• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

okyonus valla korkuttun beni. Bayağı önde görünüyorsun. Takına kadar herşeyi halletmişsin , ne güzel.Darısı başıma.Ben de sakin olmaya gayret ediyorum. Olduğu kadar artık. Kalanını evlendikten sonra da hallederiz diye düşündük. En önemli şeyleri halledelim de, avize filan ne de olsa halledilir dedik. Bir de kızlar, gelinlikle ne takacaksınız? Kendiniz mi aldınız, adet nedir?

seninde var daha canım telaş yapma olur hepsi halledilir :6:ben gelinlikle inci takıcam kayınvalidem almış takı seti aldırmadım ben onun yerine 4 bilezik daha fazla yaptılar ben takı seti fln takmam bilezikleride birikim olarak kullanıcaz ileride eve fln girersek bozucaz takı seti zarar olur bozulmaz die aldırmadım :51:

okyonus valla korkuttun beni. Bayağı önde görünüyorsun. Takına kadar herşeyi halletmişsin , ne güzel.Darısı başıma.Ben de sakin olmaya gayret ediyorum. Olduğu kadar artık. Kalanını evlendikten sonra da hallederiz diye düşündük. En önemli şeyleri halledelim de, avize filan ne de olsa halledilir dedik. Bir de kızlar, gelinlikle ne takacaksınız? Kendiniz mi aldınız, adet nedir?

ya canım benim düşündüğüm kayınvalidemler set takacak onu su yolu olandan aldırırsam onu takacam yok set farklı olursa imitasyon bi set alacam.inci de var çook klasik olur ama modası geçmez incinin

Nişanda birşey istememiştik biz nişanlımın ailesinden 20 gr bir bilezik, inci kolye ve bir yüzük taktılar. Düğün için set ve 4 tane bilezik aldılar bugün. Birde saat baktın mı beğendin mi gibi birşeyler dedi kayınvalidem ama alıncak mı anlamadım. Şu kadarını söyleyeyim 3-4 ay önce 2000-2500 olan setler uçmuş. Biz tanıdık vasıtasıyla uyguna alık

ya canım benim düşündüğüm kayınvalidemler set takacak onu su yolu olandan aldırırsam onu takacam yok set farklı olursa imitasyon bi set alacam.inci de var çook klasik olur ama modası geçmez incinin

Bende inci takacağım düğünde. Nikahım kıyıldığında incili olacağım.Takı daha sonra olacak

Nişanda birşey istememiştik biz nişanlımın ailesinden 20 gr bir bilezik, inci kolye ve bir yüzük taktılar. Düğün için set ve 4 tane bilezik aldılar bugün. Birde saat baktın mı beğendin mi gibi birşeyler dedi kayınvalidem ama alıncak mı anlamadım. Şu kadarını söyleyeyim 3-4 ay önce 2000-2500 olan setler uçmuş. Biz tanıdık vasıtasıyla uyguna alık

hayırlı günlerde kullan canım benim bizde nişanda bişe istemedik nisanda bi bilezik, yüzük ,tek taş bide yusufcuk set takıldı.düğünde sanırım seninki ile aynı olur. ortalama böyle heralde. incinin modası geçmezz

hayırlı günlerde kullan canım benim bizde nişanda bişe istemedik nisanda bi bilezik, yüzük ,tek taş bide yusufcuk set takıldı.düğünde sanırım seninki ile aynı olur. ortalama böyle heralde. incinin modası geçmezz

bizde bişiistemedik bir bileklik bir pırlanta takıldı sonra kayınvalidem o bilekliğin yüzük küpe ve kolyesini almış nazar boncugu seklinde ben çok seviyorum nazar boncugunu:6: diğer gelinine kaç bilezik yaptıysa banada okadar yaptı ben takı seti istemedim die 4 bilezik fazla yaptı 14 gramlık bileziklerim altın pahalanıyor die önceden aldılar iyikide almışlar :97:

Tektaşımı 1 yıl önce çok güzel bir evlenme teklifinde aldım sefgilimden. Çok seviyorum çoook
ooooo harikaaaaaa.benimde tek taş evlenme teklifi aldığımda verildi ben de nişanda kuyumcuya verdim parlattı nişanda müstakbel kocişşş gene taktı.:)

sizin damat tarafı bayağı kar yapmış altınlardan canım. Altın uçmuş uçmuş
canım onların aldığında 58 di şimdi 107 oldu gramı :6:ananesi 40 gramlık bilezik olmış 52ydi gramı 2700 tl tutmuştu dedi şimdi 6000 falanmış düğün için oda nişan zamanı almış bende yeni öğrendim iyi yapmışlar ama yoksa zarar olcktı hem okadar fazlada alamazlardı sırf kayınvalidem 160 gram aldı 4 tanesini nikahımızda taktı 7 tanesini düğünde takıcak kısmetse

bizde bişiistemedik bir bileklik bir pırlanta takıldı sonra kayınvalidem o bilekliğin yüzük küpe ve kolyesini almış nazar boncugu seklinde ben çok seviyorum nazar boncugunu:6: diğer gelinine kaç bilezik yaptıysa banada okadar yaptı ben takı seti istemedim die 4 bilezik fazla yaptı 14 gramlık bileziklerim altın pahalanıyor die önceden aldılar iyikide almışlar :97:[/QUOTE

kayınvalidem gösterişli bi set alalım dedi aslında bende set istemiyorum. nişanlıma dedim ince olsun adı takıldı olsun onun yerine bileziği artıralım nişanlımında aklına yattı ama hiç almasak nasıl olur. kayınvalidem düğünde inci de takacak önceden almış tüm gelinlerine tek o mu olsaaaaaaa

Ananne vazgeçiyomuş takmaktan satıp kar ediyomuş hehehhe. İşin şakası sizinkiler gerçekten akıllıklık etmişler.

set olayında bende sizin gibi düşündüm. Set takmam onun yerine beşi bi yerde alalım aynı para dedimde. Laf edermiş insanlar bi set takmadılar geline diye. Satmamda o kadar parayı boşuna gömüyoruz işte millet laf eder diye

bizde bişiistemedik bir bileklik bir pırlanta takıldı sonra kayınvalidem o bilekliğin yüzük küpe ve kolyesini almış nazar boncugu seklinde ben çok seviyorum nazar boncugunu:6: diğer gelinine kaç bilezik yaptıysa banada okadar yaptı ben takı seti istemedim die 4 bilezik fazla yaptı 14 gramlık bileziklerim altın pahalanıyor die önceden aldılar iyikide almışlar :97:[/QUOTE

kayınvalidem gösterişli bi set alalım dedi aslında bende set istemiyorum. nişanlıma dedim ince olsun adı takıldı olsun onun yerine bileziği artıralım nişanlımında aklına yattı ama hiç almasak nasıl olur. kayınvalidem düğünde inci de takacak önceden almış tüm gelinlerine tek o mu olsaaaaaaa

bence aldırma cnm ben çok gereksiz görüyorum şimdi öyle böyle takı sei 5000 tlden ucuz değil onun yerine bir kaç bilezik fazla yapsınlar sizede birikim olur bozdurduğunuzda işinize yarar bir mal sahibi olursunuz onların desteğiyle yine sen bilirsin canım bu benim fikrim :6:

bence aldırma cnm ben çok gereksiz görüyorum şimdi öyle böyle takı sei 5000 tlden ucuz değil onun yerine bir kaç bilezik fazla yapsınlar sizede birikim olur bozdurduğunuzda işinize yarar bir mal sahibi olursunuz onların desteğiyle yine sen bilirsin canım bu benim fikrim :6:

ya öyle takı takan biri değilim bi bileklik günlük hayatta.ama işte bunlar benim planım zaman ne gösterecek . barınmazın dediği gibi ele güne karşı takalım derler

derler derler bu millet neler demiyor ki. Kimseye derdini anlatamıyorsun. Kına gecesi yapmak istemiyorum dedim. Arkadaşalrımla veda partisi havasında olsun onlar yakarlar kınamı dedim. Amaaaan millette laflar bitmiyor (bizim aramızda mezhep farkı var herkes ona yoruyor ) kimse benim isteğim olduğunu düşünmüyor. Takıyormuyum kimseyi takmıyorum. Önemli olan benim düşüncelerim bir kere evleneceğim.

birde birşey soracağım kızlar imam nikahı kızın evin demi damadın evinde mi olur

Kızlar okuyorum sizleri ne güzel hazırlıklar tam gaz. Ama çok stres yapmışsınız. Ben de stresliyim diyordum kendime ama sizin yanınızda lafı olmaz.Bizim beyaz eşyalar,perde,halı duruyor hep :27:

Ben bu doğum kontrol hapından şikayetçiyim.Mide bulantısı yapıyor ve sürekli göğüslerim sızlıyor adet öncesinde olduğu gibi.:43:

acemiperi merak etme geçici o belirtiler. genelde herkeste oluyor. biraz idare et alışırsın

bu arada bizde de bazı ilerlemeler oldu. mobilyaları aldık. perdeler tamam. vestiyer de alındı. beyaz eşyaları alıcaz. nikah işlemlerini başlatıcaz elektrik suya abone olunacak. gelinlik damatlık halledicez. a bide şofbenimiz yok. Allah ım sen kolaylaştır. ekimin sonuna kadar biter İNŞALLAH.:61::61:

Back