• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

çook az kaldı cok..listeye girmişim bende :1::71:
kızlar sızlere bırsey sorucam 22ekım kına 23unde dugun olucak benım ıstanbulda fakat perdeler ıcın hala bısey yok ne kadar surede dıkılıo ıstanbulda tavsıye edebılecegınız bır yer var mı? genelde imç denio avize için de şişhane sizden baska öneriler vericek olan var mı?
bide bideee sehpa ıcın mobılyalarım beyaz lake ve cevız ama cok cevız bellı olmuo sehpa olarak cevız mı lake mı almalıyım hangısı daha kullanıslı olur??
yardımlarınızı beklıorummm nolurr:14:

Annem perdeyi zeytinburnu taç ta yaptırdı süpper yaptılar. Benim perdelerim imçden yapıldı taç ile aynı fiyata bir haftada diktiler getirdiler ama bi odamın perdesinin dikişini hiç beğenmedim işçilik sıfır.
Avize için ise teraziderede bi lambadan inanılmaz uyguna aldım. Bütün ev 420 lira tuttu. herkeste çok beğendi. Şişhanedeki beğendiğim modelleri orda uyguna buldum. Şişhanedeki modellerde çok güzel ama fiyatlar çok uçuk

ekim gelinleri nerdesiniz hazırlıklar ne durumda benim şafak 15:64::62:

Ekim gelinleri hazırlıklara kendilerini kaptırmışlar bence
:)))
bizim dün mobilyalarımız geldi, çok güzeller.Cumartesi gelinlik provam var, 3. prova olacak. Aynı gün davetiyeleri alacağız. Temel şeyler halloldu gibi.
Nikah şekeri seçeceğiz. Belki onu da cumartesi yaparız.
Ha bir de kına elbisesi diktiriyoruz, bindallı giymeyeceğim ben.kırmızı elbise olacak.
Kızlar eminönünde kına malzemeleri satan yerler varmış.Tam olarak neresi olduğunu bilen var mı?
Bir de anı defteri yapıyor musunuz?

Anca fırsat bulup gelebildim,
Dün gece rahatsızlanıp yataklara yapıştım miğde bulantısı kemiklerimin sızlaması derken ama içim durmadı ilaçları içip ailemin alacağı beyaz eşyaları halletmeye çıktım.
Bosch italyan ayaklı fırın
Bosch bulaşık makinesi (ikiside çelik)
Phılıps elektirk süpürgesi (müthiş derecede tavsiye ediyorlar almadıysanız FC917O bunu bir araştırın)
Gazella ütü masası (tavsiye üzerine)
Braun silk epil 7
bunları hallettim ve İMÇ ye gidip tül perde baktım içime sinen gibi birşey olmadı çok model var ama tam hayalimı bulamadım ,ama gitmekte fayda var gidin gezin fiyat alın
ben salon için tül fiyatı aldım beğendiğim tül + perdeler birtek salonda 1.500 küsür tuttu ama tabiki tüle göre çok çok değişiyor bu fiyatlar.. Ben şmdi yatağıma dinlenmeye dönüyorum herkese çok kolay gelsin...

Son düzenleme:
slm kızlarrrrrrr nişanlım askerden geldiii tam 1 hafta oldu darısı bekleyenlere.benim bişey yok diye üzülüyordum ya nişanlım geldi hazırlıklar başladı pazartesi alışverişim yapıldı gelinlik gelinlik çamaşırı kızlar ben jartiyer aldım ama düğünde giymeycem çook rahatsız ediyormuş.salon takımım belonodan lorena yemek odası belona helena buzdolabın arçelik 3 kapaklı gri çamaşır arçelik 1000 devir 6 kg tv de arçelik 106 ekran bunlara karar verdik ama evi netleştiremediğimiz için daha almadık inş hayırlısıyla önümüzdeki hafta içine netleşecek. ya kızlar ama oturma odam yok kayınvalidemler aldı onu da isteyemedim :5:
kızlar ben yazza başladım 24 lü ya midem bulanıyaaa

mide bulantısı herkeste var sanırım. benimde kaç gündür beynim uyuşuyor gibi midemde fena.
Yaptıklarımız
gelinlik+ ayakkabı+duvak (gelinliğin altına jartiyer vs giymiyorum)
simokin+ayakkabı
kuaför ( bu düğünden bi kaç gün önce gidip prova yapılacak)
fotoğrafçı ( sabah kuaförden başlayıp nikah sonuna kadar fotoğrafçımız bizimle olacak.hadarpaşa tren garında çekimler yapılacak)
mobilyalarım
beyaz eşyam
perdelerim
halılarım
aksesuarlarım
çeyizim yerleşti
doğum kontrol hapı kullanmayacağım
düğün slayım
müziklerim
evimi yerleştirdim içinde sadece biz yokuz :64:

yapacaklarım
kişisel bakım
gelin arabası
kırmızı kuşak
takı kurdelesi
takma kirpik
ruj (düğün için özel bir renk)
converse ayakkabım
balayı bavulum ( bunun için alışveriş)

veeee düğüne sadece 7 günüm kaldı............
müz

barınmaz_d neden doğum kontrol hapı kullanmıcaksın canım??kullanıodunda vazmı geçtin hiçmi başlamadın??

mide bulantısı bendede var ve ara sıra baş dönmesi oluyo ama stresten diye düşünüyorum.yazzı 13 gündür fln kullanıyorum bendede sürekli leke var reglim biteli 6 gün oldu ama gittikçe azalıyo. galiba bana yan etkisi buydu..

düğüne 29 gün kaldı düşündükçe kalbim küt küt atıyo ya:62: pazar günü ilk gelinlik provam olcak biraz yavaş ilerliyo ama 15 günde hazır etcem dedi inandım. dün akşam avize baktık beğendik yarın bikaç yere daha bakıp en uygun fiyatlı olanı alcaz. bide balayı alışverişimize başladık son ana sıkıştırmadan ufak ufak bişiler alıyoruz. ama hala kararsız olduğum bi konu var kına gecesinde gelinlik ve bindallımı yoksa kırmızı abiye ve bindallımı??:77:

barınmaz_d neden doğum kontrol hapı kullanmıcaksın canım??kullanıodunda vazmı geçtin hiçmi başlamadın??
yok canım hiç kullanmadım. Çevremde kullanan arkadaşlarımın çoğunda sorun oldu (yumurtada yağlanma, hoırmon bozukluğu vs) ilacı bıraktıklarında hamile kalamadılar tedavi vs gözüm korktu. Bu herkeste aynı olacak demek olmuyor tabiki ama korktum işte.

mide bulantısı bendede var ve ara sıra baş dönmesi oluyo ama stresten diye düşünüyorum.yazzı 13 gündür fln kullanıyorum bendede sürekli leke var reglim biteli 6 gün oldu ama gittikçe azalıyo. galiba bana yan etkisi buydu..

düğüne 29 gün kaldı düşündükçe kalbim küt küt atıyo ya:62: pazar günü ilk gelinlik provam olcak biraz yavaş ilerliyo ama 15 günde hazır etcem dedi inandım. dün akşam avize baktık beğendik yarın bikaç yere daha bakıp en uygun fiyatlı olanı alcaz. bide balayı alışverişimize başladık son ana sıkıştırmadan ufak ufak bişiler alıyoruz. ama hala kararsız olduğum bi konu var kına gecesinde gelinlik ve bindallımı yoksa kırmızı abiye ve bindallımı??:77:

kırmızı abiye saçına kırmızı duvak tacınıda takarsın süpper olur bence

Herşey yetişiyor arkadaşlar hani yetişmiycek vs diyoruz ya kuruntu işte. Çeyizim az az diyordu annem hep, kayınvalidem çeyiz almaya geldi oooo ne kadar çok yapmışsınız dedi. Eşyalar yetişmiycek diyorduk evim döşeli orda beni bekliyor. Ufak tefek sorunlar olur tabiki dert ediyoruz ama amaan deyip geçmek gerek yoksa kendimize zarar veriyoruz. Bir haftadır beynim uyuşuk ruh gibi dolanıyorum. Ne gerek var kednimizi yıpratıyoruz. Birde bizde ilk evlenen benim annem bi gergin davetiyeler yetişmiycek her verdiğimiz gelecek mi? düğün yemekli salon dolacak mı aaa ya insanlar çok gelirde yer kalmazsa napacağız :52: ee anne böyle yapınca ister istemez geriliyor insan diymi ama. Şimdi nişanlıcığımı bekliyorum balayı alışverişimizi yapalım bugün dedik, aksilik olmazsa pazarda imam nikahını kıyacağız.

selam kızlar

Ben size ne kadar stres yapıyosunuz diyodum ya... O kadar stresliyim o kadar alınganım ki bu aralar. Hiçbir şey yetişmeyecek , bu borçlar hiiiç bitmeyecek gibi geliyor. Akşam nişanlıma bozuldum sabaha kadar uyuyamadım. Nişanı atıcam diye koymuştum kafama :27: Ama şimdi sakinleştim. Daha medeni bir şekilde güzelce konuşmayı planlıyorum.

Haftasonu eşyalarımı eve taşıyacağız inşallah. Kıyafetler paketlenip de yerleri bomboş kalınca bi garip oluyor insan :58:

Herkes telasla kosturuyor demı hazırlıkların pesınde :)

Bızım sımdıye kadar hersey o kadar yolunda gıttı kı Allah a sukur anlatamam...

Bıtenler

Gelınlık
Kına abıyem
Ayakkabılar
Gelın cantam
Butun mobılyalarımızı alfemodan aldık
Nısanlımın saatını aldık bugun ama damatlıgı dugunden sadece 5 gun once bakabılcegız yetısmeyecek dıye cok korkuyorum :(

Kızlar neler yapıyorsunuz

yrn akşam tanışma yemeği varmış kocişimin oraya gidicez:66:çarşamba geliliğimin ücretini ödüycez hem son halini görüp teslim alıcam kuaför ayarlanıck dış çekim yeri ayarlanıcak pek iş kalmadı ama bunlarda önemli işler:51:sen neler yapıyorsun

beynim uyuşmuş gibi ne yapıyorum bende bilmiyorum.Bugün yeni hayatımız için yeni kıyafetler sloganıyla yola çıktık. kendimize bi kaç parça bişi aldık. ne yapsam ki bilemiyorum ne yapmalıyım onuda bilmiyorum. Nişanlımla atışıyoruz. Farklı kültürlerden iki aileyi bir araya getirdik ister istemez adet farkı çıkıyor onlara canım sıkılıyor.

beynim uyuşmuş gibi ne yapıyorum bende bilmiyorum.Bugün yeni hayatımız için yeni kıyafetler sloganıyla yola çıktık. kendimize bi kaç parça bişi aldık. ne yapsam ki bilemiyorum ne yapmalıyım onuda bilmiyorum. Nişanlımla atışıyoruz. Farklı kültürlerden iki aileyi bir araya getirdik ister istemez adet farkı çıkıyor onlara canım sıkılıyor.

bizimde kültürler pek farklı demesemde yinede farklı o burdurlu ben ç.kale :51:Allah kolaylık versin cnm hayırlısıyla evimizi kuurucaz inş.

kızlarr nasıl gidiyo hazırlıklar??
sizlere takı olarak neler takılcak mustakbel kayınvalıdem soruo ama ne denır kı sız bılırsınızden baska :) sız nasıl davrandınız boyle bır durumda bırde mehır var konusanlar var mı bunları ??:26:

selam kızlar,
evle ilgili son durumum; tadilat işleri bitti gibi, yarın lambaları takıcak babam nişanlımda kapıları boyicak. Bende temizlik yapıcam ufak ufak artık

gelinlik ile ilgili son durumum; ilk provama geçen hafta gittim şimdi beklemedeyim bende bu arada gelin çiçeğimi düşünüyorum farklı renkte bişe olsun istiyorum kırmızı yada lila olabilir :61: gelin ayakkabım hazır , kuaför için randevu aldım, damatlık henüz alınmadı

çeyizlerle ilgili son durumum ;halılarım eksik, mutfak örtülerim eskik, ütü masam eksik, portmato eksik ve bi kaç aklıma gelmeyen ıvır zıvır

şu güne kadar çok mutlu ve güçlüydüm her şeyi nişanlımla kendim hallettim, bu aralar biraz duygusalım üzüntülüyüm umarım geçer :43:
bide kızlar be adet olmadım daha ve günümüüde bilmiyorum umarım düğün zamanına denk gelmezzz :18:

Back