• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr vaktiniz olunca şubat annelerine bi göz atın ,iki saattir okuyorum gülsem mi ağlasam mı bilemedimm,sezaryan normal epidural meme süt uykusuz geceler,ağrı sancı bi ton şeyy..bence en güzeli çok şükür diyipbu anlarımızı mutlu mesut yaşamak :32: bebişler gelince de farklı bi mutluluk olucak ama çok acayip bişey olduğunu bi kez daha anladım.. çok garip duygular içindeyim şuan.. müthiş ve bambaşka bi deneyimm bu,çok duygulandımmm:43::43:

Son düzenleme:
günaydın hanımlar. bugün vakit geçmez artık bana 15:30 da randevumuz var. bakalım 3 haftada benim bebiş neler yapmış. bugün babamızda bize eşlik edicek. yoğun çalıştığından gelemiyordu.aslında onun derdi acaba bi yerlerde pipi görürmüyüm :1: daha 8 haftalık ne pipisi diyorum yoook benim oğlum gösterir diyo :1:

HErbikeslere günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın.

günaydın hanımlar. bugün vakit geçmez artık bana 15:30 da randevumuz var. bakalım 3 haftada benim bebiş neler yapmış. bugün babamızda bize eşlik edicek. yoğun çalıştığından gelemiyordu.aslında onun derdi acaba bi yerlerde pipi görürmüyüm :1: daha 8 haftalık ne pipisi diyorum yoook benim oğlum gösterir diyo :1:

Günaydin canııım, inşallah hayırlı haberlerle donersin. eşine de ki ne pipisi, daha koca kafalı kuyruklu bi bebişimiz var, kafasıyla bedeni aynı boyutta. cok komikti benimki de o zamanlar,

canım güzel haberlerle dönersin inşallah...:16:

kızlar ben bugün biraz keyifsizim.mide bulantılarım var.....
uykum var....heryer kar ve ben evde olmak istiyorum..
akşam ilk iğnemi yaptık...ben yapamadım kardeşim yaptı..acımıyormuş gerçekten

her şeyin hayırlısı olsun....

ayy canım Allah gönlünüze göre verir inşallah.

Biraz kuru biseyler atistir bakalım canım kuru ekmek ya da kraker gibi, midenin suyunu alırsa rahatlatabilir belki. İzin alabilirsen ise gitme istersen, butun gun gecmek bilmez simdi sana evde olmak istiyosun ya. Biraz iyi seyler düsünmeye calis da moralin yerine gelsin. Hareketli bir muzik dinle. Latin olsun şöyle, kıpır kıpr.

Biraz kuru biseyler atistir bakalım canım kuru ekmek ya da kraker gibi, midenin suyunu alırsa rahatlatabilir belki. İzin alabilirsen ise gitme istersen, butun gun gecmek bilmez simdi sana evde olmak istiyosun ya. Biraz iyi seyler düsünmeye calis da moralin yerine gelsin. Hareketli bir muzik dinle. Latin olsun şöyle, kıpır kıpr.

bugün vermem gereken hesaplar var şimdi onlarla uraşıyorum.izin almam çok zor..
müzik iyi geliyor evet biraz eğlenmeye çalışayım...

bugün vermem gereken hesaplar var şimdi onlarla uraşıyorum.izin almam çok zor..
müzik iyi geliyor evet biraz eğlenmeye çalışayım...

O zaman kolay gelsin, gününün keyfini çıkarmaya bakıcaksın napalım, ben de öyle yapıyorum. Oysa canım hiç işe gelmek istemiyor.

O zaman kolay gelsin, gününün keyfini çıkarmaya bakıcaksın napalım, ben de öyle yapıyorum. Oysa canım hiç işe gelmek istemiyor.

hep öyle yapıyoruz ki zaten
kendimi zavallı gibi hissediyorum...kötüysen de işe gitmek zorundayız.
hamileliğimi evde geçirmeyi o kadar isterdim ki...:14::14:

kızlar hepinize iyi akşamlar. Biz az önce doktordan geldik. İkili testimizi yaptırdık ense kalınlığı normal çıktı Allaha şükür :nazar: Kan testinin sonuçlarını 5 gün sonra vericeklermiş. Bebeğim kocaman olmuş 6 cm inanılmaz hareketliydi 2 dk durmadı yerinde eşim ve annem vardı yanımda onlarda şok oldular. Bi poposunu dönüyo hop zıplıyo yüzünü dönüyo sonra yan yatıyo :66: Çok tatlı olmuş kuzum benim... Doktora cinsiyetini sordum daha erken ama sanki kız gibi dedi :21: Hepimiz inşallah dedik doktor güldü.Rabbim hepinize hayırlı haberler nasip etsin inşallah :nazar:

Canım çok sevindim Maşallah :nazar: :34: ces ve sevgilsevgim sizler için de çok sevindim kızlar :nazar: :66: Ne güzel haberler bunlar. İnşallah buradaki bütün anneler iyi haberler alırlar. Bu arada Günaydıııınnn :9:

hep öyle yapıyoruz ki zaten
kendimi zavallı gibi hissediyorum...kötüysen de işe gitmek zorundayız.
hamileliğimi evde geçirmeyi o kadar isterdim ki...:14::14:

Ben de isterdim. Ama şöyle bir durum da var ki bırakma şansım olmasına rağman bırakamıyorum ben. Bir inşaat firmasına ve mimarlık pozisyonuna göre çok iyi bir konumdayım galiba bunu kaybetmek istemiyorum. oysa ki başka anlaşmazlıklar var şirkette yok degil, ayrilmama sebep olabilecek anlaşmazlıklar ama yine de bırakayım işi de evimde gecireyim hamileligimi diyemiyorum. Bu da bana acayip hissettiriyor, rahatsız ooluyorum kendimden.

dün benimde midem bulanıyordu. birazz ekmek içi yedim bastırdı. birde leblebi ye der yaşlılar. çalışan annelerin ortak isteği emin ol bu. bol bol uyumak. düşünüyorumda ewdede kalsan sıkıntıdan patlarsın.

günaydın cess,
:34:

Günaydın canım iyi misin?

Canım çok sevindim Maşallah :nazar: :34: ces ve sevgilsevgim sizler için de çok sevindim kızlar :nazar: :66: Ne güzel haberler bunlar. İnşallah buradaki bütün anneler iyi haberler alırlar. Bu arada Günaydıııınnn :9:

Sagol canım inşallah senin de yi gecer tum kontrollerin.Sana da günaydın.

günaydın güzel anneler ve melekleri...az önce annelik akademisi sayfasına girdim ve ücretsiz, sadece kargo ücreti ödemesi ile hamileyim kitabını için üye oldum.umarım güzel bir kitaptır ve sizlere de tavsiye ediyorumm:49:

Back
X