2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar ne güzel şeyler paylaşmışsınız okumaya yetişemiyorum valla Esra hanım çok güzel bilgiler paylaşmışsınız cinsiyetini çok merak ediyorum zaten

Tabii ki ben yaptıracağım canım.

doğruluk payı yüksek olmadığını söylüyolar fazla genelde de sonuç kötü çıkıyormuş oda psikolojisini bozuyor insanın ben yakınlarımda gördüm kendilerini yıprattılar kötü çıktı diye ama sonuçta çok sağlıklı bebekleri oldu o yüzden yaptırmıcam ben

çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım salgın varmış

ben özele gittimde drum dinletmişti bugun askeri hastaneye gittim gataya orda dinletmedi bana drum sadece kalp atışı görülüyoo dedi ama dinletmek sakıncalı falan demedi.

benim işte fazla tatil olmuyor.tek muhasebeye baktığım için alternatifim yok.çok fazla izin yapacağımı sanmıyorum o yüzden bırakabilirim işi..

bence de kesinlikle çalışılacak bir iş değil. yani hangi ana 15 günde bebeğini bırakabilir ki?

kızlar 2 li ve 3 lü testi yaptıracak mısınız?

kızlar benim kuzenim kadın doğumcu amerika'da yale üniversitesinde çalışıyor.
benim burdaki tüm kontrollerimi ve sonuçlarımı netten değerlendiriyor.
ve o ısrarla ikili testin yeterli olduğunu söylüyor
3'lü test önerilmiyormuş.

ben bebeğimi bırakamam sanırım nasıl bırakır da işe gelirim.doyamam ki ona

Evet ben de bırakamam. yani o 15 günde ne yapılır ki? hamileyken dinlenmek mi, doğurmak, doğum sonrasi iyileşmek, lohusalığın tadına varmak, bebeğine alışmak, bebeğinin hayata ve sana alışması, emzirmek, vs. vs. vs. sığmaz.

neden önerilmiyor acaba ?

neden önerilmiyor acaba ?

2'li testte zaten yeterli sonucu alacağımızı söylüyor.
ben daha önceki hamileliğimde hem ikili hem 3'lü test yaptırmıştım
ne gerek vardı dedi, zaten %100 sonuç alamıyoruz yakın ihtimal uzak ihtimal diye sonuç çıkıyor.
burada biraz işin ticareti yapılıyor diyor.
tabi kişinin içi nasıl rahat ederse öyle yapar ve yapmalı da.
ben sadece paylaşmak istedim.

7 aylık ölü doğum yaptığımda 4 gün sonra işe gelmek zorunda kaldım.telefonum hiç susumadı.sinirden işe geldim.bi anlamı yoktu evde yatmanın.muhasebe zor iş.hesap olunca orda olmak zorundasın.alternatifte yoksa sinirden kudurursun.şimdi nasıl olacak bilmiyorum ama ben takmıyorum.bırakmam gerekecekse bırakırım.meleğimden önemli değil.

evet üçlü testin yanlış çıkma olasılığı daha çokmuş

ben de öyle düşünüyorum. şirketime daha söylemedim gebeliğimi o yüzden tututmları ne olacak hiçbir fikrim yok. ama anlayış ve izin yoksa, Ces de yok deyip çıkarım. problem degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…