Alias canım yumoşların toplanmış tebrik ederim gözün aydın canım.
İyi düşün iyi olsun.öptüm canım.
Canım ya sana bir şey soracağım :
Decapeptyl i ben hala vuruyorum ve puregon u dahil ederek.Sen puregon kullanmışmıydın.
Sana özelden yazdım ama geçen gün okumadın sanırım tatlım yazma hakkın yok mu özele
sagol meliscim. darısı basınıza :)
Çook geçmiş olsun, dikkat et kendine, bebeğine. Allahım sana nasip etsin yavrunu.Günaydın kizlarrr
Kizlar bii korku atlattım gerçi halada atlatmış sayılmam
Dedimya kahverengi leke geldi wc gittim bayaa kan geldi ilk regl olursununya aynen öyle hemen Dr aradım korkma dedi kan çoğalırsa gel dedi hayır dedim beklmem gelicem dedim peki dedi gittik
2 transfer edilmişti 1tane kese görüldü o zaman çok rahatladım rahim ağzı sıkı dedi bu iyi dedi
Kanamam düşük yok ama ona işaret olabilir dedi bol si iç dedi vücudum süsuz kalmış 2 sise serum verdiler bol istirat dedi
Kanamam durdu ama arada çok az kahverengi geliyo
AMİNNNcnm teşekkür ederim duaların için ne bileyim akşam umutsuzluk kaplamıştı içimi bide eşim demezmi tedaviyi 2.adetinle başlarız diye hepten moralim bozulmuştu sonra d.kontrol hapını 5.6gün fazla içip reglimi geciktiricem dedim razı oldu eşimya zaten zor sabrediyorum bebeğini ALLAH tamamına erdirir inşaallah kızınıda öp benim yerime çok kıymetli onlar değilmi ALLAH kötü gün göstermesin onlara evde bebek kokusu olsun istiyorum artık inşaallah bizlerde kavuşuruz hayırlısıyla :
çok çok kıymetliler allahım sizlerede en kısa sürede tattırsında o mis kokusu evinizden hic eksik olmasın duaların için cok sağol allah gönlüne göre versin.
Cnm geldim ancak, bugün misafirim vardı, işe gitmedim evdeydim, ayyy ben ev kadını olmayı sevmiyorum. Dün gece 3,30da yattım, sabah 8de kalktım. Offffff.... valla ne zor şey ev hanımı olmak. Analarımız nasıl beceriyormuş şaşıyorum, hergün misafir, biri gelir, biri gider. Şurda ayda 2 kere misafir geliyor ben ben olmaktan çıkıyorum:))) Bence zamane kadınları ev işlerinden kaçmak için kariyer yapıyor:)))nerdesin sanki bizi biraz ihmalmi ediyosun şekerimmmmmmm
Evet, bugün ihmal ettim sizleri ama geldim, okudum, listeyi düzenledim, açığımı kapattım:)
Ayyy ne güzel haber, Allahım kucağına almayı nasip etsin. Sana ve her isteyene de tez zamanda nasip etsin.kızlar bugün süper bişey oldu kardeşim 2 aylık evli adeti 2gün geçikmiş evde tes yapmış 2 izgi çıkmış baya neti sonra kan testi yaptırdık 205,46 çıktı hamiledir bimi neolur cvp yaz
Hormonlardan da olabilir, ama bir ihtimal daha var o da salgın. Etrafta herkes hasta, aman arkadaşım dikkat et, tedavin sürüyor, hasta olmayasın.kızlar ben çok halsizim sürekli bir yorgunluk hali acaba hormonlardan mı?
Cnm hayırlı, uğurlu olsun, hakkında halay çemek nasip olsun bizlere. Bebeğin sımsıkı tutunsun sana.slm kızlar dün transferim gerçekleiti inşallah bu sefer tutunmayı nasip eder allahım bana ve sizlerede
aliascım hadi hayırlısı olsun inşllah 2. ün embriyosu diye kafana takma Rabbim nasip etmiş olsun inşallah.. üzel haberlerini beklioruz... transferden sonra dikkat et kendine çok, özellikle ilk 3 gün, tutunma genelde o sürede oluyormuş..al bebişini gel, sonrada ona iyi bak.. engin bey bize öyle demişti biz emanetinize çok iyi baktık siz de iyi bakın :))
güzel dilekleriniz için teşekürler arkadaşlar,bu 3.cü denemem busefer dondurulmuşlarla ve 2embiryo transfer etiler hayırlısı mevlam nasip eder inş
slm kızlar dün transferim gerçekleiti inşallah bu sefer tutunmayı nasip eder allahım bana ve sizlerede
veeeee 09:30 transfer zamanı
cloudly, pınar merkezde belki gorurum sizi :)
Dua edin kızlar. çok optum hepınızi. yine yollara dusuyoruz eşimle şimdi
hayırlı olsun cnm demek bebeğin şuanda seninle hiç bırakmasın seni inşaallahveeeee 09:30 transfer zamanı
yaşın kaçıncı denemen.tüp bebek merkezin.tüp bebek yapttırma nedenin.transfer günün başka varmıydı yaa
veeeee 09:30 transfer zamanı
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş bende şimdi lucrin kullanıyorum ilk tüp bebek denemem 24 yaşındayım erkek faktörü bizimki allah dileyen isteyen herkesin meleklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah bol nazar boncuklu bir sayfa olucak allahın izniyle
bende lucrin kullanıyorum canım 1 -2 güne kadar diğer iğnelere başlarım hayırlı olsun nerde yaptıracan ben toplama zamanında ist gidecem bülent beye
amin inşallah hepimiz için hayırlı olur canım ben gaziantepteyim burada özel bir hastanenin tüp bebek merkezi ama güneydoğuda kurulan ilk tüp bebek merkezi ve benim gördüğüm kadarıyla başarı oranı yüksek ben iğneye başlayalı 5 gün oldu bakalım ne olacak sonrası...
canım sen nerede yaptırıyorsun neden istanbula gitmek istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?