2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iyi aksamlar hepinize cepten giriyorum çok detaylı yazamiycam bu gün detaylı ultrasonum vardı pek iyi geçmedi canım sıkıldı biraz

aynen öyle canım..Bence de 2 den aşağı değildir hatta 2500 civarıdır diyorum ben..

Kızlar iyi aksamlar hepinize cepten giriyorum çok detaylı yazamiycam bu gün detaylı ultrasonum vardı pek iyi geçmedi canım sıkıldı biraz

Elmam çok merak ettim seni ya noldu hayırdır kısaca anlatsanaa..

inşallah canım ya öğrendiğinde bizede söyle merak ettim
tamam canım walla 2 wardr dıyom damla da 2500 dedı
aynen öyle canım..Bence de 2 den aşağı değildir hatta 2500 civarıdır diyorum ben..

ayyyy yaaa cok ama dımııı

Elmam çok merak ettim seni ya noldu hayırdır kısaca anlatsanaa..

aşk olsun o nasıl söz öyle çoook kızarım sanaa bütün hamileler güzeldir senin gençliğin bile fark atar bana 7 yaş geriden geliyosun kuzum.

ayyy damlam ablam senın fızıgın yeter bea

Damla canım merak edeceğini biliyordum hemen kısa bir özet yapayım uyku beye gittik ilk etapta gayet iyiydi sıcak kanlı ilgili sonra ultrasona girdim ultrasonu düşündüğüm gibi degildi yani çok net değil 4boyutlu gibi normal ultrasonda detaylı inceleme yapıyor yanmızda neyse başladı bebeğimi incelemeye ve saymaya beyinde genişleme kalpte leke böbrekte açıklık gibi tabi dünya basımıza yıkıldı bir an diğer hersey normal dedi sagolsun amniyosentez dedi ama bişeyde olmaya bilirmiş falan filan

canımm geçmiş olsun bence başka bir doktorada görün ultrasonu iyi olan bir doktora.inşallah birşey çıkmayacak sıkma sen canını

canımmm benım lutfen hemen uzulme bak oslemımde sıkıntı cektı cok sukru tertemız cıktı senınde oyle olacak inş tatlım nezamn amnıyosentez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…