Çok güzeldi, paylaşım için teşekkürler:)))
merhaba iyi olmanıza sevindim demek burası eylül anneleri ha ne güzel..ben iyiyim gögüslerde hassasiyet akıntı dışında pek bişey yok eger ikizse bunlar iyi günlerim herhalde
Sevgili annecikler,
Kendinizi kötü hissettiğiniz zamanlarda moralinizi bozmadan önce bebeğinizi düşünün lütfen:)
Onun hem zihnen hem de bedenen sağlıklı bir anneye ihtiyacı var. Duygusal açıdan da kendimizi korumamız gerekiyor.
Çevrenizdeki insanlarla tartışabilirsiniz, hatta çoğunlukla kocanızla. O kişiye tepki vermeden önce bi durup düşünün. Gerçekten gerekli mi bu vereceğiniz tepki, yoksa birazcık abartıyor olabilir misiniz:)
Karşınızdan tam bir hoşgörü beklemeden önce bence siz "normal ve mantıklı" davranmaya çalışın. Hoşgörü tabi ki olmalı, ona bişey demiyorum ama hoşgörülü olmalı, ben hamileyim diye düşünerek insanları çileden çıkartmayın:) Karşınızdaki hele de bir erkekse, sizi anlaması neredeyse imkansız. Bunu unutmayın.
Herşey elinizde, sakin olun, sabırlı olun. Evrene ve çevrenizdekilere pozitif enerji verin, olumsuzlukları hayatınızdan uzaklaştımaya ya da onları pozitife dönüştürmeye çalışın.
Keyifli bir hamilelik geçirmek bizim elimizde
merhaba kızlar demek ikiz üçüz istiyosunuz ha ben bi taneyle zor başediyorum üstelik 2.yide şimdi yapma sebebimizde erken menapoz riskimin oluşu yoksa allah olmayana versin diyorduk çok zor kızlar uzaktan göründüğü gibi değil çocuk büyütmek şu an tek dileğim umarım bu seferki uslu bi çocuk olur oğlumdan bi tane daha olursa tımarhaneye giderim sanırım düşünün bri uyuyor biri uyanıyor sonra ikiside birden hasta olmuş ayyyy çok kötü çok zor gece uyku falan haram büyük konuşmayayım ilk bebeği olacak arkadaşlarım çok heyecanlı görünüyolar doğal olarak gerçekten çok güzel bir duygu hamilelik ve kucağına almak ama bunların 2yada 3katıda çok ağır bir yük ben diye bir şey kalmıyor hayatınızda herşeye onlara endeksli helede sizin soluk almanıza yardım edicek yakınlarınız yoksa çok zor varsa kolay sayılır işiniz eşinizle yemek sinema gibi sosyalliğe devam edebilirsiniz biz hep zorlandık doğrusu gurbetteyiz çünkü allah sonumuzu hayır etsin 2. bebişte :))
Ohh nihayet bitti
Artık bizim de bir listemiz var kızlar
Liste üzerinde değişiklik yapmak isteyenler (güncel bilgi vs gibi)
bana iletirlerse güncellerim listeyi arkadaşlar.
Yeni gelen arkadaşlarımızı da eklerim.
Yalnız bilgilerin burada karışmaması için özel mesaj gönderirseniz çok daha iyi olur.
Hayırlı olsun hepimize
Ohh nihayet bitti
Artık bizim de bir listemiz var kızlar
Liste üzerinde değişiklik yapmak isteyenler (güncel bilgi vs gibi)
bana iletirlerse güncellerim listeyi arkadaşlar.
Yeni gelen arkadaşlarımızı da eklerim.
Yalnız bilgilerin burada karışmaması için özel mesaj gönderirseniz çok daha iyi olur.
Hayırlı olsun hepimize
ooooooh elinize sağlık:)
çok beğendim listemizi kızlar.. elinize sağlık.... harika olmuşşşş, oldukçada kalabalığız. bebek patlaması olacak sanırım eylülde!!!!!!!
yarın doktora gidiyorum ben kızlar. bugünde inanılmaz bir ağılık var üstümde. tansiyon mudur bilmem. bakalım kesemizi bebişimizi görebilecek miyiz hemencecikkkk
Merhaba kızlar ben siteye yeni üye oldum. Aşılama yaptırmıştım aralık ayında cumartesi günü bhcg testi yaptılar onikinci günde vede sonuç 24 çıktı yarın tekrar yaptıracağım inşallah yükselir değerin biraz düşük olduğunu söylediler de bebiş tutunmaya çalışıyormuş inşallah bir problem çıkmaz Allah herkese hayırlı bebekler nasip etsin inşallah
Kızlar harika bir yazı..
Mutlaka okuyun..
nsann en kk formuna dokunmann mutluluu - Aye ARMAN - Hrriyet
çok güzel bir paylaşımdı, okurken çok hüzünlendim, inşallah bizler de mutlu sona sağlıcakla ulaşırız :)
İzlediğine sevindim...Umarım diğer arkadaşlarda ilgilenmişlerdir....
Oooo kimleri görüyoruz burda...Hoşgeldin canım...Hadi bakalım hayırlısıyla eylüle kadar hep beraber....
Walla çok doğru söylüyorun....Kesinlikle dediklerine katılıyorum...Offf bugün rahat durmadım biraz temizlik yaptım hafif belim ağrıyor gerçi yapmadığım zamanda ağrıyorda ne bileyim yaaa pişman oldum sanki....(inşallah bişey olmamıştır....
hahhaha bide bu sabah ben yine idrar testi yaptım... neden mi???çizgide koyulaşma varmı beta hcgnin artığını kontrol etmek için...Evet warrr hemde kıpkırmızı ikinci çizgi idrarı damlatır damlatmaz 2 saniye içinde çıktı.... Demekki adetten 10 gün sonra böyle koyu çıkıyor önceleri yani başlarda silikti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?