2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sana yapılan vicdansızlık.
ben de nisanda 7 aylık ölü doğum yaptım, günlerce haftalarca ruh gibi gezdim
o kafayla nasıl hesap yapabilirsin ki?

:82:
ben de öyle düşünüyorum. şirketime daha söylemedim gebeliğimi o yüzden tututmları ne olacak hiçbir fikrim yok. ama anlayış ve izin yoksa, Ces de yok deyip çıkarım. problem degil.

yani.eşim şimdiden çık diyor da ben yine doğana kadar çalışayım diyorum.zorlamadığı sürece çalışırım.

:82:

yani.eşim şimdiden çık diyor da ben yine doğana kadar çalışayım diyorum.zorlamadığı sürece çalışırım.

evet hem de kafanı dağıtmış olursun, gerçi ben olsam eşimi dinler çıkardım ama sen bilirsin yine de.

kızlar 2 li ve 3 lü testi yaptıracak mısınız?

Bende yaptırmak istemiyorum.Doktorumla konuşup değerlendirdikten sonra net bir karar vereceğim.
Fakat bana bırakılırsa yaptırmam,geçen yıllarda hamile kalan arkadaşlaımın neler yaşadığını
gördükten sonra böyle bir karar verdim.

sana yapılan vicdansızlık.
ben de nisanda 7 aylık ölü doğum yaptım, günlerce haftalarca ruh gibi gezdim
o kafayla nasıl hesap yapabilirsin ki?

yaptım canım.bünyem artık dayanıklı.9 haftalık düşük yaptığımda da 1 güz izin aldım sonraki gün işteydim.bazı işler izin kaldırmıyor maalesef.sabır işte özel sektör canın alıyor.

anladım tşk ederim

evet hem de kafanı dağıtmış olursun, gerçi ben olsam eşimi dinler çıkardım ama sen bilirsin yine de.

zorlarsa çıkacam.oh ev hanımı olurum.günlere giderim şıkır şıkır diyorum eşim sen böyle yaşayamazsın diyor.niye diyorum dedikoduda yapıcam gülüyor.seni hiç böyle görmedim ya tuhaf geliyor diyor.ne özlemişim evde oturmayı.....

inşallah bu hamileliğimizde yüzümüz güler..
seninle çok paralel gitmişiz diyebilirim
ben ilkinde 8 haftalık kaybettim
ikinciyi 7 aylıkken.

inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alabiliriz yavrularımızı, dualarım hep bu yönde.

Son düzenleme:
2 li 3 lü testleri ben de yaptırmayı düşünmüyorum.bu na dayanamam.

ben de çok özledim. evde yapmak istedigim bir sürü is var, haftasonlari yapmak istemiyorum cunku tatilim bitiveriyo hemen, soyle bir suru gunum olsa dolaplarin icerlini falan degistirme giib planlarim var ama sigistiramiyorum hicbir zamana. Ben de dogum iznine ayrilince yapicam artik napalim.

7 aylık olanı unutamıyorsun dimi.ben hala unutamadım.inşallah bu sefer şans gülecek hepimize.bu sefer şeytanın bacağını kracaz.öyle hissediyorum

7 aylık olanı unutamıyorsun dimi.ben hala unutamadım.inşallah bu sefer şans gülecek hepimize.bu sefer şeytanın bacağını kracaz.öyle hissediyorum

kızlar çok özür 3 kere atmış program yazıları.bu problem sizde de var mı yoksa benden mi kaynaklanıyor anlamadım gitti.

aynen dolap içleri hep aklımda üstünkörü yapıyorum.şimdi hiç yapmıyorum.evim batmak üzere.sanırım birilerinin yardımına ihtiyacım var.

beni en iyi sen anlarsın, unutulmuyor tabi ki.
yüzdük yüzdük ucuna geldik derken..
ben doğum sonrası ailemin yanına gittim 1,5 orda kaldım ve eve döndüm yaşanmış, hazırlanmış hiçbir şey yok..sanki hepsi masal gibi.
eşim herşeyi boşaltmış, tüm izleri silmiş eşyaları yok etmiş evden ama içimdekilere kimse dokunamıyor ki.. hep iyiyi oynadım.
şimdi gerçekten iyiyim içimde mucizem var ama tedirginliğim kelimelerle anlatılamaz.
üstelik bu sefer 3 ay geçsin, 6 ay geçsin değil doğurana kadar.

aynen dolap içleri hep aklımda üstünkörü yapıyorum.şimdi hiç yapmıyorum.evim batmak üzere.sanırım birilerinin yardımına ihtiyacım var.

Evet canım aynen öyle, bize yardım lazım. ben sadece elektrik süpürgesi yapiyor ve toz aliyorum. dip temizlige hic girmiyorum, kaldirmaya cekmeye korkuyorum zaten hayatta yapmam. o yuzden haftasonuna kaadar ev kirleniyo biraz ama bişi yapamam bu konuda. bekleyiversin temizlikler.

Gerçekten çok zor Allah sizlere kolayliklar versin, inşallah bir daha benzer bişey yaşamazsınız.

ben de elektrik süpürgesi yapıyorum, yerlere vileda ve toz alma bitiyor.
köpeğim var olmasa daha fazla dayanacak yaptığım işler. bir de eşim titiz gözüne batıyor her şey..
ama şimdi bakıyor gerken neyse yardımcı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…