- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
GünaydınGunaydin hanımlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınGunaydin hanımlar
Ekim gelinleri sessizliğe büründü yine.
Ben diyete ve spora başladım dün. 45 dakika ayrobik ve pilates yaptım. Her yerim ağrıyor
Bir yıl olacak kızlar önümüzdeki ay Var mı şöyle orjinal planlar ben de yararlanayım
Sınavda başarılar sanaBen KPSS Sınavı'ya uğraşırırım 10 aydirSinav geçsin bende spora başlıcam ben daha düşünmedim nasil bir organizasyon yapsam diye sınavı bir atlatayım hayirlisiyla düsunucem bakalım fikri olan varsa süper olur toplanın hadi Ekim gelinleri
Günaydın canımGünaydın hanımlar ne var ne yok bakım
Günaydın canım
Bende güzel haberler var. Hamileyim inşallah
Senin sınavın nasıl geçti?
Amin Sağolasın canım. Topiğin bol miktarda bebeği var sanırım. İlk bebek başkasıydı. Eee bir yıl oldu evleneli, hızlı olanlar çok.Benım sınav orta haklıydı yaptım elımden gelenı bakalım artık hayırlısı olsun hamılesın demek çok sevındım canım Allah gönlüne göre verişin hayırlısıyla kucağına alırsın ıns. Sag sağlım bebegını topıkıgın ılk bebegı olacak bu vay ılk göz agrımız
Amin Sağolasın canım. Topiğin bol miktarda bebeği var sanırım. İlk bebek başkasıydı. Eee bir yıl oldu evleneli, hızlı olanlar çok.
Sınav sonucun iyi olur ninşallah
Çok sevinçli hem de. Hemen herkese söylemek istiyor. Ben biraz yerleşsin sonra söyleyelim istediğim için akrabalar falan bilmiyor henüz. Önce dünya gözü ile bebeği görelim sonra müjde veririz.Yok bırtane vardı ama onun gebelıgı sonranda dıye bılıyorum :26:smın canım ıns. Güzel gelır sonuc çok emek verim hayırlısı olsun nasıp bakalım esın nasıl sevınclimı?
Çok sevinçli hem de. Hemen herkese söylemek istiyor. Ben biraz yerleşsin sonra söyleyelim istediğim için akrabalar falan bilmiyor henüz. Önce dünya gözü ile bebeği görelim sonra müjde veririz.
Ben de öyle diyorum. Bayramda söyleyelim çifte bayran yapsınlar. İki aylık olmuş olacak bayramda. Söylemek için iyi bir zamanEvet doğru düşünüyorsun önce bır bellı olsun ıyıce keşkeyi falan bır görün zaten ılle haberlerı olacak acele etmeyın
Merhaba kızlar, bende Ekim 2011 geliniyim. Artık 1,5 sene oldu evleneli :)