• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

Okyonus canım mesaj kutun dolu sana özel mesajım gelmiyor bu yüzden,
arkadaşlar sağlığınıza dikkat edin benim artık direncim o kadar kırılmış ki stresten, dün gece bayılıp başımı ve kolumu çarptım şimdi vitamin desteği filan alıyorum evdekiler panik oldu tabiki,herşeye kafam takılıyor çok zor bir süreç
gelinlik bitecek beğendiğim gibi olacak mı mobilyalar zamanında yetişecek mi istediğim gibi olacak mı, tülleri nasıl bulucam ,halı uydurabilecekmiyim, araba kiralayacağız ya istediğimiz model kalmazsa,avizeleri nasıl seçicem, kına nasıl geçecek , altın fiyatları gittikçe fırlıyor derken...
En sonunda
aşırı bir gerginlik patlak verdi :(

geçmiş olsun mistik dikkat et kendine stres edicek ne var sanki :9: bak senin düğünde 30 ekimmiş benimkide öle ve bende hiçbirşey hazır değil sen telaş yapma bana bak mutlu ol :9:

bugün aile hemine gittim doğum kontrol hapı için adetimin düzenli olup olmadını vede ne kdr sürdüğünü sordu..düzenli deyince adetin olduğunda ilk 5 günü içinde gel sana bizdeki haplardan vericem dedi kendi elinde bulunan haptan vericekmiş..eğer bu adetinde kullanmaya başlamasan yoksa eşin korunmak zorunda kalır dedi..bide hormonlu hap istemiyorum beni etkilicek dedim oda bütün dkh da aynı dozda horman var sağlık bakanlığı ona göre izin veriyo dedi :44: bende düşündüm taşındım yazz 24+4 ü kullanmaya karar verdim onun vereceği hapı değil..kullanan arkadaşlarım çok o hapı sorun olmadı hiçbirinde en iyisi onu kullanmak

geçmiş olsun mistik dikkat et kendine stres edicek ne var sanki :9: bak senin düğünde 30 ekimmiş benimkide öle ve bende hiçbirşey hazır değil sen telaş yapma bana bak mutlu ol :9:

bugün aile hemine gittim doğum kontrol hapı için adetimin düzenli olup olmadını vede ne kdr sürdüğünü sordu..düzenli deyince adetin olduğunda ilk 5 günü içinde gel sana bizdeki haplardan vericem dedi kendi elinde bulunan haptan vericekmiş..eğer bu adetinde kullanmaya başlamasan yoksa eşin korunmak zorunda kalır dedi..bide hormonlu hap istemiyorum beni etkilicek dedim oda bütün dkh da aynı dozda horman var sağlık bakanlığı ona göre izin veriyo dedi :44: bende düşündüm taşındım yazz 24+4 ü kullanmaya karar verdim onun vereceği hapı değil..kullanan arkadaşlarım çok o hapı sorun olmadı hiçbirinde en iyisi onu kullanmak

Çok sağol canımda elimde değil stres olmamak ama daha dikkat edeceğim, canım

kullandığımız ilaçların etki etmesi için 1 ay kullanmak gerekiyor değil mi örneğin 30 ekim düğünümüz ve 30 eylül reglimizde 1 kutu bitireceğiz böylece koruması başlamış olacak..

kullandığımız ilaçların etki etmesi için 1 ay kullanmak gerekiyor değil mi örneğin 30 ekim düğünümüz ve 30 eylül reglimizde 1 kutu bitireceğiz böylece koruması başlamış olacak..

evet canım aynen öle aslında 2 ay önceden başlamayı tavsiye edio tüm doktorlar ama en geç 1 ay önce işte bu reglimizi kaçırmamız lazım :9:

arkadaşlar sağlığınıza dikkat edin benim artık direncim o kadar kırılmış ki stresten, dün gece bayılıp başımı ve kolumu çarptım şimdi vitamin desteği filan alıyorum evdekiler panik oldu tabiki,herşeye kafam takılıyor çok zor bir süreç
gelinlik bitecek beğendiğim gibi olacak mı mobilyalar zamanında yetişecek mi istediğim gibi olacak mı, tülleri nasıl bulucam ,halı uydurabilecekmiyim, araba kiralayacağız ya istediğimiz model kalmazsa,avizeleri nasıl seçicem, kına nasıl geçecek , altın fiyatları gittikçe fırlıyor derken...
En sonunda

çok geçmiş olsun canım stres yapma herşey yolunan girer Allah yardımcımız olsun msj kutumu boşalttım tatlım

koruma ilk kutudan sonra başlıyor demişti bana doktor canım ben düğün zamanı 4. kutuda olucam işi şansa bırakmak istemedim:66:

Herşey için teşekkür ederim :) arkadaşlar..
Artık şöyle tüm işleri bitirip imzaları atıp balayında dinlenmek istiyorum güzelceee ,hatta keşke balayı sonrasıda kurban bayramı olmasaydı bir süre hiiç ortalıkta görünmek istiyordumm ,herşeyi geride bırakmanın yeni bir hayat kurmanın tadını çıkartmak istiyordum doya sıya herhalde düğğün sonrası 1 ayda anca yorgunluklarımız geçerde kendimize geliriz :16:

canım gecen haftasonu gelcekti tekli koltuklarım ve sandalyelerim eksik gelmiş bu hafta tamamlıycaklardı inş. tamamlamışlardır çok problem çıkıyor yaa arkadaşımada geçen gün doğtaştan geldiler teslimata herseyin rengi farklı gelmiş seçtikleri değilmiş köşe takımı yamuk flnmış kız oturmuş ağlamış teslim almıyoruz fln demişler bizde inş. problem çıkmaz hepsi seçtiğimiz gibi gelir :19:

inşallah herşeyin doğrusu gelir mobilyaları seçtim satın aldık diye rahatlamıştım yanlış gelme ihtimalini hiç düşünmemiştim ya.off çok kötü bi durum inş. bi sorun olmaz öyle bişi olursa naparım bilmiyorum :41:

En sonunda

mistik geçmiş olsun canım.. kendine dikkat et dicem ama insanın elinde değil herşey güzel olsun diye ince eleyip sık dokuyoruz.. neyse ki az kaldı düğünlerimize :69:

Erkek tarafının düğünde takacakları takıları aldık bugün. onun dışında hiç birşey yapamadım. Düğünüme 17 gün kaldı ve bi dolu eksiğim 30 ekimde düğünü olacak sevgili Mistik hiç dert etme herşey olsada mutlaka ufak tefek eksikler olacaktır. Dert etme. Bi arkadaşım evlendi balayına gitti geldi perdeleri öyle geldi. Ki halı perde gidip alıp yapıyorsun. Benim evim yeni yapıldı site ekimin 15 ne kadar suyum akmıyacak. Çeyize götüreceğimiz şeyleri yıkayamayacağız. geçen haftadan beri eve gidip kara kara düşünüyorum taşıma suyuyla nasıl temizlik yapacağım diye. Perşembe temizleyip cumartesi çeyiz götürmem lazım. :47:

Bluegrill ,barinmaz teşekkür ederim şuandada tansiyonum aşırı düşük 8,5 toparlamaya çalışıyorum kendimi işte.. :)
Burda sohbet edebilmekte iyi geliyor biraz insana, ama şu bir gerçek ki ne kadar özen gösterirsek bir o kadar terslik yaşanıyor
tabi bugünleri en güzel şekilde yaşamayı istemekte çok haklı bir düşünce,perde ve tül seçiminde bayağı bir zorlanacağım beğendiğim şeyler gerçekten çok abartı tutuyor
üstelik evde çok cam var ,hani oturma odası biraz spor olabilirde salonum avangard tarzı olacağı için beğendiğim tül çok şıktı resmen aklım kalacak tabi tek tülle bitmiyor bir dünya eksik var ama çoktaa beğendim daha ilk defa o kadar iddialı bir tül gördüm ..

Mistikcim. İstanbuldaysan imç ye git derim perde için. Bizde fiyat çıkarırken önce tülün metre fiyatına bakmadan beğendiklerimizi çıkardık. Bi fiyat çıkardı kadın sadece yatak odası 1100 falan. dedim benim bütcem yatak odası için maksimum 500 kadın ona göre tül çıkardı çokda güzel tüller fiyat düştüğü için kalitesiz falan da değil. Çok beğenerek yatak odasını 450 ye salonu 1200e yaptık. Taçlarda %50 indirim var diye biliyorum linens de indirim yapmış. Tülü beğenmek sıkıntı yoksa bir haftada dikiliyor

Mistikcim. İstanbuldaysan imç ye git derim perde için. Bizde fiyat çıkarırken önce tülün metre fiyatına bakmadan beğendiklerimizi çıkardık. Bi fiyat çıkardı kadın sadece yatak odası 1100 falan. dedim benim bütcem yatak odası için maksimum 500 kadın ona göre tül çıkardı çokda güzel tüller fiyat düştüğü için kalitesiz falan da değil. Çok beğenerek yatak odasını 450 ye salonu 1200e yaptık. Taçlarda %50 indirim var diye biliyorum linens de indirim yapmış. Tülü beğenmek sıkıntı yoksa bir haftada dikiliyor

Haklısın canım güzelce araştırmak lazım heryeri, İmç yide biliyorum önünden geçerim hep aslında gidip bir bakmak lazım :)
Mobilyacımız koltuk kumaşlarını bir getirtse ona göre bakacağım perdeleri filan hala telefon etmedi ,her iş birbirine bağlantılı yürüyor ya bu yüzden bu kadar zor oluyor aslında ,kumaşlar gelmeden halı ve perde bakamıyorum , perde ve halı olmadanda avize bakamıyorum ,tabi bunlardan önce evin temizletilmesi lazım ama elektirk ve sular açılmadanda evin temizliği yapılmıyor :D

Avizelere bakabilirsin aslında. Kafanda belirlemişsindir az çok modelleri şişhaneye gidiyosun orda model beğeniyosun fiyat alıyosun. Sonra eşyaların geldiğinde gidip tık tık alıyorsun. Şimdi bakmazsan birde eşyalar geldikten sonra onla uğraşacaksın. Biz şişhanede baktık. Sonra İkea ya giderken yolda bi avizeci gördük minnacık bi dükkan hadi bakalım dedik. Bütün evin aydınlatmasını 420 liraya alıp çıktık.

Herkese merhaba. Ben de ekim'de evleneceğim. Sizinle tarihlerimi de paylaşmak isterim.21 Ekim Cuma kına, 22 Ekim İstanbul'da Nikah, 25 Ekim düğün.
Hazırlıklarımız sürüyor. Eşyalarımızı sipariş ettik bekliyoruz. Kablo tv, internet gibi şeyleri nişanlım halletti.Beyaz eşyanın bir kısmı hazır. Yalnız buzdolabımızı almadık.Tavsiyelere açığım. Bir de halı ve aydınlatma hiç bakmadık. O konuda da fikirlerinizi bekliyorum.
Gelinlik ve damatlığa gelince; gelinlik diktiriyoruz, provalar devam ediyor. Damatlığı hazır alacağız. Yarın akşam Cevahir'e bakmayı düşünüyoruz.
Hafta sonunda davetiye bakacağız.Siz davetiyeleri hallettiniz mi? Espirili mi olsun, klasik mi ona tam karar veremedik.
Bütün devre arkadaşlarıma sevgiler

Herkese merhaba. Ben de ekim'de evleneceğim. Sizinle tarihlerimi de paylaşmak isterim.21 Ekim Cuma kına, 22 Ekim İstanbul'da Nikah, 25 Ekim düğün.
Hazırlıklarımız sürüyor. Eşyalarımızı sipariş ettik bekliyoruz. Kablo tv, internet gibi şeyleri nişanlım halletti.Beyaz eşyanın bir kısmı hazır. Yalnız buzdolabımızı almadık.Tavsiyelere açığım. Bir de halı ve aydınlatma hiç bakmadık. O konuda da fikirlerinizi bekliyorum.
Gelinlik ve damatlığa gelince; gelinlik diktiriyoruz, provalar devam ediyor. Damatlığı hazır alacağız. Yarın akşam Cevahir'e bakmayı düşünüyoruz.
Hafta sonunda davetiye bakacağız.Siz davetiyeleri hallettiniz mi? Espirili mi olsun, klasik mi ona tam karar veremedik.

Hoşgeldin aramıza

hoşgeldin canım aramıza :66:benim beyaz esyalar kuruldu bu haftasonu mobilyalarım geliyor perdelerim dikildi halılarım alındı gelinlik provalarım devam ediyor bu hafta çiçek ve duvağımı seçicem damatlığı hazır aldık fotoğrafçıyı ayarladık çeyizim gitti mutfak eşyalarım yerleşti br tek yemek takımımı açmadım davetiyeler basıldı dağıtmaya başladık pek davetiyeye özenmedik bakılıp atılıyor sonuçta o yüzden ucuz yollu hallettik çok masrafımız oldu çünkü:44:kına kıyafetimi yarladık düğün takılarım dha nişan zamanı alınmıştı benim altının gramı 58di baya kar yaptık :nazar::64: saatlerimizi aldık benim bir tek kuaför ayarlanıcak birde yatak odasına güzel bir gece lambası istiyoruz şık bişi :6: avize almadık biz kiracıyız diye sök çıkar zor gelicekti böyle idare edicez :8: balayı için oteli ayarladık ücreti ödendi haziran gibi oda tamamdı şimdi bekliyoruz :97:bendede hazırlıklar bu durumda tatlım Allah hepimiizn yardımcısı olsun hayırlısıyla yuvamızı kurup evlenelim inş.:91:

okyonus valla korkuttun beni. Bayağı önde görünüyorsun. Takına kadar herşeyi halletmişsin , ne güzel.Darısı başıma.Ben de sakin olmaya gayret ediyorum. Olduğu kadar artık. Kalanını evlendikten sonra da hallederiz diye düşündük. En önemli şeyleri halledelim de, avize filan ne de olsa halledilir dedik. Bir de kızlar, gelinlikle ne takacaksınız? Kendiniz mi aldınız, adet nedir?

siyahkurgu hoşgeldin benim düğünde 22 ekim nikahla aynı gün hayırlı olur inş hepimizinki. kızlar erkek tarafı ne kadar altın takıyo ortalama tabi özel bi soru ve bütçeye gör fark eder ama merak ettm altın çook pahalı ya. okyanus senin harika olmuş altınlar

Back