sevindim o zaman tatlım valla ben kendi annemi bile çekemiyorum bu dönemlerde canını sıkacak moralini bozacak herşeyden uzak dur elinden geldiği kadar gerçekten geçen düşündümde insanlar ne keyifle yapıyolar çocuğu bizs e ne korkularla:)) neyse olsunda razıyız hepimiz..
o densizlerede ayrıca sinir oluyorum benimde bir arkadaşımın kızı oldu Allah bağışlasın bizimde sorun olduğunu biliyo boş ver bez mama parası çok sen hayatını yaşa diyo bana hey yarabbim sinir oldum valla bende senin olmasaydı görürdün o zaman dedim ohh olsun.. ) pınarcım evet stres oluyo insan tedavi döneminde ama bu sefer biraz daha rahatım diğer tedavimdeki iğneler kalçadandı eczaneye git üğne yaptır baya stres oluyodum bu seferki göbekten rahatım yanı hiç acıtmıyo geçende eltim diyo senin aklın yok bak ben çocuklarla uğraşıp duruyom keyfin yerinde çocuk istiyosun diyo bunu diyende 6sene çocuk hasreti çekmiş biri bide transferden sonra çokta yatmana gerek yok diyo
sanki tüpbebek yaptırmak basit bişeymiş gibi zaten anlamalarını beklemiyozda bari köstek olmasınlar biz bize yetiyoruz burda birşekilde bilgi sahibi oluyoruz sıkıntılarımızı paylaşıyoruz senin tedavin ekimin kaçı gibi başlıcak cnm
:44: