• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

Bugün çeyizim gitti kızlar. Hani yuvayı dişi kuş yapar derler ya hakikaten öyle. sadece mobilya ile ev boş geliyordu. Çeyiz yerleştirilince ev eve benzedi yahu.
Düğünüme sadece 11 gün kaldı. mobilyalarımın eksikleri yarın tamamlanıyor tv çarşamba geliyor başka işim kalmadı ev ile. Anneciğimin evide boşaldı çeyiz gidince gelinliğimi artık teslim alabilirim (kirlenir diye korkuyordum çeyiz kargaşasında). Damatçığıma saat aldıkmı işimiz bittiyor. bundan sonra davetiye dağıtma işimiz kaldı. Ama hala ben evleniyorum gibi hissetmiyorum. Bakalım ne zaman farkına varacağım

Gelinliğimi teslim aldım ben. Damatlık da aldık ama papyon mu yelek mi karar vermedik henüz :27: mobilyalarım bugün yerleşecek. Beyaz eşyalarım da bu hafta. Eşyalarımın büyük kısmı da bugün gidiyor :58: Halı, perde ve aydınlatma kaldı.

Evleniyorum ben ya :66:

Gelinliğimi teslim aldım ben. Damatlık da aldık ama papyon mu yelek mi karar vermedik henüz :27: mobilyalarım bugün yerleşecek. Beyaz eşyalarım da bu hafta. Eşyalarımın büyük kısmı da bugün gidiyor :58: Halı, perde ve aydınlatma kaldı.

Evleniyorum ben ya :66:

yelek demode oldu bence biz papyon kuşak aldık

bizde damatlığı yelekli aldık papyonlu beğenmiyorum ben bu haftasonu mobilyalarım geldi çok şükür yerleştirdik hallıları yaydık perdeleri taktık mutfak yerleşti beyaz esyalar kurulmuştu evle ilgili çok şükür bir eksik kalmadı gibi gelinliğimi teslim alıcam 28 eylülde yrn kuaförümü ayarlıcm fotoğrafçıyı ayarladık dış çekim yapılcak şimdi yer belirliyoruz bakalım şimdilik bende durumlar böyle kızlar :21:

Papyonlu da yelekli de denedi ama yelek daha güzel oldu. Papyonla şef garson gibi oldu Yine de gönlümden geçen papyon. Şartları zorluycam biraz :69:

kızlar bende aranıza katılıyorum 22-23 ekımde dugunum olucak ınss
bursadan ıstanbula gelın gıdıyorumm ve daha ortada dogru duzgun bısey yok napıcam bılmıorum :(( bi beyaz esyalarım tamam mobılyalar 8ınde gelıcekmıs nasıl olucak guzel mı uyucakmı yetısıcek mı bılmıorum :(( davetıye secemedık farklı sehırlerde olunca herseyle ben ılgılenmek zorunda kaldım:(( halı perde avızeler yok koltukların kumasını alınca halledıces ama zaman cok cabuk gecıyor:(
sızler baya halletmıssınız herseyıı :18:
ailemden ayrılmak cok zor gelıcekk nasıl dayanıcam bılmıormmm :(:2:

Benim tam bir ayım kaldı fakat ben de evleniyorum gibi hissetmiyorum.Bişeyler yapıyoruz ama farkında değilim gibi. Hayırlısı diyelim.:23:

bursadan ıstanbula gelın gıdıyorumm ve daha ortada dogru duzgun bısey yok napıcam bılmıorum :(( bi beyaz esyalarım tamam mobılyalar 8ınde gelıcekmıs nasıl olucak guzel mı uyucakmı yetısıcek mı bılmıorum :(( davetıye secemedık farklı sehırlerde olunca herseyle ben ılgılenmek zorunda kaldım:(( halı perde avızeler yok koltukların kumasını alınca halledıces ama zaman cok cabuk gecıyor:(
Ailemden ayrılmak cok zor gelıcekk nasıl dayanıcam bılmıormmm :(:2:

hoşgeldin tatlım aynı tarihlerde düğünümüz oluyoo :46: Herşey olur kafana takma zaten olunca hepsi bi günde de olur yeter ki huzurumuz olsun :64:

ben bi kaç kişide görünce papyonu eşimede yakışır sanmıştım ama olmamıştı. yine yelek dicektim zaten ammmaaa işte:))

benimde 17 günüm kaldı

ailemden ayrılmak cok zor gelıcekk nasıl dayanıcam bılmıormmm :(:2:

hoşgedlin... allah yrdımcın lsun;)

hoşgeldin tatlım aynı tarihlerde düğünümüz oluyoo :46: Herşey olur kafana takma zaten olunca hepsi bi günde de olur yeter ki huzurumuz olsun :64:

inşallah cnımm yaa :) olucakta ben de stresten hasta olucam heralde :( senın nasıl hazırlıklar davetıye falan sectınız mı? ıns havalar kotu olmaz yaa bıde ole bı sorun var :(:2:

kızlar moralim çok bozuk her dakka ağlıyorum yaa iş yerimde hiç huzurum kalmadı müdür her yaptığıma bi kulp bulup bağırıyo çağırıyo. 6 aydır burdayım son 1 haftaya kadar mükemmel çalışan biriydimde son 1 haftada ne oldu?? düğünüme 1 ay kaldı ama hiç bişeyi işime yansıtmak istemiyorum. her hazırlık haftasonu ve iş çıkışında oluyo buna rağmen nikah için gereken tahlilleri yaptırayım diye yarım gün izin istedim demediğini bırakmadı:(( bende bi yerle görüştüm işe kabul edilcem galiba şu sıkışık zamanda bide iş değişikliği yaşıcam ya stresten ölmek üzereyim.yakın iş arkadaşlarıma beni boş bırakmayın benden ses çıkmazsa kontrol edin bayılıp kalabilirim diyorum..
hazırlıklar yoluna girdi biraz evin tadilat işleri devam ediyo önümüzdeki hafta çarşamba biter diyo ustalar. mobilyalar 2 hafta sonra gelcek beyaz eşyalarıda ozaman getirtcez. perdelerin siparişi verildi toplamda 3,150 tl tuttu pahalımı sizce? halıları mobilyalar perdeler geldikten sonra alcaz. gelinliğim 15 gün sonra bitermiş ama 18 ekimde alcam 22 ve 23'de giycem inşallah.

her akşam biyerlerde bişeyler alıyoruz ve hep borçlar brikiyo. borç olmasa 1 dakika durmıcamda şu işyerinde sabretmeye çalışıyorum:84:

inşallah cnımm yaa :) olucakta ben de stresten hasta olucam heralde :( senın nasıl hazırlıklar davetıye falan sectınız mı? ıns havalar kotu olmaz yaa bıde ole bı sorun var :(:2:
bende havaların soğuk olmasından korkuyorumm :18: inşallah güpgüneşli güzel bi hava olurr :97:

.....ve davetiyeler yazılır, dağııtm başlar....

oo gözünaydın canımm geldi çattı desene :52: ben çok stresliyim bian önce düğünü hayırlısıyla atlatsaydıkk :18: çokk işş var çookkk :5: :5:

EKİM GELİNLERİMİZİN KINA DÜĞÜN TARİHLERİ
barınmaz_d----------01.10.2011 Düğün :123:
edepyahu32---------01.10.2011 Düğün 8 Ekim Düğün :123:
zahter-------------- 02.10.2011 Düğün :123:
efteli----------------02.10.2011 Düğün :123:
okyonus-------------08.10.2011 Kına 15.10.2011 Düğün :123:
miracle07------------09.10.2011 Düğün :123:
emelldgn-------------09.10.2011 Düğün :123:
acemiperi------------09.10.2011 Düğün :123:
seven_up------------10.10.2011 Düğün :123:
nurilk----------------15.10.2011 Düğün :123:
balhuzur-------------16.10.2011 Düğün :123:
aydasu--------------20.10.2011 Kına 23.10.2011 Nikah :123:
voles4---------------20.10.2011 - 22.10.2011 Düğün :123:
bluegill---------------21.10.2011 kına 22.10.2011 düğün :123:
siyahkugu------------21.10.2011 kına 25 ekim düğün :123:
hazel_87-------------22-23.10.2011 düğün :123:
ceyydaa-------------22-23.10.2011 düğün :123:
milan-----------------22.10.2011 Kına 23.10.2011 Düğün :123:
asya85---------------22.10.2011 Düğün :123:
desert06rose-------- 29.10.2011 Kına 30.10.2011 Düğün :123:
mistik----------------30.10.2011 Düğün :123:

çok az kaldıııı ççççççoooooookkkk :18:

Davetiye yazmaktan başım döndü yahu. Eğlenmek sinemaya gitmek gezmek dolaşmak istiyorum. Çok yorulduuum balayıııı balayııııııı balayııııııııııııııııı

Back