2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım...19 ay sonra kavuşunca kaybetmek korkutuyor insani endişelenmemiz normal o yüzden...sen ne kadar bekledin bebğini??sendede bendeki gibi sancılar oldumu canım???

canım biz de 12 aydır korunmuyoruz.ilk 6 ay çok laylaylomdu.eşim zaten ilk 6 ay çocuk istememişti hiç.o yüzden çok sıkı çalıştık diyemem.daha sonraki 6 ay çok istedik doktordan doktora koştuk.olmadı.işte bu ay aşılama yapılacakken hamile olduğumu öğrendik.canım maşallah benim ne ağrım sancım bulantım hiçbir şeyim yok.bir de her gün 8-5 mesaideyim ki çoğu zaman araba tepesinde köyden köye ilçeden ilçeye geziyorum.ama her bünye farklı tepki verir.ağrı sancı kötü demek değil kendini ferah tut

saol cnm ilgin için ama kafam davul gibi bide üstüne çok ağır laflar söyleyince hazmedemiyorum işte yarın ilk dr randevum var hala işin ciddiyetinin farkında bile değil

saol cnm ilgin için ama kafam davul gibi bide üstüne çok ağır laflar söyleyince hazmedemiyorum işte yarın ilk dr randevum var hala işin ciddiyetinin farkında bile değil

valla biz daha 1.5 yıllık evliyiz sen tabi daha tecrübelisin canım.verebeileceğim bir tavsiye olamaz ama sadece bebeğinin ve çocuğunun iyiliği için tabi önce kendi psikolojin için çok takmamaya biraz tabiri caizse geniş olmaya çalış.bu saatten sonra eşini değiştirmen de çok zor.yani bırak evi haftada 1 değil 10 günde bir temizle madem yardımcı olan yok.veya ben yapamıyorum rahatsızım 2 haftada 1 temizlikçi alıcam de.gerçi eşini de tanımıyorum ama.biraz erkekleri nasıl alıştırırsan öyle gidiyor.benim bir arkadaşım var.2.5 yaşında oğlu var.karı koca öğretmen.inanır mısın oturmaya çağırıyor bizi çayı kocası demliyor,tabakları kocası getiriyor sehpaları kocası çıkarıyor o çay içerken çocuga kocası bakıyor.ve bir de bize diyor ki bn çay demelemeyi bilmiyorum.3 aydır depresyondaymış 3aydır hiç temizlik yemek yapmamış.çocuga bakmamış ama peygamber gibi kocası var nazar değmesin.böyleleri de var işte..tabi biz o kadar şanslı değiliz ne yazık ki

hayatım bu tecrübe işin değil şans işi. Valla öle hergün temizlik falan yapmam zaten çalışmıyorum hergün rutin işler. Benim istediğim daha ilgili olması bana ve kızımıza karşı. Anlatamıyorum ama sinirleniyorum gelme üstüme diyorum daha da üstüme geliyo. Bu saat olmuş bi özür bile yok. Neyse sıkmim canınızı geldi geçti işte

ammann erkekler hep aynı sıkma canını canım. genetiklerinde var rahatlık..

bende nasılsın? doktora gitmişmiydin sen? ne dedi doktorun bir dahakine ne zaman gideceksin?

iyim canim sagol sen nasilsin ? yok ben doktora gitmedim daha ben yurtdisindayim burda turkiyedeki gibi degil, burda kontroller 8. haftada basliyo sonra her ay gidiyosun son 2 ayda 2 haftada bir gidiyosun yani burda oyle gidim keseyi goreyim sonra kalp atisini duyayim yok :) ben 8. haftada gidince hem keseyi gorurum hem kalp atisini duyarim insallahhhh

peki sen neler yapiyon nerdensin ?

AMİN canım teşekkür ederim benim mide bulantılarım başladı bıraz zor geçiyo

hmm basladi mi sende , benim oyle tam olarak baslamadi daha ara ara bazen geliyo ama cok rahatsiz edici degil oda.. sadece biraz ayakta kalinca hafif agrim oluyo.

kac haftaliksin sen ?

sat 26 kasım 5 hafta 5 günlük daha doktora gitmedim oğlumda sorunlu hamilelik geçirdim inş bu hamilelikde zor geçmez pilanlı bi hamilelık deyıldı hayırlısı böyleymış oğlum 16 aylık ondanda zor geçiyo

ayniyiz canim benim de 5 hafta 5 gunluk, insallah bu hamileligin kolay gecer, oglunda kucukmus daha olsun ikisi birden buyur sonra rahat edersin :)

kızlar topiğimiz çok sakin değil mi sizcede???? kimseler sohbet etmiyor pek... yeniyiz diye mi ki????

kızlar topiğimiz çok sakin değil mi sizcede???? kimseler sohbet etmiyor pek... yeniyiz diye mi ki????

evet canim baska topiklere gore cok sakiniz sanirim sadece gelip hamile oldugunu soyleyip gidiyolar

diger topiklerdeki gibi degiliz...

sen nerdensin kac yasindasin neler yapiyosun biz sohbet edelim bari :)

slm hastanedeydım yenı geldım
gecen ay kımyasal gebelık yasayıp kurtaj olmama gerek yokken atlattım ve dr hemen tekrar hamıle kalıcagımı soylemıstı ve oylede oldu bugun gıttım kanamam cok fazla ve parca duserek gelıyordu bıyandan tansıyon dusmeler fılen.evet hamıleydım ama bebegım tutunamıyormus cunkı kıstle beraber olusmus ılk bakısta saskınlıkla kese zannettıkkı degılmıs kıst kan testım 57 cıkmıs yukselmemıs belkıde yukseldı dusmeye basladı ama uzulmucem drum ıyıcene konustu benımle bak neguzel hamıle kalabılıyorsun ıstersen bu ay korun dedı kı bende oyle yapıcam alt ust oldum cunkı.eylul annesı olamıcam ama belkı dıger aylar olurum sızlerrı sureklı takıp edıcem guzel haberlerınızı okuyup sızınle mutlu olucam sakın benım yasadıgımı kafanıza takıp canınızı sıkmayın daha cok uzulurum yoksa sız dogurun belkı arkanızdan ben gelırım kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın

evet canim baska topiklere gore cok sakiniz sanirim sadece gelip hamile oldugunu soyleyip gidiyolar

diger topiklerdeki gibi degiliz...

sen nerdensin kac yasindasin neler yapiyosun biz sohbet edelim bari :)

ben 30 yaşımdayım. izmirdeyim çalışmıyorum. bundan 7 ay önce sorunlu bir hamilelik yaşadım. 17 haftalık bebeğimi kaybettim. şimdi yeniden hamişim, çoook umutluyum. içim kıpır kıpır..
pazartesi doktorum gel dedi. bu seer herşey yolunda gidecek umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…