esracım ne güzel yazmışsın uzun uzun
kızlar 2 li ve 3 lü testi yaptıracak mısınız?
Ben böyle bir şey duymadım.
Neden acaba?
Tabii ki ben yaptıracağım canım.
Kızlar cızelgeyi ekleyemedim.yardımcı olur musunuz?[/COLOR
Ağustos ayı anneleri bölümünde takip çizelgesi yapmak isteyenler başlığı altında ayrıntılı olarak anlatılmış ben de ordan yaptım
kızlar merhaba,
ben birazcık nezle oldum, burnum akıyor, hapşuruyorum...
doktorumu aradım az önce, ateşine dikkat etmen lazım onun dışında serum fizyolojik verdi, bunuda burnun tıkanmasın ateş yapmasın diye söylüyorum dedi.
dinleneceğim ve bol sıvı alıcam, taze meyve tüketeceim.... ateş olursada minoset alıcam.
insan oturduğu yerde nezle olur mu yaaaa
slm kızlar nasılsınız?pazartesi günü doktor ziyaretimiz vardı kalp atışını duydurmadı doktor şimdi konyadayım burda da 20.haftaya kadar duymamak lazımmış sakıncalı olabilir diyorlar ultrasonda bakılcakmış o zamana kadar sizlere de böyle söyledi mi doktorlarınız?
slmm kızlar bugunn çok mutluyum drdan geldim az önce yaşadığım şehirdeki drlar hiç bişi bilmiyomuş onu öğrendim.nasıl korkuttular beni düşük riskin var falan diye halbuki yokmuş bişeyimiz herşey yolundaymış.psikolojım düzeldi valla ne halsizlik ne agrı ne bulantı kaldııhepiniz harika haberler alırsınız inş.bu arada dun kafama tuz serpmişler ben burnumu tutmuşum bide oturcam koltugun altının bi tarafına makas bi tarafına bıçak koydular ben bıçaga oturdum 2 si de erkek demekmiş tabi bunlar batıl şeyler ama zevkli oluyoo yapması [/Qins
güzel haberler almışsınız adınıza sevindim umarım hep böyle devam eder
benim işte fazla tatil olmuyor.tek muhasebeye baktığım için alternatifim yok.çok fazla izin yapacağımı sanmıyorum o yüzden bırakabilirim işi..
bence de kesinlikle çalışılacak bir iş değil. yani hangi ana 15 günde bebeğini bırakabilir ki?
ben bebeğimi bırakamam sanırım nasıl bırakır da işe gelirim.doyamam ki ona
kızlar benim kuzenim kadın doğumcu amerika'da yale üniversitesinde çalışıyor.
benim burdaki tüm kontrollerimi ve sonuçlarımı netten değerlendiriyor.
ve o ısrarla ikili testin yeterli olduğunu söylüyor
3'lü test önerilmiyormuş.
neden önerilmiyor acaba ?
Evet ben de bırakamam. yani o 15 günde ne yapılır ki? hamileyken dinlenmek mi, doğurmak, doğum sonrasi iyileşmek, lohusalığın tadına varmak, bebeğine alışmak, bebeğinin hayata ve sana alışması, emzirmek, vs. vs. vs. sığmaz.
kızlar benim kuzenim kadın doğumcu amerika'da yale üniversitesinde çalışıyor.
benim burdaki tüm kontrollerimi ve sonuçlarımı netten değerlendiriyor.
ve o ısrarla ikili testin yeterli olduğunu söylüyor
3'lü test önerilmiyormuş.
7 aylık ölü doğum yaptığımda 4 gün sonra işe gelmek zorunda kaldım.telefonum hiç susumadı.sinirden işe geldim.bi anlamı yoktu evde yatmanın.muhasebe zor iş.hesap olunca orda olmak zorundasın.alternatifte yoksa sinirden kudurursun.şimdi nasıl olacak bilmiyorum ama ben takmıyorum.bırakmam gerekecekse bırakırım.meleğimden önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?