2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaa ne mutlu sana maşallah benim çok berbat geçiyor.şu 3ayı bir doldursam diye bakıyorum hayırlısıyla. eğer kendi jinekolog doktorun varsa ona da sor canım demir hapnı.

merhaba arkadaşlar dünden beri yatıyorum grip oldum evde olduğum halde nasıl oldum anlamadım ilaç da alamıyorum başka ne yapabilirim fikriniz var mı

merhaba arkadaşlar dünden beri yatıyorum grip oldum evde olduğum halde nasıl oldum anlamadım ilaç da alamıyorum başka ne yapabilirim fikriniz var mı

arkadaşım bol bol c vitamini al ve kesinlikle ilaç alayım deme sakın ve de lütfen kimseyle öpğüşme çok yaklaşma suan en çok bakteriye açık dönemdeyiz küçük çocuk bile olsa yaklaştırma yanına ve bol bol dinlen portakal greyfurt kivi eksik etme. ıhlamur içebilirsin hiç bir zararı yok

bugün yaptıracam canım bakalım hayırlısı

ballı ıhlamur içebilirsin arkadaşım mandaline ve portakal takviyesi başkada hiçbirşey yapma birde tavuk suyuna çorba

kızlar benim kasıklarımda ağrı var sizde de oluyor mu....üşütmüş olabilirmiyim

günaydın kızlar işten güçten vakit olupta giremedim :) nasıl gidiyor hamilelik. Ben ilk günlerde sanki karnımda kıpırdanıyormuş gibi hissettim şimdi hiçbirşey hissetmiyorum. Cuma günü kalp atışlarımızı dinlemeye gidicez allahın izniyle :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…