• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Arkadaşlarrrrrrr
Ben kan verip geldikten sonra:18::18::18: idrar testi yaptım ve çok silik 2. çizgiyi gördümmmm!!!!:18::18:
Hem çok sevindim hem de hiç sevinemedim,kendimi boşu boşuna hayallere kaptırmak istemiyorum ama yine de sizlerle paylaşmadan da edemedimmmm:9:

Kan testi sonucunu da alınca yazacağım ama bu konu ile ilgili tecrübesi olan var mı,genelde sanırım yanılmıyor idrar testii:)

Hadi hayırlısı iyşallah tutmuştur şimdiden gözün aydın canım ama genede tes sonucunu bekle çok güzel yaaaaaaa :52::52::52::52:

kızlar merkezle görüştüm cuma gunu gıdıcem lucrın başlıcam kısmetse ama doktor muayane etmeyecekmış
regl olup gıdınce muayene edıyomuş benım de kafama takıldı tekrar aradım merkezı e kıst falan olursa lucrınde başlamış olucam nasıl olcak oyle dedım kıst varken olmazkı dedım onlarda kıst boşaltma işlemı yapıyoz dedıler daha önce yaptıran varmı aranızda nasıl oluyor kı bı zararı varmıdır acaba....[/QUOT mrb canım benim kist boşaltma işlemi oldu biraz zor oluyo anestezi yapmıyolar bir kaç dk sürüyo ama dişini sıkacaksın iğneyle boşaltıyolar....

ayy inşallah vardır bebikk.ama dediğin gibi kendini kan testine sakla.o zaman halay çekeriz buradan hep birlikte..teeyy teeyyy...:64::64:

Ya o kadar tatlı,o kadar pozitifsiniz kii,beni inanılmaz rahatlatıyorsunuz.Sosyal hayatımda 15 senelşk dostlarım beni anlamıyorken sizlerle hiç tanışmadığım halde resmen içimi okuyorsunuz,sebebi hepimizin aynı zorlu yolda emek sarfediyor olmamaız sanırım,birbirimizin halini en iyi birbirimiz anlıyoruz:)
Hepinize çok teşekkür ederim merlin,kyr çok sağolun,inşallah bugün benim ve baharkuş için hepbirlikte sevinirizzzzz:)))

ben yarın knt gidicem çok heycanlıyım umarım rahim duvarım hazırlanmıştır biran önce trasfer olur ilk tıransferimde lekelenme miyde bulantısı hiç yaşamadım ama tutmamıştı ozamanlar hep tutmıycak diyodum busefer kendi kendime tutcak olcak diyorum morelimi yüksek tutmaya çalışıyorum olcak diyorum sizlerde varsınız işallah tutar tıransfer yaptırmış yada yaptırıcak olanlar rabim hepinize yardım etsin ve bu ay yaptıranların hepsinini bebişleri tutsun (morel bozmak yok) aamminnnnnnnnnnnnnn :28::28::28:
Süpersin, işte bu, hep böyle ol bence de, moralini yüksek tut. Sonunda da hep beraber sevinelim inşallah.

ayy inşallah vardır bebikk.ama dediğin gibi kendini kan testine sakla.o zaman halay çekeriz buradan hep birlikte..teeyy teeyyy...:64::64:
Beni de alın halaya.... teyyy teyyy teyyyy madem:))))))))))))

kızlar merkezle görüştüm cuma gunu gıdıcem lucrın başlıcam kısmetse ama doktor muayane etmeyecekmış
regl olup gıdınce muayene edıyomuş benım de kafama takıldı tekrar aradım merkezı e kıst falan olursa lucrınde başlamış olucam nasıl olcak oyle dedım kıst varken olmazkı dedım onlarda kıst boşaltma işlemı yapıyoz dedıler daha önce yaptıran varmı aranızda nasıl oluyor kı bı zararı varmıdır acaba....
Cnm benim ne kisti yaa senin var mı ki öyle sorunun. Olmaz inşallah. Ayy ben de anlamıyorum ki bu kist işinden, desene madem anlamıyorsun ne zırvalıyorsun diye.

Hadi hayırlısı iyşallah tutmuştur şimdiden gözün aydın canım ama genede tes sonucunu bekle çok güzel yaaaaaaa :52::52::52::52:

abadi,çok teşekkürler iyi dileklerin için,inşallah test sonucum da pozitif çıkar da sevincimi doya doya yaşarım,şuan aptal gibiyim,bugün işe de gitmedim,pozitifse o kadar çok arayıp mujde vermek istediğim insan varki,annem ve kayınvalidem özellikle sağolsunlar hiç üzerime gelmediler ama biliyorum ki onlar da en az benim kadar sevinecek:)ve tabiiki sizler:)

Ya o kadar tatlı,o kadar pozitifsiniz kii,beni inanılmaz rahatlatıyorsunuz.Sosyal hayatımda 15 senelşk dostlarım beni anlamıyorken sizlerle hiç tanışmadığım halde resmen içimi okuyorsunuz,sebebi hepimizin aynı zorlu yolda emek sarfediyor olmamaız sanırım,birbirimizin halini en iyi birbirimiz anlıyoruz:)
Hepinize çok teşekkür ederim merlin,kyr çok sağolun,inşallah bugün benim ve baharkuş için hepbirlikte sevinirizzzzz:)))

Öyle cnm öyle, buradaki paylaşım çok gerçekçi, bir o kadar da duygusal. Amaç aynı, çekilen acılar aynı, hasret aynı.... Bu yüzden de hepimiz çok iyi anlıyoruz birbirimizi. Birimiz yazdığında çoğumuz aynı şeyi düşünüyor oluyor. Biz teşekkür ederiz, sevinelim inşallah AMİN...

ya o kadar tatlı,o kadar pozitifsiniz kii,beni inanılmaz rahatlatıyorsunuz.sosyal hayatımda 15 senelşk dostlarım beni anlamıyorken sizlerle hiç tanışmadığım halde resmen içimi okuyorsunuz,sebebi hepimizin aynı zorlu yolda emek sarfediyor olmamaız sanırım,birbirimizin halini en iyi birbirimiz anlıyoruz:)
hepinize çok teşekkür ederim merlin,kyr çok sağolun,inşallah bugün benim ve baharkuş için hepbirlikte sevinirizzzzz:)))

aminn.inşallah bu günün talihlileri siz olursunuzz.sıraylada devamı gelir umarım.allahımmmm duy sesimizi ne olurr.bize cennettindeki meleklerinden gönder noluuuuurrrr...

süpersin, işte bu, hep böyle ol bence de, moralini yüksek tut. Sonunda da hep beraber sevinelim inşallah.

Beni de alın halaya.... Teyyy teyyy teyyyy madem:))))))))))))

cnm benim ne kisti yaa senin var mı ki öyle sorunun. Olmaz inşallah. Ayy ben de anlamıyorum ki bu kist işinden, desene madem anlamıyorsun ne zırvalıyorsun diye.

halay başı benim ama:):64::49::49::49::49::49::64: Bakıınnn halay kurdum...

ya ben iğnelerime başlarken vardı kist.doktor büyürse alırız demişti.yumurta toplama işlemi gibi dedi.aspire edeceklermiş.ama ağrı çok az olur narkoza gerek yok demişti.neyseki küçüldü de kurtuldum.bir de normalde 300 tl de yeteri kadar masraf yaptınız ücret almıyacağız dedi.narkoz isterseniz 100 lira alırız dedi...

hımm anldım cnm teşekkür ederim açıklama için.bende suan var mı bılmıyom kontrol hapına başlamadan vardı işte.cuma gunu hap bıtcek merkeze gıtcem ogun ama muayene olmayacakmışım anca regl olunca muayeneye gıttıgımde öğrenırım olup olmadıgını.ya peki varsa bu boşaltma işlemi yumurta toplamadan ne kadar önce yapılır kı??birde zararı olur mu etkıler mı kı tedavı surecını boşaltma işlemı falan...

hımm anldım cnm teşekkür ederim açıklama için.bende suan var mı bılmıyom kontrol hapına başlamadan vardı işte.cuma gunu hap bıtcek merkeze gıtcem ogun ama muayene olmayacakmışım anca regl olunca muayeneye gıttıgımde öğrenırım olup olmadıgını.ya peki varsa bu boşaltma işlemi yumurta toplamadan ne kadar önce yapılır kı??birde zararı olur mu etkıler mı kı tedavı surecını boşaltma işlemı falan...

bana bir sorun olmaz demişlerdi ama iğnelerimin 7-8 günümde bile alabiliriz büyürse demişlerdi

regl olup gıdınce muayene edıyomuş benım de kafama takıldı tekrar aradım merkezı e kıst falan olursa lucrınde başlamış olucam nasıl olcak oyle dedım kıst varken olmazkı dedım onlarda kıst boşaltma işlemı yapıyoz dedıler daha önce yaptıran varmı aranızda nasıl oluyor kı bı zararı varmıdır acaba....[/QUOT mrb canım benim kist boşaltma işlemi oldu biraz zor oluyo anestezi yapmıyolar bir kaç dk sürüyo ama dişini sıkacaksın iğneyle boşaltıyolar....

cvp için teşekkür ederim.ay Allahım inş erir gıder de gerek kalmaz ya...
rahım filmi çekilirkende narkoz almadım dayandım onada dayanırım napıyım gerek olursa yaptırcaz el mahkum.herşey bebiş için!!! (askerlerin herşey vatan için diyerek sabah sporuna çıkmaları gıbı bende herşey bebiş için diye diye gıderım işlemi yaptırmaya napıyım artık :))

abadi,çok teşekkürler iyi dileklerin için,inşallah test sonucum da pozitif çıkar da sevincimi doya doya yaşarım,şuan aptal gibiyim,bugün işe de gitmedim,pozitifse o kadar çok arayıp mujde vermek istediğim insan varki,annem ve kayınvalidem özellikle sağolsunlar hiç üzerime gelmediler ama biliyorum ki onlar da en az benim kadar sevinecek:)ve tabiiki sizler:)

:))) olduya bence oldu genede teredüt ediyorum ama di negatif deneme dayanarak diyorum bence oldu beni tst yaptıgım gün kanamam olmuştu sert bi parca gelmişti aglaya aglaya gitmiştim tst ertesi gün işe gitigimde gözlerim şişmişti o yüzden bence tutu inşallah

Süpersin, işte bu, hep böyle ol bence de, moralini yüksek tut. Sonunda da hep beraber sevinelim inşallah.

Beni de alın halaya.... teyyy teyyy teyyyy madem:))))))))))))

Cnm benim ne kisti yaa senin var mı ki öyle sorunun. Olmaz inşallah. Ayy ben de anlamıyorum ki bu kist işinden, desene madem anlamıyorsun ne zırvalıyorsun diye.

güldürdün beni allahta senı güldürsün inş emi...malesef ki pco gıbı bır sorunum var benım.o yuzden yumurtlama olmayabılıyor adetlerım duzensiz oluyor kontrol hapına başlamadn önce muayanede vardı kist inş hapla erimiştir.
merkez boşaltma işlemi yaparız olursa dedı...
laf aramızda korktum biraz da çaktırmıyom:18:

bana bir sorun olmaz demişlerdi ama iğnelerimin 7-8 günümde bile alabiliriz büyürse demişlerdi

inş işleme gerek kalmaz ya.
belki de erimiş demi erimiştir kontrol hapıyla... kendi kendimi kandırayım birazcık düşünce gücüyle eriteyim ben onları kistler yok onlar yok falan dıyerek gezermişim ortalarda
ay allahım aklıma mukayyet ol yarabbım kayışı kopardım galiba bu kez ben....:36::36:

güldürdün beni allahta senı güldürsün inş emi...malesef ki pco gıbı bır sorunum var benım.o yuzden yumurtlama olmayabılıyor adetlerım duzensiz oluyor kontrol hapına başlamadn önce muayanede vardı kist inş hapla erimiştir.

Hepimizi güldürsün cnm benim. İnşallah yoktur da gerek kalmaz hiçbir işleme. sen gönlünü ferah tut, hayırlısıyla gelsin, geçsin, gitsin tedavin. Sana kalan mis kokulu bebeşin olsun inşallah

inş işleme gerek kalmaz ya.
belki de erimiş demi erimiştir kontrol hapıyla... kendi kendimi kandırayım birazcık düşünce gücüyle eriteyim ben onları kistler yok onlar yok falan dıyerek gezermişim ortalarda
ay allahım aklıma mukayyet ol yarabbım kayışı kopardım galiba bu kez ben....:36::36:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Hepimizi güldürsün cnm benim. İnşallah yoktur da gerek kalmaz hiçbir işleme. sen gönlünü ferah tut, hayırlısıyla gelsin, geçsin, gitsin tedavin. Sana kalan mis kokulu bebeşin olsun inşallah

aminnnn inş.öyle çok istiyorum benim olsun senin olsun burdaki tum arkadaslarımın bebişi olsun da kımsenın kucağı boş kalmasın.allahım hepimizi bıran önce hayırlı saglıklı evlatlarımıza kavuştur tez zamanda yarabbim (amin)

kyr çok teşekkür ederim eklediğin için.ne demek affetmek.darılmadım ki.bu arada yaşı en küçük hala benim yaa.ben bile şaşırıyorum okuyunca hem de ikinci deneme:52::52:

slm cnm zaten pkoda kistler olmuyomu bu yedavine engel değil ama büyük kistse bilemem pkodada kistleri boşaltma işlemi varmış ama tekrar çıkıyomuş kistler bide yumurta rezervini azaltabilir önermiyoruz demişti doktorum :44:

kanama yaşayıp hamile olan çok arkadaş duydum.umarım sende onlardan olursun.üzme kendini.test gününe kadar bekle.dua edecem senin için.

rabbim yardımcın olsun.hayırlı haberler verirsin inşallah bizlere...bizleri de merakta bırakma.mutlaka yaz...:49::49:

cevap için teşekkür ederim canım...kan değil.kahverengi lekelenme.beklemekten başka zaten ne çaremiz var ki....

Back