carmennn evet canım doktorumun adı gökhan ve merkezden çok memnun kaldım yaklaşık yedi yıldır merkezmerkez dolaştım eğer tutmazsa yineaynı yere giderim siz neden ordan vaz geçtiniz başka bir yere gidiyorsunuz ayrıca sizinle konuşmak yada görüşmek isterim çünkü söylediğiniz yere ben gittim
ben olumsuz bulduğum şeyleri söyleyip seni etkilemek istemiyorum açıkcası...ısınamadım diyelimm... 7 yılda kaç deneme yaptın ,adanada var mı mesela??
selam kızlar benim sonuç negatif çıktı 1ay bekle 2.deneme dedi hazırda hiç embriyoda yok bilmiyorum napıyım devlet 2 mi karşılıyo 3mü kızlar sizce geri yaptırıyım mı hemen aynı odada yattığım arkadaşların 3üde tutmuş bir benim ki tutmamış zaten doktor çok ümit vermemişti kopuk başlı sperm olduğu için sonra normal bi kaç tane bulduk demişlerdi 2. gün embriyosunu transfer ettiler bugün sordum doktora 5.güne ölürler diye korktuk dedi.zaten bendende 6 yumurta toplandı 2si tutdu onları da transfer etdi...iyi miyim kötü müyüm bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun...sizlerinki tutar inşaallah kızlar dualarım sizlerle...ben iş başı yaptığım için artık akşamdan akşama ancak görüşürüz bebişli kalın
canım teşekkür ederim hepinize teşekkür ederim şimdiden ben bi müddet girmesem daha iyi olacak heralde çok kötü oldum şimdide zaten hoşçakalın dualarınızı eksik etmeyin dilerim allahtan hepiniz çifter çifter hayırlı evlat sahibi olursunuz kendinize ii bakın allaha emanetsiniz
çok üzüldüm senin adına ilk denemede sonucu öğrendiğim gün geldi aklıma..bir sonraki sefere demekten başka diyecek bişeyimiz yok..sıkma canını hem daha ilk sefer..yumurtalık 3 ayda kendini yeniliyormuş dr.um bana mutfak gibi düşün kiler kısmından en iyileri topladık zaten hemen bir sonraki ay yaparsak olmaz 3 ay bekle demişti..
dilaha
merln
baharkus cooook tsk ederim
2 gündür lekelenmem vardı cook üzüldüm olmadı diye idrarda cıktı ama persembe günü kan testi var ins onda belli olur di mi
ama dinlenme sansım yok simdi okula gidcemcocukları seminer varmıs oraya götürcem
okulda da nöbetciyim 19.30 a kadar belki izin alabilirsem kacarım zaten doktora gidip crinone jel yazdırcaktım
tsk ederim hepinize tekrar ins bu güzellikleri hep beraber yasayıp hissedeceğiz..
hadi hayırlı uğurlu olsun çift çizgi çıktığına göre kesin var ama lekelenmen olduğu için dinlenmeye çalış bol boll,kendine dikkat et
Son düzenleme: