agustosun son haftası doğumlar başlar..dünyanın en tatlı duygularını hepberaber yaşarız inşallah...
Aalahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin...![]()
aaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
agustosun son haftası doğumlar başlar..dünyanın en tatlı duygularını hepberaber yaşarız inşallah...
Aalahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin...![]()
birleşen, ten tene deyen yerlerde koku oluo canım normal ama şişlik neden olur ki? beze gibi mi? doktora mı sorsan acaba?
sormakla kalmadım açtım gösterdim :92::92::92::92::92::92::92:
pek bi yorum yapmadı antibyotik verdi ama idrar yolu enfeksiyonu için filandı galiba o.. pek açıklayıcı bi cevap alamadım yani..:44:
benim göğsüm de çok kaşınıo, alt tarafı dediğin gibi sanırım kaşımaktan diyorum ben isilik gibi ve kokuyo malesef :-(((
ay yanlış anlama ama çok sevindim şimdi, tek değilmişim normalmiş demekki
ama ben kaşımadığım halde altı kızarık ve şiş oluyo,
sonra her akşam lavaboda yıkıyorum bende kızları![]()
benim göğsüm de çok kaşınıo, alt tarafı dediğin gibi sanırım kaşımaktan diyorum ben isilik gibi ve kokuyo malesef :-(((
bence yıkamasan daha iyi ya da yıkıyosan da çok çok çok kuru kalması lazım. nemli kalınca enfeksiyon olabilir.
yok be yıkıyorum bi güzel kuruluyorum.. ohhh mis gibi oluyo hoooooooooooooop ertesi gün bi bakmışım yine mutasyona uğramışlar.. şekilleri kaymış![]()
Kızlar ilk önce keseyi gördüm diye sevindik.Daha sonra kalp atışlarını duyma heyecanı,yavaş,yavaş belirginleşen bebeklerimizi gördük 2.li testlerimiz yapıldı burada hep birlikte çıkan sonuçların sevincini yaşadık.Sonra cinsiyetler ardı,ardına geldi.VEEEE en son bu aşamadayız![]()
kızlarrr ben bişe sorcam size 19 mayıs tatilini 1 gün cuma ile birleştirip haftasonunu da ekleyip iskenderuna evime gitmek istiyom ben uçakla gitsem nası olur bi sorun olur mu ki acep
kızlarrr ben bişe sorcam size 19 mayıs tatilini 1 gün cuma ile birleştirip haftasonunu da ekleyip iskenderuna evime gitmek istiyom ben uçakla gitsem nası olur bi sorun olur mu ki acep
doktorunla konuşmalısın tatlım
tehlikeli bir durumun yoksa çoook da güzel olur tatlımi tabi önce doktorunlar görüşürsün ama ben bişi olcagını zannetmiyorum. son 1 ay tehlikeli idi galiba uçak için.
hava yolları doktordan izin belgesi istiyorlarmış 6. aydan sonra cnm geçenlerde uçakta okumuştum bende![]()