2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar psikolojik mi acaba bilmiorum, dünden beri enerjim çekildi. havada uyku havası İzmir kapalı. içim geçior oturduğum yerdeee, offfff

senin adına sevindim, ben doktorumun istediği tahlillerle devlete gidince sadece tam kan ve tam idrar testini yapacaklarını diğerlerinin gereksiz olduğunu söyledi.. gereksiz dedikleri TSH, Free t4, toksoplazma,rubelalla ve idrar kültürünü yok sayıyordu.. ben de eksik birşeyler yaptırmak istemediğim için çıktım iki gün neresi diye aradım bulamadım mecbur özel hastaneye gidip yaptırdım, ssk indirimi de olmuyor gebelik check-up paketi diye indirimliymiş zaten..

keşke bir gün sonra senin bu mesajını görseydim değerlendirmek isterdim ama diğer arkadaşların faydalanması için nerde yaptırdığını yazarsan bence çok iyi olur.[/QUOTE]

Evet senin o olayları hatırlıyorum. Ama bana doktor dışarda yaptırabileceğimi söyledi, bir doktor gereksiz görürse, öbürü görmez herhalde, kadın doğum polikliniklerine gidin. Ben Ankara'dayım. Hacettepe'ye gittim.

Annecik, sakin olucaz, unutma, bebeğin, o minicik varlık, senin ruh halinden de etkileniyor, sakinleş biraz. Keseyi görünce de kalp atışını görmek isteyeceksin, onunla bitmiyor ki:) Sakin olmalısın, bebeğin için. Seninle birlikte ya, en güzeli o :)

sakinim sadece üzüldüm işte .... ne yapalım bebegimizi artık haftaya kadar bekliyecegiz hayırlısı olsun artık

sakinim sadece üzüldüm işte .... ne yapalım bebegimizi artık haftaya kadar bekliyecegiz hayırlısı olsun artık

Aylarca beklicez onu daha:)
İkili testi, üçlü testi, ense kalınlığı vs. Sanırım bu aralar yaşadıklarımız en masum stresler ve beklemeler. Hepimiz biliyoruz ki ilk 3 ayı atlatmadan herşey yolunda demek değildir. Kİmsenin başına gelmesin tabi ama ilk 3 ay düşük tehlikesi hep var. Bunu göz önünde bulundurun. Bazı doktorlar ilk 3 ay bağlanma bebeeğ diyor ama bu mümkün değil. Bağlanıyoruz hepimiz, ama bu gerçeği de aklımızın bir köşesine yazalım. Sonraki dönemlerde iyice iyice bağlanmış olacağız ve kötü bişey olacak diye daha çok panikleyeceğiz... Şimdiden sabırlı olmaya çalışmalıyız.

(Size söylerken bir taraftan da kendime söylüyorum bunları, ben de sabır taşı değilim tabi)

kızlar psikolojik mi acaba bilmiorum, dünden beri enerjim çekildi. havada uyku havası İzmir kapalı. içim geçior oturduğum yerdeee, offfff

Çalışmıyorsun galiba değil mi Pembe dana? O zaman kim tutar seni, uyuuuuuu, hepimizin yerine uyu, vakit geçer, sıcacık yatakta ohhhhhhhhh...

sagol canım yazdıkların hep dogru sana cok hak veriyorum

günde 3 tane alıyorum 2 si ağız yoluyla 1 taneside gece yatmadan vajinadan çok uyku ve uyuşukluk yapıyo başım dönüyo ????????

günde 3 tane alıyorum 2 si ağız yoluyla 1 taneside gece yatmadan vajinadan çok uyku ve uyuşukluk yapıyo başım dönüyo ????????

ben 100mg'lık sabah ve akşam kullanıyorum. ikisini de vajinadan alıyorum çünkü ağızdan alındığı zaman yer ayaklarının altından kayar dedi doktorum.

gittiğimiz doktorda önemli bence bağlanmayın falan demeleri yanlış çünkü ilk üç aya falan değil hamilelik her zaman risk taşır taki doğana kadar zaten hayat bir risk değil mi iyi o zaman elbet bir gün öleceğiz diye kimseye bağlanmayalım boşverin kızlar bu hayat kısa bence her anın tadını çıkarın hamileliğinizin şımartın kendinizi bir saniye bile olsa o varlığı içimizde hissetmek bile çok güzel birlikte geçireceğimiz her an çok önemli hatta bana çevremdekiler hemen söyleme dedi ne olur ne olmaz belki düşer diye olsun ben bu mutluluğu yaşamak istiyorum kısmet bebeğimi kucağıma alırım yada alamam ama bu günlerin tadını çıkaracağım

bide ben 200 mg düşün halimi baygın baygınım işyerinde

niye yüksek dozaj verdi ki doktorun senin problemin neydi?

benim akıntım vardı ve geçen hafta akıntımın içinde iplik gibi açık kahve lekeler oluşunca progestana başladık, o lekeleri hemen kesti ama ilaca devam ediyorum.

bu testleri aç karnına mı yaptırıyoruz acaba?

pempedanaaaa inanamıyorummm canımm çok sevindim tatlımm. üçüz bebişlerin olcak inşallahh, nasıl oldu tedavi falan değil dimi doğal yollardan mıı? çok sevindim canım tesadüfen gördümm sorunsuz bi hamilelik geçircez inşallah bu sefer dualarım hepimiz için

ya arkadaşlar ben kendimi sürekli yorgun hissediyorum.elim ayağım sanki hep titriyor. tansiyonum düşyor gibi.ben mi garibim sizde de var mı bu sorunlar? hiç bişey yapasım gelmiyor herşeyden soğudum.

ya arkadaşlar ben kendimi sürekli yorgun hissediyorum.elim ayağım sanki hep titriyor. tansiyonum düşyor gibi.ben mi garibim sizde de var mı bu sorunlar? hiç bişey yapasım gelmiyor herşeyden soğudum.

normal sanırım..bende de aynı durum,sürekli yorgun hissediyorum kendimi..
çok stresli ve sinirliyim keseyi göremedik henüz aklımdan çıkmıyo hiç..hayırlısı inşallah..

selam kızlar bugün acilen çıktım kanamam oldu adet olur gibi.. doktora gittim kese yerinde sorun yok ama yatıcaksın dedi.. progesteron verdi.. yatıyorum kanamam azalarak devam ediyor..

bu arada birazdan kayganamlar gelicekmiş hamile olduğumu bilmiyolar napçam ben şimdi yaa

normal sanırım..bende de aynı durum,sürekli yorgun hissediyorum kendimi..
çok stresli ve sinirliyim keseyi göremedik henüz aklımdan çıkmıyo hiç..hayırlısı inşallah..

inşallah en yakın zamanda görürsün canım.biz gördük ama ortada kimse yok.dr 2 hafta sonra gel görelim dedi 1 haftası geçti sabırsızlıkla pazartesi bekliyorum.önceki gebeliğim kalp atışları olmadı için kürtajla sonlandırılmıştı.ini bu sefer duyarız.allahım herkese hayırlı evlat versin inş.

geçmiş olsun canım. ayakta fazla durma bence. yemeğe mi geliyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…