selam canım senin yüzünden gönderdin bize o siteyi içim gidiyor resimlere bakıyorum
Kızlar iyi aksamlar hepinize cepten giriyorum çok detaylı yazamiycam bu gün detaylı ultrasonum vardı pek iyi geçmedi canım sıkıldı biraz
benım dedıgme baktınmı canım nasılllll
Kızlar iyi aksamlar hepinize cepten giriyorum çok detaylı yazamiycam bu gün detaylı ultrasonum vardı pek iyi geçmedi canım sıkıldı biraz
inş canımm ama benm bayıldım yaa ben neden bole guzel olmadımkı
çoook beğendim çok güzel canım yakışır semih beye
ayyyy sagol canım benım umarım cok ucuk bı fıyat degıldr yaaa
benımde ewım beyaz agırlıklı bayılıyorum hemde bu odada sonradan zıyan olma rıskı az damlam dımı her halukarda kullanılır cekmecesı dolabı wssws...yok canımm fıyat yazmıyo msakoya gtcem ama 2den asagı degıldr bence sence??*
emineeeee:80::80::80:
tamam canım walla 2 wardr dıyom damla da 2500 dedıinşallah canım ya öğrendiğinde bizede söyle merak ettim
aynen öyle canım..Bence de 2 den aşağı değildir hatta 2500 civarıdır diyorum ben..
ayyyy yaaa cok ama dımııı
Elmam çok merak ettim seni ya noldu hayırdır kısaca anlatsanaa..
aşk olsun o nasıl söz öyle çoook kızarım sanaabütün hamileler güzeldir senin gençliğin bile fark atar bana 7 yaş geriden geliyosun kuzum.
iyiyim canım sen nasılsın.buarada çizimlerine bittim canım maşallah çok yeteneklisinslmm :80::80: iyi akşamlar
geçmişi okuyordum nasılsın
tamam canım walla 2 wardr dıyom damla da 2500 dedı
ayyy damlam ablam senın fızıgın yeter bea
iyiyim canım sen nasılsın.buarada çizimlerine bittim canım maşallah çok yeteneklisin
olabilir canım yaa burası istanbul
iyiyim canım sen nasılsın.buarada çizimlerine bittim canım maşallah çok yeteneklisin
Damla canım merak edeceğini biliyordum hemen kısa bir özet yapayım uyku beye gittik ilk etapta gayet iyiydi sıcak kanlı ilgili sonra ultrasona girdim ultrasonu düşündüğüm gibi degildi yani çok net değil 4boyutlu gibi normal ultrasonda detaylı inceleme yapıyor yanmızda neyse başladı bebeğimi incelemeye ve saymaya beyinde genişleme kalpte leke böbrekte açıklık gibi tabi dünya basımıza yıkıldı bir an diğer hersey normal dedi sagolsun amniyosentez dedi ama bişeyde olmaya bilirmiş falan filan
Damla canım merak edeceğini biliyordum hemen kısa bir özet yapayım uyku beye gittik ilk etapta gayet iyiydi sıcak kanlı ilgili sonra ultrasona girdim ultrasonu düşündüğüm gibi degildi yani çok net değil 4boyutlu gibi normal ultrasonda detaylı inceleme yapıyor yanmızda neyse başladı bebeğimi incelemeye ve saymaya beyinde genişleme kalpte leke böbrekte açıklık gibi tabi dünya basımıza yıkıldı bir an diğer hersey normal dedi sagolsun amniyosentez dedi ama bişeyde olmaya bilirmiş falan filan
bebek odas1, bebek odalar1, bebek mobilya, bebek odas1 tak1mlar1, bebek mobilyas1, gen odas1, gen odalar1, gen mobilya, gen odas1 tak1mlar1, gen mobilyas1 sayfa acılınca bebe yazan kısma tıkla katalog cıkacak 5. oda takımı beyaz olan
mobilyalar çok hoş senin beğendiğin de sade ve şık süpermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?