Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğrudur canım, ilk doğduğunda bi takım ayarlarım bikaç tane daha zıbın alırım tenine en azından o değsin...bi 15 gün idare ederiz zıbınlarlaa...
hastane çıkışlarını ben oldum olası sewmiorum, çok teferruztlı geliyo bana ama, tabii fikrim değişebilir daha...
ben de şöyle düşündüm. 2 tane 20 parçalı hastane çıkış takımı alsam. onların içinde herşey var. başlıklı havlusundan çorabına başlığından önlügüne kadar. baya işe yarar gibime geliyor. dun hatta begendim 1-2 tane de, eşim kartal yuvasına bakmadan almam dedi. beşiktaş giydircek hastane çıkışında oğlumuzuuuu:)Allahım ne şeker olur öyle oooo.
ben de şöyle düşündüm. 2 tane 20 parçalı hastane çıkış takımı alsam. onların içinde herşey var. başlıklı havlusundan çorabına başlığından önlügüne kadar. baya işe yarar gibime geliyor. dun hatta begendim 1-2 tane de, eşim kartal yuvasına bakmadan almam dedi. beşiktaş giydircek hastane çıkışında oğlumuzuuuu:)Allahım ne şeker olur öyle oooo.
onuda düşündüm ama organikler var yaa...aklım orda kaldı şimdide...
bizdede dayımız gs li, babamız kartallıne giydircez oğluma bilmiorum birbirlerini yiyolarrrrr şimdidennn
![]()
selammm kızlarr,
birkaç gündür giremedim siteye nasılsınız ? bebişler nasıl ? Hafta sonu kontrole gittim cinsiyet kesinleşti bir şehzade daha geliyormuşOğlumla babasının hayali gerçekleşti onlar top oynarken kaleye geçirecekleri birini buldular sonunda
ben azıcık üzüldüm elbetteki hayırlı ve sağlıklı oması en büyük dileğim ama yinede gözüm hep kız çocuklarında kalacak,fırfırlı elbiseler rengarenk tokalara
![]()
Ces masallah simdi dikkat ettim sen 20. Haftanida bitiriyosun 2 gun sonra erken dogumlar falan olmazsa ilk dogum senden heralde![]()
hayırlı olsun canım
sağlıklı olsun da cinsiyetin ne önemi var allahım her şeyin hayırlısını versin..
kız bebekler daha şeker oluyorlar doğru..
organik hastane çıkışı yok mu acaba? kesin vardır. gerçi senin dedigin gibi set olmasa bile birbiriyle uyduruluo set de yapılabilir. seninki siyah beyaz sarı kırmızı hepsin giysin çıksın hastaneden. ikisinin de gönlü olsun. son söz senin bence bu konuda. sen hangi takımlısın ki ne?
mrb kızlar,
nasılsınız?
ben bekarken gs idim, ewlendim kocişin tarafına geçtim. ama işim hiç olmaz futbolla benim...:76:
bu arada haftasonu sütyen aldımmmmm...75b den 85d ye terfi etmişizzzzkabus gibiiiii
komda penye balensiz buldum dediğin gibi...çok rahatttttttt
mrb kızlar,
nasılsınız?
teşekkürler güzel dileğin için mymel,hepimizin bebişleri hayırlı ve sağlıklı olur inşallah, bu arada doktorum aminosentez konusunu gündeme getirdi,mecburiyet yok ancak 35 yaş üstü anne adayları için test sonuçları olumluda çıksa olumsuzda çıksa yapılması öneriliyor.Ben yaptırmak istemiyorum şahsen,sitede aynı durumda olan varmı ?
ben bekarken gs idim, ewlendim kocişin tarafına geçtim. ama işim hiç olmaz futbolla benim...:76:
bu arada haftasonu sütyen aldımmmmm...75b den 85d ye terfi etmişizzzzkabus gibiiiii
komda penye balensiz buldum dediğin gibi...çok rahatttttttt
mrb kızlar,
nasılsınız?
E iyi penye is gorucek mi? Benim uclar cok fena fuze gibi surekli ince sutyenden belli oluyooo![]()
E iyi penye is gorucek mi? Benim uclar cok fena fuze gibi surekli ince sutyenden belli oluyooo![]()