2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba, ben eylül sonu annesiyim. maşallah herkes kalp atışlarını duymuş. ben yarın doktara gideceğim. umarım bende yarın duyarım.

selam kızlar!! umarım herkesin hamileliği iyi gidiyordur...bebişleriniz de sizde çok iyisinizdir çok ilerlemişsiniz! arkadaşlar aranızda kilo alanlarınız var mı varsa ne kadar?? ben çok kilo alıcam sanırım (( ama olsun napayım bebişimin sağlık durumu iyi olsun da.ama yine de merak ediyorum işte yalnız mıyım yoksa benden başka var mı diye

ben baya kilo aldım özellikle göbeğim çok büyüdü artık kıyafetlerim olmamaya başladı :-( zaten göbekli biriydim :-(((

yalnız degilsin canım bende 1.5 kilo almışım iştahsızlık var yiyebildigim şeyler genelde hamur işi bulantımı bastırsın diye ama oda kilo yapıyor haliyle

çok iyiyim canım bugün.hafif mide bulantısı çok etkilemiyor.annesinin doğumgünün de fazla zorlamıyor anlaşılan.çok mutluyuz bugün

sen nasılsın canım?

Nice mutlu yıllara sevdiklerin, ailen ve miniğinle birlikte:)

2011 Eylül anneleri kaç kilo aldık diye bir topikimiz daha var, oraya da bakabilirsiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/415885-2011-eylul-anneleri-kac-kilo-aldik.html

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar. intelligender erken cinsiyet belirleme testi yapanınız oldu mu?

Kızlar bir şey soracağım.
Ben yürürken sol kalçama kramp giriyor.
Anneme sordum normal olur dedi.
Ama yani neden oluyor hiç bilmiyorum.
Var mı böyle bir durum yaşayan :44:

Ben yapmadım test.
Bekliyorum zamanı gelince gösterecek diye

Ben dayanamadım yaptım cumartesi günü, erkek cikti benimki. Ama kesin degil tabi. Eglence olsun diye yapmis oldum, yine de ultrasonu beklemek lazım.

Benim de oluyordu geçen gün ama geçti şimdi, vücudumuz hassas oldugu icin normal zamanda olsa hissetmeyeecegimiz agrilari bile hissediyoruz. zannedersem her tarafimizin agrimasi bu yuzden. Endişelenme bence sen de.

bende de sağ kalçamda var o kramp. bazen dayanılmaz oluyo ayağımın üzerine basamıyorum. gece sağ tarafıma dönerken çok ağrılaırm olabiliyo. bana da normal dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…