• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

carmennn evet canım doktorumun adı gökhan ve merkezden çok memnun kaldım yaklaşık yedi yıldır merkezmerkez dolaştım eğer tutmazsa yineaynı yere giderim siz neden ordan vaz geçtiniz başka bir yere gidiyorsunuz ayrıca sizinle konuşmak yada görüşmek isterim çünkü söylediğiniz yere ben gittim

ben olumsuz bulduğum şeyleri söyleyip seni etkilemek istemiyorum açıkcası...ısınamadım diyelimm... 7 yılda kaç deneme yaptın ,adanada var mı mesela??

selam kızlar benim sonuç negatif çıktı 1ay bekle 2.deneme dedi hazırda hiç embriyoda yok bilmiyorum napıyım devlet 2 mi karşılıyo 3mü kızlar sizce geri yaptırıyım mı hemen aynı odada yattığım arkadaşların 3üde tutmuş bir benim ki tutmamış zaten doktor çok ümit vermemişti kopuk başlı sperm olduğu için sonra normal bi kaç tane bulduk demişlerdi 2. gün embriyosunu transfer ettiler bugün sordum doktora 5.güne ölürler diye korktuk dedi.zaten bendende 6 yumurta toplandı 2si tutdu onları da transfer etdi...iyi miyim kötü müyüm bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun...sizlerinki tutar inşaallah kızlar dualarım sizlerle...ben iş başı yaptığım için artık akşamdan akşama ancak görüşürüz bebişli kalın:43::43::43::50:

canım teşekkür ederim hepinize teşekkür ederim şimdiden ben bi müddet girmesem daha iyi olacak heralde çok kötü oldum şimdide zaten hoşçakalın dualarınızı eksik etmeyin dilerim allahtan hepiniz çifter çifter hayırlı evlat sahibi olursunuz kendinize ii bakın allaha emanetsiniz:50:

çok üzüldüm senin adına ilk denemede sonucu öğrendiğim gün geldi aklıma..bir sonraki sefere demekten başka diyecek bişeyimiz yok..sıkma canını hem daha ilk sefer..yumurtalık 3 ayda kendini yeniliyormuş dr.um bana mutfak gibi düşün kiler kısmından en iyileri topladık zaten hemen bir sonraki ay yaparsak olmaz 3 ay bekle demişti..

dilaha
merln
baharkus cooook tsk ederim
2 gündür lekelenmem vardı cook üzüldüm olmadı diye idrarda cıktı ama persembe günü kan testi var ins onda belli olur di mi
ama dinlenme sansım yok simdi okula gidcemcocukları seminer varmıs oraya götürcem
okulda da nöbetciyim 19.30 a kadar belki izin alabilirsem kacarım zaten doktora gidip crinone jel yazdırcaktım:34:
tsk ederim hepinize tekrar ins bu güzellikleri hep beraber yasayıp hissedeceğiz..

hadi hayırlı uğurlu olsun çift çizgi çıktığına göre kesin var ama lekelenmen olduğu için dinlenmeye çalış bol boll,kendine dikkat et

Son düzenleme:
tedaviye başlayan ve tedavisi devam eden tüm yol arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum.çok zor,stresli,sıkıntılı,yıpratıcı,ağrılı bir süreç ama zor oldukları için daha bi kıymetli olucak bizim evlatlarımız.bu yoldan 2 kez geçmiş biri olarak nacizane önerim herşeye rağmen ayakta sağlam durun,sabredin,dua edin,stresten uzak durun.inanın pozitif sonucu almakla bitmiyo,ben yarıun ilk defa ultrasona giricem keseyi görebilecekmiyim telaşı içindeyim,sonra aman kalp atışlarını duyacakmıyım,sonra testlerdi,şuydu buydu derken stresi hiç bitmeyecek.buda bizlerin sınavı,herşey çok çok çok güzel olucak inşaALLAH,Allah hiç birinizin çabasını boşa çıkarmasın,hepimiz hayırlısıyla evlatlarımızı alalım kucaklarımıza.hepinize kucak dolusu sevgiler.:71:

Kederci,baharkus inşallah bir dahaki sefere sizden de mutlu haberler alırız,benim de ilk denememde negatifi aldığımda dünyam başıma yıkıldı sandım ama hepsi gelip geçiyor ,unutuyorsun,arkadaşların da dediği gibi yeni tedaviye yeni umutlarla başlıyorsun.

toobe sanırım hamilesin canım tebrik ederim,ben de 9. günde idrar testi yapmıştım,yaklaşık 5 dk sonra çok silik pozitif çıkmıştı,senin nasıl belirgin mi?kaç embryo koymuşlardı?
kyr yeni liste için ellerine sağlık canım,bu arada benim de transferim dün oldu,iki embryo yerleştirdiler, 29 ekim test günüm,bakalım iki bayram birarada olur inşallah bizim için.:40:

cnm tek embriyo koymuslardı 5.gün embriyosu..
testi yaptım 2.dk filan cıktı diğeri kadar brlirgin diil ama yinede belirgin bi çizgi
kan testim persembe günü onda belli olur ins
hayırlı uğurlu olsun ins 2side sımsıkı tutunurlar anneciğine..

toobe idrar testi yapmışsın iki çızgi çıkmış şimdiden hayırlı olsun sağlıcakla al kocağına

tsk ederim ama yine de pek güvenilir diil sanırım idrar testi progestan iğne yaptırıyorum acaba onun etkisi var mıdır cnm

:nazar:EYLÜL-EKİM-KASIM AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 60"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 150"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 150"]K. DENEME[/TD]
[TD="width: 200"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]sinem25[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Memorial Has.[/TD]
[TD]:nazar:HAMİLE:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nec86[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kadıköy Şifa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aymutu[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Anatolia T.B.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]myra[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kadıköy Şifa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suaenvar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasha[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12 ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bahar247[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Brüksel T.B.[/TD]
[TD]12 ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baharkus[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Smyrna T.B.[/TD]
[TD]19 ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elon[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Beylikdüzü Medicana[/TD]
[TD]19 ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Gazieurofertil[/TD]
[TD]20 ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurten74[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Ankada T.B.[/TD]
[TD]22 ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimmm[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[TD]23 ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kadıköy Şifa[/TD]
[TD]24 ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bahçeci fulya[/TD]
[TD]27 ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mersinn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Anatolia T.B.[/TD]
[TD]28 ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DenizCeren01[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Gürgan Clinic[/TD]
[TD]29 ekim test[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beren2010[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[TD]17ekim transfer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilaha[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19ekim transfer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mine1987[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Alman Has.[/TD]
[TD]19ekim transfer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aygun_akcan[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Maya T.B.[/TD]
[TD]20ekim transfer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minecan77[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Hollandada[/TD]
[TD]22ekim transfer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denizden77[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]transfer olacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrln[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Maya T.B.[/TD]
[TD]transfer olacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AliasBlue[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Özel Ege T.B.[/TD]
[TD]20 ekim opu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazlic[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Acıbadem Has.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melish83[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Ege Üni.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aylinnim[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bonbonsekerim[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Akay T.B.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oznur65[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pınar1202[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Özel Ege T.B.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cloudly[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Özel Ege T.B.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beren_Berat[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bahçeci T.B.[/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbeydam[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]iğne başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]haziran15[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]lucrin başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]staylan[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Hisar İnt. Hos.[/TD]
[TD]lucrin başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baby2007[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]pco+erk[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bursa T.B.[/TD]
[TD]21ekim lucrin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]CARMENNN[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]erk+kdn[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Başkent Has.[/TD]
[TD]17ekim başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deren6[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Ada Tıp Has.[/TD]
[TD]18ekim başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bahçeci Fulya[/TD]
[TD]31ekim başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fulyabe[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[TD]ekimde başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gren82[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Alman Has.[/TD]
[TD]ekimde başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]enteresann[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Memorial Has.[/TD]
[TD]ekimde başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bilgemmm[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]ZekaiTahirBudak[/TD]
[TD]d.k.h. kullanıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kyr[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]İrenbe T.B.[/TD]
[TD]d.k.h. kullanıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakir44[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]pco+erk[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Memorial Has.[/TD]
[TD]15kasımda başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hly7[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Umut T.B.[/TD]
[TD]kasımda başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]Bursa Acıbadem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuana0225[/TD]
[TD][/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Medikalpark[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet_baby[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]bir dahaki sefere[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pepero[/TD]
[TD][/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Genart[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut11[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Florance N.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pınar72[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Acıbadem Kadıköy[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kederci[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]kdn+erk[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Ankara Tıp[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:nazar::nazar::nazar:MEVLAM HEPİMİZİN BU TEDAVİLERİNE EVLATLARINI YAZMIŞ OLSUN.
SAĞLIKLA GELSİNLER, HUZURLA BÜYÜSÜNLER İNŞALLAH
:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba,benim yaşım 27 ilk denemem.sebebsiz interfilite,umut tüp bebek listeye eklersiniz...inşallah hepimizin karşısında hamile yazıcak.....

kyr canım liste için çok teşekkürler.Eksik bilgilerimi tamamlamak isterim:neden sebepsiz infertelite,bdüzü medicana international hastanesinde tedavim oldu,tek embriyo transfer edildi.
Ne demek, seve seve yapıyorum. Hayırlı olsun tek embriyon, sağlıkla büyüsün içinde, bebeğinin haberi gelsin günü geldiğinde de.

benide ekleyin kızlar test günüm 24 ekim kadıköy şifa hast ilk denemem
Cnm eski listede vardın, nolur kusuruma bakma listeleri aktarırken atlamışım. Yeniden ekledim.

kyracım liste süper olmuş ellerine sağlık canım, işallah hepsi nazar boncuklu olur....
Cnm benim süper olan sizlersiniz, ayyy gönlümün anne adaylaro, sizle yatıp, sizle kalkar oldum. İyi ki varsınız, bana nasıl moral, motivasyon oluyor anlatamam. Sizler hamilelik haberlerinizi verin yeter bana, hayırlısıyla hepimize yetecek kadar mavi boncuk var:))))

liste çok süper olmuş.ay ben çok heyecan yaptım.hemşiremle konuştum az önce cuma günü merkeze gıdıp iğnelerimi alıcam
ay gelsin bebişlerrrrr gelsin artıkkkkkk :21::21::21:
Sağol cnm günlerdir arıyordum düzgün bir liste, nihayet buldum. Böyle daha düzgün görünüyor, ben biraz düzen takıntılıyım, diğer listede bilgiler altalta tam gelmiyor diye yedim kendimi:)))) Nihayet kavuştum düzene. Hakkında hayırlısı, hepinize aynı şeyi söylüyorum ama yüreğimden geçen bu; ilaçların kan olsun, can olsun bebebine.

Kızlar merhaba
Bugün son kontrolüme gittim. Bu gece çatlatma iğnesi Perşembe de kısmete yumurta toplama var. Çok garip duygular içindeyim. Dualarınızı bekliyorum
Çarşamba gecesi lavman yapacakmisim :( siz de kendiniz yaptınız mı?

Kyr cnm beni 1.deneme 20 Ekim opu olarak güncelleyebilir mısın?
Dualarımız seninle, yeminle listeyi her düzenlediğimde herbiriniz için tek tek dua ediyorum. Hepimizin yüzünü güldürsün rabbim.

yaaa beni unutmuşssuunnn:43::43::43:
Nasıl affettiririm kendimi, çooook özür dilerim. Listeyi aktarmak zor oldu, iki sayfa yanyana açık, ona git, öbürüne dön istemeden de olsa atlamışım seni. Hemen düzelttim. Tekrar, tekrar özür.

Kederci,baharkus inşallah bir dahaki sefere sizden de mutlu haberler alırız,benim de ilk denememde negatifi aldığımda dünyam başıma yıkıldı sandım ama hepsi gelip geçiyor ,unutuyorsun,arkadaşların da dediği gibi yeni tedaviye yeni umutlarla başlıyorsun.

toobe sanırım hamilesin canım tebrik ederim,ben de 9. günde idrar testi yapmıştım,yaklaşık 5 dk sonra çok silik pozitif çıkmıştı,senin nasıl belirgin mi?kaç embryo koymuşlardı?
kyr yeni liste için ellerine sağlık canım,bu arada benim de transferim dün oldu,iki embryo yerleştirdiler, 29 ekim test günüm,bakalım iki bayram birarada olur inşallah bizim için.:40:
İnşallah cnm, bu yıl hepimizin bayramı olsun dilerim. Bana da 2 embriyo transfer edilecek, biraz geriliyorum bu yüzden, hakkımız da hayırlısı.

kyr cım şükür bugün e2 tahlili yaptırdım gonal f 37,5 düştü. menagon vuruluyodum yanına bu gün cetrotide eklediler akşam 3 iğne oldu yani. benim başım haplarla dertte çok mide bulantısı yapıyo. neyse çok şükür.salı yada çarşamba yumuurtalar toplana bilir sanırım ama benim çarşamba çokkkk önemlii bir toplantım var aslında salıda vardı ama onu erteledim. bakalım Rabbim bi çıkış yoku verir bi kolaylık sağlar inşallah
bunlar tatlı heyecanlar ne mutlu ki benim içinde benim kadar heyecanlanan birileri var:))
amaaa bu işler sırayla ben senin başının etini nasıl yerim bilmem artık:))
Öncelikle inşallah bir kolaylık olur, olmasa da su yolunu mutlaka bulur, sen kalbini ferah tut cnm. Ayyy çok az kalmış, zaman ne kadar çabuk geçiyor, sanki dün yazdım sizin başladığınızı. Allahımmmm inşallahhhh o çok özlediğin evladını nasip etsin sana.
Ayrıca ye arkadaşım ye, başımın etini de ye, beni de ye yeter ki sonu güzel olsun, amaaa unutma bu işler sırayla:))))

tsk ederim ama yine de pek güvenilir diil sanırım idrar testi progestan iğne yaptırıyorum acaba onun etkisi var mıdır cnm
Cnm test gününe kadar, ne umudunu kaybet, ne de tamamen inan olduğuna. Bu çok zor biliyorum ama dua et seninle olsun bebeğin, bizler duacıyız rabbime senin için. Benim şahsi fikrim, idrar testimi aman uzak dur. Büyük konuşmayayım ama bu sefer yapmıyacağım. ola ki dayanamazsam erkenden kan veririm gidip. 2.denememde öyle yapmıştım. Sırf idrar testi yapmamak için 8.gün kan verdim. diliyorum o gördüğün silik çizgi bebeğinin varlığına işarettir. Dilerim test günün kutlamalar yaparız.

canımm nasılsın canımmm..tablo çok güzel olmuş.. ellerine sağlıkkk

Sağol cnm bnm iyiyim şükür, işe git eve gel,her fırsatta kkya gir:)) rutin hayat sürüyor. Sen nasılsın? Nasıl oldun? Var mı bir gelişme? Bak yeni listede yaptım yeni tedavin çok yakışır listemize:)))

merhaba ben 34 yaşımdayım 4 deneme sebepsiz pazartesi yumurtalarım toplandı. tahmini transfer cumartesi.

daha önce 2011 ocak ayında tedaviye başladım 1 taze 2 dondurulmuş transferim oldu bir kere kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi 2 tur denememize başladık ve pazartesi yumurtalarım toplandı.
Benim sorunum sebepsiz olduğu için bu sefer genetik test yapılacak embriyolara fakat 2 tip test varmış biri 8 kromozn a bakılan fish birede 46 kramoona bakılan 24 sure. fiyatlar çok farklı tabii.Benim merak ettiğim aranızda bu testlerden yaptıran var mı?

Sağol cnm bnm iyiyim şükür, işe git eve gel,her fırsatta kkya gir:)) rutin hayat sürüyor. Sen nasılsın? Nasıl oldun? Var mı bir gelişme? Bak yeni listede yaptım yeni tedavin çok yakışır listemize:)))

şu an bi gelişme yok cnm...iyiyim .. aslında kötü gibi oluyom da kk az çok oyalıyor beni...

liste şimdilik öyle dursun...

gönlü güzel akidişim...:7::7:

merhaba ben 34 yaşımdayım 4 deneme sebepsiz pazartesi yumurtalarım toplandı. tahmini transfer cumartesi.

daha önce 2011 ocak ayında tedaviye başladım 1 taze 2 dondurulmuş transferim oldu bir kere kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi 2 tur denememize başladık ve pazartesi yumurtalarım toplandı.
Benim sorunum sebepsiz olduğu için bu sefer genetik test yapılacak embriyolara fakat 2 tip test varmış biri 8 kromozn a bakılan fish birede 46 kramoona bakılan 24 sure. fiyatlar çok farklı tabii.Benim merak ettiğim aranızda bu testlerden yaptıran var mı?

Öncelikle bu tedavin hayırlı olsun cnm. Bu genetik testi çok duydum ama bilgim yok. Ben de 1 normal,1 de dondurulmuş 2 deneme geçirdim. şimdi 3. denemem için bekliyorum. Bu bekleme süresinde doktorum eşim ve benim için genetik test istedi, bahsettiğin gibi 4lü,8li tarama falan dedi. Sanırım aynı şey değildir. Sonucu 3 hafta da gelecek bizim testlerin, söylediğin gibi fiyatları biraz yüksek. biizm sorunumuz benim tüplerim. Hakkında hayırlısı olsun.

şu an bi gelişme yok cnm...iyiyim .. aslında kötü gibi oluyom da kk az çok oyalıyor beni...

liste şimdilik öyle dursun...

gönlü güzel akidişim...:7::7:

İyi ol cnm benim, yaşadıklarımız zor ama yalnız değiliz. Bu acılar biz insanlar için, her acıyla biraz daha büyüyor, her acıyla biraz daha öğreniyoruz. Şükürler olsun ki rabbim bizlerin hala yanında yoksa ona dua edecek nedenleri yaşatmazdı bizlere. Sen ne zaman istersen o zaman başlasın tedavin, biz burdayız cnm. O senin gönlünün güzelliği:)))

toobe canım inşallah kanda da pozitif sonucunu alırsın. kendini çok yormamaya çalış cnm ne olur tutunsunnnn..

kyrcım eline sağlık liste çok güzel olmuşş.. inşallah herkese mavi boncuk eklersinnn..

myra sende kadıköy şifadaymışsın canımmm.. ne güzell tutunmuş hepimizin çok şükür.. birgül hanım mıydı doktorun? kontrole gittn mi??

arkadaşlar sizlerde crinone jel kullanıyorsunuzudr. benim tuvalet sırasında bir miktar geliyordu ama dün gece topak topak baya geldi çok korktum. bugünde bi sefer öyle oldu.. sizlere de böyle oluyor mu??

toobe canım inşallah kanda da pozitif sonucunu alırsın. kendini çok yormamaya çalış cnm ne olur tutunsunnnn..

kyrcım eline sağlık liste çok güzel olmuşş.. inşallah herkese mavi boncuk eklersinnn..

myra sende kadıköy şifadaymışsın canımmm.. ne güzell tutunmuş hepimizin çok şükür.. birgül hanım mıydı doktorun? kontrole gittn mi??

arkadaşlar sizlerde crinone jel kullanıyorsunuzudr. benim tuvalet sırasında bir miktar geliyordu ama dün gece topak topak baya geldi çok korktum. bugünde bi sefer öyle oldu.. sizlere de böyle oluyor mu??

Korkma cnm benim o öyle maalesef. Geri gelmesi normalmiş, eczacı bir tanıdığım var o anlattı. Bu jelin özelliği; almamız gereken ilaç vazalinle birlikte bulunuyormuş. Vucut ilacı emiyor, kalan vazalinli kısım geri atılıyormuş. Aynen söylediğin gibi topak topak geliyor. Ben ilk transferden sonra kullanmıştım, hatta benim son 3-4 gün geri gelmedi, o sıra kabız da olmuştum, birşey olur korkusuyla hiç ıkınamadım. Sonucun negatif olduğunu öğrenince yaklaşık 1 saatimi tuvalette geçirmiştim ( ayyy şimdi ne komik geliyor ) O gün koca bir öbek düştü içimden, ben de düşük yaptım diye helak oldum ağlamaktan. Allahım güya okuyoruz,araştırıyoruz, sonra doktora sorunca eşim bile kahkaha atmıştı.

Kızlar sizlere laf yetiştireceğim, listeyi düzenleyeceğim diye ben de ucundan kıyısından başladığım bir tedavim olduğunu unuttum:)))))
Şimdi d.k.h'ın saati geldi sizlere yazayım dedim. Bugün kutudaki son hapı içiyorum, ama maalesef 2.kutuya başlayacağım yarın. Doktorum hapı yazarken, ilk kutudan sonra kesme 2.kutuya başla 24ekimde yanıma gel dedi. Neden diye merak ettim, eğer ilk kutu bitince başlarsak bayrama gelecek dedi. Olsun dedim, o da olmasın dedi. Bayramda burada nöbetçi ekip var, işimizi şansa bırakmayalım, nöbetçi ekiple çalışmayalım, bayramdan sonra olsun gönlümüz rahat olsun dedi. Velasıl kelam; ben haftaya p.tesi tedavimin akıbeti için görüşmeye gideceğim.

Evet, evet aslında ben de tedavideyim dimi ama:))))

Korkma cnm benim o öyle maalesef. Geri gelmesi normalmiş, eczacı bir tanıdığım var o anlattı. Bu jelin özelliği; almamız gereken ilaç vazalinle birlikte bulunuyormuş. Vucut ilacı emiyor, kalan vazalinli kısım geri atılıyormuş. Aynen söylediğin gibi topak topak geliyor. Ben ilk transferden sonra kullanmıştım, hatta benim son 3-4 gün geri gelmedi, o sıra kabız da olmuştum, birşey olur korkusuyla hiç ıkınamadım. Sonucun negatif olduğunu öğrenince yaklaşık 1 saatimi tuvalette geçirmiştim ( ayyy şimdi ne komik geliyor ) O gün koca bir öbek düştü içimden, ben de düşük yaptım diye helak oldum ağlamaktan. Allahım güya okuyoruz,araştırıyoruz, sonra doktora sorunca eşim bile kahkaha atmıştı.

canımmm Allah razı olsun rahatladım inanki.. evet böyle her seferinde az az geliyordu ondan korkmuyordum da dün 3 sefer peçeteyi doldurcak kadar gelince sabahı zor ettim.. Allah korusun senin gibi düşük mü dedim ama çok şükür jel renginde geldi krem gibi..gerekeni alsında inşşallah vücudum kalanını atsın :)

Öncelikle bu tedavin hayırlı olsun cnm. Bu genetik testi çok duydum ama bilgim yok. Ben de 1 normal,1 de dondurulmuş 2 deneme geçirdim. şimdi 3. denemem için bekliyorum. Bu bekleme süresinde doktorum eşim ve benim için genetik test istedi, bahsettiğin gibi 4lü,8li tarama falan dedi. Sanırım aynı şey değildir. Sonucu 3 hafta da gelecek bizim testlerin, söylediğin gibi fiyatları biraz yüksek. biizm sorunumuz benim tüplerim. Hakkında hayırlısı olsun.

bizede doktorum kandan eşim ve bana genetik test yapılabileceğini söyledi fakat sonuç ne olsun yinede embriyolara genetik test yapacağım için sizin yaptırıp yaptırmamanız çok mühüm degil dedi.
çok yoruldum. 24 sure %89 dogruluk oranlı bir test fish daha başarılı ama oda sadece 8 kramozon inceliyor gerisine bakmıyor. Neyse yani sıkıcı bir durum her ikisindede sonunda yine bir sürü soru işaretleri var.
benide listeye eklerseniz sevinirim daha önce hiç yazmadım sayılır ama bu forum bana her transferimde çok arkadaş oldu, destek oldu, moral oldu...bu sefer umarım bende pozitif diyip bütün hasret çekenlere biraz olsun destek olabilirim.

Back