• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

kızlar çok kötüyüm:((
bugün gelinliğim geldimi diye gittik.çok sevmiştim ben başta gelinliğimi.geldi dediler.giydim arkası bol geldi.o önemli değil yapılabilir ama beniim hayallerimi yıkan şey bana herkesin denediği gelinliği vermişler meğer. onu daraltmışlar sadece. bize dikicez demişlerdi :43: ben ne yapıcam şimdi. ben herkesin denediği ter kokan şeyimi giyicem ona mı 1600 vericem dedim. birde kıvırıyorlar ,kumaş kalmamış diye. niye aramadınız ozaman dedim bende :43: ruh gibiyim artık içime ata ata.

yalan söyledikleri için ve en güzel hayalimi yıktıkları için onlara beddua etmiyorum.... direk Allaha havale ediyorum onları :(( ben farketmesem aynı gelinlik olduğunu bana salak muamelesi yapıp satıcaklardı... Allahtan denerken elimde kalmıştı bi tülü takılıp yırtılmıştı ordan farkettim eski gelinlik olduğunu.

Son düzenleme:
bugün gelinliğim geldimi diye gittik.çok sevmiştim ben başta gelinliğimi.geldi dediler.giydim arkası bol geldi.o önemli değil yapılabilir ama beniim hayallerimi yıkan şey bana herkesin denediği gelinliği vermişler meğer. onu daraltmışlar sadece. bize dikicez demişlerdi :43: ben ne yapıcam şimdi. ben herkesin denediği ter kokan şeyimi giyicem ona mı 1600 vericem dedim. birde kıvırıyorlar ,kumaş kalmamış diye. niye aramadınız ozaman dedim bende :43: ruh gibiyim artık içime ata ata.

yalan söyledikleri için ve en güzel hayalimi yıktıkları için onlara beddua etmiyorum.... direk Allaha havale ediyorum onları :(( ben farketmesem aynı gelinlik olduğunu bana salak muamelesi yapıp satıcaklardı... Allahtan denerken elimde kalmıştı bi tülü takılıp yırtılmıştı ordan farkettim eski gelinlik olduğunu.

nasıl yaaaa :53: herkesin giydiği gelinliği nasıl verebilirler sana, kesinlikle kabul etme umarım teslim almamışsındır o gelinliği, ya baştan diksinler, ya da veridğin parayı geri al ve kendine yeni bir gelinlik al arkadaşım , ne demek yaa kumaş kalmamış :47:

toplam 1600 tutmuştu 1000 tlsini vermiştik önceden. Allahtan fark ettim yoksa salak yerine koyucaklardı bizi. düğünede 26 gün kaldı off

bakya nasıl insanlar var görüyor musun. ama canını sıkma o gelinliğide alma bence. 26 güne kadar bi gelinlik daha dikilir merak etme. yada hazır alırsın bir sürü seçenek var. stres yapma. Herşey güzel olur Allah ın izniyle:31::31::31::31::31::31:

paramızı geri verseler yenisini alırdık ama veremeyiz dediler. bugünde ağladım artık sinirden dayanamadım, kayınvalidem moral verdi sağolsun diktirip getirelim dediler, eskisinide yenisinide göstericez bize güven dediler. güvenmiyorum artık dedim bende bekliycez artık

sıkma canını gelinlik önemli ama vardır bi hayır. daha 20 güne halledersin canını da sıktığınla kalırsın

kızlar gelinlik içine ne giymeyi düşünüyorsunuzz.pazartesi gelinliğime karar verecem bana şans dileyin...:26:

kızlar ölüyorum yorgunluktan. bugün evimi temizledik ama ne temizlik. Hami eski türk filimlerinde kötü kadınlar tövbe ederde kırk tas suyla yıkanırlar ya temizlenmek için benim evde aynı. Yeni yapıldığı için toz çok sil sil bitmedi kiri. Kaç kova su yaptık sayamadım valla. Yarın mobilyalarım tamamlanıyor. Bi temizlikte yarın yaparım. diğer gün de perdelerim geliyo bi temizlikte o gün pazar günüde çeyiz. Bu arada herşey tıkır mıkır zamanında gitmiyor arkadaşlar. Ne kadar kafanıza taksanızda dırdır etsenizde aksıyor bişiyler. dert etmeye değmiyor

kızlar ölüyorum yorgunluktan. bugün evimi temizledik ama ne temizlik. Hami eski türk filimlerinde kötü kadınlar tövbe ederde kırk tas suyla yıkanırlar ya temizlenmek için benim evde aynı. Yeni yapıldığı için toz çok sil sil bitmedi kiri. Kaç kova su yaptık sayamadım valla. Yarın mobilyalarım tamamlanıyor. Bi temizlikte yarın yaparım. diğer gün de perdelerim geliyo bi temizlikte o gün pazar günüde çeyiz. Bu arada herşey tıkır mıkır zamanında gitmiyor arkadaşlar. Ne kadar kafanıza taksanızda dırdır etsenizde aksıyor bişiyler. dert etmeye değmiyor
yoruldun ama olsun yorulduğuna değecek.daha kaç kere temizleyecen mecul canım yeni başladın.ya 3 gün 5 gün oynuyo mıbilyacılara güvenme ben ayna şipariş ettim mobilyacıma 5 gün önce vermesi gerekirken hala yok

yoruldun ama olsun yorulduğuna değecek.daha kaç kere temizleyecen mecul canım yeni başladın.ya 3 gün 5 gün oynuyo mıbilyacılara güvenme ben ayna şipariş ettim mobilyacıma 5 gün önce vermesi gerekirken hala yok

bizim evimizin teslim tarhiyle ilgili sorun çıkmıştı. bize en geç ağustosun 25 i dediler 6 eylülde teslim aldık.Ev satın alınırken beiz ekimde evleniyoruz o zamana yetişir diymi dedik aaa tabi girersiniz dediler. Şimdi 15 eylülden önce taşınamazsınız dediler. Site olduğu için güvelik olmadan eşya sokamazsınız dediler randevu alıp öyle taşınacakmışım. dinlemedik her gün üç beş parça taşıdık. dolayısıyla mobilyacılar şaşırdı napsın adamlar net gün veremedik ki ee bütün ev yapılıncada adamlar hazırlayıp depolarını doldurmak istemediler. İşin komik yanı ekimin 2. haftası suları açacaklarmış. Şu anda suyumuz yok. dışardan damacana su siparişi ile temizlik yapıyoruz. Bugün 10 damacana su gitti :D:32:

kızlar gelinlik içine ne giymeyi düşünüyorsunuzz.pazartesi gelinliğime karar verecem bana şans dileyin...:26:

bende tam olarak kararsızım ama jartiyer düşünüyorum bilmiyorum :26: herşey gönlüne göre olsun ii şanslar :3:

Son düzenleme:

Jartiyer düşünüyorum aldım bile provalara da onunla gitmem gerekiyor çünkü. Ama dikime bu hafta başlanacaktı pazartesiye sarkmış inşallah yetişir hayırlısıyla ya :26: iyi şanslar sana da cnm :34:

kızlar bugün damadıma damat tan damatlık aldık. 350 tl üzerine %30 indirim kampanyası ile 600 e simokin aldık (900 idi). Damatlık bakanlara duyrulur.

Önceden hep büstiyer jartiyer takım düşünürdüm ama tecrübe eden arkadaşları ve akrabalarım hiç iyi bir tercih olmadığını söylediler,
saatlerde üzerinde kalması korkunç derecede iz ve kızarıklık yapıyormuş (iyi markalarda bile) çünkü gelinlik tamamen üzerimize yapışan birşey
Bende bu yüzden ecru renk çok şık bir takım ve altınada yine aynı renkte silikonlu jartiyer aldım.. Hem rahat hemde çok iddialı durdu :) Ve zaten yeterince özel bir gece bunun için aşırı sıradışı bir çamaşıra ihtiyaç yok bence ,daha özel jartiyerli ve ilginç tasarımlı çamaşırlar için önümüzde çoook günlerimiz olacak :)

kızlar bugün damadıma damat tan damatlık aldık. 350 tl üzerine %30 indirim kampanyası ile 600 e simokin aldık (900 idi). Damatlık bakanlara duyrulur.

Hayırlı olsun canım ,Allahtan ben biraz daha önce almıştım birtaneme damatlığını şimdi bu koşturmayla içine sinmeyen birşey olabilirdi :) Onları damatlıklar içinde göreceğimiz günleri sabırsızlıkla bekliyorum :)

meraba kızlarrr :3: size bişi danışcam funda arar ın aşkın bana değdi değeli şarkısından sizce dans müziği olurmu???:26:

kızlar dün mobilyalarımız geldiçok şükür yerleştik perdelerimi taktık halılarımı yaydık temizledik her yeri mutfak eşyalarım yerleşmişti zten beyza ewşyalarda kurulmuştu evle ilgili pek sorun kalmadı biblo fln alıcam artık öyle şeylere bakıyorum gelinlik provam vardı cuma günü güzel olmuş gelinliğim tam istediğim gibi değil ama begendim olmuş gibi 28 eylülde ücretini ödeyip teslim alıcam davetiyelerimizi dağıtmaya başladık damatlık tamam fotografçı tamam anlaştık dış çekim için bir tek kuaförü ayarlıycam birde gelin çiçeği başka yerden renklibişi almak istiyorum onu araştırıyorum şafak 18 :123:heyecan sarmaya başladı beni Allah hepimizin yardımcısı olsunn

sana bol şanslar o zaman. Ben gelinliğimin içine jartiyerli büstiyer giyeceğim. Şimdi provalara da onunla gidiyorum. Nefes alabiliyor musun desen, hayır:1: ama duruşu hoşuma gitti. Çorap giymeyecektim ama ayakkabı canını acıtır dediler, sanırım silikonlu jartiyer çoraplarından alacağım, normal jartiyer güvensiz geliyor bana.
bu arada bu hafta sonu çok iş gördük. Davetiye seçtik.Halı aldık. Perde seçtik.Fırın aldık. Verimli bir hafta sonu oldu.İnşallah böyle devam eder. Herkese Allah kolaylıklar versin.

Back