2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yoldaymış derken yenimi gidiyor yoksa dönüyormu :44:
daha yeni gidior
Topluca bu doktorlardan çektiğimiz ne yahu..

Kimimiz doktor bulamadık

kimimiz bulduk anlaşamadık

Çocukları kadın doğumcumu yapsak napsak

evet eevveeettt çok mantıklıııııı hem acayip parada kazanırlarr
peki peki ozaman melisin de dedigi gibi ustune bataniye falan atıveriris.. gerci kız olduguda kesin diil napicam bilmiyom.. benim karnımdaki bebek diil galiba
ahahah o ne demekk bee ölee demeee biraz daha sabrett cnm kesinleş,cek
sen yoktun yinee saldırıyaa uğradık meloşummm
lennnnn ben de seyredebilseydim keşkem şu düğünü..........
netten gelinliğe bak mutlakaa ama üstü çok hoş
kivimmmmm bak cvp verin ama kendinizi strese sokmayın önce bebeklerrr kuzummmm
deniz arabaya bakmadan dicektimki yaa ben anlamam görmeden ama görünce çok hoşuma gitti fiyat güzel bi kere çift yönlü olması güzel ayrıca çok kaliteli duruor 1 2 milyarlıklar gibi benden tam puan
:60

ya sen varyaaa onların yedikleri pipi bizden cıkarsa nedicezzz ozmn bebem bana baba mı dicek anamı

bakayım biraz daha. çok seçeneğimizde yokki. mağazları falan gezdim. 500 600 den başlıyo çift yönlüler. bunun oturma kısmı çıkıyomuş puset olarak da kullanabiliyomuşsun o da ilgimi çekti

benim aldığım da çift yönlüydü, taksitli 275 nakit 200 dediler, markasını tam hatırlamıyorum mağazanın önünden geçersem bakıp söylerim ama sağlam bişeydi. puset olabilmesi iyi tabi ama hem puset hem araba alsan bu rakama ancak ulaşır herhalde.

gerçi ben alışveriş olayına son aylara doğru gireceği, fiyat araştırması yapmadım ama yine de pahali gibi geldi bana. umarım istediğin özelliklerde uygun fiyatlı birşey bulursun :)

bu yastık uyutuyor mu acaba?uyumak için denemediğim kalmadı...imreniyorum güzel güzel uyku çekenlere...

ya hiç sorma melisim yaaaaa birazdan ciddi konulara eğilecem konuşmamı hazırlıyorum
ayten bilgi içerikli mesaj atıcam nerdeysen gellllllllllllllllllllllllllllllllll

birazını bana versen:)bütün gün sersem sersem geziniyorum evde,depresyona giricem böyle giderse...

cnmm bende uyuyamıyordum ama hamile yastığından beri çok rahat uyuyorum çok şükür tabi ben almadım valla 79 tl verip eşim dikti ebatları olan bir site bulduk sadece içinin elyafına para verdik eğer elinden gelen birileri varsa çevrende diktirebilirsinde 10 dakika bile sürmüyor dikilmesi
Ninni Line - Hamile ve Emzirme Yastklar, Emzirme Yast, Hamile Yast
bendeki buna benziyor

eşin gelsin mışıl mışıl uyursun canım

ayy benim o varken de bu sorunum vardı,ilaç kullanıyordum uyumak için.olmadı bi psikoloğa mı gitsem?kafama çok takıyorum bu sorunu....bebişim de uykusuzluk çekiyormudur acaba?annenlerin yaşadıklarını hissederler diyorlar...

:) fiyatlar çok çok çok uçuk. biraz bakın bence anca bebeğin çeyizini hazırlarsın.

bende diktireyim bari belki işe yarar,canım ne kadara mal oluyo kendin diktirince?

bende diktireyim bari belki işe yarar,canım ne kadara mal oluyo kendin diktirince?

cnm bizde evde kumaş falan vardı sadece elyaf aldık kilosu 6,5 tl idi 4 kilo aldık ama tamamını kullanamadık yarım kilo kadarı arttı ama enini 35 cm değil 25 cm gibi yaptık 35 cm çok büyük oluo yatağa sığamıyoruz:))))))
yani 79 tl yerine 25 tl ye geldi yatması müthiş rahat

cnm öncelikle allah kavuştursun o yastığı alana kadar yorganınlada idare edebilirsin ben öle yapıorum eşimin üstü açılıor briaz ama napimm ama yazın bence çok gerekecek başta bu ne ya demiştim ama insanın göbeğini koayacak yere ihtiyacı oluor birde bebeğim uyumuordur diye üzülme biz hop hop hoplarken bile onlar uyuyorlar
lennnnnnnnn bişey değil ayten kabusum olurmuş gece anam korktum valla lennn
kıskanılan bi topic olduk çıktık haaaaaaaaaa
akşam nazar duası okuyacağımmmmm
ev de olanlar okuyup üflesinnnnnnn lennnnnnnn
tememm okuyalımm
ya hiç sorma melisim yaaaaa birazdan ciddi konulara eğilecem konuşmamı hazırlıyorum
ayten bilgi içerikli mesaj atıcam nerdeysen gellllllllllllllllllllllllllllllllll
ahahahhahahaha bu sefer direk sana dalamadı yaaa
hoooyyyyttt, noluyoooooo bakiiiim?

aha geldi psikpat ayy yani psikologggg

çok iyimiş ya en kısa zamanda bende diktiricem sağol canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…