- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
Okyonus canım mesaj kutun dolu sana özel mesajım gelmiyor bu yüzden,
arkadaşlar sağlığınıza dikkat edin benim artık direncim o kadar kırılmış ki stresten, dün gece bayılıp başımı ve kolumu çarptım şimdi vitamin desteği filan alıyorum evdekiler panik oldu tabiki,herşeye kafam takılıyor çok zor bir süreç
gelinlik bitecek beğendiğim gibi olacak mı mobilyalar zamanında yetişecek mi istediğim gibi olacak mı, tülleri nasıl bulucam ,halı uydurabilecekmiyim, araba kiralayacağız ya istediğimiz model kalmazsa,avizeleri nasıl seçicem, kına nasıl geçecek , altın fiyatları gittikçe fırlıyor derken...
En sonunda aşırı bir gerginlik patlak verdi
geçmiş olsun mistik dikkat et kendine stres edicek ne var sanki bak senin düğünde 30 ekimmiş benimkide öle ve bende hiçbirşey hazır değil sen telaş yapma bana bak mutlu ol
bugün aile hemine gittim doğum kontrol hapı için adetimin düzenli olup olmadını vede ne kdr sürdüğünü sordu..düzenli deyince adetin olduğunda ilk 5 günü içinde gel sana bizdeki haplardan vericem dedi kendi elinde bulunan haptan vericekmiş..eğer bu adetinde kullanmaya başlamasan yoksa eşin korunmak zorunda kalır dedi..bide hormonlu hap istemiyorum beni etkilicek dedim oda bütün dkh da aynı dozda horman var sağlık bakanlığı ona göre izin veriyo dedi :44: bende düşündüm taşındım yazz 24+4 ü kullanmaya karar verdim onun vereceği hapı değil..kullanan arkadaşlarım çok o hapı sorun olmadı hiçbirinde en iyisi onu kullanmak