Aynen canım...19 ay sonra kavuşunca kaybetmek korkutuyor insani endişelenmemiz normal o yüzden...sen ne kadar bekledin bebğini??sendede bendeki gibi sancılar oldumu canım???
saol cnm ilgin için ama kafam davul gibi bide üstüne çok ağır laflar söyleyince hazmedemiyorum işte yarın ilk dr randevum var hala işin ciddiyetinin farkında bile değil
hayatım bu tecrübe işin değil şans işi. Valla öle hergün temizlik falan yapmam zaten çalışmıyorum hergün rutin işler. Benim istediğim daha ilgili olması bana ve kızımıza karşı. Anlatamıyorum ama sinirleniyorum gelme üstüme diyorum daha da üstüme geliyo. Bu saat olmuş bi özür bile yok. Neyse sıkmim canınızı geldi geçti işte
ben burdayim
bendenasılsın? doktora gitmişmiydin sen? ne dedi doktorun bir dahakine ne zaman gideceksin?
selam eylül anneleri bende aranıza yeni geldim bende eylül annesi olucam nasıbse2 ci bebeğim
hosgeldin canim hayirli olsun,Allah sihhatli saglikli kucagina almayi nasip etsin insallah ( bizede tabi )
AMİN canım teşekkür ederim benim mide bulantılarım başladı bıraz zor geçiyo
sat 26 kasım 5 hafta 5 günlük daha doktora gitmedim oğlumda sorunlu hamilelik geçirdim inş bu hamilelikde zor geçmez pilanlı bi hamilelık deyıldı hayırlısı böyleymış oğlum 16 aylık ondanda zor geçiyo
kızlar topiğimiz çok sakin değil mi sizcede???? kimseler sohbet etmiyor pek... yeniyiz diye mi ki????
evet canim baska topiklere gore cok sakiniz sanirim sadece gelip hamile oldugunu soyleyip gidiyolar
diger topiklerdeki gibi degiliz...
sen nerdensin kac yasindasin neler yapiyosun biz sohbet edelim bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?