• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

nasılsınız kuzucukların kalbı pıtt pıttt atmaya baslamıs

benımde reglım bıttı bu ay dınlenıcem hatta kardesımın sozu var oraya gıdıcem esım ıs geregı yanımda olamıcak ama napalım.subat ayı ugurlu gelır ınsallah

insallah tatlım hersey gönlüne göre olsun en kısa zamanda yine aramızda görelim seni :64:

ya asicim senin ticker da 7 hafta diyor ama geçen dikkatimi çekmişti sat 7 hafta fazla olmuyor mu yanlış mı hesapladın acaba

canım ben de çok üşüyorum özellikle ayaklarım gece kat kat yatıyorum bir görsen.aman beline ve ayaklarına dikkat et.ilerde bebeğin kolik olma riskini arttırıyor dedi bana anne arkadaşlarım

valla üst üste giymişim zaten yinede üşüyorum inşallah gecer ......

İYİ WALLA KORKULUCAK BISI YOKMUS COK SUKUR
HAFTAYA CARSAMDA DR GIDICEM BAKALIM GOREBILICEKMIYIZ BENIMKI GEC OLUSMUS SANIRIM
27 KASIMDI SAT 30 ARALIKTA TAHLILDE 79,83 CIKTI 2 GUN SONRA TEKRAR DENEDIK DR ISTEDI DIE 218 YUKSELDI KORKULUCAK BISI YOK SANIRIM AMA BEN YINEDE DIGER KISIELRE GORE DUSUK DEGERELER DIE COK KORKUORUM :59::nazar::nazar::nazar:

ya asicim senin ticker da 7 hafta diyor ama geçen dikkatimi çekmişti sat 7 hafta fazla olmuyor mu yanlış mı hesapladın acaba

evet yanlış hesaplamışım düzeltmem gerekiyor sanırım 4ve 5hafta arasındayım ...
pazartesi doktorda randevum var o zaman tam belli olur sanırım

hoşbulduk...bizimki henüz göstermio kendini drum bhcg 1500ile 3000 arasındayeken kese görülür dedi benim yarın inş 900lere çıkıcak ilk öğrendimde 63 tü 4 gün sonra 4 e katladı şimdi 4 gün daha geçti bakalım yarın ne çıkıcak..sanırım geç yumurtluorum senin kanda ne çıktı sonucun?

benim adetten bir gün önce 334 tü kan değerim

İYİ WALLA KORKULUCAK BISI YOKMUS COK SUKUR
HAFTAYA CARSAMDA DR GIDICEM BAKALIM GOREBILICEKMIYIZ BENIMKI GEC OLUSMUS SANIRIM
27 KASIMDI SAT 30 ARALIKTA TAHLILDE 79,83 CIKTI 2 GUN SONRA TEKRAR DENEDIK DR ISTEDI DIE 218 YUKSELDI KORKULUCAK BISI YOK SANIRIM AMA BEN YINEDE DIGER KISIELRE GORE DUSUK DEGERELER DIE COK KORKUORUM :59::nazar::nazar::nazar:

benım 25kasım sat 3ocakta kan testinde 155,3cıktı benim bebişde geriden geliyor sanırım yani gec döllenme olabilir seninkiside öyledir ....normal zyklus senin kac

Haftanın son günü olunca annecikler işleri erken bitirdi, buraya koştu:)
Yetişemiyorum okumaya:):49:

sat 25 kasımsa 6 haftalıksın canım:nazar:

işte dün saglık ocagına gittim 6haftalık dendi sat ıma göre ama benim adetlerim düzensizdi ve son iki ay 38günde bir oldugum icin daha kücüktür diye düşünüyorum bu sitede bir doktora yazdım oda iki hafta sonra 6haftalık olur dedi ....artık pazartesi belli olur herşey sanırım

ben bu aralar durduk yere hep kırılıp bozuluyordum eşime.... bu son günlerde hep durduk yere agladıgımda oldu ama hic düşünmezdimki hamile kalacagım ve cok üşüyorum hemde cok eşim sıcak diyor bense üşüyorum .......sizlerde öyle olan varmı kızlar????

evet canım acaip derecede bir üşüme bende de var,bunun nedeni belki eskisi kadar hareketli olamamızda olabilir.

benım 25kasım sat 3ocakta kan testinde 155,3cıktı benim bebişde geriden geliyor sanırım yani gec döllenme olabilir seninkiside öyledir ....normal zyklus senin kac

zyklus ne demek ben yine yeni bişi öğrencem sanırım çok kitap okumam lazım çok :1:

işte dün saglık ocagına gittim 6haftalık dendi sat ıma göre ama benim adetlerim düzensizdi ve son iki ay 38günde bir oldugum icin daha kücüktür diye düşünüyorum bu sitede bir doktora yazdım oda iki hafta sonra 6haftalık olur dedi ....artık pazartesi belli olur herşey sanırım

aa tamam o zaman canım hayırlısı olsun pazartesi guzel haberlerini alalım senin de insallah..

asicim dmlonr un dediği gibi 6 hafta hatta 6+2 tabi geç döllenme olmadıysa.neyse doktorun söyler zaten.benim kan adetten 1 gün sonra 760 çıkmıştı ama herkesin aynı olcak diye bir şey yok tabi.erken veya geç döllenme olunca değişiyor değerler

yarın bebişimle 6.haftamıza giriyoruz nasipse:nazar: 1.5 aylık oluyoruz teyzeleri.:49:

hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canlarım:nazar:
inşallah bende sizler gibi mutlu güzel haberler alırım pazartesi ve sizlerle paylaşırım
umarım ikinci kez bir hüsrana ugramam :kkk:

yani adet dönemin nasıldı benim son iki ay 38günde bir oluyordu mesela

hımmm benım hep duzensızlık vardır 35ve 45 arasında degısıo
en son ayda 37 gununde olmustum mesela ondan oncekınde 43 gun duzenszılık hat safada yanı

Back