canım yumurta toplanırken sayı çıkıyo ya.benim 33 tane toplandı.19 tane döllendi.ben karadenizliyim ve çok balık tükettiyoruz.ben ona bağladım.ama sayının önemi yok bence tutunması.bi tane koyuyolar zaten
aslında ben bu topiği açmak istiyorum ama henüz hamile olmadığım için açmadım aslında açıp hazırlık yapsak mı:)) ne dersiniz..evet canım bi topik açalım 2012 anneleri diye:)ordada aylık gelişmleri konuşalım ya...bende girmek istiyom o topiğe.....
kızlarrrrrrr
kan testi sonucum 219 cıktıııııı,tek embriyooo,hamileyimm de miiiii:):):)
doktoruma ya da hemşirelere ulaşamadım ki teyid ettireyimmm
Allahımm sana binlerce kez şükürler olsunn,buradaki tüm arkadaşlarıma da bu heyecanı bu sevinci ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri nasip et yarabbimmmmmmm
tey tey teyyyy:):)
ne desem ne söylesem acını hafifletmez çok üzüldüm inşallah tedaviye gerek kalmadan kendi gelsin bebişin..kocaman bir negatif aldım.
allah nasip etmedi neyazık
ne desem ne söylesem acını hafifletmez çok üzüldüm inşallah tedaviye gerek kalmadan kendi gelsin bebişin..
Bu tamamen bünye ile alakalı, sen niye takıldın ki cnm benim Allahım kısmet etmiş 3 işlem gören embriyodan 1i ile seni evladına kavuşturmuş. Şükürler olsun, yani sayı önemli deği demek istedim. Ayrıca yalnış bilmiyorsam çoook fazla yumurta oluşması da çok istenen bir durum değil. Allahım bebeğini, herkesin bebeklerini korusun...
Benden ilk tedavimde 15 yumurta topladılar, 10u döllendi. 1 transfer oldu, 7tane donduruldu, kalanlar çöpe:))) İkinci tedavimde 7taneden 2si kullanıldı. 5i hala beni bekliyor. Allahım ol demeden olmuyor. Şimdi yeniden başladım, ama hala eski tedaviden kalan ağrılar sürüyor kasıklarımda. Doktorun söylediği yumurtalıklarını çok büyütmüşler ağrı normal. İnşallah bu sefer daha iyi olur.
ah bi tutunsalarda sonra doğsalar görsek o günleri hayırlısıylabence de daha fazla üsütme bebetoları
benimde 10 tane var cnm ins önce birini nasip etsin Allahım sonra sıra onlara gelsin
cnm bencede takılma benim ilk tedavimde 12yumurtadan 4ü döllendi 3transfer oldu hamileydim ama kaybettim bebeğimi ikincide 8yumurta oldu yine 4ü döllendi 3transfer bu sefer negatif bu seferki tedavimde aynı doza 15yumurtam oldu ohss riski oluştu 1transfer 8i donduruldu ama sonuç yok sıfıra sıfır elde var sıfır ellerim bomboş hala uğraşıyorum senin yumurtan az olmuş ama mevlam nasip etmiş bence üzülme canım hayırlısıyla rabbim kucağına almayı nasip etsinyaa kızlar ben anlamadım şu işi 10 tane var 18 tane oldu falan gibi şeyler yazıyorsunuz nasıl oluyo bu benim ilk tedavimde kısa prt. le 4tane döllendi 3. gün 1 tanesi transfer edildi hamileydim. 2. tedavimde ise uzun prt. uygulandı 4 yumurtadan 3 ü işlem gördü 1 tanesi döllendi bu sefer 2.gün transfer oldu. bendemi bir gariplik var anlamadım neden benim az yumurtam oluyo
kocaman bir negatif aldım.
kocaman bir negatif aldım.
çok üzgünüm cnm nasıl bi duygu çok iyi biliyorum inş bidahaki tedavinde kavuşursun bebeğine kızının kardeşi gelir inşaallahne yazık ki benim 2 tüpüm alındı dış gebelikten dolayı normal hamile kalmama imkan yok
1 kez denedim olmadı çok şükür bir kızım var yeter o bize
allah olmayanlara nasip etsin inşallah...
ah bi tutunsalarda sonra doğsalar görsek o günleri hayırlısıyla
cnm bencede takılma benim ilk tedavimde 12yumurtadan 4ü döllendi 3transfer oldu hamileydim ama kaybettim bebeğimi ikincide 8yumurta oldu yine 4ü döllendi 3transfer bu sefer negatif bu seferki tedavimde aynı doza 15yumurtam oldu ohss riski oluştu 1transfer 8i donduruldu ama sonuç yok sıfıra sıfır elde var sıfır ellerim bomboş hala uğraşıyorum senin yumurtan az olmuş ama mevlam nasip etmiş bence üzülme canım hayırlısıyla rabbim kucağına almayı nasip etsin
ne yazık ki benim 2 tüpüm alındı dış gebelikten dolayı normal hamile kalmama imkan yok
1 kez denedim olmadı çok şükür bir kızım var yeter o bize
allah olmayanlara nasip etsin inşallah...
amin cnm inşallah sağlıkla gelsin bebeğim seninkinide ALLAHIM sağlıkla kucğına almayı nasip etsin aynı acıyı birdaha yaşatmasınçok teşekkür ederim ilgin için bende ilk bebeğimi kaybettim dediğin gibi allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. sende daha fazla uğraşmazsın inşallah kavuşalım hep birlikte bebeklerimize
çok özür dilerim afedersin umarım seni kırmamışımdır ben sorunu bilmeden öyle söylemiştim. neyseki kızın var Allah ona uzun uzun ömürler versin inşallah bir daha ki denemede de sağlıklı sıhhatli bir kardeş..
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...aylarinda-tup-bebekle-anne-olacak-kizlar.html
kızzlar dayanamadım sayfayı açtım:)) sinem25, nec86.myra,elon, aymutu umarım size ayıp etmemişimdir ne bileyim çok heyecanlandım ben ve listemizdeki tüm arkadaşlar yakın zamanda o sayfaya transfer olacağız ya:))
biz gelene kadar siz yaşadıklarınızı paylaşırsınız bizde gelince sayfaya sizden yardım alırız:))
cnm üzüntünü paylaştığımı belirtmek isterim
teselli olur mu bilmem ama bak şuan yüregi yanan analar var şehitlerimiz var.
onların durumunu dusun yıllarca gozunun içine bak sonra bı kör kurşun
allahım böyle acılar vermesin
tekrar denersin inş hayırlısı olsun
inan sana bunları yazarken gözyaşlarımı zor tutuyorum işyermde olmasam sular seller olurdu zaten
kolay deıl ama sabır iste allahtan
allahım hepimizn yardımcısı olsun hepimize sabırlar versın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?