kan sayımın tam çizgide dedi ve bunu verdi sağlık ocağındaki doktor. zaten folic plus içiyorum günde 3 tane. şimdi bu kan hapından içicem yine kusarsam bırakıcam zaten kullanmayacağım. ben sorunsuz bir hamilelik geçiriyorum ağrım kusmam tiksinmem hiç bir şey yok. arada yumurtalıklarda sızı olmasa hamile olduğumu anlamayacağım bile.
merhaba arkadaşlar dünden beri yatıyorum grip oldum evde olduğum halde nasıl oldum anlamadımilaç da alamıyorum başka ne yapabilirim fikriniz var mı
yaa ne mutlu sana maşallah benim çok berbat geçiyor.şu 3ayı bir doldursam diye bakıyorum hayırlısıyla. eğer kendi jinekolog doktorun varsa ona da sor canım demir hapnı.[/QUOTE
az ewwel teyzemle konuştum onun hamilelikleride sorunsuz geçmiş. ailede kalıtsal olabilir bu durum. kadın doğum uzmnaımı yeni değiştim. beni tatmin etmedi. sadece keseyi gördük önümüzdeki ay tekrar gel deyip yolladı beni. ne bi kan tahlili ne idrar tahlili hiç bişey yok. sağlık ocağındaki aile doktorum ve ebeyle irtibattayız sürekli. sağlık ocağı doktor un yapması gerekenleri yaptı ve ücretsiz. bu ayın sonunda aile hekimimiin eşide hamileymiş onun doktoruna gidicem. sağlık ocağından o kadar memnun kaldımki anlatamam. tahlil test aşı ne yapılacaksa. ebe beni arayıp haber werecek üstelik. muhakkak sağlık ocağına kayıt yaptırmakda gerekiyomuş. 6 ayda tetanoz aşısı için
bugün yaptıracam canım bakalım hayırlısıgünaydınlar kızlar...bu aralar topik biraz sakin şimdi herkes 2li test zamanını bekliyor.2li testler yapılmaya başlansın siz o zaman görün burayı :)) şimdi herkes benim gibi 10.haftayı doldurmayı bekliyor galiba
bebişi göremeyen kalp atışını duyamayan arkadaşlarım..biliyorum çok zor bu belirsizlik ama yaptığınız stresin bebeğinize yansıdığını unutmayın.ben de çok evhamlıyımdır paniğimdir ama etrafımdaki arkadaşlarıma bakıyorum bazıları o kadar rahattı ki hamilelikte hiçbir şeyi kafaya takmadılar, ne 2li ne 3lü test, ilk muayenelerine bile 2.ayda gittiler.sorunsuz bir hamilelik geçirdiler bebişleri de sapasağlam. tabi herşeyin aşırısızı zarar. çok da relax olmamak lazım.
mymel canım kaç gündür kendine eziyet çektiriyorsun.vajinal muayenin gebeliğe hiçbir zararı yok ki...hele senin durumunda yapılması gerekli bence bir an önce düzgün bir yerde yaptır ve kurtul stresinden
merhaba arkadaşlar dünden beri yatıyorum grip oldum evde olduğum halde nasıl oldum anlamadımilaç da alamıyorum başka ne yapabilirim fikriniz var mı
kızlar benim kasıklarımda ağrı var sizde de oluyor mu....üşütmüş olabilirmiyim
arkadaşım bol bol c vitamini al ve kesinlikle ilaç alayım deme sakınve de lütfen kimseyle öpğüşme çok yaklaşma suan en çok bakteriye açık dönemdeyiz küçük çocuk bile olsa yaklaştırma yanına ve bol bol dinlen portakal greyfurt kivi eksik etme. ıhlamur içebilirsin hiç bir zararı yok[/Q
önerilerin için tşk ederim uygulayacağım
benimde karnımda ara ara çok şiddetli giriyor
ballı ıhlamur içebilirsin arkadaşım mandaline ve portakal takviyesi başkada hiçbirşey yapma birde tavuk suyuna çorba
ara ara değil sürekli sabah banyo yaptım biraz üşüdüm ondan olur mu
Günaydın kızlar.
Nasılsınız,bebişler nasılllllll
Günaydın kızlar.
Nasılsınız,bebişler nasılllllll
günaydın canım ben 2 gündür gripten yatıyorum malesefsen nasılsın
günaydın hayatım.iyidirler inşallah
sen nasılsın?
Aranızda benim gibi ikinci hamileliği olan var mı?
Benim bir kızım var 8 yaşında,
Benim kızım 12.yaşında
buda 2.ci Allah nasip ederse,ben birdaha bebek
düşünmüyordum.Ama sonra fikrim değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?