Benim inan duygularım bunlar.Benim annem ile babam biliyorlar.İnanır mısın, çok güçlü duran ben, onların yanında hüngür hüngür ağlıyorum.Annem ile babam geçen gün benimle birlikte ağladılar.Babam hep derdi kıızımın bir kızı olsun diye.Abimin iki oğlu var kızımın da kızı olsun.Sürekli bunu derdi canım babam.Şimdi onlara bir torun veremediğim için çooooook üzgünüm.onları ağlayaarak daha da üzdüğüm için daha da üzgünüm.Ama kayınvalidemler gülsün oynasın evlerinde,bizim bu perişan hallerimizden haberleri yok.Onlar sorunun bende olduğunu sansınlar benim istemediğimi düşünsünler anca..
canım hepımızın duyguları aynı burda ama hepımız sorunlarımızı asıp anne olucaz ınsalh,bı hıkaye anlatayım sıze ben bu hıkayeden cok moral alıyorum sahsen
hz.musa donemındekı bır cıftın bebegı yoktur ve buna dua etmesı ıcın musa yı bulurlar .hz.musa dua eder RABBIM bu cıfte bebek nasıp et der.hz musa Allahın nıdasını ısıtebılıyordu onunla konusabılıyordu.Allah da onlara bır bebek yazmadıgını omur boyu cocuklarının olmayacagını soyler.bu haberı cıfte soyler musa da.senler sonra onlarla tekrar karsılasır yanlarında bı cocuk vardır ama sorar bu kım? dıye.bızım derler bızım bı cocugumuz oldu...hz.musa buna sasırır ve tekrar Rabbıne sorar onlara bır cocuk vermıyecegını soylemıstın ama vermıssın senın yaptıgına sual olunmaz ama hıkmetı nedır Rabbım der?Allah da der kı onlara cocukları olmayacagını soyledıgım halde benden hıc umutlarını kesmedıler bı gun bıle dua etmeyı bırakmadılar bana.o kadar hosuma gıttı kı bende onlara bır bebek verdım der....
arkadaslar yeterkı ıcten dua edelım en hayırlısı dıleyelım Allahtan emınımkı olacaktır yavrularımız.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar
- Konu Sahibi 2 mucize
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Ağustos 2009
- 1.055
- 4
- 358
yok cnm bende beyaz tenliyim ama maalesef lazare gidiyorum mecburen umut tüpbebeği bende düşünüyodum :97:ama eşim medical parkı istedi inş doğru yere karar verebilirsin en zoruda merkez seçmek bi bilebilsek nereden olumlu sonuç alacağımızı işte bilemiyoruz ne yazıkki:44:off çokmuş ya..onu doktor isterse yaptırayım ben en iisi... ben bide beyaz tenliyim de ondan da kıllanma sorunum yok diye düşünüyorum..ama kilo aldım Allah tan fazla değil göze çarpmıyor yani... ben de duphaston kullanıyorum adetim gelsin diye canım benimde ilaçsız gelmiyor bıraksam 3 ay gelmediği oluyo benim de tek eksiğim bebeğim inşallah gelir..umut tüp bebeği de önerdiler okudum oda aklıma yattı gibi..inşallah hayırlısı olur ya...
- 6 Ağustos 2009
- 1.055
- 4
- 358
tabiki dua etmemiz gerekiyo çünkü biz ne yaparsak yapalım tıpda biyere kadar rabbim ol derse olur tabiki elimizden geleni yapıp takdiri ALLAHA bırakıcaz ben inanıyorumki emeklerimizin karşılığını alıcaz hayırlısıyla
Benim inan duygularım bunlar.Benim annem ile babam biliyorlar.İnanır mısın, çok güçlü duran ben, onların yanında hüngür hüngür ağlıyorum.Annem ile babam geçen gün benimle birlikte ağladılar.Babam hep derdi kıızımın bir kızı olsun diye.Abimin iki oğlu var kızımın da kızı olsun.Sürekli bunu derdi canım babam.Şimdi onlara bir torun veremediğim için çooooook üzgünüm.onları ağlayaarak daha da üzdüğüm için daha da üzgünüm.Ama kayınvalidemler gülsün oynasın evlerinde,bizim bu perişan hallerimizden haberleri yok.Onlar sorunun bende olduğunu sansınlar benim istemediğimi düşünsünler anca..
canım hepımızın duyguları aynı burda ama hepımız sorunlarımızı asıp anne olucaz ınsalh,bı hıkaye anlatayım sıze ben bu hıkayeden cok moral alıyorum sahsen
hz.musa donemındekı bır cıftın bebegı yoktur ve buna dua etmesı ıcın musa yı bulurlar .hz.musa dua eder RABBIM bu cıfte bebek nasıp et der.hz musa Allahın nıdasını ısıtebılıyordu onunla konusabılıyordu.Allah da onlara bır bebek yazmadıgını omur boyu cocuklarının olmayacagını soyler.bu haberı cıfte soyler musa da.senler sonra onlarla tekrar karsılasır yanlarında bı cocuk vardır ama sorar bu kım? dıye.bızım derler bızım bı cocugumuz oldu...hz.musa buna sasırır ve tekrar Rabbıne sorar onlara bır cocuk vermıyecegını soylemıstın ama vermıssın senın yaptıgına sual olunmaz ama hıkmetı nedır Rabbım der?Allah da der kı onlara cocukları olmayacagını soyledıgım halde benden hıc umutlarını kesmedıler bı gun bıle dua etmeyı bırakmadılar bana.o kadar hosuma gıttı kı bende onlara bır bebek verdım der....
arkadaslar yeterkı ıcten dua edelım en hayırlısı dıleyelım Allahtan emınımkı olacaktır yavrularımız.
bizimde öle canım eşimin ailesi sorunun bende olduğunu sanıyolar hiç söylemek istemedim durumu kısmet inşallah iyi olur herşey dilerim biter bu hasret..
Amin inşallah benim umudum yok tıbben.Ama Rabbimin izniyle olacak , dua ile..[/FONT][/QUOTE]
meliscim neden tıbben umudun yok canımm
hayırlısı olsun canım bu heyecanlı yolculukta beraber ilerleyeceğiz Allahın izni ile kucağımıza alacağız bebeklerimizi
meliscim neden tıbben umudun yok canımm
mrb.bende aranıza yeni katıldım .ankara anatolia tupbebek merkezinde tedavi görecek arkadaşlarım var mı?
hayırlısı olsun canım bu heyecanlı yolculukta beraber ilerleyeceğiz Allahın izni ile kucağımıza alacağız bebeklerimizi
slm arkadaşlar sadece 3 gün önce negatifi görmüş biri olarak yeni tedavi planlarımı yaptımm eylül gibi tedaviye başlayıp sanırım ekim gibi transfer olur düşüncesindeyim bu arada çok kısa hikayemden bahsedeyim
4 yıllık evliliğe 3 mikro iptal edilmiş 1 dondurulmuş tedavisi 2 histeroskopi 2 kürtaj sığdırdım.ilk hamileliğim evlendikten sadece 1 ay sonraydı normal yollarla ama geç kalp atımı ve gelişim geriliği nedeni ile kürtaj oldum daha sonra eşimde ciddi sayı ve morfoloji sorunu olduğunu öğrendik hemen tüp bebek hamile kaldım ama kalp atımı olmadı yine kürtaj( sonra maalesef hamilelik gerçekleşmedi.yapılan genetik testlerde kanda pıhtılaşma sorunu olduğunu öğrendik daha rahimde istenilen gibi kalınlaşmıyo maalesef en son tedavimde ilk defa 5.gün embriyosu olmuştu 1. kalite 2 adet hıh demiştik bu sefer kesin ama sonra kocaman bir sıfır işte dedim bu saatten sonra zor bu embriyolarla bile olmadıysa artık işim çok zor die düşündüm yinede umudumu kaybetmedim hemen hızlı bir diyetle kilo vermek niyetim sonrada güzel bir tatil ve başlasın 4. tedavi benim hikayem biraz uzun ya sizinkisi
yok mu eylül ekim tedavi hazırlıkları??
merhaba arkadaşım .bende 6 yıllık evliyim.iki defa tüp bebek denemesi yaptık ama ikiside olmadı.ekim kasım gibi tekrar tedaviye başlıycan.benim yaş 30.yumurta rezervim düşük.eşimde de kromozom anomalisi var .sperm sayısı düşük .genetik sorun var.anlıycan sorun çoook.ilk iki denemeyi medicana da yapmıştık ama şimdi kini memorrial da düşünüyoruz.sen nerede tedavi gördün.tavsiye edeceğin doktor veye hastane var mı?rabbim hepimize bebeişlerimizi nasip etsin.inan arkadaşım bu tedavi süreci çok zor.insam hem maddi hem manevi yıpranıyo.hakkımızda herşeyin hayılısı...:2:
yok cnm bende beyaz tenliyim ama maalesef lazare gidiyorum mecburen umut tüpbebeği bende düşünüyodum :97:ama eşim medical parkı istedi inş doğru yere karar verebilirsin en zoruda merkez seçmek bi bilebilsek nereden olumlu sonuç alacağımızı işte bilemiyoruz ne yazıkki:44:
ay Allah tan o konuda sıkıntı yaşamıyorum çok şükür ayy sorma canım ya merkez konusu çok önemli gerçekten..umut hakkında baya ii şeyler okudum aslında aklıma yatıyor gibi bakalımm hayırlısı :) hangi medical parka gideceksiniz cnm ?
yok cnm bende beyaz tenliyim ama maalesef lazare gidiyorum mecburen umut tüpbebeği bende düşünüyodum :97:ama eşim medical parkı istedi inş doğru yere karar verebilirsin en zoruda merkez seçmek bi bilebilsek nereden olumlu sonuç alacağımızı işte bilemiyoruz ne yazıkki:44:
ben size kısaca hikayemi anlatayım.bnim tek tüpümün kapalı olması dışında başka bi sorunumuz yoktu allahıma şükür.ilk denemem uzun protokol micro ile kocaeli üniversitesinde oldu.adetimin 21. günü decapeptyl ile başladım.aynı gün rahmimden hem parça aldılar hemde çizik atıldı.parça co kültür için ,çizik ise embriyonun konulcağı yere yapılıo ii tutunsun die.bi çok özel merkez co kültür uygulamasını yapmıyor.ve ben transfer sonrası coraspin ,crinone jel (progesteron için) , climara bant (östrojen için) kullandım.sonuç ilk denememde hamileydim.coraspin hariç diğer ilaçlarımı 3, ayıma kadar kullandım.coraspini ise 7. ayıma kadar kullandım.ama gebeliğimde şeker hast. çıktı ve 7,5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu ve kaybettim.1 ay oldu doğum yapalı.
yani size anlatmak istediğim rabbim nasip edecekse ister özel ister üniversite hastanesi heryerde olur canım.hem benim düşüncem özele herkes gidemiyor ama üniversite hastanelerine her türlü hasta gittiği için daha deneyimli olduklarını düşünüyorum.bu benim düşüncem tabi.nereye giderseniz gidin dua edin,allahtan isteyin.hepimizin tedavileri hayırlı olsun inşalllahh
slm kızlar bende ekim başı gibi 3,tüp bebeğe başlıcam dondurulmuşlarla ankara mayada,inşallah allah hepimizin derdine derman olur,hepimizin son tüp bebekleri olsun hep pozitif sonuç almayı nasip etsin allah...
hayırlısı olsun tatlım sağlıcakla alırsın inşallah evladını kucağına..
ben size kısaca hikayemi anlatayım.bnim tek tüpümün kapalı olması dışında başka bi sorunumuz yoktu allahıma şükür.ilk denemem uzun protokol micro ile kocaeli üniversitesinde oldu.adetimin 21. günü decapeptyl ile başladım.aynı gün rahmimden hem parça aldılar hemde çizik atıldı.parça co kültür için ,çizik ise embriyonun konulcağı yere yapılıo ii tutunsun die.bi çok özel merkez co kültür uygulamasını yapmıyor.ve ben transfer sonrası coraspin ,crinone jel (progesteron için) , climara bant (östrojen için) kullandım.sonuç ilk denememde hamileydim.coraspin hariç diğer ilaçlarımı 3, ayıma kadar kullandım.coraspini ise 7. ayıma kadar kullandım.ama gebeliğimde şeker hast. çıktı ve 7,5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu ve kaybettim.1 ay oldu doğum yapalı.
yani size anlatmak istediğim rabbim nasip edecekse ister özel ister üniversite hastanesi heryerde olur canım.hem benim düşüncem özele herkes gidemiyor ama üniversite hastanelerine her türlü hasta gittiği için daha deneyimli olduklarını düşünüyorum.bu benim düşüncem tabi.nereye giderseniz gidin dua edin,allahtan isteyin.hepimizin tedavileri hayırlı olsun inşalllahh
başın sağolsun arkadaşım çok kötü bir deneyim mmalesef dilerim Rabbim sana ve bizlere sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile acısız göndersin evlatlarımızı hayırlısı olsun
merhaba arkadaşım .bende 6 yıllık evliyim.iki defa tüp bebek denemesi yaptık ama ikiside olmadı.ekim kasım gibi tekrar tedaviye başlıycan.benim yaş 30.yumurta rezervim düşük.eşimde de kromozom anomalisi var .sperm sayısı düşük .genetik sorun var.anlıycan sorun çoook.ilk iki denemeyi medicana da yapmıştık ama şimdi kini memorrial da düşünüyoruz.sen nerede tedavi gördün.tavsiye edeceğin doktor veye hastane var mı?rabbim hepimize bebeişlerimizi nasip etsin.inan arkadaşım bu tedavi süreci çok zor.insam hem maddi hem manevi yıpranıyo.hakkımızda herşeyin hayılısı...:2:
asicim hayırlısı olsun hakkımızda sorun bizdede çok ama umut işte inşallah sağlıkla sıhhatle alırız çocuklarımızı kucağımıza
Ben de eylül sonu- ekim başı gibi ilaçlarımı kullanmaya başlayacağım inşallah. Raporun süresi geçmemesi için ilaçlarımı aldım, şu an buzdolabında kullanılacakları günü bekliyorlar :) Umut Tüp Bebek'te, Ulun Bey'in gözetiminde olacak inşaallah. Bu ikinci denememiz. Şu yirmi gün geçse diye bekliyorum artık...
Ben de eylül sonu- ekim başı gibi ilaçlarımı kullanmaya başlayacağım inşallah. Raporun süresi geçmemesi için ilaçlarımı aldım, şu an buzdolabında kullanılacakları günü bekliyorlar :) Umut Tüp Bebek'te, Ulun Bey'in gözetiminde olacak inşaallah. Bu ikinci denememiz. Şu yirmi gün geçse diye bekliyorum artık...
bende bugün 3.lucrini yapacagm uzun protokol inşallal rabbim hayırlı sağlıklı eli ayagı düzgün bebekler nasip eder bizlere..umut tüp bebek nerede arkadaşım ilkini nerde denediniz
Hayırlısı olsun canım..Benim bir arkadaşımın ablası 18 yıl olmamış bebeği, Ankaraya gitmiş Hakan yaralı'ya ve ikizleri varmış şu anda.Rabbim ol desin yeter ki..Umudunu kaybetme sakın her ne kadar ben bunu beceremesem de..İyi bir dr muş..Hayırlısı olsun tedavin canım.:49kızlar mrb ben de yeni katıldım aranıza 2.tup bebegi denemek üzere lucrine basladım uzun protokol bugün ikinci günüm.inanırmısınız iğnemi yaparken bile çokk heycanlıyım..ankara anatolia prof dr hakan yaralı da başlıyorum allah izin verirse aynı yerde başlayan veya yaptıran varsa tanışalım lütfen ALLAH herkese güzel bebekler nasip etsin(aminn)(((ALLAHIM BENİ YALNIZ BIRAKMA VARİSLERİN EN HAYIRLISI SENSİN SONUNDA HERŞEY SENİNDR))AMİN
Pınarcım ! Canım benim eşimin abisinde de aynı sorun varmış ben bunu yeni öğrendim , daha önce kayınvalidem sorunun eltimin kullandığı doğum kontrol ilaçları yüzünden sanıyordum çünkü bana k.validem her fırsatta sakın hap kullanma eltin gibi olma derdi.Yazık kızın ise haberi yok bundan şimdi bilmiyorlar ben istemiyorum diyorum, onlar da benim istemediğimi hatta benim yüzümden olmadığını düşünüyorlarmış........... Oysa benim çok şükür bir sorunum yok, eşimde de olmasaydı keşke...imtihanımız bu da bizim.[
Pınarcım umudum yok çünkü bizim genetik.Yani morfolojimiz değişmiyor.Sperm başında anatomik bozukluk var.Yani yumurtayı delip içine girme kabiliyeti yok spermin ,% 100 sorunlu .. Rabbim ol desin bu bahane tabi..2 yılı geçti bir kere bile hamile kalmadım.Ne bileyim ilk yıl istememiştik ama kazalarımız çook olmuştu o zamanlarda kalmadım.YAni dr tüp bebek için %0 dedi bize..Ne bileyim işte umudum yok kızlar.
Ayyy çok üzüldüm canım ya...Allah sana sabırlar versin.Hamile kalmakla iş bitmiyor.Rabbim uzun ömürlü sağlıklı ve hayırlı etsin bebekleri..ben size kısaca hikayemi anlatayım.bnim tek tüpümün kapalı olması dışında başka bi sorunumuz yoktu allahıma şükür.ilk denemem uzun protokol micro ile kocaeli üniversitesinde oldu.adetimin 21. günü decapeptyl ile başladım.aynı gün rahmimden hem parça aldılar hemde çizik atıldı.parça co kültür için ,çizik ise embriyonun konulcağı yere yapılıo ii tutunsun die.bi çok özel merkez co kültür uygulamasını yapmıyor.ve ben transfer sonrası coraspin ,crinone jel (progesteron için) , climara bant (östrojen için) kullandım.sonuç ilk denememde hamileydim.coraspin hariç diğer ilaçlarımı 3, ayıma kadar kullandım.coraspini ise 7. ayıma kadar kullandım.ama gebeliğimde şeker hast. çıktı ve 7,5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu ve kaybettim.1 ay oldu doğum yapalı.
Yukarıya yazdım canım.mrb.bende aranıza yeni katıldım .ankara anatolia tupbebek merkezinde tedavi görecek arkadaşlarım var mı?
bende bugün 3.lucrini yapacagm uzun protokol inşallal rabbim hayırlı sağlıklı eli ayagı düzgün bebekler nasip eder bizlere..umut tüp bebek nerede arkadaşım ilkini nerde denediniz
Aminnnnnnnnn , Umut t .bebek İstanbul'da.
Son düzenleme:
Aminn inşallah hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız. Benim ilk deneme Cerrahpaşa'da olmuştu. Embriyolar iyiydi ancak kısmet... Bu sefer Kadıköy'deki Umut Tüp Bebek'e gidiyorum. Evime yakın değil aslında ama Ulun Bey çok içime sindi, o yüzden orayı seçtim. İlki uzun protokoldü, bu seferki kısa olacak sanırım, adetin 2. günü çağırdı çünkü.
Pınarcım umudum yok çünkü bizim genetik.Yani morfolojimiz değişmiyor.Sperm başında anatomik bozukluk var.Yani yumurtayı delip içine girme kabiliyeti yok spermin ,% 100 sorunlu .. Rabbim ol desin bu bahane tabi..2 yılı geçti bir kere bile hamile kalmadım.Ne bileyim ilk yıl istememiştik ama kazalarımız çook olmuştu o zamanlarda kalmadım.YAni dr tüp bebek için %0 dedi bize..Ne bileyim işte umudum yok kızlar.
.[/QUOTE]
Melish, umudunu kaybetmemelisin. İki yılı geçti hamile kalamadım diyorsun. Bizim de 2,5 sene oluyor aşağı yukarı. Her tedaviye güzel cevap verdi yumurtalarım, eşimde de sorun yok, aşılamalar, bir de tüp bebek... Onda da her şey güzel gelişti. Ama olmadı işte. İnsan iradesinin etkili olmadığı bir konu bu. "Kısmet" kelimesi tam da bu duruma uyuyor. Alternatif çözümleri denemediysen dene, bitkisel kürler vb. gibi...
.[/QUOTE]
Melish, umudunu kaybetmemelisin. İki yılı geçti hamile kalamadım diyorsun. Bizim de 2,5 sene oluyor aşağı yukarı. Her tedaviye güzel cevap verdi yumurtalarım, eşimde de sorun yok, aşılamalar, bir de tüp bebek... Onda da her şey güzel gelişti. Ama olmadı işte. İnsan iradesinin etkili olmadığı bir konu bu. "Kısmet" kelimesi tam da bu duruma uyuyor. Alternatif çözümleri denemediysen dene, bitkisel kürler vb. gibi...
- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158