhhhhhhh...Kızlar bu arada ben Meryem Suresi okumak istiyorum isteyen olursa bana demesi yeterli.[/FONT]
Teşekkür ederim Ferda.Bilmiyorum canım ya ben 3,5 yıllık evliyim ve ilk bir yıl sadece korunduk o da öyle aman aman bir korunma değildi yazdığım gibi defalarca kazalarımız oldu.Seninle aynı sayılırız işte bilmiyorum.Bazen o kadar karamsar oluyorum ki.Sanırım psikolojik.Babamın üzülmesi ağlaması beni çok üzdü.Onların benden bekleyişlerini gözlerinden okudum.Belki de üzgünlüğüm bundan.Kısmet evet buna kesinlikle inanıyorum.Rabbim ol desin yeter ki.Ama her dr a gittiğimde olumsuz yorumlarından bıktım usandım.Allah razı olsun.İnşallah umutlarımızı yeşertir dururuz..Yapmadığım macun kür kalmadı hala da yapıyorum.İlaç vs de içer eşim.yediririm zorla.Ama işte olmayınca olmuyor.bir adım bile değişmez mi ya.%1 olsa da en azından 0 ı görmeyiz ..
YÜrekten kocamannnnnnnnnn amin canımmelish83 ve ferdaerd arkadaşlar ilginize çok teşekkürler kızlar sorunlarımız ayrı ayrı ama hepimizin bir odak noktası var bebişler ah şu bebişler bilselerdi onları bu kadar sabırsızlıkla sevgiyle bekleyen anneler var hemen gelirlerdi sıpalaryumurtaya can veren allahım bizide görsün hz .meryeme hz. isayı babasız veren rabbim nelere kadir değilki mucizelerrin rabbı bizide görür bir gün er yada geç hepimiz anne olmayı hakediyoruz..rabbim burda bebek özlemiyle yanıp tutuşan herkese versinde mutluluktan ağlayalım artıkkk
Pınarcım -
tüp denemedik.Dr bu değerle oana bile şans vermeyince son ümidimiz tüpte hayal kırıklığı yaşamaktan öyle çok korkuyorum ki.Ama ben tüp b. raporumun çıkmasını bekliyorum.Çıksın bakalım inş güzel haberler veririm size.Çok zor bir yoldayız..Yanımızdakilerin çoooooooooook yardımcı ve anlayışlı olmaları lazım.Normal düşünemiyorum bazen çünkü.
ne güzel aramıza katılan bir sürü anne adayı arkadaşımız var hepimiz tedavi süreçlerimizde burada bazen mutlu bazen hüzünlü beraber yürüyeceğiz ama en önemlisi umudumuzu hiç bir zaman kaybetmeden unutmayın 2012 de tüp bebekle anne olacaklar topiği bizi bekliyor:))
İnşallahhhhhhhhh...Kızlar bu arada ben Meryem Suresi okumak istiyorum isteyen olursa bana demesi yeterli.[/FONT]
slm.özele msj.atmışsın,ben 2 tüp bebeği de mayada ve raporlu yaptırdım.osman hoca ve adnan hoca çok iyiler ekibide, 2inci tüp bebek için mayaya 800 tl illaçlara1.500 tl(7tane gonolaf)bütün iğnelerimi aldım ve dondurulmuş yumurtalarımm var 2+2 şeklinde 1000 tl. de onlara verdim .ekstıradan bana devlet hastanesindeki doktorum kanda pıhtılaşman var dediği için bazı testler yaptırdım bunlar için 400tl verdim ssk lı anlaşmalı bir özel hastanede şimdi eşim işlerini ayarlaya bilirse ekim sonu dondurulmuşlarla devam edeceğim
- 6 Ağustos 2009
- 1.055
- 4
- 358
cnm ALLAH sabır versin ve çektiğin sıkıntıların mükafatını gönderir inşaallah en kısa zamanda cnm ben hep ALLAHIM nerden olumlu sonuç alacaksam oraya yönlendir diye dua ettim benim iki komşum euro fertil sayesinde ikizlerine kavuştu bizde gittik görüşmeye hatta kesin orda başlıcaktık eşim ödemeyi ağustos sonu yaparım karttan diye bekledik yani sonra göztepe medical parkta işyerinden biri denemiş ve pozitif sonuç almışlar telekom yarısını karşılıyomuş diye duyduk böylece buraya başladık vardır bundada bi hikmet :44ncaismi duyulmuş merkez var olsa oraya gidenlerin hepsi hamile kalırdı mevlam ol dicek inş bizlerde kavuşacaz bebeklerimizeben size kısaca hikayemi anlatayım.bnim tek tüpümün kapalı olması dışında başka bi sorunumuz yoktu allahıma şükür.ilk denemem uzun protokol micro ile kocaeli üniversitesinde oldu.adetimin 21. günü decapeptyl ile başladım.aynı gün rahmimden hem parça aldılar hemde çizik atıldı.parça co kültür için ,çizik ise embriyonun konulcağı yere yapılıo ii tutunsun die.bi çok özel merkez co kültür uygulamasını yapmıyor.ve ben transfer sonrası coraspin ,crinone jel (progesteron için) , climara bant (östrojen için) kullandım.sonuç ilk denememde hamileydim.coraspin hariç diğer ilaçlarımı 3, ayıma kadar kullandım.coraspini ise 7. ayıma kadar kullandım.ama gebeliğimde şeker hast. çıktı ve 7,5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu ve kaybettim.1 ay oldu doğum yapalı.
yani size anlatmak istediğim rabbim nasip edecekse ister özel ister üniversite hastanesi heryerde olur canım.hem benim düşüncem özele herkes gidemiyor ama üniversite hastanelerine her türlü hasta gittiği için daha deneyimli olduklarını düşünüyorum.bu benim düşüncem tabi.nereye giderseniz gidin dua edin,allahtan isteyin.hepimizin tedavileri hayırlı olsun inşalllahh
tedavin hayırlı olsun ve olumlu sonuçlansın inşBen de eylül sonu- ekim başı gibi ilaçlarımı kullanmaya başlayacağım inşallah. Raporun süresi geçmemesi için ilaçlarımı aldım, şu an buzdolabında kullanılacakları günü bekliyorlar :) Umut Tüp Bebek'te, Ulun Bey'in gözetiminde olacak inşaallah. Bu ikinci denememiz. Şu yirmi gün geçse diye bekliyorum artık...
artık mutluluktanda olsa ağlamayalım gülelim mutluluktan inş dediğin gibi bi bilseler naz yapıyolar işte aklıncamelish83 ve ferdaerd arkadaşlar ilginize çok teşekkürler kızlar sorunlarımız ayrı ayrı ama hepimizin bir odak noktası var bebişler ah şu bebişler bilselerdi onları bu kadar sabırsızlıkla sevgiyle bekleyen anneler var hemen gelirlerdi sıpalaryumurtaya can veren allahım bizide görsün hz .meryeme hz. isayı babasız veren rabbim nelere kadir değilki mucizelerrin rabbı bizide görür bir gün er yada geç hepimiz anne olmayı hakediyoruz..rabbim burda bebek özlemiyle yanıp tutuşan herkese versinde mutluluktan ağlayalım artıkkk
ne güzel aramıza katılan bir sürü anne adayı arkadaşımız var hepimiz tedavi süreçlerimizde burada bazen mutlu bazen hüzünlü beraber yürüyeceğiz ama en önemlisi umudumuzu hiç bir zaman kaybetmeden unutmayın 2012 de tüp bebekle anne olacaklar topiği bizi bekliyor:))
inş hepimiz hamile kalırsak baya kalabalık olucaz inş yaramazların ultrasondaki hallerinii mide bulantılarını anlatırız heyecanlarımızı cinsiyet tahminlerimiz anlatırız :90:bizim mahalledekiler artık 2.ciye 3.üye doğurdu ben sap gibi kaldım ya
ferda-
Pınarcım -
meliscim canım bak söylemesi çok kolY BİLİYORUM AMA İHTİYACIMIZ OLAN ŞEY ÖNCELİKLE SAKİNLİK HUZUR MORAL CİDDİ SÖYLÜYORUM eğer bunlar olmazsa tıbben ne derlerse desinler olacağı varsada olmaz tatlım bak seninle durumumuz çok benzeşiyor ben sadece çok defa denemiş biri olarak söylüyorum sana ne olur sakin ol inan benimd e annem 2 hafta önce bende bir torun sevmek istiyorum diye göz yaşı döktü bende ona benim eşim yanımda o olmasa 10 çocuğum olsa umrumda olmaz dedim böyle düşün tatlım haa eşime kızmıyomuyum sinir olmuyomuyum çok boğazlayıvercek gibi oluyorum bazen ama :)) o benim hayat arkadaşım lü
tfen tatlım sıkılırsan yaz msj at ne bileyim bizi en iyi biz anlarız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sana bazen bende senden yardım isterim:))çünkü bizi bazen eşlerimizdeen bile daha iyi anlayabilen yine bizleriz dediğim gibi tatlım sıkıldığında yada moralin bozulduğunda aklını dağıtmaya çalış sen izmirdesin bana göre daha şanslısın ben manisadayım çık dolaş alışveriş yap hayal kur ama güzel hayeller olsun lütfen tatlım eğer olumsuzsan gerekirse 1 ay yada kendini iyi hissedene kadar ertele tedaviyi yada destek al ben çok istedim yardım almayı ama özel nedenlerden dolayı bi türlü fırsatım olmadı izmirde alabilirdim belki ama çalıştığım için denk getiremedim lütfen tatlım göreceğiz hepimiz Allahın izni ile çok güzel olacak herşey kendi adıma konuşuyorum olmadımı durmak yok yola devam yine yine yine Rabbim ol diyene kadar vazgeçmek yok...
cnm ALLAH sabır versin ve çektiğin sıkıntıların mükafatını gönderir inşaallah en kısa zamanda cnm ben hep ALLAHIM nerden olumlu sonuç alacaksam oraya yönlendir diye dua ettim benim iki komşum euro fertil sayesinde ikizlerine kavuştu bizde gittik görüşmeye hatta kesin orda başlıcaktık eşim ödemeyi ağustos sonu yaparım karttan diye bekledik yani sonra göztepe medical parkta işyerinden biri denemiş ve pozitif sonuç almışlar telekom yarısını karşılıyomuş diye duyduk böylece buraya başladık vardır bundada bi hikmet :44ncaismi duyulmuş merkez var olsa oraya gidenlerin hepsi hamile kalırdı mevlam ol dicek inş bizlerde kavuşacaz bebeklerimize
tedavin hayırlı olsun ve olumlu sonuçlansın inş
artık mutluluktanda olsa ağlamayalım gülelim mutluluktan inş dediğin gibi bi bilseler naz yapıyolar işte aklınca
inş hepimiz hamile kalırsak baya kalabalık olucaz inş yaramazların ultrasondaki hallerinii mide bulantılarını anlatırız heyecanlarımızı cinsiyet tahminlerimiz anlatırız :90:bizim mahalledekiler artık 2.ciye 3.üye doğurdu ben sap gibi kaldım ya
bende öle dolaşıyorum başkalarının bebekleri ile avunuyorum geçecek Allahın izni ile hep dua ediyorum Rabbim bu bir sınav lütfen sağlıkla mutlulukla bitisin artık diyorumm
Allah senden bin kere razı olsun çok teşekkür ederim.Üşenmeyip bana yazmışsın.Çok iyisin tatlım Allah gönlüne göre versin.Öpüyorum seni.Bu bir zorlu süreç ama takılıp düşüyoruz yılmadan kalkıyoruz.Napalım dedidiğim gibi imtihandayız.Rabbim bu günlerimizi aratmasın.İnşallah her şey iyi olur güzelim .öpüyorum iyi geceler.
Allah senden bin kere razı olsun çok teşekkür ederim.Üşenmeyip bana yazmışsın.Çok iyisin tatlım Allah gönlüne göre versin.Öpüyorum seni.Bu bir zorlu süreç ama takılıp düşüyoruz yılmadan kalkıyoruz.Napalım dedidiğim gibi imtihandayız.Rabbim bu günlerimizi aratmasın.İnşallah her şey iyi olur güzelim .öpüyorum iyi geceler.
canım 7/24 biz kader arkadaşlarıyız bereber burada mutluluklarımızı paylaşacağız:))
cnm ALLAH sabır versin ve çektiğin sıkıntıların mükafatını gönderir inşaallah en kısa zamanda cnm ben hep ALLAHIM nerden olumlu sonuç alacaksam oraya yönlendir diye dua ettim benim iki komşum euro fertil sayesinde ikizlerine kavuştu bizde gittik görüşmeye hatta kesin orda başlıcaktık eşim ödemeyi ağustos sonu yaparım karttan diye bekledik yani sonra göztepe medical parkta işyerinden biri denemiş ve pozitif sonuç almışlar telekom yarısını karşılıyomuş diye duyduk böylece buraya başladık vardır bundada bi hikmet :44ncaismi duyulmuş merkez var olsa oraya gidenlerin hepsi hamile kalırdı mevlam ol dicek inş bizlerde kavuşacaz bebeklerimize
tedavin hayırlı olsun ve olumlu sonuçlansın inş
artık mutluluktanda olsa ağlamayalım gülelim mutluluktan inş dediğin gibi bi bilseler naz yapıyolar işte aklınca
sağol canım allah razı olsun.inşallah diyorum bende kırkımı sorunsuz atlatayım hemen başlıcam yedavi zamanına kadar normal adet olursamda dondurulmuşlarım var.rabbim izin verirse içimde ısıtıcam onları.medical parkın tüp bebek ünitesini bilmiyorum ama orada bi kadın doğumcu var gökmen bey.benim doğumumu o yaptırdı.allah ondan razı olsun .çok ilgili ve çook bilgili.rabbim nasip ederde tekrar hamile kalırsam ona gidicem.çok moral verdi bana ve tekrar kalırsan çok daha dikkatli olur devamlı dopplerle bakarız dedi...kendisi zaten riskli gebeliklerle ilgilenio.
bende aranıza katılabilirmiyim micro tedavisine baslamış bulunmaktayım lucrinde 7. günüm. yalnız durumum biraz farklı bundan 3.5 sene önce 2 asılama ve 3 micro denemesi sonunda bi tane kızım var ZEHRA kuzum, her seyim rabbim hepinize nasip etsin inşallah.şimdi diyeceksiniz bi tane olmuş daha ne? ne olur hiç öyle düşünmeyin ben ve eşim tek cocukla kalmak istemiyoruz. birde zehranın( artık benimde kardesim olsun arkadaşlarımın var ama)demesi üzerine tekrar tedaviye başlamaya karar verdik. allahım önce olmayanlara sonrada bana tekrar anne olmayı nasip etsin.
mrb.bende aranıza yeni katıldım .ankara anatolia tupbebek merkezinde tedavi görecek arkadaşlarım var mı?
slm arkadasım bende anotalia da tedavie basladım.bundan öncekileride hep orda yaptırdım.lurinde yedinci günüm adet olmayı bekliyorum.
canım acmış olduğun konuyu bastan sona okudum kendimi hatırladım sanki yeniden o anları yasadım ağlayacaktım az kalsın aynı senin gibiydim inan.Hatta ben bazen dısarı cıkmak bile istemiyordum hamileleri ve bebeklileri görmemek için.Ama ne olur umudunu hiç kaybetme ve de inancını, rabbimin sadece ol demesine baglı hersey biliyorsun.ben umudumu hic kaybetmedim sonunda rabbim nasip etti ve benim oldu allahın izniyle sizinde olacak. söylemesi kolay diyorsundur belki ama yasadığım için ben bunun ne kadar zor bi durum olduğunu cok iyi biliyorum.Allahım duy sesimizi ya rabbim bizleri daha fazla bekletme her seyin en hayırlısını nasip et bizlere AMİİİİİİİİİİNNNNNNNNN..........
aymutu anatolıa dan memnunmuydun doktorun kımdı canım?kızın tup bebekle mı oldu?Allahım ıkıncısınıde nasıp etsın ınsalh bencede bı cocuga bı kardes gereklı hemde cok....arkadaslar aramızda gun sayan yokmu ılk hamıle haberı kımden gelıcek ben merak edıyorum benım habere daha var ama BEN INANIYORUM sıze hamıle haberımı yazacagım burdan hepımız yazacagız ınsalh sız kendınızı ve bunyenızı buna hazırlayın lutfen...:87::86:
aymutu anatolıa dan memnunmuydun doktorun kımdı canım?kızın tup bebekle mı oldu?Allahım ıkıncısınıde nasıp etsın ınsalh bencede bı cocuga bı kardes gereklı hemde cok....arkadaslar aramızda gun sayan yokmu ılk hamıle haberı kımden gelıcek ben merak edıyorum benım habere daha var ama BEN INANIYORUM sıze hamıle haberımı yazacagım burdan hepımız yazacagız ınsalh sız kendınızı ve bunyenızı buna hazırlayın lutfen...:87::86:
canım negatifler yasasamda hep orda devam ettim dr um hakan yaralı açıkcası memmunum dr umdan herhangi bi olumsuzluguyla karsılasmadım bu zamana kadar. 2005 ten beri hep onun hastasıyım artık birbirimizi cok iyi tanıyoruz. kızımda tüp bebekle oldu anatolia da.