Mybell
canım mutlu yıllar dilerimmmmmmm
selam kızlar!! umarım herkesin hamileliği iyi gidiyordur...bebişleriniz de sizde çok iyisinizdirçok ilerlemişsiniz! arkadaşlar aranızda kilo alanlarınız var mı varsa ne kadar?? ben çok kilo alıcam sanırım (( ama olsun napayım bebişimin sağlık durumu iyi olsun da.ama yine de merak ediyorum işte yalnız mıyım yoksa benden başka var mı diye
selam kızlar!! umarım herkesin hamileliği iyi gidiyordur...bebişleriniz de sizde çok iyisinizdirçok ilerlemişsiniz! arkadaşlar aranızda kilo alanlarınız var mı varsa ne kadar?? ben çok kilo alıcam sanırım (( ama olsun napayım bebişimin sağlık durumu iyi olsun da.ama yine de merak ediyorum işte yalnız mıyım yoksa benden başka var mı diye
ben baya kilo aldım özellikle göbeğim çok büyüdü artık kıyafetlerim olmamaya başladı :-( zaten göbekli biriydim :-(((
çok iyiyim canım bugün.hafif mide bulantısı çok etkilemiyor.annesinin doğumgünün de fazla zorlamıyor anlaşılan.çok mutluyuz bugün
sen nasılsın canım?
ne kadar güzel doktor ayrıntılı bilgiler vermiş. bana iç bişi sölemedi. hangi hastaneye gidiyorsun????
sadece 4.90 tl kargo ücreti ödeyerek çok ama çok güzel kitap ücretsiz isteyebiliyosunuz ben hemen istedim çok faydalı olduğunu düşünüyorum sizlerde yararlananın istedim
Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu
Bu çok güzel bir şeye benziyor canım.
Gönderiyorlar mı herkese ?
bu günkü gazetede de okudum canım kayıt yaptım hemen 10 gün içinde elinizde olucak yazdı ? ama ciddi bişi yollarlar kesin
bu günkü gazetede de okudum canım kayıt yaptım hemen 10 gün içinde elinizde olucak yazdı ? ama ciddi bişi yollarlar kesin
Merhaba hanımlar. intelligender erken cinsiyet belirleme testi yapanınız oldu mu?
Merhaba hanımlar. intelligender erken cinsiyet belirleme testi yapanınız oldu mu?
Ben yapmadım test.
Bekliyorum zamanı gelince gösterecek diye
Kızlar bir şey soracağım.
Ben yürürken sol kalçama kramp giriyor.
Anneme sordum normal olur dedi.
Ama yani neden oluyor hiç bilmiyorum.
Var mı böyle bir durum yaşayan :44:
Kızlar bir şey soracağım.
Ben yürürken sol kalçama kramp giriyor.
Anneme sordum normal olur dedi.
Ama yani neden oluyor hiç bilmiyorum.
Var mı böyle bir durum yaşayan :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?