2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ama 8.haftadayız 7+2 bi gariplik yok mu

Benim de öyle 5 gün geriden geliyor,birşey olmaz dedi dr.Demek ki geç yumurtlamışsın bu ay dedi.
Eğer ilişki yasak olacak bir durumun yoksa vajinal baktırmakta da bir sakınca yok diye biliyorum ben.
Rahatla biraz Haftaya duyarsın miniği bam bam bam diye:)

kan değerim 315 şuan, hiç 2 kat artarak yükselmedi ama, 4 gün önce de 249 du, yavaş yavaş yükseliyor. dr bu yüzden normal değil dedi:26: bilmiorum bakalım yarın ne olacak

kan değerim 315 şuan, hiç 2 kat artarak yükselmedi ama, 4 gün önce de 249 du, yavaş yavaş yükseliyor. dr bu yüzden normal değil dedi:26: bilmiorum bakalım yarın ne olacak

Geç döllenme de olabilir gibi gerçekten..
Ayrıca korkma dış gebelik bile olsa korkulacak bir değere(tüpünü patlatacak kadar) ulaşmamış.
Tek taraflı bir kasık ağrın var mı,şiddetli,ağrı kesici ile bile geçmeyen?

yarına randevu almaya çalışıyorum canım, bugün 6 haftalık görünüyo SAT a göre... ama kan değerlerine bakarsan 3-4 haftalık gibi, dün 315 çıktı en son değerim...

iyi de 315 kan değeri ile kese görünmezki en az 1500 olması lazım..

hımm ozaman kimyasal gebelik olabilir pozer hayırlısı olsun Herşey Allah'tan o ne yazarsa biz onu yaşıyoruz

ama 8.haftadayız 7+2 bi gariplik yok mu

7+1 de baktırdım vajinal.benim karnımdan göremedi doktor.kese çok küçük dedi. zaten düşük tehlikem olduğu için vajinadan bakıyor bir müddet böyle devam edicek dedi. daha önce de bu doktoruma gitmiştim.bence telaşlanmana gerek yok.vajinadan baktırsan görürdün muhtemelen.beta hcgdeğerlerin normalse dış gebelik boş gebelik tespiti bu haftalar çok önemli.ben bunları düşünerek vajinal olur dedim.pıt pıt atıyordu bebeğiminn .üstten göremedik( çok şükür nazar değmesinn. evt zor oluyor insan çok utanıyor ama napıyım bebeşimin sağlığı çok önemli.

hiç bilmiorum ne olduğunu... dün alttan muayene ederken sol kasığım acıdı söledim dr a ama önemli değil ddi. onun dışında herhangi bir ağrım yok...

iyi de 315 kan değeri ile kese görünmezki en az 1500 olması lazım..

1000 den sonra göründüğünü biliyorum. SATa göre baktıklarında 6 haftalık olması gerekli ama değerler 6 haftaya göre çok düşük...

hımm ozaman kimyasal gebelik olabilir pozer hayırlısı olsun Herşey Allah'tan o ne yazarsa biz onu yaşıyoruz

onu da sordum kimyasal olsaydı kanaman gelirdi, kan değerinde 10 lara kadar gerilerdi dedi dün dr. bende gerileme yok az az artış var. daha çok dış gebelikten şüphelenio sanırım... yarın ultrasonla bakılacak bakalım, o zaman netleşir sanırım...

herkese tekrar merhaba,hepinizi sağlıklı bi hamilelik geçirmenizi diliyorum önce..bende eylül annesi olucam inş.benimde sat a göre BTD farklı olucak,sanırım 10-18 eylül gibi 7 haftalık minik,en son kalp atışını gördüm,duymadım ama görmek bile yetti..7mm boyutundaymış kendisi..zor geçirdiğim bir dönem,sizin gibi,mide bulantım had safhada olduğu için bişey yememeyi tercih ediyorum..2 kilo vermişim..ama bu gün hiç bulantım olmadı çok şükür,iyi olsam bi türlü kötü olsam bi türlü..doktor bulantı olmasının iyi olduğnu söyledi en son,bi taraftan yarın yine bulantım olsun istiyorum bunun dışında ağrım ve sürekli uyku hali mevcut..aç susuz yatmak uyumak istiyorm,ama çalışıyorum malesef :2:size tahlil yapıldımı daha önceki sayfalara baktım ama göremedim benden doktor bir sürü tahlil istedi..bi dahaki randevum 3 afta sonraya ama beklemem kadar,sonuçları öğrenmek için giderim h.sonu dk.a sizden de istendi mi hiç tahlil??

bunun yanısıra forumu takip ettiğim kadarıyla bebeklerini kaybedenlere geçmiş olsun demek istiyorum,herşeyin hayırlısı tabi bunu da unutmamak gerek,herkese sabır diliyorum..bundan sonra herşey daha güzel olucak işalah sizin için..

hoşgeldin canım, gebeliğin hayırlı olsun :)

bizden de bir sürü tahlil istendi, gebeliğin başında yapılan rutin testler bunlar. tam kan sayımı, tiroidler, idrar sayımı ve kültürü, toksoplazma, hıv, rubella vb. mikrobik durumları içeren testler.
testler 3 içinde çıkıyor zaten sen de sonuçları alır gidersin doktoruna minişini de görmüş olursun :)

Selam hoşgeldiinnnn
Tebrik ederimmmmm Ben de sana güzel bir hamilelik diliyorum.
Ben de istedi tahlil 20 tane falan,yaptırdım bi sorun çıkmadı çokşükür yola devam ediyoruz:)
Evet mide bulantıları çok yoruyor insanı ,bi de çalışıyosan ,sabah sabah sadece bönbön etrafa bakabiliyosun:) Napalım umarım az kalmıştır,benim de bugün iyiydi.Hatta 3 hafta sonra ilk defa canım tatlı çekti.Şüpheleniyor bu sefer insan acaba niye bitti diye aman bitsin dedim yaaa 1gün de ağzımın tadı yerinde olsun.

kızlar aranızda haftası benimle olup kilo alan varmı???bende çok fazla mide ekşimesi ve yanması oluyor o yüzden midir yoksa gebelikten midir acayip acıkıyorum ama midemde acıkınca bulanmaya başlıyor bende haliyle mide ekşimem yanmam geçsin diye midemi bastıracak bişyleyler yiyorum...bide bebeğime bişy olmasın diye her işi eşim yapar oldu ben şimdiden kilo almaya başladım....1,5 2 kilo aldım nerdeyse pantolonlarım sıkmaya başladı şimdiden....üfff ekmeği az yiyim diyorum ama az yiyince reflüden mahvoluyorum....

teşekkür ederim biraz önce aldım sonuçları eşim getirdi,şöyle bi baktım sanırım benim değerlerimde de bi sorun yok,yani umarım öyledir benimde canım cips istedi bugün ilk defa,yesem mi yemesem mi diye düşündüm önce,ama düşünürken bi paketi bitirmişim :)umarım herkesin ve hep böyle geçer hamileliğiiiii

ben 900gr almışım ama 10 gün sonra kontrol var ne kadar daha alırım bilmiyorum, ilk 3 ay kilo almamı istemiyor doktorum.

benim asıl derdim memelerim, inanılmaz şiştiler.. geçen gebeliğimden kalma süt bezelerim vardı sertleşmiş dağılamamıştı.. şimdi onlar sıkışıyor ve inanılmaz canım yanıyor.
hiç böyle sıkıntısı olan var mı?

Son düzenleme:

inşallah canım Amiiinn...

tıpkısının aynısı wallahi...aynı ben...

tıpkısının aynısı wallahi...aynı ben...

:))))ne olcak peki 9 ay sonunda:))???20 - 25 kilo almayız herhalde demi:))bebeğim yeterki sağlıklı sıhattli doğsunda doğumdan sonra veririm diye teselli ediyorum kendimi....walla aynanın karşına geçice veya kıyafetlerimi giyince moralim bozulmaya başlıyor...saçmalama diyorum hamilesin tabi alacaksın kilo diye kendimi teselli ediyorum bebeğimi düşünüyorum...ama şimdiden sanki biraz hızlı gidiyorum o moralimi bozuyor...

nurrr nasılsın???seni buralarda görmek beni mutlu ediyor....Allahım inşallah en kısa zamanda sana tekrardan üstelik kendiliğinden sağlıklı sıhatli bi bebek verir...inanıyorum en kısa zamanda güzel haberlerini alacağız...

iyiyim canım toparlandım biraz.her ne kadar eylül annesi olamıycak olsamda sizin hamilelik süreclerinizi iyi haberlerinizi hep takip edicem.inş bigün tekrar nasip olursa bebiş sahibi olmak sizin bilgilerinizin tecrübelerinizin bana faydası olacak.tsk ederim canım hamilelerin duaları kabul olurmuş benim içinde dualarınızı eksik etmeyin.:80:

canııımmm süpersiin bizimle olman harika.. gerçekten yürekten diliyorumm sağlılı bi bebiiş en kısa zamanda tutunsun anneciğine inşallah tatlım gönlünü ferah tut hep aklımdasın dualarımdasın..iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…