gideceğin yer belli ise git bir muayeneni ol daha sonra zaten doktorun seni yönlendirecektir. Giderken daha önce yaptırdığın testlerin varsa götürmeyi unutma ben unutmuştum sonra bir daha testlerim için gittim. bol şanslar
sorunda burda zaten...gidecek yerim mi varrrrrrrrrrr henüz merkeze ve doktora karar vermiş değilim..zaten bu ay değil önümüzdeki ay yaptıracağım çünkü taşınıyorum bunca işin arasında ona vakit ayıramam rahatça..testlerim ve rahim filmim var oonları götürürüm..ekstra bişi isterse yaptırırz artık napalım..teşekkür ederim :)
cnm doktorlarım iyiydi benim güler yüzlü ilgililer ikinci tedavimde hemşireye kızmıştım sadece hem benim kaç sene geçti doktorlar değişmiştir belki benim düşüğün sebebini bilmiyorum cnm ama bende polikistik over var bide doktora danışıp folik asite başla bence :44:bide bugün muayenem vardı yumurtalarım 9milim le 7milim arasında doktor çok iyi cevap vermiş vücudun dozu azaltcaz dedi rahim kalınlığı 5milim miş doktor iyi dedi ama pınar sence iyimi reglin 4.günündeyim bide son tedavinde yüksek doza az yumurtan olmuş 7yumurtam olmuştu 2007de ... iyiki ona aldanmadık dedi inş böyle devam ederse 10taneden fazla yumurtam olucak ALLAHIN izniyle
ayy bnde pkoluyummm ondan 14 aydır uğraşıyorum işte ben menogon iğne kullanmıştım günlük 150 ml.. sadece 13mm oldular daha gelişmemişlerdi bana herhalde yüksek doz verirler bakalımm oralara gelmem için önce doktor bulmam lazım siz şimdi nereye gidiyorsunuz sakıncası yoksa sordum :)
cnm ben engin enginsuya gidiorum birgül hanımla birlikte çalışıyorlar.. ilk gittiğimden bu yana morelim oldukça yüksek.. çok pozitifler.. insanın içini rahatlatıyorlar.. sen sormadan herşeyi söylüyorlar.. bir de paraya hiç minnet etmiolar.. cebinden para çıkmasın die uğraşıolar resmen.. tavsiye ederim..
çok teşekkür ederim ..bnde ön görüşmelere gidip ondan sonra kararımı vereceğim..peki aranızda engin beyden pozitif sonuç alan var mı?