2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

korkma yeni kullanıyosan mesela bi kaç ay olsa bile doğum kontrol hapları ara kanama yapar ama yinede dr. sor

birazdan mekeze kan vermeye gideceğim sonucu zaten biliyorum ama olsun
negatif olduğunu onlar söylesin((

Son düzenleme:

kyrcım hiç doğum kontrol hapı kullanmadım için yardımcı olamıyorum ama inşallah normaldir canımmm..

günaydınnn baharkuşş..
inşallah bir mucize olur değerin yüksek çıkar.. olamayacak şey değil.. Rabbim yazmış olsun inşallahhh

cnm tabiki iyi niyetine güveniyorum
biz burda birbirimizden cok güzel seyler öğreniyoruz
tecrübelerimizi paylasıyoruz
ben zaten sadece pozitif cıktı test dedim ve kan testini görmeden hiçbiseye güvenmem zaten sadece testi yaptım ve paylastım
yarın zaten büyük gün ..
kimseye idrar testini sölemedim zaten olursa herkese sürpriz olacak ins
seni cok iyi anladım tatlım sonradan üzülmemek adına sölediklerin ve katılıyorum
cakır44 de zaten sadece progestan iğnesine gçre cvp vermiş
bu arada dkh kullanırken ara kanamalar olabilirmiş
stres vs etkiliyormus korkma yani..

dr unu ara sor bakalım nedicek..Rabbim yardımcın olsun...

bize haber ver, öyle de düşünme, hadi hayırlısı olsun cnm.
kyrcım hiç doğum kontrol hapı kullanmadım için yardımcı olamıyorum ama inşallah normaldir canımmm..
Sağol cnm, cevap yazman bile incelik. Bakalım doktoru arayacağım öğlen.
Cnmsın, sen iyi ol da gerisi fasafiso, bizlerin derdi destek olmak. Öpüyorum çookkk...

kyr çok teşekkür ederim eklediğin için.ne demek affetmek.darılmadım ki.bu arada yaşı en küçük hala benim yaa.ben bile şaşırıyorum okuyunca hem de ikinci deneme

kızlar merhaba bugün benim transferimin 8. günü.dün akşam benden kahverengi bi lekelenme geldi.böyle bi durum yaşayan oldumu aranızda?inşallah düşmemiştir....

günaydın baharkuş,ben de saat 9:45 sularında kan b
verdim,bugün 12. günüm,lütfen Allahtan ümidi kesme,ben saat 12-13 arası hastaneyi arayıp sonucun çıkıp çımadığını öğrenicem,sonra da gidip alıcam,Allah yüzümüzü güldürür inşallah,herşey O'ndan,eğer O ol derse olur,sabahtan beri bunları tekrar ederek ağlıyorum....

kızlar merkezle görüştüm cuma gunu gıdıcem lucrın başlıcam kısmetse ama doktor muayane etmeyecekmış
regl olup gıdınce muayene edıyomuş benım de kafama takıldı tekrar aradım merkezı e kıst falan olursa lucrınde başlamış olucam nasıl olcak oyle dedım kıst varken olmazkı dedım onlarda kıst boşaltma işlemı yapıyoz dedıler daha önce yaptıran varmı aranızda nasıl oluyor kı bı zararı varmıdır acaba....

kızlar merhaba bugün benim transferimin 8. Günü.dün akşam benden kahverengi bi lekelenme geldi.böyle bi durum yaşayan oldumu aranızda?inşallah düşmemiştir....

kanama yaşayıp hamile olan çok arkadaş duydum.umarım sende onlardan olursun.üzme kendini.test gününe kadar bekle.dua edecem senin için.

rabbim yardımcın olsun.hayırlı haberler verirsin inşallah bizlere...bizleri de merakta bırakma.mutlaka yaz...

Arkadaşlarrrrrrr
Ben kan verip geldikten sonra:18::18::18: idrar testi yaptım ve çok silik 2. çizgiyi gördümmmm!!!!:18::18:
Hem çok sevindim hem de hiç sevinemedim,kendimi boşu boşuna hayallere kaptırmak istemiyorum ama yine de sizlerle paylaşmadan da edemedimmmm

Kan testi sonucunu da alınca yazacağım ama bu konu ile ilgili tecrübesi olan var mı,genelde sanırım yanılmıyor idrar testii:)

ya ben iğnelerime başlarken vardı kist.doktor büyürse alırız demişti.yumurta toplama işlemi gibi dedi.aspire edeceklermiş.ama ağrı çok az olur narkoza gerek yok demişti.neyseki küçüldü de kurtuldum.bir de normalde 300 tl de yeteri kadar masraf yaptınız ücret almıyacağız dedi.narkoz isterseniz 100 lira alırız dedi...

ben yarın knt gidicem çok heycanlıyım umarım rahim duvarım hazırlanmıştır biran önce trasfer olur ilk tıransferimde lekelenme miyde bulantısı hiç yaşamadım ama tutmamıştı ozamanlar hep tutmıycak diyodum busefer kendi kendime tutcak olcak diyorum morelimi yüksek tutmaya çalışıyorum olcak diyorum sizlerde varsınız işallah tutar tıransfer yaptırmış yada yaptırıcak olanlar rabim hepinize yardım etsin ve bu ay yaptıranların hepsinini bebişleri tutsun (morel bozmak yok) aamminnnnnnnnnnnnnn

ayy inşallah vardır bebikk.ama dediğin gibi kendini kan testine sakla.o zaman halay çekeriz buradan hep birlikte..teeyy teeyyy...

Allahım inşallah bebeğinin haberiyle dönmeni nasip etsin, kader arkadaşların burada senin için sevinmeyi bekliyoruz.
kızlar merhaba bugün benim transferimin 8. günü.dün akşam benden kahverengi bi lekelenme geldi.böyle bi durum yaşayan oldumu aranızda?inşallah düşmemiştir....
Cnm hemen doktorunu ara bence, böyle arkadaş çok var bu sitede. Tutunma kanaması diyorlar, inşallah öyledir. Aman ihmal etme, bizleri de habersiz bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…