2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaw kızlar ne çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi 16 sayfa hahaha
Aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.amma kalabalık olduk isimleri aklımda tutamıyorum maşallah.
Scuba canım çok üzüldüm inan çok geçmiş olsun allah sabır versin.en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın inşallah arkadaşım.Rüyacım bebeğini görmene çok sevindim.kendine çok dikkat edersen şu zorlu 1-2 haftayı atlatırsın diye ümit ediyorum.valla benim içime erkek doğuyor.aslında benm için hiç farketmez.eşim de son zamanlara kadar kararsızdı ama şimdi erkek istiyorum sanki diyor.gene de rabbim ne yazdıysa ne hayırlıysa o olsun.isim konusunda kararsızız.erkek olursa birinci ismi ali olacak.kayınpederim yeni vefat ettiği için.kız olursa ve eylülde olursa eylül olabilir.ne çok "eylül" olacak yaa:))ama benim babam da "hazan" ismini beğendiğini söylemiş anneme.onu da düşünebilirim.

kızlarrr göxünüz aydın daha cok önünüzde yolunuz var allah tamamnıa erdirsin vay be eylül anneleri topigi bile acılmış biz baya kıdeml olduk alah hayırlı dogumlar nasip etsn sıkıntısı olan soru sormak isteyen olursa yardımcı olurum hadi allaha emanet olun

gunaydin herkese .
bebek bekleyen arkadaslari tebrik ediyorum .
bayanlar benim gunum 14 ocak yani 5 gun var dun sabah akintiya karismis bir nokta seklinde lekelnme geldi iliskiden 8 10 saat sonra sizde boyle biseyle karsilastinizmi hic .yani yumurtayi kirdiginiz zaman bazen icinde boyle kahve kan karisimi nokta cikiyo akiyla ayni o gorunumde biseydi sonrada bisey gelmedi zaten :44: cevaplarsaniz sevinirimm

Merhabalar. siteyi uzun zamandır takip ediyorum. ve dün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. bugun de doğum günüm. en guzel hedıye oldu bana Allah'ım sağlıklı doğmasını nasip eder inşallah. Allah dileyen herkese nasip etsin.

korkma tatlım normalmiş bende aynı ilacı kullanıyorum hiç bişey olmaz bebeğine zararı olmaz aksine tutunmasını sağlayacak..için rahat olsun

Evet canım ama sıkıntı olmuyor izlerken online direk izliyorsun int üzerinden...bilg.indirmene gerek yok...arka arkaya zaten....her biri ortalama 20 dak sürüyor...sıkıntı yok ama...iyi seyirler...muhakkak izle derim....

Çok güzeldi, paylaşım için teşekkürler:)))

Merhabalar Ravzanur. Yerleşme lekelenmesi diye birşeyden bahsediliyor ama ilişkiden 8-10 saat sonra hemen yerleşme söz konusu değil diye biliyorum. bi 10 gün sonra falan yerleştiğini biliyorum ben. Ha pardon senin zaten adetine 5 gün kalmış, hmm o zaman yerleşme lekelenmesi olabilir sanırım. Ne dersiniz kızlar?

Cahil olduğum bir konu oldu, tatmin edici bir cevap veremedim, kusura bakma

Son düzenleme:

merhaba iyi olmanıza sevindim demek burası eylül anneleri ha ne güzel..ben iyiyim gögüslerde hassasiyet akıntı dışında pek bişey yok eger ikizse bunlar iyi günlerim herhalde

Tebrikler Babe! Dün 5. haftayı bitiren bikaç kişiyiz. Yazılan mesajlardan geriye doğru gidip son listemizi bulup, ona bilgilerini girer misin? Ya da istersen sen bilgilerini yaz, biz ekleyelim.
Şehir, yaş, kilo, boy, SAT, beklenen doğum tarihi

merhaba arkadaşlar bende eylül annesi olucam kısmetse dahası belkide ikiz annesi olucam hepinize Allahım saglık sıhat versin

selam kizlar nasilsiniz benim moralim cok bozuk, kocis canimi SIKti deli ediyo beni ya offffffffffff offffffffffffffffffffffff

merhaba arkadaşlar bende eylül annesi olucam kısmetse dahası belkide ikiz annesi olucam hepinize Allahım saglık sıhat versin

merhaba canim hosgeldin sende, masallah hemde ikiz he insallah hayirlisiyla sihhatli saglikli kucagina alirsin bebislerini

Sen de hoşgeldiiiiin Aryamina:)
(Ben nasıl sahiplendiysem bu grubu, her an kontrol ediyorum yeni mesaj var mı diye, ve herkese hoşgeldin mesajı yazmaya çalışıyorum:))

Senin de bilgilerini listemizde görmek isteriz

selam kizlar nasilsiniz benim moralim cok bozuk, kocis canimi SIKti deli ediyo beni ya offffffffffff offffffffffffffffffffffff

Herkes moralini bozabilir, ama artık kendini iyileştirmek zorunda olan sensin! Sakin ve huzurlu olmaya çalışmalısın:) Bebeğini düşün ve boşver herşeyi...

Aşılama falan mı yapıldı aryamina? Nasıl tahmin ediyorsun? Bizim de öyle bir olasılığımız var, eşimin hem anne hem de baba tarafında ikiz kardeşler var. Ama en erken ne zaman belli olur bilemiyorum ikiz gebelik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…