Arkadaşlar,
Ben de özel hastaneye gidiyorum, son gidişimde dr. bazı tahliller istedi. Bizim özel hastanenin SSK ile anlaşması yokmuş, daha doğrusu SSK ödemiyormuş özel hastanelere bunların parasını. Ama herhangi başka bir hastaneye gidip de bu testleri yaptırmak istiyorum diyip de özel doktorunuzun istem kağıdını verdiğinizde sorun çıkmıyor. Yazıyorlar hemen tahlilleri. Ben daha bugün yaptırdım, bir üniversitenin sağlık merkezinde, SSK ile.
haklısın hemde cok haklısın sabır gerekiyor hemde nasıl.
ama ben keseyi bile göremedim ya ve bir hafta sonra gel deyince morelim bozuldu acıkcası,şuan icimde ne olup ne bitiyor bilmiyorum ya icim rahat degil görsem derin bir ohhhh cekecegim yinede herşeyin hayırlısı.
birde degerim yüksek oldugu halde muayene etmedi ona bozuldum.
Annecik, sakin olucaz, unutma, bebeğin, o minicik varlık, senin ruh halinden de etkileniyor, sakinleş biraz. Keseyi görünce de kalp atışını görmek isteyeceksin, onunla bitmiyor ki:) Sakin olmalısın, bebeğin için. Seninle birlikte ya, en güzeli o :)
sakinim sadece üzüldüm işte .... ne yapalım bebegimizi artık haftaya kadar bekliyecegiz hayırlısı olsun artık
kızlar psikolojik mi acaba bilmiorum, dünden beri enerjim çekildi. havada uyku havası İzmir kapalı. içim geçior oturduğum yerdeee, offfff
Aylarca beklicez onu daha:)
İkili testi, üçlü testi, ense kalınlığı vs. Sanırım bu aralar yaşadıklarımız en masum stresler ve beklemeler. Hepimiz biliyoruz ki ilk 3 ayı atlatmadan herşey yolunda demek değildir. Kİmsenin başına gelmesin tabi ama ilk 3 ay düşük tehlikesi hep var. Bunu göz önünde bulundurun. Bazı doktorlar ilk 3 ay bağlanma bebeeğ diyor ama bu mümkün değil. Bağlanıyoruz hepimiz, ama bu gerçeği de aklımızın bir köşesine yazalım. Sonraki dönemlerde iyice iyice bağlanmış olacağız ve kötü bişey olacak diye daha çok panikleyeceğiz... Şimdiden sabırlı olmaya çalışmalıyız.
(Size söylerken bir taraftan da kendime söylüyorum bunları, ben de sabır taşı değilim tabi)
günde 3 tane alıyorum 2 si ağız yoluyla 1 taneside gece yatmadan vajinadan çok uyku ve uyuşukluk yapıyo başım dönüyo ????????
Aylarca beklicez onu daha:)
İkili testi, üçlü testi, ense kalınlığı vs. Sanırım bu aralar yaşadıklarımız en masum stresler ve beklemeler. Hepimiz biliyoruz ki ilk 3 ayı atlatmadan herşey yolunda demek değildir. Kİmsenin başına gelmesin tabi ama ilk 3 ay düşük tehlikesi hep var. Bunu göz önünde bulundurun. Bazı doktorlar ilk 3 ay bağlanma bebeeğ diyor ama bu mümkün değil. Bağlanıyoruz hepimiz, ama bu gerçeği de aklımızın bir köşesine yazalım. Sonraki dönemlerde iyice iyice bağlanmış olacağız ve kötü bişey olacak diye daha çok panikleyeceğiz... Şimdiden sabırlı olmaya çalışmalıyız.
(Size söylerken bir taraftan da kendime söylüyorum bunları, ben de sabır taşı değilim tabi)
ınşallah ...........dualarınıza ıhtıyacım var :106::109:
ben 100mg'lık sabah ve akşam kullanıyorum. ikisini de vajinadan alıyorum çünkü ağızdan alındığı zaman yer ayaklarının altından kayar dedi doktorum.
bide ben 200 mg düşün halimi baygın baygınım işyerinde
Temmuz ayında bir gebelik yaşamış olduğum için, o zaman yaptırdıklarım vardı, 3 sayfa test sonucum var o zamandan. Bazılarının geçerliği devam ediyormuş. Onlardan bazılarını tekrar istedi galiba. İstedikleri bunlar:
- FT4, serbest T4, serbest tiroksin
- Kan sayımı, otomatize (en az 18 parametre)
- Kültür, aerob, idrar, izolasyon
- Tiroid stimulan hormon (TSH)
- Toksoplasma Ig G
- Toksoplasma Ig M
kızlar psikolojik mi acaba bilmiorum, dünden beri enerjim çekildi. havada uyku havası İzmir kapalı. içim geçior oturduğum yerdeee, offfff
ya arkadaşlar ben kendimi sürekli yorgun hissediyorum.elim ayağım sanki hep titriyor. tansiyonum düşyor gibi.ben mi garibim sizde de var mı bu sorunlar? hiç bişey yapasım gelmiyor herşeyden soğudum.
normal sanırım..bende de aynı durum,sürekli yorgun hissediyorum kendimi..
çok stresli ve sinirliyim keseyi göremedik henüz aklımdan çıkmıyo hiç..hayırlısı inşallah..
selam kızlar bugün acilen çıktım kanamam oldu adet olur gibi.. doktora gittim kese yerinde sorun yok ama yatıcaksın dedi.. progesteron verdi.. yatıyorum kanamam azalarak devam ediyor..
bu arada birazdan kayganamlar gelicekmiş hamile olduğumu bilmiyolar napçam ben şimdi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?