gideceğin yer belli ise git bir muayeneni ol daha sonra zaten doktorun seni yönlendirecektir. Giderken daha önce yaptırdığın testlerin varsa götürmeyi unutma ben unutmuştumsonra bir daha testlerim için gittim. bol şanslar
cnm doktorlarım iyiydi benim güler yüzlü ilgililer ikinci tedavimde hemşireye kızmıştım sadece hem benim kaç sene geçti doktorlar değişmiştir belki benim düşüğün sebebini bilmiyorum cnm ama bende polikistik over var bide doktora danışıp folik asite başla bence :44:bide bugün muayenem vardı yumurtalarım 9milim le 7milim arasında doktor çok iyi cevap vermiş vücudun dozu azaltcaz dedi rahim kalınlığı 5milim miş doktor iyi dedi ama pınar sence iyimi reglin 4.günündeyim bide son tedavinde yüksek doza az yumurtan olmuş 7yumurtam olmuştu 2007de ... iyiki ona aldanmadık dedi inş böyle devam ederse10taneden fazla yumurtam olucak ALLAHIN izniyle
cnm ben engin enginsuya gidiorum birgül hanımla birlikte çalışıyorlar.. ilk gittiğimden bu yana morelim oldukça yüksek.. çok pozitifler.. insanın içini rahatlatıyorlar.. sen sormadan herşeyi söylüyorlar.. bir de paraya hiç minnet etmiolar.. cebinden para çıkmasın die uğraşıolar resmen.. tavsiye ederim..
pınarcım bastan berı yazdıklarını okudum,mahvettın benı benım aynım tıpkımsın sankı su anda hıssettıklerımız bu kadar mı benzer...bende ozledım yavrumu hemde nasıl ozlemeyen bılemezz kı esım bıle benı anlamıyor aglamaktan gozlerım acıyo ama o sadece kızıyo ne var aglıcak dıe ustelık bızde de sorun esımde benden cok ta buyuk ama ona gore hıc dert degıl cocuk.keske ondakı rahatlıgın ceyrgı bende olsa. offf bılemazler ne zorr bıse
ben ısteklıyım umutluyum ama yınede cok korkuyorum kotu gıtmesındenhayat ne zormus anne olamamak cok daha zormusss kızlar benı sızden baska kımseler anlamaz annemlede cok konusmuyorum bu konuları cok aglarım dıe korkuyorum.annem uzuldugmu gormesın ıstıyorum guclu gorsun benı hep.abımlerın cocukları var onları yavrum gıbı goruyodum hep ama gun gectıkce onları sevmek gucume gıtmeye basladı bugun nedense cok karamsar oldum ben yaaa ama artık bırılerı duyuyo ıcımdekılerı belkı bu rahatlatır benı.cunku kımselere anlatamamkta yordu benı.kızlar dua dua duaaaa
ben medical parka gidiyorum cnm inşaallah tedavilerimiz olumlu sonuçlanırtuana;
benim heralde uzun protokol dediklerinden.. adetin 20. günü iğnelere başladım.. adetin 3. günü gidiorum heralde rahim kalınlığına bakılcak.. sonra yumurta oluşturma, toplama, transfer.. bu şekilde gidicek inş. olumlu sonuçlanır..
sen nereye gidiyorsun??
doktor diğer tedavimdeki yüksek dozla zor cvp verdiğim için yüksek dozla başlattı ama bugün 225eindik 300den yarında 200vuruncam bide bende hep menogon kullandım menogon biz pkolularda iyi değilmiş çünkü bizde lh yüksek oluyo zaten menogondada lh var o yüzden puregon kullanıyoruz bu sefer hem daha acısız karından olduğu içinayy bnde pkoluyummmondan 14 aydır uğraşıyorum işte ben menogon iğne kullanmıştım günlük 150 ml.. sadece 13mm oldular daha gelişmemişlerdi bana herhalde yüksek doz verirler bakalımm oralara gelmem için önce doktor bulmam lazım siz şimdi nereye gidiyorsunuz sakıncası yoksa sordum :)
inş o günleride görürüz cnm hakkın tabiki hakkımız başkasının çocuğunu bile sevmeye çekiniyorum çünkü gözler üzerimde acıyarak bakan gözler az kucağıma alsam ALLAH sanada versin falan diyolar hemen sanki hatırlatmasalar ben unutuyorum inş gönül rahatlığıyla kendi bebeklerimizi kimseden çekinmeden öpüp koklayabilirizcanım benim başlarda bir yerlerde demiştim bizler birbirimizin yol arkadaşlarıyız diye çookkk doğru öyleyiz herkes kendi çektiğini bilir acını ancak aynı şekilde çekmiş birisi anlar eşim proxeed kullanıyor sabah akşam ona bile öf diyo tadı kötüymüş diyo ben bukadar teadavide kaç iğne vuruldum kaç operasyon geçirdim bilmiyorum .aslında umursamadıklarından değil ama bizim kadar önemsemiyorlar yada ne bileyim erkeklerin doğası böyle sanırım. hiç olmazsa umudumuz var diye avunuyorum bende yumurta var sperm var ne bileyim çok şükür maddi olarakta yapıyoruz bişekilde ya yapamasaydık diyorum o zaman toparlıyorum kendimi kaç rkadaşımın bebeğini sevdim kaç tanımadığım bebeğinin cennet kokusunu içime çektim bilmiyorum doğmamış çocuğuma isim seçip alışveriş yaptım inanabiliyormusun bi dönem o kadar saçmalamıştım ki kendime göğüs pamuğu almışım süt akmasın diye hey yarabbim bir sürü biberon bebek tulumu alt açma takımı hastane çıkışı var evimde bazanın altında duruyolar çıkarıp kokluyorum bazen ne kokusu almayı bekliyorum bilmiyorum sonra toparlanıyorum göz yaşlarım her daim hazırlar bir bebek gördüklerinde akmaya her daim göz ucumdalar depresyona giriyorum çıkıyorum ağlıyorum hayal kuruyorum umutlanıyorum umudumu kaybedip evlat edinmeye kalkıyorumm aman Yarabbim bazen deliriyo gibi oluyorum uyuyamıyorum uykumdan uyanıyorummmm sonra toparlayıp bizimde sınavımız buymuş diorum bu ara sanırım tedavinin heyecanıyla çok iyiyim şükür zor anne olamamak yaşamayan bilmez maalesef
ben buradaki bi çok arkadaşımdan destek aldım ciddi anlamda benimle üzülüp benimle sevindiler 10 gün beraber bekledik ve beraber üzüldük......
bu nedenle hep yanındayım senin ve diğer arkadaşlarımızın çünkü bu işte moral çok önemli birbirimize destek olmalıyız elimizden geleni yapmalıyız ve tabiki sizin desteklerinizde benim için çok önemli
istiyorum ki bu topiği 2012 yılında anne olacaklar topiğine çevirelim
istiyorum ki hamilelikte yaptıracağımız testleri konuşalım
istiyorum ki cinsiyet tahminlerimizi yapıp nasıl yanıldığımızı konuşalım
istiyorum ki doğum anılarımızı paylaşalım
istiyorum ki koca göbeklerimizi paylaşalım bebeğimimizin doğum resimlerini yayınlayalım:))
çok mu şey istiyorum hayır her kadının normal olarak yaşadığı benimse mucizem olacak o anı istiyorum ve ALLAHIN İZNİ İLE BAŞARACAĞIMMM BAŞARACAĞIZZZ:)))
ben medical parka gidiyorum cnm inşaallah tedavilerimiz olumlu sonuçlanıruzun protokol hiç denemedim ama tahmin ettim farklı geldi tedavin çünkü bakalım benim ilaç dozuda düştü e2sonucuna göre düşürcekti dozu sonuç çıkmış
doktor diğer tedavimdeki yüksek dozla zor cvp verdiğim için yüksek dozla başlattı ama bugün 225eindik 300den yarında 200vuruncam bide bende hep menogon kullandım menogon biz pkolularda iyi değilmiş çünkü bizde lh yüksek oluyo zaten menogondada lh var o yüzden puregon kullanıyoruz bu sefer hem daha acısız karından olduğu için
inş o günleride görürüz cnm hakkın tabiki hakkımız başkasının çocuğunu bile sevmeye çekiniyorum çünkü gözler üzerimde acıyarak bakan gözler az kucağıma alsam ALLAH sanada versin falan diyolar hemen sanki hatırlatmasalar ben unutuyorum inş gönül rahatlığıyla kendi bebeklerimizi kimseden çekinmeden öpüp koklayabiliriz
gelirsin canım o aşamalarada gelirsin hayırlısıylahımmm menogon ii değil demekkk..bakalımm söylerim doktora oda ona göre belirler herhalde iğneyi...hele bi o aşamalara geleyim de ohoooooooo daha çok varrrr...hayırlısı olsun hepimiz için inşallah :)
ınsalh canım hepımız basarıcagız bende ınanıyorum artık hıc umudumu kabetmıcem soz verıyorum sızlere zaten tutmazsa ne kadar kendımı hazırlasamda bunalıma gırcem kesın en ıyısı tutacagına kendımı hazırlayayım dımı:)))usulmeyız ınsalh olacak kızlar ınsalh ıkız olurlar hatta ıkızden ne kadar korkardım sımdı cok ıstıyorum bende bı ara hamılelık fln almayı dusunuyodum kendıme dedımkı sacmalama dur bı kendıne gel ben tam aksıne bebek magazalarından uzak duruyorum elımden geldıgınce bebeklı ınsanlardan da acıyan gozlerle bakmasınlar dıe banacanım benim başlarda bir yerlerde demiştim bizler birbirimizin yol arkadaşlarıyız diye çookkk doğru öyleyiz herkes kendi çektiğini bilir acını ancak aynı şekilde çekmiş birisi anlar eşim proxeed kullanıyor sabah akşam ona bile öf diyo tadı kötüymüş diyo ben bukadar teadavide kaç iğne vuruldum kaç operasyon geçirdim bilmiyorum .aslında umursamadıklarından değil ama bizim kadar önemsemiyorlar yada ne bileyim erkeklerin doğası böyle sanırım. hiç olmazsa umudumuz var diye avunuyorum bende yumurta var sperm var ne bileyim çok şükür maddi olarakta yapıyoruz bişekilde ya yapamasaydık diyorum o zaman toparlıyorum kendimi kaç rkadaşımın bebeğini sevdim kaç tanımadığım bebeğinin cennet kokusunu içime çektim bilmiyorum doğmamış çocuğuma isim seçip alışveriş yaptım inanabiliyormusun bi dönem o kadar saçmalamıştım ki kendime göğüs pamuğu almışım süt akmasın diye hey yarabbim bir sürü biberon bebek tulumu alt açma takımı hastane çıkışı var evimde bazanın altında duruyolar çıkarıp kokluyorum bazen ne kokusu almayı bekliyorum bilmiyorum sonra toparlanıyorum göz yaşlarım her daim hazırlar bir bebek gördüklerinde akmaya her daim göz ucumdalar depresyona giriyorum çıkıyorum ağlıyorum hayal kuruyorum umutlanıyorum umudumu kaybedip evlat edinmeye kalkıyorumm aman Yarabbim bazen deliriyo gibi oluyorum uyuyamıyorum uykumdan uyanıyorummmm sonra toparlayıp bizimde sınavımız buymuş diorum bu ara sanırım tedavinin heyecanıyla çok iyiyim şükür zor anne olamamak yaşamayan bilmez maalesef
ben buradaki bi çok arkadaşımdan destek aldım ciddi anlamda benimle üzülüp benimle sevindiler 10 gün beraber bekledik ve beraber üzüldük......
bu nedenle hep yanındayım senin ve diğer arkadaşlarımızın çünkü bu işte moral çok önemli birbirimize destek olmalıyız elimizden geleni yapmalıyız ve tabiki sizin desteklerinizde benim için çok önemli
istiyorum ki bu topiği 2012 yılında anne olacaklar topiğine çevirelim
istiyorum ki hamilelikte yaptıracağımız testleri konuşalım
istiyorum ki cinsiyet tahminlerimizi yapıp nasıl yanıldığımızı konuşalım
istiyorum ki doğum anılarımızı paylaşalım
istiyorum ki koca göbeklerimizi paylaşalım bebeğimimizin doğum resimlerini yayınlayalım:))
çok mu şey istiyorum hayır her kadının normal olarak yaşadığı benimse mucizem olacak o anı istiyorum ve ALLAHIN İZNİ İLE BAŞARACAĞIMMM BAŞARACAĞIZZZ:)))
gelirsin canım o aşamalarada gelirsin hayırlısıylagulukophage kullanıyomusun cnm pkoda insülin direnci oluyo genelde bu ilaç iyi geliyo bana tedavideyken faydası oluyo gerçi bu haptan tiksindim iyice ama mecburen içiyorum diğer doktor kullanmasan olur demişti amh testini yaptırdım amh yüksek çıkmış şeker çıkmadı insülin direncide çıkmadı ALLAHTAN ama bu doktor yinede kullan bu ilacı dedi :44:
bence amh testinide yaptır cnm biraz pahalı ama yaptır normal kadın doğum doktoruna görünüp bu testi yaptırabilirsin bendede şeker çıkmadı cnm ama şeker hastalığıyla alakası yok bu hapın pkoda iyi geliyomuş mesela benim ilk tedavide yumurtalar zor büyümüştü bu hapı kullandıktan sonra diğer tedavimde normal zamanda büyüdü yumurtalar hatta doktor dediki gebeliğin 3.ayına kadar kullanıcaksın bu hapı dedi senin belki çok hafifidir bende pkonun bütün belirtileri var benimki biraz ağır doğum yaparsam bütün kalan kiloları vericeminşallahh canımm hayırlısıyla :)
bana öyle bi ilaç vermediler canım..bnde şekerle ilgili bi problem yok şükür..şekerim 80 di..yani normal seviyede..ama şimdi p.tesi doktora gidicem hormon testlerimi kan sayımı vs. hepsini yaptırcam..bakalımm ne çıkacak..en son 6 ay önce yaptırmıştım şimdi tüp öncesi hazırlık yapmaya başladım..
rahim filmim var mayıs da çekilmiştim..
p.tesi de tüm hormon testlerini yaptırırım
eskilerini de götürürüm
başka ne götürebilirim ilk görüşmeye acaba ?
bence amh testinide yaptır cnm biraz pahalı ama yaptır normal kadın doğum doktoruna görünüp bu testi yaptırabilirsin bendede şeker çıkmadı cnm ama şeker hastalığıyla alakası yok bu hapın pkoda iyi geliyomuş mesela benim ilk tedavide yumurtalar zor büyümüştü bu hapı kullandıktan sonra diğer tedavimde normal zamanda büyüdü yumurtalar hatta doktor dediki gebeliğin 3.ayına kadar kullanıcaksın bu hapı dedi senin belki çok hafifidir bende pkonun bütün belirtileri var benimki biraz ağır doğum yaparsam bütün kalan kiloları vericemALLAHIN izniyle belki bu sayede benim pkoda hafifler inşaalah
karşılyormu bilmiyorum 400civarıydı fiatı bizim telekom vakıf kartımız karşıladığı için ücretsiz yaptırdıkcanım amh testini ssk karşılamıyor mu ?
benimde pko orta seviyenin üzerinde malesefyani yükseğe yakın hatta ama gittiğim doktorlar bana böyle bi ilaç demediler hiç.. bnde kilo ve kıllanma problemi yok çok şükür..daha doğrusu pkodan sonra 5 kilo aldım ama boyumla orantılı öyle göze batacak bi durumum yok şükür snde inşallah sağlığına kavuşursun canım :)
teşekkür ederim seninde tedavin hayırlı olsun inş kavuşursun bebeğinemerhabalar hepinizin tedavisi hayırlı olsun.bende ekim ayında dondurulmuşlarımla devam etmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa inşallah.
karşılyormu bilmiyorum 400civarıydı fiatı bizim telekom vakıf kartımız karşıladığı için ücretsiz yaptırdıkkilon ve kıllanma olmaması senin için ayrı bi avantaj tabiki benim reglim bile ilaçsız gelmiyo düşün halimi ama yinede çok şükür bitek eksiğim bebeğim oda gelirse hayırlısıyla ...
ınsalh canım hepımız basarıcagız bende ınanıyorum artık hıc umudumu kabetmıcem soz verıyorum sızlere zaten tutmazsa ne kadar kendımı hazırlasamda bunalıma gırcem kesın en ıyısı tutacagına kendımı hazırlayayım dımı:)))usulmeyız ınsalh olacak kızlar ınsalh ıkız olurlar hatta ıkızden ne kadar korkardım sımdı cok ıstıyorum bende bı ara hamılelık fln almayı dusunuyodum kendıme dedımkı sacmalama dur bı kendıne gel ben tam aksıne bebek magazalarından uzak duruyorum elımden geldıgınce bebeklı ınsanlardan da acıyan gozlerle bakmasınlar dıe bana((Allahım bızlerı baska yerlerde denemesın ınsalh bu zorlu donemı de atlatmayı nasıp etsın bızlere emınımkı sabrımızın sonu mucızelerle tamamlanacak
merhabalar hepinizin tedavisi hayırlı olsun.bende ekim ayında dondurulmuşlarımla devam etmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa inşallah.
Benim inan duygularım bunlar.Benim annem ile babam biliyorlar.İnanır mısın, çok güçlü duran ben, onların yanında hüngür hüngür ağlıyorum.Annem ile babam geçen gün benimle birlikte ağladılar.Babam hep derdi kıızımın bir kızı olsun diye.Abimin iki oğlu var kızımın da kızı olsun.Sürekli bunu derdi canım babam.Şimdi onlara bir torun veremediğim için çooooook üzgünüm.onları ağlayaarak daha da üzdüğüm için daha da üzgünüm.Ama kayınvalidemler gülsün oynasın evlerinde,bizim bu perişan hallerimizden haberleri yok.Onlar sorunun bende olduğunu sansınlar benim istemediğimi düşünsünler anca..pınarcım bastan berı yazdıklarını okudum,mahvettın benı benım aynım tıpkımsın sankı su anda hıssettıklerımız bu kadar mı benzer...bende ozledım yavrumu hemde nasıl ozlemeyen bılemezz kı esım bıle benı anlamıyor aglamaktan gozlerım acıyo ama o sadece kızıyo ne var aglıcak dıe ustelık bızde de sorun esımde benden cok ta buyuk ama ona gore hıc dert degıl cocuk.keske ondakı rahatlıgın ceyrgı bende olsa. offf bılemazler ne zorr bıse
ben ısteklıyım umutluyum ama yınede cok korkuyorum kotu gıtmesındenhayat ne zormus anne olamamak cok daha zormusss kızlar benı sızden baska kımseler anlamaz annemlede cok konusmuyorum bu konuları cok aglarım dıe korkuyorum.annem uzuldugmu gormesın ıstıyorum guclu gorsun benı hep.abımlerın cocukları var onları yavrum gıbı goruyodum hep ama gun gectıkce onları sevmek gucume gıtmeye basladı bugun nedense cok karamsar oldum ben yaaa ama artık bırılerı duyuyo ıcımdekılerı belkı bu rahatlatır benı.cunku kımselere anlatamamkta yordu benı.kızlar dua dua duaaaa
olacak arkada.ım Allahın izni ile ümidimizi umudumuzu kaybetmeyeceğiz herşey çok güzel olacak:))
Benim inan duygularım bunlar.Benim annem ile babam biliyorlar.İnanır mısın, çok güçlü duran ben, onların yanında hüngür hüngür ağlıyorum.Annem ile babam geçen gün benimle birlikte ağladılar.Babam hep derdi kıızımın bir kızı olsun diye.Abimin iki oğlu var kızımın da kızı olsun.Sürekli bunu derdi canım babam.Şimdi onlara bir torun veremediğim için çooooook üzgünüm.onları ağlayaarak daha da üzdüğüm için daha da üzgünüm.Ama kayınvalidemler gülsün oynasın evlerinde,bizim bu perişan hallerimizden haberleri yok.Onlar sorunun bende olduğunu sansınlar benim istemediğimi düşünsünler anca..
Amin inşallah benim umudum yok tıbben.Ama Rabbimin izniyle olacak , dua ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?