2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

uzulmemeye unutmaya calısıyorum uzulursem zararı kendıme cunkı benım bır oglum var onunla tesellı oluyorum allahım hıc olmayanlara nasıp etsın

hımmm benım hep duzensızlık vardır 35ve 45 arasında degısıo
en son ayda 37 gununde olmustum mesela ondan oncekınde 43 gun duzenszılık hat safada yanı

yani benim gibi düzensizmiş bende düzensiz adet görüyordum

yani benim gibi düzensizmiş bende düzensiz adet görüyordum

aynen ole cnm ben bebeısıme cok sasıorum o yuzden hem duzensızlık var hemde prolaktınım yuksektı yenı dustu benım rabbım mucıze verdı bana cok sukur ınsallah sonunda da elıme almam nasıp olur

kızlar ben cıkıyorum şımdı ış güc benı beklıyor valla hadı öpüyorum sızı ve mınık fasülyelerınızı....
allah emanet olun

hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canlarım
inşallah bende sizler gibi mutlu güzel haberler alırım pazartesi ve sizlerle paylaşırım
umarım ikinci kez bir hüsrana ugramam

canım inşallah senin içinde bebişin içinde hayırlısı ne ise o olsun,dualarım seninle

benimki de geç döllenme.. sat tarihim aslında 21 kasım ama yumurtlama günümü ateş ölçme yöntemi ve ovulasyon mikroskobu ile tespit etmiştim ona göre 5 aralık oluyo satım..
eğer bakmak isteyen olursa ateş tablomda bu..
30368d Ovulation Charts

Biz de 5i bitiriyoruz yarın, aramızda 1 hafta var:)
Ben hafta başlarının cmt olmasına da seviniyorum, abartıyorum galiba:)

bende resmen gün sayıyorum:) Allah bebişlerimizi sağsalim kucaklarımıza versin Rabbim şimdiden alıştım varlığına.. Bağlanmamaya çalışsamda istem dışı varlığından haberdarım.. mutlu ediyor varlığı :)

karagozler.......................27 Aralık

ne güzel dilekleri var çok motive olmuş herkes vede olumlu keşke önceden girsweydim bu kulübe önce ki gebeliğimden dolayı çok stres yaşamıştım çünkü

ne güzel dilekleri var çok motive olmuş herkes vede olumlu keşke önceden girsweydim bu kulübe önce ki gebeliğimden dolayı çok stres yaşamıştım çünkü

Geç sayılmaz, hoşgeldin:)
En son güncellediğimiz listemize bilgilerini yazabilir misin? Bugün en son güncellenmiş olana...

insan bazen tanıdıklarından çok tanımadığı insanlarla bir şeyler paylaşınca daha iyi hissdiyor kendini tanıdıklar biraz olumsuz yaklaşıyorlar ilk hamileliğim dış geblik olmuştu şimdi hamile kalınca yom yine yaşama ihtimalin var falan dediler moralimi bozdular neyseki o ihtimal ortadan kalktı inşallah devamı hayırlı olur.

Nick____Şehir____Yaş____Kilo____Boy____SAT____Bekl enen doğum tarihi

asi_83____Denizli____27____72____1.60____25 kasım____2Eylül
mrwmstf ____Diyarbakır____23____59____1.65____25 kasım____1 eylül
Schatzi87____Şırnak____24____54____1.70____25 kasım____1 eylül
Sevgiso ____?____?____?____?____25 kasım____?
Sebatt ____?____?____?____?____26 kasım____?
dtekin_____İstanbul____?____86____26 kasım____1eylül
Dmlonr____Istanbul____29____54____168____27 kasım____ 3 Eylül
Kalbimiz____?____?____?____?____27 kasım____?
dm-86 ____İstanbul____25____64____1,70____27 Kasım____1 Eylül
Esrant____?____?____?____?____28 kasım____?
lithium84____Balıkesir____27____49____1.60____28 Kasım____4 Eylül
nehirinannesi____İstanbul____29____74____1.60____2 8 kasım____4 Eylül
Puiko____İstanbul____37____59____1.72____29 kasım____5 eylül
scuba____?____?____?____?____?____?
sirinegzm____İstanbul____29____53____1.60____3 Aralık____10 Eylül
BelizBerkin____Ankara____30____62____1.78____4 aralık____10 eylül
lila5____?____?____?____?____4 aralık____10 eylül
elmakurdumusun____İstanbul____30____70____1.57____ 4 Aralık____10 Eylül
lightlife____İstanbul____32____87____1,70____5 aralık____11 eylül
Pembedana____İzmir____30____59____1.60____5 aralık____11 eylül
asktutkunu____?____?____?____?____10 aralık

bu mesajıma alıntıyla cevapla de ve burdaki bilgileri ekle listeye. Son adet tarihine göre sıralama yapıyoruz...

ben yakınımdaki pek çok kişşiye söylemedim ve 3 aydan sönce de söylemeyi düşünmüyorum. Ama burdan istediğim gibi haykırabiliyorum, herkes benim gibi:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…