kızlar çok kötüyüm(
bugün gelinliğim geldimi diye gittik.çok sevmiştim ben başta gelinliğimi.geldi dediler.giydim arkası bol geldi.o önemli değil yapılabilir ama beniim hayallerimi yıkan şey bana herkesin denediği gelinliği vermişler meğer. onu daraltmışlar sadece. bize dikicez demişlerdiben ne yapıcam şimdi. ben herkesin denediği ter kokan şeyimi giyicem ona mı 1600 vericem dedim. birde kıvırıyorlar ,kumaş kalmamış diye. niye aramadınız ozaman dedim bende ruh gibiyim artık içime ata ata.
yalan söyledikleri için ve en güzel hayalimi yıktıkları için onlara beddua etmiyorum.... direk Allaha havale ediyorum onları( ben farketmesem aynı gelinlik olduğunu bana salak muamelesi yapıp satıcaklardı... Allahtan denerken elimde kalmıştı bi tülü takılıp yırtılmıştı ordan farkettim eski gelinlik olduğunu.
kızlar çok kötüyüm(
bugün gelinliğim geldimi diye gittik.çok sevmiştim ben başta gelinliğimi.geldi dediler.giydim arkası bol geldi.o önemli değil yapılabilir ama beniim hayallerimi yıkan şey bana herkesin denediği gelinliği vermişler meğer. onu daraltmışlar sadece. bize dikicez demişlerdiben ne yapıcam şimdi. ben herkesin denediği ter kokan şeyimi giyicem ona mı 1600 vericem dedim. birde kıvırıyorlar ,kumaş kalmamış diye. niye aramadınız ozaman dedim bende ruh gibiyim artık içime ata ata.
yalan söyledikleri için ve en güzel hayalimi yıktıkları için onlara beddua etmiyorum.... direk Allaha havale ediyorum onları( ben farketmesem aynı gelinlik olduğunu bana salak muamelesi yapıp satıcaklardı... Allahtan denerken elimde kalmıştı bi tülü takılıp yırtılmıştı ordan farkettim eski gelinlik olduğunu.
yoruldun ama olsun yorulduğuna değecek.daha kaç kere temizleyecen mecul canım yeni başladın.ya 3 gün 5 gün oynuyo mıbilyacılara güvenme ben ayna şipariş ettim mobilyacıma 5 gün önce vermesi gerekirken hala yokkızlar ölüyorum yorgunluktan. bugün evimi temizledik ama ne temizlik. Hami eski türk filimlerinde kötü kadınlar tövbe ederde kırk tas suyla yıkanırlar ya temizlenmek için benim evde aynı. Yeni yapıldığı için toz çok sil sil bitmedi kiri. Kaç kova su yaptık sayamadım valla. Yarın mobilyalarım tamamlanıyor. Bi temizlikte yarın yaparım. diğer gün de perdelerim geliyo bi temizlikte o gün pazar günüde çeyiz. Bu arada herşey tıkır mıkır zamanında gitmiyor arkadaşlar. Ne kadar kafanıza taksanızda dırdır etsenizde aksıyor bişiyler. dert etmeye değmiyor
yoruldun ama olsun yorulduğuna değecek.daha kaç kere temizleyecen mecul canım yeni başladın.ya 3 gün 5 gün oynuyo mıbilyacılara güvenme ben ayna şipariş ettim mobilyacıma 5 gün önce vermesi gerekirken hala yok
kızlar gelinlik içine ne giymeyi düşünüyorsunuzz.pazartesi gelinliğime karar verecem bana şans dileyin...:26:
kızlar gelinlik içine ne giymeyi düşünüyorsunuzz.pazartesi gelinliğime karar verecem bana şans dileyin...:26:
kızlar bugün damadıma damat tan damatlık aldık. 350 tl üzerine %30 indirim kampanyası ile 600 e simokin aldık (900 idi). Damatlık bakanlara duyrulur.
meraba kızlarrrsize bişi danışcam funda arar ın aşkın bana değdi değeli şarkısından sizce dans müziği olurmu???:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?