• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kızlar sizlere laf yetiştireceğim, listeyi düzenleyeceğim diye ben de ucundan kıyısından başladığım bir tedavim olduğunu unuttum:)))))
Şimdi d.k.h'ın saati geldi sizlere yazayım dedim. Bugün kutudaki son hapı içiyorum, ama maalesef 2.kutuya başlayacağım yarın. Doktorum hapı yazarken, ilk kutudan sonra kesme 2.kutuya başla 24ekimde yanıma gel dedi. Neden diye merak ettim, eğer ilk kutu bitince başlarsak bayrama gelecek dedi. Olsun dedim, o da olmasın dedi. Bayramda burada nöbetçi ekip var, işimizi şansa bırakmayalım, nöbetçi ekiple çalışmayalım, bayramdan sonra olsun gönlümüz rahat olsun dedi. Velasıl kelam; ben haftaya p.tesi tedavimin akıbeti için görüşmeye gideceğim.

Evet, evet aslında ben de tedavideyim dimi ama:))))

canım tedavidesin hemde Allahın izni ile en son tedavinde şhaklısın bizimle uğraşmaktan unutuyosun hakkını helal et olur mu??

tedaviye başlayan ve tedavisi devam eden tüm yol arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum.çok zor,stresli,sıkıntılı,yıpratıcı,ağrılı bir süreç ama zor oldukları için daha bi kıymetli olucak bizim evlatlarımız.bu yoldan 2 kez geçmiş biri olarak nacizane önerim herşeye rağmen ayakta sağlam durun,sabredin,dua edin,stresten uzak durun.inanın pozitif sonucu almakla bitmiyo,ben yarıun ilk defa ultrasona giricem keseyi görebilecekmiyim telaşı içindeyim,sonra aman kalp atışlarını duyacakmıyım,sonra testlerdi,şuydu buydu derken stresi hiç bitmeyecek.buda bizlerin sınavı,herşey çok çok çok güzel olucak inşaALLAH,Allah hiç birinizin çabasını boşa çıkarmasın,hepimiz hayırlısıyla evlatlarımızı alalım kucaklarımıza.hepinize kucak dolusu sevgiler.:71:
ne mutlu sana umarım isteyen herkes ve ben senin geçtiğin yollarda geçer senin yaşadığın heyecanları yaşarız:))

arkadaşlar merhaba,benim yaşım 27 ilk denemem.sebebsiz interfilite,umut tüp bebek listeye eklersiniz...inşallah hepimizin karşısında hamile yazıcak.....

amin Rabbim inşallah seni hayaline kavuştursun:))

Öncelikle inşallah bir kolaylık olur, olmasa da su yolunu mutlaka bulur, sen kalbini ferah tut cnm. Ayyy çok az kalmış, zaman ne kadar çabuk geçiyor, sanki dün yazdım sizin başladığınızı. Allahımmmm inşallahhhh o çok özlediğin evladını nasip etsin sana.
Ayrıca ye arkadaşım ye, başımın etini de ye, beni de ye yeter ki sonu güzel olsun, amaaa unutma bu işler sırayla:))))
.

öyle zaman akıp gidiyor inşallah evladımında böyle su gibi büyüyüp kocaman olduğunu görürüm inşallah. valla kyr cım şurda 30 dk uzağımdasın olsun sıpalar yiyelim birbirimizi meraktan ne güzel olur:))

canım haydi hayırlısı senin gonal f i bayağı düşürmüşler ben 75 vuruyorum, belki senin daha önce toplanır? neyse geç olsun da güç olmasın... günler geçtikte heyecanım artıyorrrr:)))))))))) transfer sonrasını düşünemiyorum bile :)))) Rabbim bir yoluna koymuştur canım merak etme, elbet bir çözümü olur, Allah yardımcımız olsun
salı yada çarşamba toplanır heralde ama bakalım işte henüz muayneye gitmedim inşallah güzel sağlıklı yumurtalar sağlıklı embriyolar olur sımsıkı tutunurlar bize:))

Pinarcim Allah razı olsun arkadasım inşallah Allah hepimizin kucaklarını doldursun
amin canımm

Kızlar selamlar, pc bozuk olduğu için giremedim bayadır.Sizleri de çok özledim.İnanın aklımdaydınız hepiniz.Geçmişi okuyamadım :( neler oldu bilmiyorum ama umarım güzel sonuçlar ve gelişmeler olmuştur.

Benim iğnelerimin 12.si bugün oldu ve kontrolüm vardı bugün dr şimdilik bir şey demedi , cumaya tekrar bir kontrol ve kan tahlilim var.Dua edin, uzun protokol baya uzunmuş :)) benden sonra başlayanların transferi oluyor vala..hayırlısı tabi...

canımmm Allah razı olsun rahatladım inanki.. evet böyle her seferinde az az geliyordu ondan korkmuyordum da dün 3 sefer peçeteyi doldurcak kadar gelince sabahı zor ettim.. Allah korusun senin gibi düşük mü dedim ama çok şükür jel renginde geldi krem gibi..gerekeni alsında inşşallah vücudum kalanını atsın :)

nec canım sen neler yaptın yaa, sonucunu merak ediyorum............tatlım

Kızlar selamlar, pc bozuk olduğu için giremedim bayadır.Sizleri de çok özledim.İnanın aklımdaydınız hepiniz.Geçmişi okuyamadım :( neler oldu bilmiyorum ama umarım güzel sonuçlar ve gelişmeler olmuştur.

Benim iğnelerimin 12.si bugün oldu ve kontrolüm vardı bugün dr şimdilik bir şey demedi , cumaya tekrar bir kontrol ve kan tahlilim var.Dua edin, uzun protokol baya uzunmuş :)) benden sonra başlayanların transferi oluyor vala..hayırlısı tabi...

hoş geldin canım merak etmiştik seni hayırlı olsun inşallah çoğu gitmiş azı kalmış diyelim ne güzel nec hamile ttatlımmmm:))

Merhaba kızlar , iyi akşamlara herkese..
Kızlar yarın kontrolum var , doğum kontrol hapım bitmek üzere , dr 4 tane kala gel demişti yarın 17. günüm ..
Usg ile yumurtalıklara bakılacak .. İnşallah 21. günde de lucrine başlayacağım ..
Kızlar ben devlet hastanesinde yaptırıyorum , hafta sonları ve bayramda hastaneye gidilmiyor , benim iğnelerde bayrama denk gelicek ve dr banada yarın 2. kutu doğum kontrol hapına başla , bayramdan sonra gel diyecek diye ödüm patlıyor..
Bayramdada drlar hastanede oluyor mu acaba ? Benim hesabıma göre bayramın hemen arkasında yani 1-2 gün sonrası opu yapılabilir. İlk tedavimden yola çıkarak söylüyorum tabi , yoksa aynısı olacak diye bişey yok..
Yarın inşallah iğnelerimi reçete ederlerde pazar günü başlarım..

hoş geldin canım merak etmiştik seni hayırlı olsun inşallah çoğu gitmiş azı kalmış diyelim ne güzel nec hamile ttatlımmmm:))

Hoşbuldum aşkım :)
Çok sevindim nec e :) ay ay maşallah darısı bize olur inşallah.Vala güzel bir haberdi bu.
Sen neler yaptın güzelim, yarın arayım mı seni böcüğüm :)

Merhaba kızlar , iyi akşamlara herkese..
Kızlar yarın kontrolum var , doğum kontrol hapım bitmek üzere , dr 4 tane kala gel demişti yarın 17. günüm ..
Usg ile yumurtalıklara bakılacak .. İnşallah 21. günde de lucrine başlayacağım ..
Kızlar ben devlet hastanesinde yaptırıyorum , hafta sonları ve bayramda hastaneye gidilmiyor , benim iğnelerde bayrama denk gelicek ve dr banada yarın 2. kutu doğum kontrol hapına başla , bayramdan sonra gel diyecek diye ödüm patlıyor..
Bayramdada drlar hastanede oluyor mu acaba ? Benim hesabıma göre bayramın hemen arkasında yani 1-2 gün sonrası opu yapılabilir. İlk tedavimden yola çıkarak söylüyorum tabi , yoksa aynısı olacak diye bişey yok..
Yarın inşallah iğnelerimi reçete ederlerde pazar günü başlarım..

Bilgem sana özelden yazıyordum, canım iyi denk geldin bana.Seni çok merak etmiştim.
Güzel haberler ver arkadaşım.Devlet hastaneleri de olsa tüp ünitesi bölümünde vardır ona göre ayarlama yaparlar ya, ben öyle düşünüyorum, mutlaka nöbetçi kalan olur ama olmazsa bile zaten senin tedavini ona göre ayarlarlar.

Bu arada ben de bugün muayene oldum, iğnelere devam denildi ve cumaya belli olacak :) kasıklarımda da ağrı var, yumoşlarım büyüyor diyeceğim ama yeteri kadar büyümemişler ki üç gün daha iğnelere devam ediyorum.neyse her şey çok iyi bilmek istemiyorum :)) öptüm seni..haberdar et mutlaka beni, biliyorsun senin sıkı bir takipçinim...

Çok sevindim nec e :) ay ay maşallah darısı bize olur inşallah.Vala güzel bir haberdi bu.

amin canım inşallah darısı hepimize olsun benim gonal f ler başladı sanırım haftaya salı yada çrşmb yumişler toplanır ara kuzum sorman hata ben arayacaktım ama rahatsız etmek istemedim:))

Bilgem sana özelden yazıyordum, canım iyi denk geldin bana.Seni çok merak etmiştim.
Güzel haberler ver arkadaşım.Devlet hastaneleri de olsa tüp ünitesi bölümünde vardır ona göre ayarlama yaparlar ya, ben öyle düşünüyorum, mutlaka nöbetçi kalan olur ama olmazsa bile zaten senin tedavini ona göre ayarlarlar.

Bu arada ben de bugün muayene oldum, iğnelere devam denildi ve cumaya belli olacak :) kasıklarımda da ağrı var, yumoşlarım büyüyor diyeceğim ama yeteri kadar büyümemişler ki üç gün daha iğnelere devam ediyorum.neyse her şey çok iyi bilmek istemiyorum :)) öptüm seni..haberdar et mutlaka beni, biliyorsun senin sıkı bir takipçinim...

Melişşş canım bende yarını merakla bekliyorum .. Belli olur yarın :) İnşallah hayırlısı olur tabi..
Kaç gündür iğne kullanıyorsun , benim ilk tedavide 11 gün kullandım puregonu..
Büyür daha sen merak etme .. İğneler bu işi layıkıyla hallediyolar ..
Bende çok kurcalamak istemiyorum zaten ohss korkusu beni benden alıyor , dr ilk tedavimdeki gibi çok yumurtam olursa (30 tane olmuştu ilkinde) embriyoları dondururuz dedi, bir dahaki aya transfer edilir dedi, moralim bozulmadı değil ama ne yapayım onuda kabullendim ..
İnşallah en fazla sağlamından 18-20 yumurta olur , 1 tanesi transfer edilir , şöyle 4 tane de dondurulsa ne güzel olur .. Tek isteğim bu ama bizim isteklerimize göre olmuyor işte ..
Bende seni öptüm , sende benim aklımdasın, dualarımdasın ..

Son düzenleme:
Kızlar sizlere laf yetiştireceğim, listeyi düzenleyeceğim diye ben de ucundan kıyısından başladığım bir tedavim olduğunu unuttum:)))))
Şimdi d.k.h'ın saati geldi sizlere yazayım dedim. Bugün kutudaki son hapı içiyorum, ama maalesef 2.kutuya başlayacağım yarın. Doktorum hapı yazarken, ilk kutudan sonra kesme 2.kutuya başla 24ekimde yanıma gel dedi. Neden diye merak ettim, eğer ilk kutu bitince başlarsak bayrama gelecek dedi. Olsun dedim, o da olmasın dedi. Bayramda burada nöbetçi ekip var, işimizi şansa bırakmayalım, nöbetçi ekiple çalışmayalım, bayramdan sonra olsun gönlümüz rahat olsun dedi. Velasıl kelam; ben haftaya p.tesi tedavimin akıbeti için görüşmeye gideceğim.

Evet, evet aslında ben de tedavideyim dimi ama:))))
cnm liste çok güzel olmuş ellerine sağlık inşaallah kendi isminin yanınada koyarsın nazar boncuğunu ben yetiişecem sana galiba benim tedavimde kasımın 10u gibi başlıcak ALLAH kısmet ederse :17:benim en sonki tedavimdede doktor ikinci kutuya başlatmıştı bayrama denk geliyo diye bu sefer inşaallah tutunur bebeklerim ya umudum yeşerecek yada....

canımmm Allah razı olsun rahatladım inanki.. evet böyle her seferinde az az geliyordu ondan korkmuyordum da dün 3 sefer peçeteyi doldurcak kadar gelince sabahı zor ettim.. Allah korusun senin gibi düşük mü dedim ama çok şükür jel renginde geldi krem gibi..gerekeni alsında inşşallah vücudum kalanını atsın :)
ay bu jel çok sinir bişey ya birikiyo rahatsız ediyo insanı ama olsun bebişlerimiz için değer :72:

sonucu güzel olsun inşaallah tedavinin hepimiz hamile kalırsak seneyede doğumları konuşuruz inşaallah :21:

Melişşş canım bende yarını merakla bekliyorum .. Belli olur yarın :) İnşallah hayırlısı olur tabi..
Kaç gündür iğne kullanıyorsun , benim ilk tedavide 11 gün kullandım puregonu..
Büyür daha sen merak etme .. İğneler bu işi layıkıyla hallediyolar ..
Bende çok kurcalamak istemiyorum zaten ohss korkusu beni benden alıyor , dr ilk tedavimdeki gibi çok yumurtam olursa (30 tane olmuştu ilkinde) embriyoları dondururuz dedi, bir dahaki aya transfer edilir dedi, moralim bozulmadı değil ama ne yapayım onuda kabullendim ..
İnşallah en fazla sağlamından 18-20 yumurta olur , 1 tanesi transfer edilir , şöyle 4 tane de dondurulsa ne güzel olur .. Tek isteğim bu ama bizim isteklerimize göre olmuyor işte ..
Bende seni öptüm , sende benim aklımdasın, dualarımdasın ..
Canım benim, inşallah Allah gönlüne göre verir.
Aklına kötü şeyler getirme ohss falan Allah korusun...
Sen de benim dualarımdasın arkadaşım.Allah razı olsun senden de, duaların seni bulsun canım.
Benim bugün kontrolüm vardı 11 gün kullan gel dediler, bugün ultrasondan bakıldı işte, iğnelere 3 gün daha devam denildi.Kan da verdim...demek ki büyümemişler benim böcüler ki devam ediliyor :) iki gündür de kasıklarımda bir ağrı var ki anlatamam sanki adet olcam, cuma gününe kadar artık büyürler sıpalar da, gonalf lere başlarım.Mutlaka haberleşiriz yine.

benden sonra başlayan arkdaşımın yarın yumurtaları toplanıyor ben hala iğnelerdeyim :)) hayırlısı olsun kaliteli olsunlar daaaaaaaaa beklerim olsun bu halime de binlerce şükür..
sonucu güzel olsun inşaallah tedavinin hepimiz hamile kalırsak seneyede doğumları konuşuruz inşaallah :21:

Aminnnnn kuzum aminn....Allah hepimizin derdine dermanlarını verir inşallah

meliscim pınarcım vermiş haberimi.. inşallah hamileyim canım bu hafta ultrason kontrolüm var inşallah bebeğimizi kesesini görürüz.. kalp atışlarını duyarız.. inşallah sizlerinde iyi haberlerini alacağız buradan.. dualarımdasınız.. sizlerde unutmaın olur mu?? dünya dua üzerine kurulu.. bizler duasız nasıl yaşarız??

meliscim pınarcım vermiş haberimi.. inşallah hamileyim canım bu hafta ultrason kontrolüm var inşallah bebeğimizi kesesini görürüz.. kalp atışlarını duyarız.. inşallah sizlerinde iyi haberlerini alacağız buradan.. dualarımdasınız.. sizlerde unutmaın olur mu?? dünya dua üzerine kurulu.. bizler duasız nasıl yaşarız??

Kesinlikle arkadaşımmmmmmmm..Allahım güzel gönlüne göre versin inşallah.bebeğini kucağına almak nasip olur.
Ben her zaman dualar ederim isterseniz özel olarak da okurum size..Nasipse..

Çok mutlu oldum inan.çok güzel bir haber, inşallah Rabbim bizlere de nasip eder güzelim...öptüm sizi benn :)

Canım benim, inşallah Allah gönlüne göre verir.
Aklına kötü şeyler getirme ohss falan Allah korusun...
Sen de benim dualarımdasın arkadaşım.Allah razı olsun senden de, duaların seni bulsun canım.
Benim bugün kontrolüm vardı 11 gün kullan gel dediler, bugün ultrasondan bakıldı işte, iğnelere 3 gün daha devam denildi.Kan da verdim...demek ki büyümemişler benim böcüler ki devam ediliyor :) iki gündür de kasıklarımda bir ağrı var ki anlatamam sanki adet olcam, cuma gününe kadar artık büyürler sıpalar da, gonalf lere başlarım.Mutlaka haberleşiriz yine.

benden sonra başlayan arkdaşımın yarın yumurtaları toplanıyor ben hala iğnelerdeyim :)) hayırlısı olsun kaliteli olsunlar daaaaaaaaa beklerim olsun bu halime de binlerce şükür..

Aminnnnn kuzum aminn....Allah hepimizin derdine dermanlarını verir inşallah

Tabi tabi, kaliteli olsun , bir kaç gün fazla kullanılsın mühim değil..
Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah..

ayy annecik senin yerine ben söledim ama umarım hahsuru yoktur?

Mbr kizlar hamış anneleri tebrik ediyorum
Bugün bı korku atlattım ben yerleştirme iğnesi vuruluyodum sonuc pozitif olunca jele geçtim kelde beyaz çubuklar rahme doğru sıkıyorum
Mutfağı topladım kendimi yormadan banyoyu yıkadım ama belim ağrımıştı jeli sıktım jel kahve rengili oldu bayaa iç çamaşırım kırmızı olduğu için bise anlayamadım ve çok koktum beyaz çamaşır gidim ama sonra bise olmadı çok şükür
Kuzenimle konuştum hamile kendi 1. 5 aylikkenmi onunda olmuş yerleşme kaması dir dedi bende 1 5 aylık oldum
Kizlar dua edin salı randevum var kapl atışlarını duymaya gitcem bise olmaz inssllah

Mbr kizlar hamış anneleri tebrik ediyorum
Bugün bı korku atlattım ben yerleştirme iğnesi vuruluyodum sonuc pozitif olunca jele geçtim kelde beyaz çubuklar rahme doğru sıkıyorum
Mutfağı topladım kendimi yormadan banyoyu yıkadım ama belim ağrımıştı jeli sıktım jel kahve rengili oldu bayaa iç çamaşırım kırmızı olduğu için bise anlayamadım ve çok koktum beyaz çamaşır gidim ama sonra bise olmadı çok şükür
Kuzenimle konuştum hamile kendi 1. 5 aylikkenmi onunda olmuş yerleşme kaması dir dedi bende 1 5 aylık oldum
Kizlar dua edin salı randevum var kapl atışlarını duymaya gitcem bise olmaz inssllah
slm canım geçmiş olsun yorma kendini bırak kalsın işler yat dinlen bolbol:34:inşaallah ALLAH tamamına erdirir inş

Son düzenleme:
slm canım geçmiş olsun yorma kendini bırak kalsın işler yat dinlen bolbol:34:inşaallah ALLAH tamamına erdirir inş

Arkadaşlar bişey sorcam ne olur acil cvp verebilirmisiniz tedaviye 31 de başlıycam bayramın 1. günü 6. günüme denk geliyo tedavi olan arkadaşlar kaç gün sonra ilk kontroller başlıyo ve kaç günde bir oluyo tecrübenizi paylaşırsanız çok sevinirim :26:

Arkadaşlar bişey sorcam ne olur acil cvp verebilirmisiniz tedaviye 31 de başlıycam bayramın 1. günü 6. günüme denk geliyo tedavi olan arkadaşlar kaç gün sonra ilk kontroller başlıyo ve kaç günde bir oluyo tecrübenizi paylaşırsanız çok sevinirim :26:

merhaba uzun ve kısa tedavi var hangisi görüceksin mesela benim 14 de ilk kontrolüm vardı 5 gün igne verdi 20 sinde ikinci kontrole gidicem.

tsk ederim ama yine de pek güvenilir diil sanırım idrar testi progestan iğne yaptırıyorum acaba onun etkisi var mıdır cnm
hayır canım bende o iğnelerden yaptırdım her iki tüp bebeyimdede ama idrardada kandada çıkmadı çünkü tutunmamıştı
daha önceki tüp bebek forumlarında idrar testi yapan ve iki çizgiyi gören arkadaşlar hamile olduğunu kandada anladılar ama hamile olmayan arkadaşlar 10. gün idrar testi yaptılar tabi gebe olmadıkları için tek çizgi idi
eyer idrarda iki çizgi çıkmışsa hamilesin :52::52::52::52::52::52::52::52:şimdiden hayırlı olsun sağlıcakla al kocağına darısı bana ve burdaki herkese olsun inşallah

Back