• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

doğrudur canım, ilk doğduğunda bi takım ayarlarım bikaç tane daha zıbın alırım tenine en azından o değsin...bi 15 gün idare ederiz zıbınlarlaa...

hastane çıkışlarını ben oldum olası sewmiorum, çok teferruztlı geliyo bana ama, tabii fikrim değişebilir daha...

ben de şöyle düşündüm. 2 tane 20 parçalı hastane çıkış takımı alsam. onların içinde herşey var. başlıklı havlusundan çorabına başlığından önlügüne kadar. baya işe yarar gibime geliyor. dun hatta begendim 1-2 tane de, eşim kartal yuvasına bakmadan almam dedi. beşiktaş giydircek hastane çıkışında oğlumuzuuuu:)Allahım ne şeker olur öyle oooo.

selammm kızlarr,
birkaç gündür giremedim siteye nasılsınız ? bebişler nasıl ? Hafta sonu kontrole gittim cinsiyet kesinleşti bir şehzade daha geliyormuş :66: Oğlumla babasının hayali gerçekleşti onlar top oynarken kaleye geçirecekleri birini buldular sonunda :37: ben azıcık üzüldüm elbetteki hayırlı ve sağlıklı oması en büyük dileğim ama yinede gözüm hep kız çocuklarında kalacak,fırfırlı elbiseler rengarenk tokalara :43:

ben de şöyle düşündüm. 2 tane 20 parçalı hastane çıkış takımı alsam. onların içinde herşey var. başlıklı havlusundan çorabına başlığından önlügüne kadar. baya işe yarar gibime geliyor. dun hatta begendim 1-2 tane de, eşim kartal yuvasına bakmadan almam dedi. beşiktaş giydircek hastane çıkışında oğlumuzuuuu:)Allahım ne şeker olur öyle oooo.

onuda düşündüm ama organikler var yaa...aklım orda kaldı şimdide...
bizdede dayımız gs li, babamız kartallı :9: ne giydircez oğluma bilmiorum birbirlerini yiyolarrrrr şimdidennn:60:

Ces masallah simdi dikkat ettim sen 20. Haftanida bitiriyosun 2 gun sonra erken dogumlar falan olmazsa ilk dogum senden heralde:40:

onuda düşündüm ama organikler var yaa...aklım orda kaldı şimdide...
bizdede dayımız gs li, babamız kartallı :9: ne giydircez oğluma bilmiorum birbirlerini yiyolarrrrr şimdidennn:60:

organik hastane çıkışı yok mu acaba? kesin vardır. gerçi senin dedigin gibi set olmasa bile birbiriyle uyduruluo set de yapılabilir. seninki siyah beyaz sarı kırmızı hepsin giysin çıksın hastaneden. ikisinin de gönlü olsun. son söz senin bence bu konuda. sen hangi takımlısın ki ne?

selammm kızlarr,
birkaç gündür giremedim siteye nasılsınız ? bebişler nasıl ? Hafta sonu kontrole gittim cinsiyet kesinleşti bir şehzade daha geliyormuş :66: Oğlumla babasının hayali gerçekleşti onlar top oynarken kaleye geçirecekleri birini buldular sonunda :37: ben azıcık üzüldüm elbetteki hayırlı ve sağlıklı oması en büyük dileğim ama yinede gözüm hep kız çocuklarında kalacak,fırfırlı elbiseler rengarenk tokalara :43:

hayırlı olsun canım
sağlıklı olsun da cinsiyetin ne önemi var allahım her şeyin hayırlısını versin..
kız bebekler daha şeker oluyorlar doğru..

Ces masallah simdi dikkat ettim sen 20. Haftanida bitiriyosun 2 gun sonra erken dogumlar falan olmazsa ilk dogum senden heralde:40:

evet tatlım perşembe günü 2i doldurcaz tam olarak. hayırlısı olsun tabi ama bende önce Duygusedat arkadaş var bir de 1 kişi daha vardı ama haturlayamadım.

hayırlı olsun canım
sağlıklı olsun da cinsiyetin ne önemi var allahım her şeyin hayırlısını versin..
kız bebekler daha şeker oluyorlar doğru..

teşekkürler güzel dileğin için mymel,hepimizin bebişleri hayırlı ve sağlıklı olur inşallah, bu arada doktorum aminosentez konusunu gündeme getirdi,mecburiyet yok ancak 35 yaş üstü anne adayları için test sonuçları olumluda çıksa olumsuzda çıksa yapılması öneriliyor.Ben yaptırmak istemiyorum şahsen,sitede aynı durumda olan varmı ?

organik hastane çıkışı yok mu acaba? kesin vardır. gerçi senin dedigin gibi set olmasa bile birbiriyle uyduruluo set de yapılabilir. seninki siyah beyaz sarı kırmızı hepsin giysin çıksın hastaneden. ikisinin de gönlü olsun. son söz senin bence bu konuda. sen hangi takımlısın ki ne?

ben bekarken gs idim, ewlendim kocişin tarafına geçtim. ama işim hiç olmaz futbolla benim...:76:

bu arada haftasonu sütyen aldımmmmm...75b den 85d ye terfi etmişizzzz:60::60::60: kabus gibiiiii
komda penye balensiz buldum dediğin gibi...çok rahatttttttt

ben bekarken gs idim, ewlendim kocişin tarafına geçtim. ama işim hiç olmaz futbolla benim...:76:

bu arada haftasonu sütyen aldımmmmm...75b den 85d ye terfi etmişizzzz:60::60::60: kabus gibiiiii

E iyi penye is gorucek mi? Benim uclar cok fena fuze gibi surekli ince sutyenden belli oluyooo:77:

26 jişi konuyu okuyor ama kimse yetişip cevap yazamıyor:9:
bu arada bayılırım sakız çiğnemeye ama ne zamandır çiğnemediğimi farkettim şimdi :51:

teşekkürler güzel dileğin için mymel,hepimizin bebişleri hayırlı ve sağlıklı olur inşallah, bu arada doktorum aminosentez konusunu gündeme getirdi,mecburiyet yok ancak 35 yaş üstü anne adayları için test sonuçları olumluda çıksa olumsuzda çıksa yapılması öneriliyor.Ben yaptırmak istemiyorum şahsen,sitede aynı durumda olan varmı ?

canım yaptıran arkadaşlar var ama yaşları 35 değil sanırım bu konuda pek bilgim yok yani..hayırlısı olsun canım..ama şahsi fikrim aminosentez yaptırmazdım...

aynıyız senle, ben de gs li iken eş durumundan bjkli oldum. ama nefret ederim futboldan. eskiden de babam gsli diye öyleydim zaten. çamaşırda baya fark atmışsın. senin önceden çok büyük degilmiş ölçüyü hatalı yazmadıysan. benim eskiden 75c idi 80 c olmuşuz. daha çok buyudu gibi geliyo bana ama 80 c aldım altandan en son. garip.

E iyi penye is gorucek mi? Benim uclar cok fena fuze gibi surekli ince sutyenden belli oluyooo:77:

hah işte tam da bu konuya değinecektim. ben silikon göğüs pedi aldım uçlarını saklamak icin. o da insanın tenine yapısıyo, tabi butun gun isyerinde olduugum icin cikarmadim ben onu. eve gidince bi cikarttim boyle tenim bi garip olmus havasizliktan falan. ben de lansinoh'un göğüs pedlerini aldım. gunluk tek kullanımlık. aslında emzirirken kullanılıyo ama ben şimdii de uçları saklamak icin kullanıyorumç şiddetle tavsiye ederim. istersen çamaşıra yapıştırıyosun bir yere kımıldayamıyor da.

vallahi bnimde ölede...gayet başarılı bi sütyen. emzirme sütyeni olmadı bana...tutmadı memişleri...
bide askısız kullanabileceğim bişii aldım, o balenli ama düğünler var napiiiiimmmm...idare edicez..
balenler kaburgama değdikçe tıkanıyorum:60::60: ne hallere düştükk...
bide hamile donu çıkardı kadın bana...nene donları gibiydi kocaman...ay kalsın dedim moralim bozuluyo davul gibiii:90::90:

Back
X