2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

sorunda burda zaten...gidecek yerim mi varrrrrrrrrrr henüz merkeze ve doktora karar vermiş değilim..zaten bu ay değil önümüzdeki ay yaptıracağım çünkü taşınıyorum bunca işin arasında ona vakit ayıramam rahatça..testlerim ve rahim filmim var oonları götürürüm..ekstra bişi isterse yaptırırz artık napalım..teşekkür ederim :)

ayy bnde pkoluyummm ondan 14 aydır uğraşıyorum işte ben menogon iğne kullanmıştım günlük 150 ml.. sadece 13mm oldular daha gelişmemişlerdi bana herhalde yüksek doz verirler bakalımm oralara gelmem için önce doktor bulmam lazım siz şimdi nereye gidiyorsunuz sakıncası yoksa sordum :)

çok teşekkür ederim ..bnde ön görüşmelere gidip ondan sonra kararımı vereceğim..peki aranızda engin beyden pozitif sonuç alan var mı?

canım benim başlarda bir yerlerde demiştim bizler birbirimizin yol arkadaşlarıyız diye çookkk doğru öyleyiz herkes kendi çektiğini bilir acını ancak aynı şekilde çekmiş birisi anlar eşim proxeed kullanıyor sabah akşam ona bile öf diyo tadı kötüymüş diyo ben bukadar teadavide kaç iğne vuruldum kaç operasyon geçirdim bilmiyorum .aslında umursamadıklarından değil ama bizim kadar önemsemiyorlar yada ne bileyim erkeklerin doğası böyle sanırım. hiç olmazsa umudumuz var diye avunuyorum bende yumurta var sperm var ne bileyim çok şükür maddi olarakta yapıyoruz bişekilde ya yapamasaydık diyorum o zaman toparlıyorum kendimi kaç rkadaşımın bebeğini sevdim kaç tanımadığım bebeğinin cennet kokusunu içime çektim bilmiyorum doğmamış çocuğuma isim seçip alışveriş yaptım inanabiliyormusun bi dönem o kadar saçmalamıştım ki kendime göğüs pamuğu almışım süt akmasın diye hey yarabbim bir sürü biberon bebek tulumu alt açma takımı hastane çıkışı var evimde bazanın altında duruyolar çıkarıp kokluyorum bazen ne kokusu almayı bekliyorum bilmiyorum sonra toparlanıyorum göz yaşlarım her daim hazırlar bir bebek gördüklerinde akmaya her daim göz ucumdalar depresyona giriyorum çıkıyorum ağlıyorum hayal kuruyorum umutlanıyorum umudumu kaybedip evlat edinmeye kalkıyorumm aman Yarabbim bazen deliriyo gibi oluyorum uyuyamıyorum uykumdan uyanıyorummmm sonra toparlayıp bizimde sınavımız buymuş diorum bu ara sanırım tedavinin heyecanıyla çok iyiyim şükür zor anne olamamak yaşamayan bilmez maalesef

ben buradaki bi çok arkadaşımdan destek aldım ciddi anlamda benimle üzülüp benimle sevindiler 10 gün beraber bekledik ve beraber üzüldük......
bu nedenle hep yanındayım senin ve diğer arkadaşlarımızın çünkü bu işte moral çok önemli birbirimize destek olmalıyız elimizden geleni yapmalıyız ve tabiki sizin desteklerinizde benim için çok önemli
istiyorum ki bu topiği 2012 yılında anne olacaklar topiğine çevirelim
istiyorum ki hamilelikte yaptıracağımız testleri konuşalım
istiyorum ki cinsiyet tahminlerimizi yapıp nasıl yanıldığımızı konuşalım
istiyorum ki doğum anılarımızı paylaşalım
istiyorum ki koca göbeklerimizi paylaşalım bebeğimimizin doğum resimlerini yayınlayalım:))
çok mu şey istiyorum hayır her kadının normal olarak yaşadığı benimse mucizem olacak o anı istiyorum ve ALLAHIN İZNİ İLE BAŞARACAĞIMMM BAŞARACAĞIZZZ:)))

ben medical parka gidiyorum cnm inşaallah tedavilerimiz olumlu sonuçlanır uzun protokol hiç denemedim ama tahmin ettim farklı geldi tedavin çünkü bakalım benim ilaç dozuda düştü e2sonucuna göre düşürcekti dozu sonuç çıkmış

doktor diğer tedavimdeki yüksek dozla zor cvp verdiğim için yüksek dozla başlattı ama bugün 225eindik 300den yarında 200vuruncam bide bende hep menogon kullandım menogon biz pkolularda iyi değilmiş çünkü bizde lh yüksek oluyo zaten menogondada lh var o yüzden puregon kullanıyoruz bu sefer hem daha acısız karından olduğu için

inş o günleride görürüz cnm hakkın tabiki hakkımız başkasının çocuğunu bile sevmeye çekiniyorum çünkü gözler üzerimde acıyarak bakan gözler az kucağıma alsam ALLAH sanada versin falan diyolar hemen sanki hatırlatmasalar ben unutuyorum inş gönül rahatlığıyla kendi bebeklerimizi kimseden çekinmeden öpüp koklayabiliriz

inşallah canım.. Rabbim sağlıklı hayırlı bebekler verir inşallahhhh..

hımmm menogon ii değil demekkk..bakalımm söylerim doktora oda ona göre belirler herhalde iğneyi...hele bi o aşamalara geleyim de ohoooooooo daha çok varrrr...hayırlısı olsun hepimiz için inşallah :)

hımmm menogon ii değil demekkk..bakalımm söylerim doktora oda ona göre belirler herhalde iğneyi...hele bi o aşamalara geleyim de ohoooooooo daha çok varrrr...hayırlısı olsun hepimiz için inşallah :)
gelirsin canım o aşamalarada gelirsin hayırlısıyla gulukophage kullanıyomusun cnm pkoda insülin direnci oluyo genelde bu ilaç iyi geliyo bana tedavideyken faydası oluyo gerçi bu haptan tiksindim iyice ama mecburen içiyorum diğer doktor kullanmasan olur demişti amh testini yaptırdım amh yüksek çıkmış şeker çıkmadı insülin direncide çıkmadı ALLAHTAN ama bu doktor yinede kullan bu ilacı dedi :44:

ınsalh canım hepımız basarıcagız bende ınanıyorum artık hıc umudumu kabetmıcem soz verıyorum sızlere zaten tutmazsa ne kadar kendımı hazırlasamda bunalıma gırcem kesın en ıyısı tutacagına kendımı hazırlayayım dımı:)))usulmeyız ınsalh olacak kızlar ınsalh ıkız olurlar hatta ıkızden ne kadar korkardım sımdı cok ıstıyorum bende bı ara hamılelık fln almayı dusunuyodum kendıme dedımkı sacmalama dur bı kendıne gel ben tam aksıne bebek magazalarından uzak duruyorum elımden geldıgınce bebeklı ınsanlardan da acıyan gozlerle bakmasınlar dıe bana((Allahım bızlerı baska yerlerde denemesın ınsalh bu zorlu donemı de atlatmayı nasıp etsın bızlere emınımkı sabrımızın sonu mucızelerle tamamlanacak

inşallahh canımm hayırlısıyla :)

bana öyle bi ilaç vermediler canım..bnde şekerle ilgili bi problem yok şükür..şekerim 80 di..yani normal seviyede..ama şimdi p.tesi doktora gidicem hormon testlerimi kan sayımı vs. hepsini yaptırcam..bakalımm ne çıkacak..en son 6 ay önce yaptırmıştım şimdi tüp öncesi hazırlık yapmaya başladım..

rahim filmim var mayıs da çekilmiştim..
p.tesi de tüm hormon testlerini yaptırırım
eskilerini de götürürüm
başka ne götürebilirim ilk görüşmeye acaba ?

bence amh testinide yaptır cnm biraz pahalı ama yaptır normal kadın doğum doktoruna görünüp bu testi yaptırabilirsin bendede şeker çıkmadı cnm ama şeker hastalığıyla alakası yok bu hapın pkoda iyi geliyomuş mesela benim ilk tedavide yumurtalar zor büyümüştü bu hapı kullandıktan sonra diğer tedavimde normal zamanda büyüdü yumurtalar hatta doktor dediki gebeliğin 3.ayına kadar kullanıcaksın bu hapı dedi senin belki çok hafifidir bende pkonun bütün belirtileri var benimki biraz ağır doğum yaparsam bütün kalan kiloları vericem ALLAHIN izniyle belki bu sayede benim pkoda hafifler inşaalah

merhabalar hepinizin tedavisi hayırlı olsun.bende ekim ayında dondurulmuşlarımla devam etmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa inşallah.

canım amh testini ssk karşılamıyor mu ?

benimde pko orta seviyenin üzerinde malesef yani yükseğe yakın hatta ama gittiğim doktorlar bana böyle bi ilaç demediler hiç.. bnde kilo ve kıllanma problemi yok çok şükür..daha doğrusu pkodan sonra 5 kilo aldım ama boyumla orantılı öyle göze batacak bi durumum yok şükür snde inşallah sağlığına kavuşursun canım :)

karşılyormu bilmiyorum 400civarıydı fiatı bizim telekom vakıf kartımız karşıladığı için ücretsiz yaptırdık kilon ve kıllanma olmaması senin için ayrı bi avantaj tabiki benim reglim bile ilaçsız gelmiyo düşün halimi ama yinede çok şükür bitek eksiğim bebeğim oda gelirse hayırlısıyla ...

off çokmuş ya..onu doktor isterse yaptırayım ben en iisi... ben bide beyaz tenliyim de ondan da kıllanma sorunum yok diye düşünüyorum..ama kilo aldım Allah tan fazla değil göze çarpmıyor yani... ben de duphaston kullanıyorum adetim gelsin diye canım benimde ilaçsız gelmiyor bıraksam 3 ay gelmediği oluyo benim de tek eksiğim bebeğim inşallah gelir..umut tüp bebeği de önerdiler okudum oda aklıma yattı gibi..inşallah hayırlısı olur ya...

olacak arkada.ım Allahın izni ile ümidimizi umudumuzu kaybetmeyeceğiz herşey çok güzel olacak:))

hayırlısı olsun canım ne güzel bebişlerin hazır anneciklerinin sıcaklığını bekliyolar ısınmak için:))
merhabalar hepinizin tedavisi hayırlı olsun.bende ekim ayında dondurulmuşlarımla devam etmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa inşallah.

Benim inan duygularım bunlar.Benim annem ile babam biliyorlar.İnanır mısın, çok güçlü duran ben, onların yanında hüngür hüngür ağlıyorum.Annem ile babam geçen gün benimle birlikte ağladılar.Babam hep derdi kıızımın bir kızı olsun diye.Abimin iki oğlu var kızımın da kızı olsun.Sürekli bunu derdi canım babam.Şimdi onlara bir torun veremediğim için çooooook üzgünüm.onları ağlayaarak daha da üzdüğüm için daha da üzgünüm.Ama kayınvalidemler gülsün oynasın evlerinde,bizim bu perişan hallerimizden haberleri yok.Onlar sorunun bende olduğunu sansınlar benim istemediğimi düşünsünler anca..
olacak arkada.ım Allahın izni ile ümidimizi umudumuzu kaybetmeyeceğiz herşey çok güzel olacak:))

Amin inşallah benim umudum yok tıbben.Ama Rabbimin izniyle olacak , dua ile..

mrb.bende aranıza yeni katıldım .ankara anatolia tupbebek merkezinde tedavi görecek arkadaşlarım var mı?

:49kızlar mrb ben de yeni katıldım aranıza 2.tup bebegi denemek üzere lucrine basladım uzun protokol bugün ikinci günüm.inanırmısınız iğnemi yaparken bile çokk heycanlıyım..ankara anatolia prof dr hakan yaralı da başlıyorum allah izin verirse aynı yerde başlayan veya yaptıran varsa tanışalım lütfen ALLAH herkese güzel bebekler nasip etsin(aminn)(((ALLAHIM BENİ YALNIZ BIRAKMA VARİSLERİN EN HAYIRLISI SENSİN SONUNDA HERŞEY SENİNDR))AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…